Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#556 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 June 2011 - 23:34

Εμμμ θενκ ιου :3

Checkαρε το Kimi Ni Todoke ^^

2bbd14fc.jpg

#557 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 19 June 2011 - 23:46

Mehhh , θα το δω επειδή το πρότεινες αλλά γενικά όχι shoujo ...

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#558 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 June 2011 - 23:49

Ok checkαρε τα Sankarea, Need a girl. Στηριζοντε πιο πολυ στο comedy ομως να ξες ^^

2bbd14fc.jpg

#559 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2011 - 23:52

Ane Doki maybe? Toradora? :3

#560 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 20 June 2011 - 00:01

Yeah comedy is good . Στο δράμα , ειδικά αν είναι romance με πιάνει κατάθλιψη και δεν θέλω καλοκαιριάτικα . Το Ane Doki καλό φαίνεται , iristella με πιάνεις ;) ! Αλλά βασικά βλέπω πολύ shounen και δεν ξέρω αν θα είναι καθόλου σοβαρό ... Anyway βλέποντας και διαβάζοντας ! Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα !!!

Set by Mangawolf

#561 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 June 2011 - 00:04

Wrestle the Under Ground αν και το mangafox την αφαιρεση απο την συλλογη του παραμεινει παντα ενα πο τα καλυτερα Smut που εχω διαβασει

FFS άλλο eechi και άλλο smut.

Damn you woman you tricked me! :

Posted Image

#562 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 June 2011 - 00:31

@jiohnis τσέκαρε κανα 2 σελίδες πιο πριν , είχα γράψει μερικά .

#563 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 20 June 2011 - 11:45

@jiohnis διάβασε το Bitter Virgin σίγουρα θα σου αρέσει.
Επίσης δες τα Dengeki Daisy και Midnight Secretary

#564 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 21 June 2011 - 22:43

@jiohnis

χμμ drama και romance????
οπως ειπαν παραπανω bitter virgin, school days(αν δεν το εχεις δει σε anime)

ε απο κει και περα suzuka, kimi no iru machi,psyren(περισσοτερο shounen), rosario+vampire(δεν ειναι πολυ romance)
Αυτα......!!!!!!!
Posted Image

#565 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 21 June 2011 - 22:47

Μέχρι τώρα έχω διαβάσει Ane Doki που ήταν πολύ ωραίο ...
Α , είδα και το school days ... Είναι ιδιαίτερο όπως και να το κάνουμε :P ...

Set by Mangawolf

#566 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 June 2011 - 18:17

Ελα πες την αληθεια,
Spoiler:

Μπορει να θελεις - οπως εχουν πει και αλλοι- να κοιταξεις 2-3 σελιδες πισω, αυτα που ζητας τα εχουν ζητησει και αλλοι.

Στο δράμα , ειδικά αν είναι romance με πιάνει κατάθλιψη και δεν θέλω καλοκαιριάτικα

On another note, αφου το παιδι ειπε δεν θελει δραμα, γιατι του προτινετε bitter virgin? Ας το αφησει για αλλη εποχη που κανει κρυο.

Επισης, επειδη ζητησες κατι κοντα στο UxU, μπορεις να αγνοησεις ολες τις προτασεις του φιλου Darkness εκτος του Kimi no Iru Machi και Suzuka, αν και αυτα μονο genres εχουνε κοινο με το UxU, αλλα αφου σου αρεσε το Ane Doki, μπορεις να του ριξεις μια ματια. Δες και το GE- Good Ending, το art style μου θυμισε το Ane Doki και εχουν σχεδον ιδιο genre.

Edited by Zentsugi, 23 June 2011 - 18:24.

#567 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 23 June 2011 - 20:27

Ελα πες την αληθεια,

Spoiler:

Μπορει να θελεις - οπως εχουν πει και αλλοι- να κοιταξεις 2-3 σελιδες πισω, αυτα που ζητας τα εχουν ζητησει και αλλοι.

On another note, αφου το παιδι ειπε δεν θελει δραμα, γιατι του προτινετε bitter virgin? Ας το αφησει για αλλη εποχη που κανει κρυο.

Επισης, επειδη ζητησες κατι κοντα στο UxU, μπορεις να αγνοησεις ολες τις προτασεις του φιλου Darkness εκτος του Kimi no Iru Machi και Suzuka, αν και αυτα μονο genres εχουνε κοινο με το UxU, αλλα αφου σου αρεσε το Ane Doki, μπορεις να του ριξεις μια ματια. Δες και το GE- Good Ending, το art style μου θυμισε το Ane Doki και εχουν σχεδον ιδιο genre.

Sorry my mistake, έχει δράμα το Bitter Virgin δεν πρόσεξα το ποστ πιο πάνω.
Όσο για το Good Ending το συστήνω και εγώ, μιλάμε για κορυφή στο Romance, μου θυμίζει λίγο(πολύ λίγο Kimi no Iru Machi)

#568 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 23 June 2011 - 20:31

Είδα Kimi no Iru Machi και είναι hands down το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ romance manga που έχω διαβάσει in my whole goddamn life ! Απίστευτο σχέδιο , πλοκή που σε κρατάει , φοβεροί χαρακτήρες και character development αλλά και overwhelming RAAAGGGGEEEE που άγεται και φέρεται συνεχώς καθώς το Manga εξελίσσεται . I love it ! Και το καλύτερο ? Είναι εβδομαδιαίο ! Επιτέλους δεν χρειάζεται να περιμένω 2 μήνες σαν το UxU !

Zentsugi : I love good endings πάνω από όλα ! Βέβαια και τα ψυχεδελικά δεν είναι άσχημα * ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ * ότι σκοτώνεται ο χαρακτήρας που μισώ
Spoiler:

Set by Mangawolf

#569 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 June 2011 - 02:15

Είδα Kimi no Iru Machi και είναι hands down το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ romance manga που έχω διαβάσει in my whole goddamn life ! Απίστευτο σχέδιο , πλοκή που σε κρατάει , φοβεροί χαρακτήρες και character development αλλά και overwhelming RAAAGGGGEEEE που άγεται και φέρεται συνεχώς καθώς το Manga εξελίσσεται . I love it ! Και το καλύτερο ? Είναι εβδομαδιαίο ! Επιτέλους δεν χρειάζεται να περιμένω 2 μήνες σαν το UxU !

Zentsugi : I love good endings πάνω από όλα ! Βέβαια και τα ψυχεδελικά δεν είναι άσχημα * ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ * ότι σκοτώνεται ο χαρακτήρας που μισώ

Spoiler:

Εφοσον βλεπω οτι με τα Shounen romance εισαι λιγο-πολυ μεσα στο στοιχειο σου, θα σου προτεινω και το Ichigo 100% αν δεν το εχεις διαβασει. Ισως στην αρχη σου φανει βαρετο, αλλα συνεχισε το και θα με θυμηθεις. Ασε που εχει τελειωσει και δεν θα χρειαστει να περιμενεις το επομενο chapter.

Παιδες ριξτε και σε μενα κατι να περασω την ωρα μου.. Μονο που ΔΕΝ θελω τιποτα σκοτεινο/shoujo/shoujo ai/shounen ai ή και οτιδηποτε αλλο που να εχει rape μεσα.

Edited by Zentsugi, 30 June 2011 - 02:13.

#570 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2011 - 20:34

Υπάρχει κανένα seinen romance, χωρίς τις γλυκανάλατες π!πες των shonen + shojo romance manga, αλλά με χαρακτήρες που να είναι περισσότερο μ@λ@κισμένοι,μισητοι,σάπιοι και πως να το πω.. να ύπαρχει περισσότερη άγρια ομορφιά...
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations