...you mean shabu-shabu? o_0τι ακριβώς είναι αυτο το sobou sobou που τρώνε;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
#301
Posted 22 February 2010 - 19:14
#302
Posted 22 February 2010 - 20:50
...you mean shabu-shabu? o_0
ααα γι αυτό δεν το έβρισκα στο wiki.
απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά του με το sukiyaki
και πως γίνεται να βράζει τόσο γρήγορα το κρέας;

#303
Posted 22 February 2010 - 21:45
απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά του με το sukiyaki
και πως γίνεται να βράζει τόσο γρήγορα το κρέας;
Κατά την wikipedia: the dish is related to sukiyaki in style, where both use thinly sliced meat and vegetables, and usually served with dipping sauces., but it is considered to be more savory and less sweet than sukiyaki.
Και βράζει πολύ γρήγορα γιατί είναι πολύ πολύ λεπτές φέτες!
#304
Posted 23 February 2010 - 00:37
#305
Posted 23 February 2010 - 00:39
#307
Posted 25 February 2010 - 18:56

Επίσης έχω να δηλώσω ότι το tamagoyaki είναι τέλειοοοοοοοο!!!!
[media]http://img13.imageshack.us/img13/9788/img7134ox.jpg[/media]
[media]http://img708.imageshack.us/img708/1222/img7133q.jpg[/media]
#308
Posted 25 February 2010 - 19:05

Kidding, great cooking skills, Kisara. Ζηλεύω. ^^
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#309
Posted 25 February 2010 - 19:16
Το ρύζι στο sushi πως πρέπει να είναι; Σχετικά γλυκό, αλμυρό, ξυδάτο;
Δύο φορές έφαγα sushi και το ρύζι δεν είχε ιδιαίτερη γεύση.
Οι αναλογίες της συνταγής που είχα έδωσαν ρύζι σχετικά γλυκό. Μην φανταστείτε too much, αλλά αλμυρό ή ξυδάτο δεν το λες.
#310
Posted 25 February 2010 - 21:30
Osaka style:
125 ml ξίδι ρυζιού (για σούσι)
1κουταλιά του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
Tokyo style:
125 ml ξίδι ρυζιού (για σούσι)
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
#311
Posted 26 February 2010 - 21:28
Αυτή που έκανα εγώ ήταν:
1 cup vinegar (200ml), 6tbsp sugar, 1 1/2 tsp salt
Μάλλον Osaka style, ε;
Πάντως όταν άνοιξα το καπάκι της κατσαρόλας ήταν πραγματικά μια οπτική και οσφρητική απόλαυση!!!
#312
Posted 28 February 2010 - 16:54
Έφτιαξα sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης έχω να δηλώσω ότι το tamagoyaki είναι τέλειοοοοοοοο!!!!
[media]http://img13.imageshack.us/img13/9788/img7134ox.jpg[/media]
[media]http://img708.imageshack.us/img708/1222/img7133q.jpg[/media]
wow~! Εχουμε το ίδιο σετ πιάτα!
#313
Posted 03 March 2010 - 00:19
Παντως γενικα οι κινεζικες γευσεις και οι γιαπωνεζικες ειναι απο τι αγαπημενες μου.
Α και απο γλυκα εκτος απο pocky πρεπει να δοκιμασετε και αυτα
Ειναι σουπερ ντουπερ νοστιμα!!Τα λατρευω!

Οριστε και μια ωραια σελιδα που βρηκα με ιαπωνικες συνταγες http://japanesefood.about.com/
#314
Posted 03 March 2010 - 12:20
wow~! Εχουμε το ίδιο σετ πιάτα!
Ναι, είναι πολύ, μα πάρα πάρα πάρα πολύ σπάνια πιάτα από το σούπερ μάρκετ, αλλά βγαίνουν καλές φωτογραφίες!

#315
Posted 04 March 2010 - 12:58
Στην Αγγλία τον τελευταίο χρόνο μας έχουν έρθει αυτά. Μετονομασμένα Pocky δηλαδή, και από την ίδια εταιρία, την Glico.
Άντε και στην Ελλάδα!!! In other news, πήρα χθες adzuki beans. Είμαι αποφασισμένη να φτιάξω daifukku!