Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 30 July 2011 - 17:52
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 02 August 2011 - 23:47
οκ εγω τωρα αρχισα το GE και θα ειμαι ενα μηνα χωρις υπολογιστη....(θα μενω σε κατι βουνα)
οποτε δεν με πιανει αυτη η αγωνια ακομα..... Σε λυπαμαι

Posted 09 August 2011 - 16:18
ψαχνω μανγκα στυλ Claymore και Berserk,εχετε να προτεινετε κάτι?
Μεγάλο + αν ειναι ολοκληρωμενο.
Thnx

Posted 09 August 2011 - 17:22
Μέχρι το 80 μου άρεσε.
Posted 12 August 2011 - 18:05
Seinen ή Josei άμα είναι δυνατό, δεκτά όλα τα genres εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ευχαριστώ ^_^
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 12 August 2011 - 18:19
Αν θυμάμαι καλά και το Cross είχε δαιμόνια (με έναν hawt bishounen priest να περιφέρεται τριγύρω in his fabulousness.)
Το Priest έχει δαίμονες, αλλά το είχα παρατήσει νωρίς οπότε δεν ξέρω αν είναι το main focus του manga.
Ε και μιας και θέλεις δαιμόνια, πιάσε και το Angel Sanctuary. Έχει (σχεδόν) μόνο αγγέλους βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Και τα σπάει και χρησιμοποιεί τη μυθολογία που σε ενδιαφέρει.

~/fangirl~
Posted 12 August 2011 - 18:49
Μια ματιά και στο Bride of deimos (anime) θα σε αφηνε ικανοποιημένη I think
Posted 12 August 2011 - 19:03
Manga που να επικεντρώνεται στους δαίμονες? Πέρα από το Natsume Yuujinchou που το έχω ήδη βάλει στο μάτι. Δεκτοί οι ειδήμονες της οποιας δίποτε folkfore αλλά με κύρια προτήμηση την χριστιανική/εβραϊκή. Θέλω να τους αναλύει και όχι απλά να τους χρησιμοποιεί όπως γουστάρει (πλιζ, μην αρχίσετε να προτείνετε kuroshitsuji + ao no exorcist).
Seinen ή Josei άμα είναι δυνατό, δεκτά όλα τα genres εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ευχαριστώ ^_^
αν αντεχεις να διαβαζεις 40 τομους, η σειρα Sazan Eyes (3x3 Eyes) καλυπτει ενα ευρυ φασμα φολκορικων στοιχειων απο δαιμονες, τουλαχιστον στους 20 τομους, ως τη μεση. Βεβαια κυριως ινδουιστικου περιεχομενου.αλλα σε οτι αφορα την καλυψη δαιμονων, φτανει και περισσευει. Απο τα καλυτερα seinen/horror manga. Κλασσικη
Posted 12 August 2011 - 19:07
Posted 12 August 2011 - 19:12

Posted 12 August 2011 - 19:19
Posted 12 August 2011 - 19:49

Η βαμπιροπριγκιπέσσα έχει βγάλει τρια τομάκια σε scanlation οπότε είμαστε σχετικά ok as for the cross.... this one? http://www.mangaupdates.com/series.html?id=15156
Will check the priest too, αν όχι για τους δαίμονες, τότε επειδή στο baka updates το συγκρίνει με το zetman. Kαι το angel sanctuary μπαίνει στην λίστα επίσης (έχω ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο).
@Iristella
Horror collector for sure. Με το που είδα το artwork εξώφυλλο κόλησαν τα μάτια μου.

Kαι το bastard στην ακρούλα γιατί σίγουρα θα χρειαστώ τίτλο for teh lulz (όλα όσα τσέκαρα μέχρι στιγμής φαίνονται serious stuff).
Τα devilman, devilman lady και γενικά τα πιο γνωστά του go nagai τα έχω διαβάσει γιατί με ψιλοαρέσει αυτό το cult που μου βγάζουν.

Bride of deimos? Με τέτοιο image που έχει ο τίτλος στο anidb πραγματικά είναι πειρασμός +w+
@Petran79
Στο database γράφει ότι έχει κερδίσει και σε awards O_O. Mάλλον από τους πρώτους που θα πιασω να διαβάζω.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 12 August 2011 - 20:01
τιποτα παιδι μου.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
. Χάρη σε εσάς δεν θα σκυλοβαρεθώ στο χωριό.
Αλλα επειδη αυτο το τεραστιο manga μονο δυο OVA εχει, συν καποια βιντεοπαιχνιδια που καλυπτουν περισσοτερο την ιστορια, παρε μια γευση απο την εισαγωγη του Playstation να καταλαβεις τι παιζεται στο manga αε animated μορφη
[media]http://www.youtube.com/watch?v=tAELBkxVeKY[/media]
Edited by Petran79, 12 August 2011 - 20:02.
none
Posted 12 August 2011 - 21:06
Η Miyu τα σπάει αλλά από scans είναι δύσκολο να τα βρεις δυστυχώς.Η βαμπιροπριγκιπέσσα έχει βγάλει τρια τομάκια σε scanlation οπότε είμαστε σχετικά ok as for the cross.... this one? http://www.mangaupdates.com/series.html?id=15156
Will check the priest too, αν όχι για τους δαίμονες, τότε επειδή στο baka updates το συγκρίνει με το zetman. Kαι το angel sanctuary μπαίνει στην λίστα επίσης (έχω ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο).
Ναι αυτό το Cross σου έλεγα, νομίζω δε θα σε απογοητεύσει σε αυτό που ζητάς (αν και γενικά δεν είναι και τίποτα το τρομερό.)
Θυμήθηκα και το Demon Diary, comedy semi-shounen ai με ιαπονο-δαίμονες. Αρκετά καλό για το είδος του.
Και το BlackBird έχει σχέση με youkai (είναι shoujo~smut), αλλά προσωπικά το έχω drοpάρει, και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|