Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 11 March 2012 - 23:32
Deadman wonderland
Rurouni kenshin
Ghost in the shell
Για τα άνωθεν θα ήθελα να ξέρω για την ατμόσφαιρά τους κυρίως. Είναι πιο βαριά, σοβαρά και seinen, πιο ελαφρά και shonen, προς τα που τίνουν; Σε κάθε περίπτωση, αποφεύγουν τα κακά συνήθεια όπως τα προβλήματα στην πλοκή ή το hypάρισμα ορισμένων χαρακτήρων;
Περίπου τα ίδια για το Angel Sanctuary, που έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια, αλλά μαγκώνομαι βλέποντάς το ως shojo, δεν θα ήθελα μια ιστορία που απευθύνεται σε έφηβα κοριτσάκια.
Τέλος, το Gantz είναι σκοτεινό όσο πχ το (καλό παλιό) Berserk, ή το Blame; Επικεντρώνεται κυρίως σε σπλάτερ ή ψυχολογικά στοιχεία;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος νήμα. Αν κάποιος θέλει να το σβήσει, ας μου το στείλει πρώτα με πμ το κείμενο, να μην ξαναγράφω άδικα.
Posted 11 March 2012 - 23:40
Δε ξέρω ποιός ηλίθιος χαρακτήρισε το Angel Sanctuary shoujo... O~o; Μόνο για μικρές ηλικίες δεν είναι.
To Gantz... το γράψιμο είναι δικό του. Από ψυχολογικά... θα πάθεις, παρά θα δεις.

Για τα άλλα δε ξέρω να σου πω, ας τα πουν άλλοι.
Posted 12 March 2012 - 01:17
Το Gantz περίμενε κανα 2 , 3 , 4 άντε 10 χρονάκια που το story θα έχει προχωρήσει καμιά βδομάδα και ξεκίνα το τότε .
Posted 12 March 2012 - 13:57
Πείτε κι άλλοι τη γνώμη σας, you're welcome!!!
Posted 15 March 2012 - 22:59

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 15 March 2012 - 23:25
Posted 15 March 2012 - 23:45
Set by Mangawolf
Posted 17 March 2012 - 01:38
Posted 18 March 2012 - 16:26
Λοιπόν έχω μαζέψει έως τώρα 4 x Death Note (Black) , αυτά τα Limited όπως λένε και γουστάρω.
Πιο πολύ μ'αρέσει αυτό το στυλ, σε βιβλία.
Οπότε τι μου προτείνετε να διαβάσω άλλο ?
(Λογικά απο public. θα τα αγοράζω,λόγω οτι είμαι κοντά,αλλά και γιατί έχω περιορισμένο χρόνο.)
(Απο anime, μ'αρεσουν τα Claymore,Hellsing,Bleach,Naruto,Blood+)
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 18 March 2012 - 16:58
Από mainstream σειρές έχει rurouni kenshin , one piece , shaman king κλπ , μάλλον το 1ο θα σου αρέσει περισσότερο .
Επίσης κοίτα άμα έχει το Monster ή το 20th century boys ( αυτά τα 2 κυρίως , πιο πολύ από τα παραπάνω )
Set by Mangawolf
Posted 18 March 2012 - 20:13
Επίσης κοίτα άμα έχει το Monster ή το 20th century boys ( αυτά τα 2 κυρίως , πιο πολύ από τα παραπάνω )
ποσα ατομα εχω δει στa public να αγοραζουν 7-8 volumes naruto-bleach και να μην ριχνουν ουτε μια ματια στο 20th century που ειναι ακριβως διπλα τους

buy 20th century boys people οπως λεει και ο jiohnis

Posted 22 March 2012 - 09:51
Τώρα για πιο κοντά στο στυλ σου, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αν έχει το Vagabond. Βγαίνει και σε μεγάλη έκδοση που σου αρέσει.
Posted 22 March 2012 - 10:25
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 March 2012 - 14:10
Μόλις τελείωσα το Hikaru no Go για δεύτερη φορά και θέλω να μου προτείνεται κάτι παρόμοιο.Δεν είναι απαραίτητο να είναι Sports manga(θα το προτιμούσα βέβαια) απλά θέλω να έχει δυνατούς likeble χαρακτήρες(όχι απαραίτητα οι πρωταγωνιστές) που να είναι παθιασμένοι αυτό που κάνουν και ωραίο story που να σε καθηλώνει.Αν τα παραπάνω σας φάνηκαν λίγα θα προτιμούσα κάποιο τελειωμένο αν και δεν έχω προβλημα αν ειναι ongoing αρκει να υπάρχουν scans....
All Rounder Meguru Το διαβάζω και εγώ αυτήν την περίοδο οπότε βλέποντάς το μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλο (προτείνεται αγκαζέ με το Eden it's an endless world)
Bartender is a nice read too.

Aπό εκεί και πέρα σε αυτό το οποίο ρώτησε ο Hellsing.
+1 για το Ikigami και 20th century boys και θα σου πρότεινα να πάρεις και oneshots όπως πχ Becchin to Mandara ή το CLOVER των CLAMP.
Πολύ καλά Reads είναι επίσης τα Eden it's an endless world, MPD Psycho, Kurosagi Corpse Delivery Service, Parasyte, To Terra,
Αν δεν σε πειράζουν τα Shoujo τα Angel Sanctuary και Cain/Godchild θα σε αφήσουν ικανοποιημένο. Ενώ το X των CLAMP έβγαλε μια πανέμορφη omnibus έκδοση. ;-;
Posted 27 March 2012 - 18:22
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|