Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#796 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 18:17

Καλως ήρθες και have fun.:hi:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#797 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 18:23

Hajimemashite,για οσους δεν με ξερεται, με λενε Ανδρεα και ειμαι 24.Ειμαι απο Αθηνα και λεω οτι σπουδαζω στα ΤΕΙ της.Κατα τα αλλα δουλευω ως χημικος.
Ασχολουμαι με Anime κυριως,με Manga οχι τοσο.Ασχολουμαι also με Ιαπονικά (αρχισα να μαθενω εδς και κανα μηνα αλλα για να καταλαβενω πιο γρυγορα τα Anime)Οτιδιποτε παραξενο και υπερφυσικο (τα περισσοτερα απο τα αγαπημενα μου Anime ειναι Sci-fi, Mecha,Wierd & Supernatural based,αλλα και περιοδικα, βιβλια,τηλεοπτικές σειρές, κλπ.)RPG Κυριος live γιατι ειμαι σε περιοδο αποτοξινοσης απο τα Games(δουλεβα σε νετ παλαιοτερα)και μουσικη σε σχεδον ολο της το φασμα εκτως απο ελληνικα φυσικα τα οποια ειναι απαραδεκτα (αντε καπως παλιοτερα η hip-hop σκηνη εσοζε την κατασταση αλλα τωρα εχει γινει και αυτη "τρεντι" και "οσο πιο πολα πουλησουμε τοσο το καλυτερο").
Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...
Καποιοι με εχετε ηδη δει σε προβολες στην Ιριδα και στις καλοκαιρινες στην ταρατσα αλλα δεν εχω προλαβει να σας μαθω καλα ολους ακομα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω να :burningbe3: με μακροσκελης σειρες οπως Dragonball,Bleach,One Piece,Naruto,&FMA.[με σειρα προτιμησης (PS:Τα Dragonball τα εχω δει ολα εκτος 3 ταινιων γιατι δεν δεχομαι οτι μπορει να τελειωσει κατι τοσο:blingeye2: AWSOME!!!)]
Παλι κατεληξα να γράφω ατελιωτα και σορι αν σας κουρασα.
Douzo yoroshiku,MINA!!!!(Χαρικα για την γνωριμια)

Welcome NyoGR!:hi:
Επιτέλους ήρθες και από τα μέρη μας...καλό :burningbe3:!!!
Όμως πες μας και κάτι για σένα, λίγα μας είπες:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#798 NyoGR

NyoGR

I am NOT the ONE

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 19:08

Domoo arigatoo παιδες και ναι αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν με βλεπω να κανω και πολλα ποστ γιατι τα εχετε πει ιδι όλα οποτε μαλον θα το ριξω στο διαβασμα να μαθω και γω τπτ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
There is no spoon...(Gomenasai):nod:

#799 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 21:51

Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω να :burningbe3: με μακροσκελης σειρες

Είναι ΜΜΜ, με Ε είναι του Σατανά :oo:

Welcome :wis:

#800 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 21:54

Okaeri, NyoGR! (BTW, nice signature.)

Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...

Μην ανησυχείς, ήρθες στο πιο σωστό μέρος! *The reek of burnt-out brain cells is in the air* :twisted:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#801 trapffs

trapffs

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 02:18

Yo ! First post :terror2:
Me lene Andrea eimai apo thessaloniki kai eimai 22 xronon.

P.S. sorry gia ta greeglish alla eimai xalias stin orthografia :uhh:

#802 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 02:46

Καλωσήρθατε.Αν θέλετε να γνωρίσετε τα πιο καμένα άτομα στην Ελλάδα ήρθατε στο σωστό μερός:hahaha:Και trapffs τα greeklish έχουν απαγορευτεί οπότε γράφε στα Ελληνικά και ας τα πεθαίνεις στα ορθογραφικά.(Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεξικό του firefox αν τον χρησιμοποιείς φυσικά.Βοηθάει πολύ)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#803 Storm San

Storm San

Fainaru Fantaji

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 21:30

18 eton ,Final Fantasy Fanatic,Anime :Death Note,Full Metal Alchemist,One Piece,Melanchoyl of Haruhi Suzumiya,Kabamaru..and more.
Japan rules

#804 Nausica

Nausica

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 00:10

Γειά σας κι από εμένα! Είμαι 18 χρονών και σπουδάζω στην Αθήνα Ναυπηγός (εεε ναι... whatever!). Λατρεύω τα anime και θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και με τα manga αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω το χρόνο...

Τις τελευταίες μέρες δεν είχα τι να κάνω και άρχισα να βλέπω Kabamaru (μετά από πολλά χρόνια!) οπότε σκέφτηκα να ψάξω για κάτι πιο... καινούριο (το συγκεκριμένο ήταν από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρή, αλλά είπαμε..!).

Πολύ χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με εμένα! :wooi2: Σε κανέναν από τους φίλους μου δεν αρέσουν τα anime...

Άσχετο, αλλά τα smilies που έχετε εδώ είναι τέλεια... :blingeye2:

#805 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 00:28

The army of geeks is growing stronger...:hahaha:
Welcome everybody.Καλού κακού, ασφαλίστε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα (όσα σας έχουν μείνει):wis:

#806 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 05:32

Καλημέρα!
Είμαι 24 χρονών και πριν μερικούς μήνες (τότε δλδ που μού ήρθε το 2play της 4νετ) άρχισα να μαζεύω ό,τι αρχαίο anime θυμάμαι ότι έβλεπα στο νηπιαγωγείο-δημοτικό... :wooi2: Δλδ:
  • Plawres Sanshiro :thatsit: (ichiban :) )
  • Kabamaru Iga-no :hahaha: ("Κουτί με φαγητό!!" :lol:)
  • Rurouni Kenshin

και άλλα που βρήκα αργότερα:
  • Ghost in the Shell: Innocence
  • Ninja Scroll

και έπεται συνέχεια... ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#807 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 22:31

Γεια σας και χαίρετε. Με λίγες - ελπίζω - φράσεις:

Με λένε Διονύση, είμαι "-άντα φεύγα" ετών (σίγουρα το πιο πουρό από όλους σας.

Εργάζομαι σαν δάσκαλος Αγγλικών και Ιταλικών και σαν μεταφραστής (κόμικς).

Ασχολούμαι με την επ.φαντασία, τη φαντασία, το Σταρ Τρεκ, τα κόμικς, τα anime/manga τη ζωγραφική και τη συγγραφή (ε.φ., φάντασυ και παραμύθια). Επίσης είμαι ένας δυνάστης/καταπιεστής/σαδομαζοχιστής/νταντά/καθαρίστρια/αυτός-που-τρώει-το-ξύλο-στο-τέλος/κλπ στο sff.gr (δηλαδή ένας admin του). ;) :wis:

Τα πρώτα ανιμε που είδα ήταν το Prince Planet και το Kimba στην τηλεόραση στα 70s (ναι, είμαι ΤΟΣΟ μεγάλος) αν και τότε δεν ήξερα καν πως ήταν "ανιμε".

Αργότερα κοίταζα με κολλημένη τη μύτη ένα μικρό μαγαζάκι που είχε ανοίξει και δούλευε κυρίως τα καλοκαίρια σε ένα παράδρομο στο Σύνταγμα (στην οδό Απόλλωνος συγκεκριμένα, αν δε με απατά η μνήμη μου) γεμάτο με "phonebooks" και άλλα ανιμομανγκοειδή προιόντα όπως και τουριστικούς οδηγούς κλπ στα Ιαπωνικά. Μάλλον είχε ανοίξει για τους τουρίστες. Σύντομα το μαγαζάκι αυτό έκλεισε, όπως ήταν φυσικό τότε.

Λίγα χρόνια μετά, και άγνωστο πως, ένα μικρό μέρος των manga που
είχε κατέληξε στο Μοναστηράκι από όπου πήρα καμμια τριανταριά. (Yποθέτω πως ήταν από εκείνο το μαγαζάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Απλα δεν μπορώ να φανταστώ από πού αλλού μπορεί να ήταν).

Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου τέτοια κόμικς, δεν καταλάβαινα λέξη αλλά από την αρχή με μάγεψαν με ένα τρόπο που τα Αμερικανικά κόμικς (τα οποία επίσης διαβάζω μανιωδώς) δεν με είχαν μαγέψει.
Ίσως ήταν το πρωτόγνωρο και διαφορετικό και η απίστευτη ποικιλία που είχαν τα μάνγκα. Φυσικά δεν αναγνώριζα καμμία σειρά, μια που μόνο το Robotech και την Candy-Candy είχα δει ως τότε. (Πολύ αργότερα έμαθα πως είχα αγοράσει τεύχη του Shonen Jump και του Shonen Ace κυρίως).

Fast forward λίγο στα 1993. Ψάχνοντας σε ένα μαγαζί για βιντεοκασέτες πέτυχα το "Only You" την 1η ταινία του Urusei Yatsura. Παθαίνω πλάκα. Τρέχω στο Σολάρις και ρωτάω για άλλα manga. Μου συστήνουν το Oh My Goddess που μόλις είχε βγει στα Αγγλικά, και κάποιος μου δίνει να δω το Macross!
E, αυτό ήτανε. Urusei Yatsura, Aa Megami-sama και Macross και το μικρόβιο μπήκε μέσα για να μην με αφήσει σε ησυχία ποτέ.

Και ο έρωτάς μου με τη Lum (και οτιδήποτε άλλο έχει κάνει η Μεγάλη Takahashi), με τη Βelldandy, τον Ataru, το Hikaru και τους υπόλοιπους καλά κρατεί!

Ονειρό μου να καταφέρω να μάθω Ιαπωνικά και να πάω στην Ιαπωνία (πολύ πρωτότυπο όνειρο, θα μου πείτε με το δίκιο σας). :lol:

Να συμπληρώσω πως αν και έχω δει κάμποσα ανιμε και έχω διαβάσει περισσότερα manga, σε σύγκριση με μερικούς από σας αυτά που έχω δει/διαβάσει είναι σταγόνα στον ωκεανό, οπότε είμαι μάλλον "newbie".

Αυτά!

#808 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 22:56

@Erebos,Dain,Nausica,Storm-San.....

Καλωσήρθατε όλοι σας....Θα περάσετε καλά μαζί μας....:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#809 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 15:48

γουελκομ to T3H

Γουελκομ!

Αντε να βλεπω κινηση στους Αθηναιους! Fighto!:burningbe3:

#810 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 18:21

καποιος απο τους καινουργιους να ξεθαψει το thread με τις ηλικιες μας απο το Off-topic. Γραφτηκανε 3-4 που βρισκονται στα ..αντα τωρα τελευταια, και ευκαιρια ειναι να αυξηθει στο thread to ποσοστο μας.

:Blissfull::Blissfull:

Εγω παντως ειμαι στη φαση που θα λεω οτι ειμαι 29 για πολυυυ καιρο ακομα...

Πολύ αργότερα έμαθα πως είχα αγοράσει τεύχη του Shonen Jump και του Shonen Ace κυρίως

Dain, αυτα ειναι απο αρχες 80 τελη 70?? Ειναι σε καλη κατασταση?

Για ψαξτο στο ιντερνετ μην τυχον εχεις κανα ιστορικο τευχος που κανει $$$$ σημερα...

:wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα