Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#151 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 July 2008 - 18:56

απο οτι θυμαμαι Ojiou sama, στο Noodle Bar ειχε πιατο Ramen. δεν ξερω ομως τι θα σας σερβιρουν αν παραγκειλετε το συγκεκριμενο πιατο

απο την αλλη, το Hong Kong Καλη Ορεξη στα λαδαδικα εχιε πολυ, και καλο φαγητο. εγω τις προαλλες καταευχαριστηθηκα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#152 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 July 2008 - 11:31

παιδια το ραμεν ειναι πολυ ειδικο φαγητο.. αφου στην ιαπωνια εχει μαγαζια που σερβιρουν μονο ραμεν.. για να καταλαβετε τι εστι ραμεν πρεπει να το φατε στην Ιαπωνια, αυτη ειναι η μονη λυση..

και να σερβιρουν κατι στη Θεσσαλονικη που το αποκαλουν ραμεν, δεν σημαινει οτι πραγματι ειναι.. τα παραδοσιακα φαγητα μιας χωρας δυσκολα τα βρισκεις decent σε μια αλλη. Εδω ακομα και στα απλα πιατα φαινεται η διαφορα... Ειχα φαει greek style καλαμαρακια τηγανητα καποτε στο Λονδινο, και ακομα εχω εφιαλτες...
Posted Image

#153 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 19 July 2008 - 12:40

ラーメンはめちゃうまい!
Πράγματι το καλό το ράμεν το τρως μόνο Ιαπωνία. Είχα φάει κάποτε Αθήνα αλλά το μαγαζί που το σέρβιρε έκλεισε και από τότε δεν ξαναβρήκα μαγαζί να σερβίρει. :(
Στην Ιαπωνία κάτσαμε σε ένα μικρό μαγαζάκι στη μέση της Shibuya και παρήγγειλα ένα τεράστιο μπολ, το οποίο κόστιζε μόνο 800 γιεν αλλά είχε μέσα φαγητό για λόχο! Περιττό να πω πως δεν μπόρεσα να το φάω όλο κι ας ήταν πολύ νόστιμο. Το πήρα στο βίντεο κιόλας για να το δείξω στην αδερφή μου που λατρεύει το ράμεν και να την κάνω να ζηλέψει.
Αν θες να φας σε εστιατόριο σε Ελλάντα ξέχνα το. Πάρε κανά Instant από μαγαζί και φτιάξε σπίτι καλύτερα!

#154 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 20 July 2008 - 12:25

Μερικες πληροφοριες για να καταλαβει ο λαος τι εστι ραμεν..

Ramen - Wikipedia, the free encyclopedia

Μερικες φωτο απο ραμεν:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Best Ramen in Japan

http://exilekiss.blogspot.com/2008/04/menya-kissou-best-ramen-in-tokyo-review.html

Edited by Mr Ayu-Mania, 20 July 2008 - 12:31.

Posted Image

#155 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 24 July 2008 - 23:34

Πάντως εδώ κοντά μου έχω βρει ένα εστιατόριο με τέλεια ramen, τέλεια τα πάντα βασικά αφού έχει μέχρι και ταϊβανέζικο τσάι με tapioka pearls. Τα ramen kai ta udon είναι πραγματικά παράδεισος τις κρύες μέρες!! Να είχα ένα τώρα.. έχω παγώσει!

Πρόσφατα δοκίμασα για πρώτη φορά τα σοκολατένια κοάλα τα οποία συνήθως δεν έπαιρνα γιατί δεν είχα χώρο απ'τα πολλά Pocky (πάω σε άλλη πόλη για να παίρνω τα αυθεντικά και όχι τις κινέζικες αντιγραφές). Έχω πάθει πλάκα! :wooi2: Ποιοτικά η σοκολάτα τους είναι λίγο κατώτερη αλλά είναι τόσο μα τόσο γλυκούλια! (με την kawai έννοια!) Μου φαίνεται θα πάρω μερικά κουτιά, θα τα απλώσω και θα τα βγάλω όλα φωτογραφία!!! Τα αγαπημένα μου είναι αυτά που έχουν αστεράκια κάπου επάνω τους!!

Spoiler:

#156 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 July 2008 - 10:53

Πάντως εδώ κοντά μου έχω βρει ένα εστιατόριο με τέλεια ramen, τέλεια τα πάντα βασικά αφού έχει μέχρι και ταϊβανέζικο τσάι με tapioka pearls. Τα ramen kai ta udon είναι πραγματικά παράδεισος τις κρύες μέρες!! Να είχα ένα τώρα.. έχω παγώσει!

Πρόσφατα δοκίμασα για πρώτη φορά τα σοκολατένια κοάλα τα οποία συνήθως δεν έπαιρνα γιατί δεν είχα χώρο απ'τα πολλά Pocky (πάω σε άλλη πόλη για να παίρνω τα αυθεντικά και όχι τις κινέζικες αντιγραφές). Έχω πάθει πλάκα! :wooi2: Ποιοτικά η σοκολάτα τους είναι λίγο κατώτερη αλλά είναι τόσο μα τόσο γλυκούλια! (με την kawai έννοια!) Μου φαίνεται θα πάρω μερικά κουτιά, θα τα απλώσω και θα τα βγάλω όλα φωτογραφία!!! Τα αγαπημένα μου είναι αυτά που έχουν αστεράκια κάπου επάνω τους!!

Spoiler:

Για θυμισε μου παλι σε πια πολη εισαι? Στο Λονδινο βρισκω μονο τις ασιατικες εκδοσεις του POCKY. Αμα ξερεις κανα μαγαζι με οριτζιναλ πραγματα απο Japan πες μου.
Posted Image

#157 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 26 July 2008 - 14:47

Για θυμισε μου παλι σε πια πολη εισαι? Στο Λονδινο βρισκω μονο τις ασιατικες εκδοσεις του POCKY. Αμα ξερεις κανα μαγαζι με οριτζιναλ πραγματα απο Japan πες μου.

Στο Newcastle!
Προσωπικά ψωνίζω από εδώ μιας και το York είναι κοντά
http://www.thejapaneseshop.co.uk/
αλλά και από εδώ http://www.mountfuji.co.uk/ online μόνο καθότι το μαγαζί τους μου πέφτει λίγο μακρυά (δες το confectionary section). Έχουν όμως τεράστια ποικιλία σε πράγματα και όχι μόνο γλυκά! Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα πουθενά ικανοποιητικά(και βιολογικά) είναι tofu.

Το κακό με το να βρίσκεις τα αυθεντικά ιαπωνικά γλυκά είναι πως τα βρίσκεις μόνο σε ιαπωνικά supermarket. Ακόμα και αν τα κινέζικα/ασιατικά supermarket έχουν άλλα προϊόντα από Ιαπωνία, τα POCKY και τα υπόλοιπα ιαπωνικά γλυκά τους είναι πάντα οι αντιγραφές! Και είναι τόσο μα τόσο κατώτερης ποιότητας και γεύσης!:bahhh:

#158 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 05 August 2008 - 20:11

Πέρασα σήμερα από τα μαγαζιά της chinatown και παρατήρησα πως τα ψεύτικα Pocky, δεν τα λένε πια Pocky αλλά Pepe..sth παρόλο που έχουν ακόμα επάνω το σήμα της Gliko. Τουλάχιστον δεν θα μπερδεύετε τόσος κόσμος πια..:drink:

#159 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 August 2008 - 20:58

παντως εγω Pocky βρικα στην Αθηνα στο Soya στο συνταγμα :)

Posted Image

#160 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 06 August 2008 - 11:02

παντως εγω Pocky βρικα στην Αθηνα στο Soya στο συνταγμα :)

Που ακριβώς είναι το soya? Με έχει φάει η περιέργεια να δοκιμάσω pocky...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#161 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 August 2008 - 11:06

λοιπον το Soya ειναι Απολλωνος 15, Συνταγμα, κ το τηλεφωνο ειναι 210-3310185
παντως τα πρωτα pocky που δοκιμασα τα ειχα παραγγειλει απο Japan κ ειχαν ερθει σε 1,5 βδαμαδα κ ηταν ΤΕΛΕΙΑ! :)

Posted Image

#162 PouEinaiOKosmas

PouEinaiOKosmas

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 22 August 2008 - 18:39

Καλησπερα σας. Γενικα εχω κανει register στο forum, για εναν απλο λογο. Ειμαι στη θεσσαλονικη, και προσπαθω το τελευταιο τριωρο να βρω που ειναι αυτο το μπακαλικο, ο Κοσμας, στην Αριστοτελους...Απο internet μεχρι 11880, οι πληροφοριες ειναι 0, και οσο διαβασα αυτο το thread, δεν υπαρχει τιποτα οσον αφορα την ακριβη διευθυνση. Βοηθεια?

#163 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 22 August 2008 - 19:01

Καλησπερα σας. Γενικα εχω κανει register στο forum, για εναν απλο λογο. Ειμαι στη θεσσαλονικη, και προσπαθω το τελευταιο τριωρο να βρω που ειναι αυτο το μπακαλικο, ο Κοσμας, στην Αριστοτελους...Απο internet μεχρι 11880, οι πληροφοριες ειναι 0, και οσο διαβασα αυτο το thread, δεν υπαρχει τιποτα οσον αφορα την ακριβη διευθυνση. Βοηθεια?

Θα ήθελα απλώς να σε ενημερώσω ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι του anime.gr αποφασίσουν να καταθέσουν μηνυση για εξίβρυση στον εισαγγελέα (λόγω της συμπεριφοράς σου στο δημόσιο αυτό φόρουμ), τότε αυτός μπορεί να διατάξει την άρση του απορρήτου της IP σου για να ασκήσει ποινική δίωξη. Με λίγα λόγια, το όνομα σου και η διεύθυνσή σου θα γίνουν πια γνωστά και θα έχεις και δικαστικά τρεξίματα...Οι υπεύθυνοι εδώ μέσα είναι πολύ ελαστικοί για να λάβουν τέτοια μέτρα, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχει και ένα απλό μέλος που μπορεί να προσβληθεί...

#164 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 August 2008 - 19:15

Θα ήθελα απλώς να σε ενημερώσω ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι του anime.gr αποφασίσουν να καταθέσουν μηνυση για εξίβρυση στον εισαγγελέα (λόγω της συμπεριφοράς σου στο δημόσιο αυτό φόρουμ), τότε αυτός μπορεί να διατάξει την άρση του απορρήτου της IP σου για να ασκήσει ποινική δίωξη. Με λίγα λόγια, το όνομα σου και η διεύθυνσή σου θα γίνουν πια γνωστά και θα έχεις και δικαστικά τρεξίματα...Οι υπεύθυνοι εδώ μέσα είναι πολύ ελαστικοί για να λάβουν τέτοια μέτρα, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχει και ένα απλό μέλος που μπορεί να προσβληθεί...

Γιατί να το κάνουμε αυτό ρε παιδί...οδηγίες ψάχνει ο άνθρωπας...:hahaha:

Φίλος, τράβα Αριστοτέλους, και ρώτα τον κουλουρά που είναι στα αριστερά (Αριστοτέλους και Τσιμισκή γωνία, από την πάνω πλευρά). Αν δεν ξέρει αυτός (μιλάμε για την ΔΟΜΗ με πόδια), δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#165 PouEinaiOKosmas

PouEinaiOKosmas

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 22 August 2008 - 19:21

^ Η λογική βλέπω πως δεν πέθανε ακόμα στις μέρες του διαδικτύου. Ευχαριστώ πολυ! Τωρα μπορειτε να με κανετε ban, εκτος και αν γινεται να φυγω απο το forum απο μονος μου, πριν προσβαλλω κιαλλο με τις φριχτες μου ερωτησεις (το οποιο και δεν θα κανω, ουτε το password μου δεν θυμαμαι )