Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 20 July 2007 - 16:08
Posted 20 July 2007 - 16:14

Anyway, be well friend...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 20 July 2007 - 16:30

Posted 24 July 2007 - 17:27
Thank you guys ^^
@Mr Ayu-Mania: Hikki-chan perhaps?Seeing as next-door girls hold a special place in my heart
μπα μπα καλώς την Tristessa πως και απο τα μέρη μας???
καλώς όρισες!!!!
Posted 25 July 2007 - 15:08
Posted 25 July 2007 - 22:48

Για να πω την αλήθεια δεν είμαι και μεγάλος Anime Fan, αλλά είδα τα πρώτα επεισόδια του νεομεφανιζόμενου Devil May Cry και κόντεψα να πέσω από την πολυθρόνα!!

Έτσι λέω κάτσε να μπω στο anime.gr να δω τι άλλες προτάσεις θα πέσουν για να παρακολουθήσω κανένα καλό anime

Καλώς σας βρήκα.
Posted 25 July 2007 - 22:57
@Defkalion Αντε θα βγουμε και γειτονες

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 25 July 2007 - 23:02
Τί έγινε, πολλά θηλυκά το forum....όχι οτι μας χαλάει

Posted 26 July 2007 - 01:10

Εσύ για να βρεις γκόμενα ήρθες εδώ ή για τα anime;Weeeeeelcomeeeeeeeeeee!!
Τί έγινε, πολλά θηλυκά το forum....όχι οτι μας χαλάει
Posted 26 July 2007 - 08:34
Εσύ για να βρεις γκόμενα ήρθες εδώ ή για τα anime;Spoiler:
Αμάν, τί έγινε ρε παιδιά, δεν είμαι σε site συνοικεσίων ??

Σε λάθος forum γράφτηκα πάλι

Πάντως αν η γυναίκα δεν γουστάρει άνιμε (+metal+pc+opera-oxi oprah-, +
games+searchin for paranormal stuff μεταξύ άλλων), δεν την παντρέυομαι.

Κάθε Pm σας με διευθύνσεις μοναστηριών, θα εκτιμηθεί.....

Posted 26 July 2007 - 10:13
Και ειδικά εσύ Δευκαλίων που είσαι και ΑΕΚάρα

Posted 26 July 2007 - 12:18
Χαίρομαι πολύ που παρατηρούνται κινήσεις σε αυτόν τον κλάδο κουλτούρας και στην Ελλάδα και υπάρχουν όλο και περισσότερα άτομα που ασχολούνται με manga και anime.

when in doubt..... set something on fire
Posted 26 July 2007 - 13:08
dante Καταργήσαμε τα εισαγωγικά βίντεα; ή με τις διακοπές το ρίξαμε στο σορολόπ;
και όχι Defkalion, δεν είσαι ο μεγαλύτερος... κάποιοι έχουμε καβατζώσει τα -άντα...

Posted 26 July 2007 - 13:42

Λοιποοοοόν...Tristessa, Shoujo-chan, rebelos, Muthos, Mateus, Shadow, Defkalion και Somnium_mortiis καλωσήρθατε στην παρέα μας...καλά κουράγια με μας που μπλέξατε...

Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω για να δείτε πως πάνε περίπου τα πράγματα εδώ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysFhDfGwbys[/youtube]
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 27 July 2007 - 18:11
Ασχολουμαι με Anime κυριως,με Manga οχι τοσο.Ασχολουμαι also με Ιαπονικά (αρχισα να μαθενω εδς και κανα μηνα αλλα για να καταλαβενω πιο γρυγορα τα Anime)Οτιδιποτε παραξενο και υπερφυσικο (τα περισσοτερα απο τα αγαπημενα μου Anime ειναι Sci-fi, Mecha,Wierd & Supernatural based,αλλα και περιοδικα, βιβλια,τηλεοπτικές σειρές, κλπ.)RPG Κυριος live γιατι ειμαι σε περιοδο αποτοξινοσης απο τα Games(δουλεβα σε νετ παλαιοτερα)και μουσικη σε σχεδον ολο της το φασμα εκτως απο ελληνικα φυσικα τα οποια ειναι απαραδεκτα (αντε καπως παλιοτερα η hip-hop σκηνη εσοζε την κατασταση αλλα τωρα εχει γινει και αυτη "τρεντι" και "οσο πιο πολα πουλησουμε τοσο το καλυτερο").
Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...
Καποιοι με εχετε ηδη δει σε προβολες στην Ιριδα και στις καλοκαιρινες στην ταρατσα αλλα δεν εχω προλαβει να σας μαθω καλα ολους ακομα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω να

Παλι κατεληξα να γράφω ατελιωτα και σορι αν σας κουρασα.
Douzo yoroshiku,MINA!!!!(Χαρικα για την γνωριμια)

There is no spoon...(Gomenasai)