Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#586 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 17:52

Καλά Ane Doki είναι θρησκεία !!! Τώρα για το GE δυστυχώς θα καεις ασχημα γιατί είναι σε κρίσιμο σημείο και μας τρώει όλους η αγωνία κάθε βδομάδα για το νέο chapter . Επίσης άμα θες μία αλλαγή από τα καθιερωμένα , λίγο αιματάκι ,λίγο yandere και πλοκή που απλά τα σπάει τότε τσέκαρε το Mirai Nikki ( 59-60 chapters ,completed )

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#587 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 23:47

το εχω διαβασει φιλε μου....ενταξει καλο ηταν δεν με ενθουσιασε κιολας μπορω να πω
οκ εγω τωρα αρχισα το GE και θα ειμαι ενα μηνα χωρις υπολογιστη....(θα μενω σε κατι βουνα)
οποτε δεν με πιανει αυτη η αγωνια ακομα..... Σε λυπαμαι :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#588 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 16:18

Γεια σας και απο εμενα,
ψαχνω μανγκα στυλ Claymore και Berserk,εχετε να προτεινετε κάτι?
Μεγάλο + αν ειναι ολοκληρωμενο.
Thnx :)

#589 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 16:25

Bastard
Paladin
Vinland Saga
Toujuushi

#590 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 17:22

Κατά την γνώμη μου, το bastard! μετά το chapter 80 (περιπου) μετατρέπεται σε σκόνη για εμετό.
Μέχρι το 80 μου άρεσε.

#591 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 18:05

Manga που να επικεντρώνεται στους δαίμονες? Πέρα από το Natsume Yuujinchou που το έχω ήδη βάλει στο μάτι. Δεκτοί οι ειδήμονες της οποιας δίποτε folkfore αλλά με κύρια προτήμηση την χριστιανική/εβραϊκή. Θέλω να τους αναλύει και όχι απλά να τους χρησιμοποιεί όπως γουστάρει (πλιζ, μην αρχίσετε να προτείνετε kuroshitsuji + ao no exorcist).
Seinen ή Josei άμα είναι δυνατό, δεκτά όλα τα genres εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ευχαριστώ ^_^

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#592 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 18:19

Vampire princess Miyu/New Vampire Miyu με Ιαπωνικοειδή δαιμόνια. Αν το βρεις σε scanlations τσέκαρέ το όπωσδήποτε.
Αν θυμάμαι καλά και το Cross είχε δαιμόνια (με έναν hawt bishounen priest να περιφέρεται τριγύρω in his fabulousness.)
Το Priest έχει δαίμονες, αλλά το είχα παρατήσει νωρίς οπότε δεν ξέρω αν είναι το main focus του manga.

Ε και μιας και θέλεις δαιμόνια, πιάσε και το Angel Sanctuary. Έχει (σχεδόν) μόνο αγγέλους βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Και τα σπάει και χρησιμοποιεί τη μυθολογία που σε ενδιαφέρει. :P
~/fangirl~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#593 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 18:49

Yπάρχει επίσης και το Horror Collector το οποίο είναι αρκετά μυστήριο αλλά προσωπικά με τραβάει πολύ το σκασμένο. Μετά υπάρχει το Bastard! αλλά είναι περισσότερο για τα lulz. ;Ισως τα Amon Devilman, Devilman lady etc?

Μια ματιά και στο Bride of deimos (anime) θα σε αφηνε ικανοποιημένη I think

#594 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:03

Manga που να επικεντρώνεται στους δαίμονες? Πέρα από το Natsume Yuujinchou που το έχω ήδη βάλει στο μάτι. Δεκτοί οι ειδήμονες της οποιας δίποτε folkfore αλλά με κύρια προτήμηση την χριστιανική/εβραϊκή. Θέλω να τους αναλύει και όχι απλά να τους χρησιμοποιεί όπως γουστάρει (πλιζ, μην αρχίσετε να προτείνετε kuroshitsuji + ao no exorcist).
Seinen ή Josei άμα είναι δυνατό, δεκτά όλα τα genres εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ευχαριστώ ^_^

αν αντεχεις να διαβαζεις 40 τομους, η σειρα Sazan Eyes (3x3 Eyes) καλυπτει ενα ευρυ φασμα φολκορικων στοιχειων απο δαιμονες, τουλαχιστον στους 20 τομους, ως τη μεση. Βεβαια κυριως ινδουιστικου περιεχομενου.αλλα σε οτι αφορα την καλυψη δαιμονων, φτανει και περισσευει. Απο τα καλυτερα seinen/horror manga. Κλασσικη

#595 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:07

μαγκες στα μανγκα μονο την επιφανεια εχουμε αγγιξει δειτε δο τι εχει βγει http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_manga_series_by_volume_count#Manga_list

#596 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:12

Πες τα ρε φιλε!:blingeye2:

#597 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:19

και να μην μιλισουμε για τουσ θαμμενουσ θηασυρους ikigami : the ultimate limit,zettai karen children,κα

#598 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:49

Αχ βρε anelis, θα πνιχτώ στα bishies. :nbleed: Anywayz, σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτό τον τομέα μιας και είσαι κθούλου φαν.
Η βαμπιροπριγκιπέσσα έχει βγάλει τρια τομάκια σε scanlation οπότε είμαστε σχετικά ok as for the cross.... this one? http://www.mangaupdates.com/series.html?id=15156
Will check the priest too, αν όχι για τους δαίμονες, τότε επειδή στο baka updates το συγκρίνει με το zetman. Kαι το angel sanctuary μπαίνει στην λίστα επίσης (έχω ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο).

@Iristella
Horror collector for sure. Με το που είδα το artwork εξώφυλλο κόλησαν τα μάτια μου.:blingeye2:
Kαι το bastard στην ακρούλα γιατί σίγουρα θα χρειαστώ τίτλο for teh lulz (όλα όσα τσέκαρα μέχρι στιγμής φαίνονται serious stuff).
Τα devilman, devilman lady και γενικά τα πιο γνωστά του go nagai τα έχω διαβάσει γιατί με ψιλοαρέσει αυτό το cult που μου βγάζουν.:gotit:
Bride of deimos? Με τέτοιο image που έχει ο τίτλος στο anidb πραγματικά είναι πειρασμός +w+

@Petran79
Στο database γράφει ότι έχει κερδίσει και σε awards O_O. Mάλλον από τους πρώτους που θα πιασω να διαβάζω.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:nod2:. Χάρη σε εσάς δεν θα σκυλοβαρεθώ στο χωριό.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#599 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 20:01

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:nod2:. Χάρη σε εσάς δεν θα σκυλοβαρεθώ στο χωριό.

τιποτα παιδι μου.

Αλλα επειδη αυτο το τεραστιο manga μονο δυο OVA εχει, συν καποια βιντεοπαιχνιδια που καλυπτουν περισσοτερο την ιστορια, παρε μια γευση απο την εισαγωγη του Playstation να καταλαβεις τι παιζεται στο manga αε animated μορφη

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tAELBkxVeKY[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 12 Αύγουστος 2011 - 20:02
none

#600 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 21:06

Η βαμπιροπριγκιπέσσα έχει βγάλει τρια τομάκια σε scanlation οπότε είμαστε σχετικά ok as for the cross.... this one? http://www.mangaupdates.com/series.html?id=15156
Will check the priest too, αν όχι για τους δαίμονες, τότε επειδή στο baka updates το συγκρίνει με το zetman. Kαι το angel sanctuary μπαίνει στην λίστα επίσης (έχω ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο).

Η Miyu τα σπάει αλλά από scans είναι δύσκολο να τα βρεις δυστυχώς.
Ναι αυτό το Cross σου έλεγα, νομίζω δε θα σε απογοητεύσει σε αυτό που ζητάς (αν και γενικά δεν είναι και τίποτα το τρομερό.)

Θυμήθηκα και το Demon Diary, comedy semi-shounen ai με ιαπονο-δαίμονες. Αρκετά καλό για το είδος του.

Και το BlackBird έχει σχέση με youkai (είναι shoujo~smut), αλλά προσωπικά το έχω drοpάρει, και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations