Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 27 July 2007 - 18:17

Posted 27 July 2007 - 18:23
Welcome NyoGR!Hajimemashite,για οσους δεν με ξερεται, με λενε Ανδρεα και ειμαι 24.Ειμαι απο Αθηνα και λεω οτι σπουδαζω στα ΤΕΙ της.Κατα τα αλλα δουλευω ως χημικος.
Ασχολουμαι με Anime κυριως,με Manga οχι τοσο.Ασχολουμαι also με Ιαπονικά (αρχισα να μαθενω εδς και κανα μηνα αλλα για να καταλαβενω πιο γρυγορα τα Anime)Οτιδιποτε παραξενο και υπερφυσικο (τα περισσοτερα απο τα αγαπημενα μου Anime ειναι Sci-fi, Mecha,Wierd & Supernatural based,αλλα και περιοδικα, βιβλια,τηλεοπτικές σειρές, κλπ.)RPG Κυριος live γιατι ειμαι σε περιοδο αποτοξινοσης απο τα Games(δουλεβα σε νετ παλαιοτερα)και μουσικη σε σχεδον ολο της το φασμα εκτως απο ελληνικα φυσικα τα οποια ειναι απαραδεκτα (αντε καπως παλιοτερα η hip-hop σκηνη εσοζε την κατασταση αλλα τωρα εχει γινει και αυτη "τρεντι" και "οσο πιο πολα πουλησουμε τοσο το καλυτερο").
Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...
Καποιοι με εχετε ηδη δει σε προβολες στην Ιριδα και στις καλοκαιρινες στην ταρατσα αλλα δεν εχω προλαβει να σας μαθω καλα ολους ακομα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω ναμε μακροσκελης σειρες οπως Dragonball,Bleach,One Piece,Naruto,&FMA.[με σειρα προτιμησης (PS:Τα Dragonball τα εχω δει ολα εκτος 3 ταινιων γιατι δεν δεχομαι οτι μπορει να τελειωσει κατι τοσο
AWSOME!!!)]
Παλι κατεληξα να γράφω ατελιωτα και σορι αν σας κουρασα.
Douzo yoroshiku,MINA!!!!(Χαρικα για την γνωριμια)

Επιτέλους ήρθες και από τα μέρη μας...καλό

Όμως πες μας και κάτι για σένα, λίγα μας είπες

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 27 July 2007 - 19:08

There is no spoon...(Gomenasai)

Posted 27 July 2007 - 21:51
Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω να
με μακροσκελης σειρες
Είναι ΜΜΜ, με Ε είναι του Σατανά

Welcome

Posted 27 July 2007 - 21:54
Μην ανησυχείς, ήρθες στο πιο σωστό μέρος! *The reek of burnt-out brain cells is in the air*Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 July 2007 - 02:18

Me lene Andrea eimai apo thessaloniki kai eimai 22 xronon.
P.S. sorry gia ta greeglish alla eimai xalias stin orthografia

Posted 28 July 2007 - 02:46

Posted 29 July 2007 - 21:30
Japan rules
Posted 30 July 2007 - 00:10
Τις τελευταίες μέρες δεν είχα τι να κάνω και άρχισα να βλέπω Kabamaru (μετά από πολλά χρόνια!) οπότε σκέφτηκα να ψάξω για κάτι πιο... καινούριο (το συγκεκριμένο ήταν από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρή, αλλά είπαμε..!).
Πολύ χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με εμένα!

Άσχετο, αλλά τα smilies που έχετε εδώ είναι τέλεια...

Posted 30 July 2007 - 00:28

Welcome everybody.Καλού κακού, ασφαλίστε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα (όσα σας έχουν μείνει)

Posted 30 July 2007 - 05:32
Είμαι 24 χρονών και πριν μερικούς μήνες (τότε δλδ που μού ήρθε το 2play της 4νετ) άρχισα να μαζεύω ό,τι αρχαίο anime θυμάμαι ότι έβλεπα στο νηπιαγωγείο-δημοτικό...

- Plawres Sanshiro
(ichiban
)
- Kabamaru Iga-no
("Κουτί με φαγητό!!"
)
- Rurouni Kenshin
και άλλα που βρήκα αργότερα:
- Ghost in the Shell: Innocence
- Ninja Scroll
και έπεται συνέχεια...

Posted 30 July 2007 - 22:31
Με λένε Διονύση, είμαι "-άντα φεύγα" ετών (σίγουρα το πιο πουρό από όλους σας.
Εργάζομαι σαν δάσκαλος Αγγλικών και Ιταλικών και σαν μεταφραστής (κόμικς).
Ασχολούμαι με την επ.φαντασία, τη φαντασία, το Σταρ Τρεκ, τα κόμικς, τα anime/manga τη ζωγραφική και τη συγγραφή (ε.φ., φάντασυ και παραμύθια). Επίσης είμαι ένας δυνάστης/καταπιεστής/σαδομαζοχιστής/νταντά/καθαρίστρια/αυτός-που-τρώει-το-ξύλο-στο-τέλος/κλπ στο sff.gr (δηλαδή ένας admin του).

Τα πρώτα ανιμε που είδα ήταν το Prince Planet και το Kimba στην τηλεόραση στα 70s (ναι, είμαι ΤΟΣΟ μεγάλος) αν και τότε δεν ήξερα καν πως ήταν "ανιμε".
Αργότερα κοίταζα με κολλημένη τη μύτη ένα μικρό μαγαζάκι που είχε ανοίξει και δούλευε κυρίως τα καλοκαίρια σε ένα παράδρομο στο Σύνταγμα (στην οδό Απόλλωνος συγκεκριμένα, αν δε με απατά η μνήμη μου) γεμάτο με "phonebooks" και άλλα ανιμομανγκοειδή προιόντα όπως και τουριστικούς οδηγούς κλπ στα Ιαπωνικά. Μάλλον είχε ανοίξει για τους τουρίστες. Σύντομα το μαγαζάκι αυτό έκλεισε, όπως ήταν φυσικό τότε.
Λίγα χρόνια μετά, και άγνωστο πως, ένα μικρό μέρος των manga που
είχε κατέληξε στο Μοναστηράκι από όπου πήρα καμμια τριανταριά. (Yποθέτω πως ήταν από εκείνο το μαγαζάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Απλα δεν μπορώ να φανταστώ από πού αλλού μπορεί να ήταν).
Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου τέτοια κόμικς, δεν καταλάβαινα λέξη αλλά από την αρχή με μάγεψαν με ένα τρόπο που τα Αμερικανικά κόμικς (τα οποία επίσης διαβάζω μανιωδώς) δεν με είχαν μαγέψει.
Ίσως ήταν το πρωτόγνωρο και διαφορετικό και η απίστευτη ποικιλία που είχαν τα μάνγκα. Φυσικά δεν αναγνώριζα καμμία σειρά, μια που μόνο το Robotech και την Candy-Candy είχα δει ως τότε. (Πολύ αργότερα έμαθα πως είχα αγοράσει τεύχη του Shonen Jump και του Shonen Ace κυρίως).
Fast forward λίγο στα 1993. Ψάχνοντας σε ένα μαγαζί για βιντεοκασέτες πέτυχα το "Only You" την 1η ταινία του Urusei Yatsura. Παθαίνω πλάκα. Τρέχω στο Σολάρις και ρωτάω για άλλα manga. Μου συστήνουν το Oh My Goddess που μόλις είχε βγει στα Αγγλικά, και κάποιος μου δίνει να δω το Macross!
E, αυτό ήτανε. Urusei Yatsura, Aa Megami-sama και Macross και το μικρόβιο μπήκε μέσα για να μην με αφήσει σε ησυχία ποτέ.
Και ο έρωτάς μου με τη Lum (και οτιδήποτε άλλο έχει κάνει η Μεγάλη Takahashi), με τη Βelldandy, τον Ataru, το Hikaru και τους υπόλοιπους καλά κρατεί!
Ονειρό μου να καταφέρω να μάθω Ιαπωνικά και να πάω στην Ιαπωνία (πολύ πρωτότυπο όνειρο, θα μου πείτε με το δίκιο σας).

Να συμπληρώσω πως αν και έχω δει κάμποσα ανιμε και έχω διαβάσει περισσότερα manga, σε σύγκριση με μερικούς από σας αυτά που έχω δει/διαβάσει είναι σταγόνα στον ωκεανό, οπότε είμαι μάλλον "newbie".
Αυτά!
Posted 30 July 2007 - 22:56
Καλωσήρθατε όλοι σας....Θα περάσετε καλά μαζί μας....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 31 July 2007 - 15:48
Γουελκομ!
Αντε να βλεπω κινηση στους Αθηναιους! Fighto!

Posted 31 July 2007 - 18:21

Εγω παντως ειμαι στη φαση που θα λεω οτι ειμαι 29 για πολυυυ καιρο ακομα...
Dain, αυτα ειναι απο αρχες 80 τελη 70?? Ειναι σε καλη κατασταση?Πολύ αργότερα έμαθα πως είχα αγοράσει τεύχη του Shonen Jump και του Shonen Ace κυρίως
Για ψαξτο στο ιντερνετ μην τυχον εχεις κανα ιστορικο τευχος που κανει $$$$ σημερα...