Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#826 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 August 2007 - 16:52

να καλωσορίσω και εγώ όλα τα νέα μέλη :wooi2:

Καλωσήρθατε παιδιά και καλή διαμονή να έχετε :wooi2::wooi2:
καλά να περνάτε!!

** πολύ το χαίρομαι που βλέπω την παρέα μας να μεγαλώνει συνέχεια :hahaha::hahaha:

> > @ και Dain όπως είπε και ο Hazuki απλά respect :respect: ,σου αξίζει man ^^ :greece:

rrmr.png

#827 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 04 August 2007 - 18:41

Eυχαριστώ και πάλι (ναι, πάντα λέω ευχαριστώ) και welcome και στους άλλους που γράφτηκαν μόλις.
Αλλά respect? Με κάνετε να νιώθω λίγο αμήχανα (αλλά όμορφα) :wooi2:
Σας διαβεβαιώ πάντως πως δεν είναι λίγοι οι "μαθουσάλες" που βλέπουν ανιμε. Απλά δεν το λένε εκτός από το στενό τους φιλικό κύκλο. :P Γιατί προσωπικά το λέω? Είναι μεγάλη ιστορία, αλλά αν θέλω να διαβάσω τη Μικρή Λουλού στο λεωφορείο, θα διαβάσω τη Μικρή Λουλού στο λεωφορείο και όσο για ειρωνικά σχόλια και γελάκια από άλλους επιβάτες, τα έχω γράψει....εχμ....εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος εδώ και πάρα πολλά χρόνια! :lol:

#828 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 August 2007 - 00:27

Welcome και από μένα και καλή διαμονή.Το κάψιμο σε αυτό το forum είναι εγγυημένο.Όπως έλεγε και μια φράση από το φυλλάδιο του ξενοδοχείου που είχα πάει διακοπές το anime.gr είναι ένας κόσμος φτιαγμένος για να τον ζεις,όχι να τον τον περιγράφεις:hihi2:

Posted Image

#829 spirosg

spirosg

Για πολλές κλωτσιές...

• Members
  • 3 posts

Posted 05 August 2007 - 17:10

Welcome, δώσε στοιχεία hub :burningbe3:

Επειδή δεν θα ήθελα να κάνω πόστ που αντιτίθεται στους κανόνες του φόρουμ και μάλιστα χωρίς να το θέλω.... δεν ξέρω. Μπορώ αν γράψω τη διεύθυνση ή θα θεωρηθεί advert/spam κλπ κλπ?

#830 polaralex

polaralex

watching anime since 2002

• Members
  • 9 posts

Posted 06 August 2007 - 19:09

Hi! Είμαι ο Αλέξης, ή κατα internet, polaralex.

Σύχναζα για πολύ καιρό στα forums του dragonball.gr --> animexclusive κλπ.
μέχρι που "ξέκοψα" απο τα ελληνικά forums. Εξάλλου, η ελληνική κοινότητα ανιμέ ήταν λίγο ***** τότε.

Είδα το anime.gr ξανά πρόσφατα και είναι ένα αρκετά καλό forum. Οπότε, σαν καινούριος χρήστης πια, σας χαιρετώ όλους! :)

Περισσότερα για μένα στο myspace.com/polaralex . ;)
Posted Image

#831 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 August 2007 - 19:50

Welcome,welcome everybody.Πολύς κόσμος γράφετε τελευταία εδώ μέσα:wooi2:
Posted Image

#832 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 06 August 2007 - 20:09

Welcome, Polaralex!

#833 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 August 2007 - 21:04

Welcome,welcome everybody.Πολύς κόσμος γράφετε τελευταία εδώ μέσα:wooi2:

Ε, παίζει ρόλο και ότι έχουν πέσει οι τιμές των 8, 10 και 24 Mbps συνδέσεων... :wooi2:
Τώρα που έχουμε bandwidth που μας τρέχει από τα πατζάκια :wis: δε βρίσκω καλύτερη χρήση του από τη συλλογή anime :Blissfull:
Posted Image
Posted Image

#834 polaralex

polaralex

• Members
  • 9 posts

Posted 07 August 2007 - 15:26

Ε, παίζει ρόλο και ότι έχουν πέσει οι τιμές των 8, 10 και 24 Mbps συνδέσεων... :wooi2:
Τώρα που έχουμε bandwidth που μας τρέχει από τα πατζάκια :wis: δε βρίσκω καλύτερη χρήση του από τη συλλογή anime :Blissfull:

Πιο πολύ φάση είχε η ανταλλαγή μέσω ταχυδρομείου με DVD (ακόμη και CD όταν είχα αρχίσει). Πάει ο παλιός καλός καιρός... :):wis:
Posted Image

#835 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 August 2007 - 16:17

Πιο πολύ φάση είχε η ανταλλαγή μέσω ταχυδρομείου με DVD (ακόμη και CD όταν είχα αρχίσει). Πάει ο παλιός καλός καιρός... :):wis:

Αμ δεν πάει καθόλου! Στο ADN section του forum η παράδοση συνεχίζεται. :)

Αν και, κακά τα ψέματα, ddl >> xdcc >> torrent >> ADN. So, Erebos +1.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#836 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 August 2007 - 01:54

Αμ δεν πάει καθόλου! Στο ADN section του forum η παράδοση συνεχίζεται. :)

Αν και, κακά τα ψέματα, ddl >> xdcc >> torrent >> ADN. So, Erebos +1.

Μπα μη το λες.Εγώ από τα περίπου 800GB με anime που έχω τα 500-600 είναι από το ADN.

Posted Image

#837 grcd

grcd

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 August 2007 - 10:35

Λοιπόν, ονομάζομαι για τον online κόσμο grcd, είμαι φοιτητής BSc Computer Games Development στην Αγγλία, αλλά αυτή τη στιγμή στέλνω από Θεσσαλονίκη γιατί έχω γυρήσει Ελλάδα για το καλοκαίρι. Είμαι 24 χρονών και ασχολούμαι με τη μουσική (κυρίως χέβυ) και μου αρέσει πολύ να βλέπω ανιμέ (αγαπημένες σειρές τα Flame of Recca, .hack, Neon Genesis Evangelion, Ghost in the Shell κ.α.)

Επίσης έχω διάφορα συγκροτήματα, κυρίως μέταλ, και σχεδιάζω RPG pen & paper, αρχικά σαν DM σε D20/D&D παιχνιδια και πλέον σαν game designer. Τα projects μου αυτό το καιρό περιλαμβάνουν ενα pen & paper adaptation του δημοφιλούς RPG της Nintendo, Fire Emblem και ένα προσωπικό SRPG βασισμένο στην φιλοσοφία του σκακιού, ονόματι Ikhanja.

#838 polaralex

polaralex

• Members
  • 9 posts

Posted 08 August 2007 - 12:22

Λοιπόν, ονομάζομαι για τον online κόσμο grcd, είμαι φοιτητής BSc Computer Games Development στην Αγγλία, αλλά αυτή τη στιγμή στέλνω από Θεσσαλονίκη γιατί έχω γυρήσει Ελλάδα για το καλοκαίρι. Είμαι 24 χρονών και ασχολούμαι με τη μουσική (κυρίως χέβυ) και μου αρέσει πολύ να βλέπω ανιμέ (αγαπημένες σειρές τα Flame of Recca, .hack, Neon Genesis Evangelion, Ghost in the Shell κ.α.)

Επίσης έχω διάφορα συγκροτήματα, κυρίως μέταλ, και σχεδιάζω RPG pen & paper, αρχικά σαν DM σε D20/D&D παιχνιδια και πλέον σαν game designer. Τα projects μου αυτό το καιρό περιλαμβάνουν ενα pen & paper adaptation του δημοφιλούς RPG της Nintendo, Fire Emblem και ένα προσωπικό SRPG βασισμένο στην φιλοσοφία του σκακιού, ονόματι Ikhanja.

Welcome GRCD!!! ;):Blissfull:
Posted Image

#839 grcd

grcd

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 August 2007 - 13:11

Πρόσεξα τον Tsukasa στο avatar σου. .hack σπέρνει!

#840 soufia

soufia

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 08 August 2007 - 22:37

καλημέρα με λένε Σοφία είμαι 22 ..και τελείως newbie