Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 19 June 2011 - 23:34
Checkαρε το Kimi Ni Todoke ^^
Posted 19 June 2011 - 23:46
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 19 June 2011 - 23:49
Posted 20 June 2011 - 00:01

Set by Mangawolf
Posted 20 June 2011 - 00:04
FFS άλλο eechi και άλλο smut.Wrestle the Under Ground αν και το mangafox την αφαιρεση απο την συλλογη του παραμεινει παντα ενα πο τα καλυτερα Smut που εχω διαβασει
Damn you woman you tricked me!

Posted 20 June 2011 - 00:31
Posted 20 June 2011 - 11:45
Επίσης δες τα Dengeki Daisy και Midnight Secretary
Posted 21 June 2011 - 22:43
χμμ drama και romance????
οπως ειπαν παραπανω bitter virgin, school days(αν δεν το εχεις δει σε anime)
ε απο κει και περα suzuka, kimi no iru machi,psyren(περισσοτερο shounen), rosario+vampire(δεν ειναι πολυ romance)
Αυτα......!!!!!!!

Posted 21 June 2011 - 22:47
Α , είδα και το school days ... Είναι ιδιαίτερο όπως και να το κάνουμε

Set by Mangawolf
Posted 23 June 2011 - 18:17
Μπορει να θελεις - οπως εχουν πει και αλλοι- να κοιταξεις 2-3 σελιδες πισω, αυτα που ζητας τα εχουν ζητησει και αλλοι.
On another note, αφου το παιδι ειπε δεν θελει δραμα, γιατι του προτινετε bitter virgin? Ας το αφησει για αλλη εποχη που κανει κρυο.Στο δράμα , ειδικά αν είναι romance με πιάνει κατάθλιψη και δεν θέλω καλοκαιριάτικα
Επισης, επειδη ζητησες κατι κοντα στο UxU, μπορεις να αγνοησεις ολες τις προτασεις του φιλου Darkness εκτος του Kimi no Iru Machi και Suzuka, αν και αυτα μονο genres εχουνε κοινο με το UxU, αλλα αφου σου αρεσε το Ane Doki, μπορεις να του ριξεις μια ματια. Δες και το GE- Good Ending, το art style μου θυμισε το Ane Doki και εχουν σχεδον ιδιο genre.
Edited by Zentsugi, 23 June 2011 - 18:24.
Posted 23 June 2011 - 20:27
Ελα πες την αληθεια,
Spoiler:
Μπορει να θελεις - οπως εχουν πει και αλλοι- να κοιταξεις 2-3 σελιδες πισω, αυτα που ζητας τα εχουν ζητησει και αλλοι.
On another note, αφου το παιδι ειπε δεν θελει δραμα, γιατι του προτινετε bitter virgin? Ας το αφησει για αλλη εποχη που κανει κρυο.
Επισης, επειδη ζητησες κατι κοντα στο UxU, μπορεις να αγνοησεις ολες τις προτασεις του φιλου Darkness εκτος του Kimi no Iru Machi και Suzuka, αν και αυτα μονο genres εχουνε κοινο με το UxU, αλλα αφου σου αρεσε το Ane Doki, μπορεις να του ριξεις μια ματια. Δες και το GE- Good Ending, το art style μου θυμισε το Ane Doki και εχουν σχεδον ιδιο genre.
Sorry my mistake, έχει δράμα το Bitter Virgin δεν πρόσεξα το ποστ πιο πάνω.
Όσο για το Good Ending το συστήνω και εγώ, μιλάμε για κορυφή στο Romance, μου θυμίζει λίγο(πολύ λίγο Kimi no Iru Machi)
Posted 23 June 2011 - 20:31
Zentsugi : I love good endings πάνω από όλα ! Βέβαια και τα ψυχεδελικά δεν είναι άσχημα * ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ * ότι σκοτώνεται ο χαρακτήρας που μισώ
Set by Mangawolf
Posted 24 June 2011 - 02:15
Είδα Kimi no Iru Machi και είναι hands down το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ romance manga που έχω διαβάσει in my whole goddamn life ! Απίστευτο σχέδιο , πλοκή που σε κρατάει , φοβεροί χαρακτήρες και character development αλλά και overwhelming RAAAGGGGEEEE που άγεται και φέρεται συνεχώς καθώς το Manga εξελίσσεται . I love it ! Και το καλύτερο ? Είναι εβδομαδιαίο ! Επιτέλους δεν χρειάζεται να περιμένω 2 μήνες σαν το UxU !
Zentsugi : I love good endings πάνω από όλα ! Βέβαια και τα ψυχεδελικά δεν είναι άσχημα * ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ * ότι σκοτώνεται ο χαρακτήρας που μισώSpoiler:
Εφοσον βλεπω οτι με τα Shounen romance εισαι λιγο-πολυ μεσα στο στοιχειο σου, θα σου προτεινω και το Ichigo 100% αν δεν το εχεις διαβασει. Ισως στην αρχη σου φανει βαρετο, αλλα συνεχισε το και θα με θυμηθεις. Ασε που εχει τελειωσει και δεν θα χρειαστει να περιμενεις το επομενο chapter.
Παιδες ριξτε και σε μενα κατι να περασω την ωρα μου.. Μονο που ΔΕΝ θελω τιποτα σκοτεινο/shoujo/shoujo ai/shounen ai ή και οτιδηποτε αλλο που να εχει rape μεσα.
Edited by Zentsugi, 30 June 2011 - 02:13.
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|