Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#571 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2011 - 22:03

Θα έλεγα Watashitachi no Shiawase na Jikan, Solanin και Girl By the Sea αλλά επειδή ξέρω ότι τα γούστα μας διαφέρουν κατά πολύ να προτείνω Dance in the vampire bund?

#572 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 01 July 2011 - 22:11

Αυτό το Dance In The Vampire Bund... *anime coming to mind* :burningbe3:

Iristella να 'σαι καλά που μου το θύμησες, πρέπει να ξεπλύνω τη ντροπή που έφερε το anime με το manga ASAP. :hihi2:

Ήθελα να ρωτήσω για κανένα καλό, sparkle/drama-free shoujo, αλλά διάβασα τα προηγούμενα post. Αν έχετε τίποτ' άλλο, εδώ είμαι!

#573 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 July 2011 - 01:27

Αυτό το τελευταίο ακούγεται καλό, αν και η μόνη μου σχέση με τα βαμπίρ είναι το true blood.
Posted Image

#574 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 July 2011 - 13:07

Ναι, το bund ειναι λιγο πιο "ωμο" απο τα shounen, ξεκινα το να δεις και μονος σου.

#575 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 posts

Posted 03 July 2011 - 18:57

Gto aka Great teacher Onizuka πάω στοίχημα ότι πολλοί το ξέρετε μα δεν παύει να είναι ένα από τα αγαπημένα μου
Kamen teacher πάνω κάτω το ίδιο στορυ με το Gto
περνάω σε Smut
Black Bird δεν ξέρω για σας αλλά το όλο θέμα με δαίμονες κτλ με ενθουσιάζει

#576 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 July 2011 - 16:39

Υπάρχει κανένα manga που είναι τόσο αριστουργηματικό και βαθύ που θα μπορούσε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια ας πούμε .... ?
Posted Image

#577 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 July 2011 - 17:23

τι αλλο εκτος του ουρασαβα?
πειτε μου και μενα αν υπαρχει
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#578 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 July 2011 - 17:55

Eνδεικτικά:

Homunculus
Ultra Heaven

Garden
Palepoli
Solanin
Ikigami
Apollo no uta

Nαι υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι δημιουργοί πέρα από τον θεούλη Urasawa. xD

#579 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 16 July 2011 - 02:32

Death Note (το πιο έξυπνο manga κατά την γνώμη μου και με τρομερό σχέδιο)
Naruto
One Piece
Elfen Lied (Το αγαπημένο μου manga.Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι δεν έχει καλό σχέδιο)

#580 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 27 July 2011 - 22:50

καλησπερα!!!
μπορειτε να μου πειτε κανενα μανγκα τυπου: romance,shounen
πληροφοριακα εχω δει:
suzuka
kimi no iru machi
Rosario + Vampire
Alive - The Final Evolution
Psyren
Love Collage
Dragonaut - The Resonance
Bitter Virgin
Onani Master Kurosawa
Summer Wars
Re:LIVE
αυτα βεβαια μερικα απ'τα παραπανω ειναι περισσοτερο shounen και εχουν μια δοση romance και αυτα περιπου μου αρεσουν
Posted Image

#581 ZeroSky

ZeroSky

Decimo

• Members
  • 5 posts

Posted 27 July 2011 - 23:52

GE - Good Ending. Από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο. Τσέκαρε και δεν θα χάσεις. (Αν και τελευταία chapter έχουν κάνει μια μικρή κοιλιά.)

Edited by ZeroSky, 28 July 2011 - 00:11.

#582 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 28 July 2011 - 00:41

Good Ending που είπε και ο ZeroSky είναι must άμα είσαι romance fan . Πανέμορφο και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και πολύ ωραία ιστορία με πολλά αστεία !
Hetakoi επίσης με ωραίο romance και κωμωδία . Α και μπόλικο fanservice ( sex scenes ) , χωρίς όμως ναι είναι σε καμία περίπτωση hentai !
Unbalance x Unbalance είναι επίσης πολύ ωραίο και σχετικά πρωτότυπο ( teacher - student situation , αλλά είναι πολύ ρεαλιστικό και παρουσιάζει τις δυσκολίες της σχέσης αυτής ) .Το σχέδιό του είναι επίσης πολύ καλό ! Όχι και τόσο κωμωδία αλλά ούτε και πολύ τραγικές καταστάσεις !
Kiss x Sis , ανάλαφρο για το καλοκαίρι , δεν θα έχεις rage και λοιπές καταστάσεις σαν το KNIM . Είναι αρκετά κωμικό με πολύ fanservice .
Ane Doki . Με super hot female lead που θα κάνει την οθόνη του υπολογιστή να .. λιώσει ! Ανάλαφρη romance ιστοριούλα ! Φεύγει γρήγορα και εύκολα !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#583 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 28 July 2011 - 15:37

λοιπον ξεχασα να το πω οτι θα προτιμουσα ενα μανγα που να ειναι Completed (γιατι ετσι την πατησα και με το kimi no iru machi, κολησα και τωρα περιμενω καθε βδομαδα πως και πως)
κοιταω το ane doki οσο για το Hetakoi θα το κοιταξω απο σεπτεμβρη που θα γυρισω απο διακοπες. Το Kiss x Sis το εχω δει σε ανιμε. Ευχαριστω παιδες αν εχετε τπτ αλλο να μου πειτε
Posted Image

#584 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 28 July 2011 - 15:49

Άμα θες completed άστο για την ώρα το good ending γιατί βρίσκεται και σε κρίσιμο σημείο . Πολύ ωραίο πρέπει να είναι και το Ichigo 100% , είναι από τον ίδιο mangaka που έβγαλε το AneDoki .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#585 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 30 July 2011 - 14:07

Άμα θες completed άστο για την ώρα το good ending γιατί βρίσκεται και σε κρίσιμο σημείο.

:cry5: το εκανα το λαθος και το αρχισα!!!!!
τελειωσα και το ane doki σε 8 ωρες :canthelp: τρελο καψιμο!!
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations