Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4546 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 December 2013 - 23:07

Καλώς ήρθες SYurilover. Θα ανακαλύψεις με τον καιρό ότι από το φόρουμ δεν λείπουν ούτε οι yuri lovers ούτε οι Κύπριοι :P

Μία παράκληση μόνο, να μην γράφεις με greeklish καθώς δεν επιτρέπονται στο φόρουμ ;)

xbJ3b2w.jpeg

#4547 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 26 December 2013 - 20:58

Δεν με ενοχλει και ας μην υπηρχαν Κυπριοι. Απλα δεν μου αρεσει να με κριτηκαρουν ή να με κανουν να νιωθω αβολα για τα ανιμε που μου αρεσουν. Τελοσπαντων. 

Ναι, κοιταξα τους κανονισμους και θα το εχω υποψη μου απο δω και πλεον. Οχι πως δεν τους κοιταζω απλα επειδη ξερω πανω κατω τι ζητανε. 

#4548 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 December 2013 - 21:43

Ά chacun ses goûts

Πάγια θεση της κοινότητας. Κατα τα άλλα all fun and joy ειμαστε οποτε δεν νομιζω να νιωσεις αβολα. :)

#4549 DragonCrafter Alex

DragonCrafter Alex

Starting...

• Members
  • 13 posts
  • LocationDragonCraft Land

Posted 08 January 2014 - 15:50

Χαιρετώ τους φίλους συναγωνιστές! Λέγομαι Αλέξανδρος και είμαι 23 χρονών, απο Αθήνα, Περιστέρι. Όπως πολλοί απο εδω, λατρευω την ιαπωνικη κουλτουρα, βετερανος gamer, εππαγελματιας μάγειρας και επίδοξος Youtuber. Καθως θα μπορουσα να μιλάω για τον εαυτό μου για χρόνια ολόκληρα, αφηνω την κοινοτητα να με γνωρισει μεσα απο την κοινοτητα. Ελπιζω να περασουμε καλα!

Dragon-on-Fire_copy2.jpg

DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!

#4550 Captain Bravo

Captain Bravo

Starting...

• Members
  • 8 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 January 2014 - 17:07

Hallo, καλώς ήρθες! Και έψαχνα να βρω έναν που το δηλώνει ότι μαγειρεύει, γιατί έχει καταντήσει ντροπή μου φαίνεται. Μου τα χαλάς λίγο με την Αθήνα αλλά never mind!!    

#4551 GReaperEx

GReaperEx

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 January 2014 - 09:31

Λέγομαι Μάριος και είμαι από Μυτιλήνη. :P

Είμαι 22.7 ετών, και άρχισα να βλέπω (εντατικά) anime από τότε που έγινα φοιτητής περίπου. 

Από προτιμήσεις είμαι τα πάντα όλα, αλλά έχω μια μικρή κλίση προς τα κωμωδίας, φαντασίας, blood n gore και romance.

Αυτό το φόρουμ το βρήκα τελείως τυχαία, ενώ έψαχνα πληροφορίες για μια σειρά στον γούγλη.

Τι άλλο?... Καλώς σας βρήκα! :D

#4552 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 January 2014 - 09:50

Καλώς μας ήρθες και μακάρι να περάσεις όμορφα μαζί μας. Για προτάσεις σε anime περνάς από εδώ και θα βρεθούν ευγενικές ψυχές να σε εξυπηρετήσουν.

Αν ψαχουλέψεις θα βρεις αρκετές συζητήσεις που θα σου φανούν ενδιαφέρουσες. :)

#4553 SeCTeen

SeCTeen

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 February 2014 - 17:52

Γεια σας, είμαι ο SeCTeen (ή κατά κόσμον Ηλίας) και είμαι από Αθήνα. Τώρα φοιτητής στην Ξάνθη ΗΜ/ΜΥ, πριν 5-6 χρόνια είχα κάνει κάτι ελληνικές μεταφράσεις για ΟΡ, πρώτα στο Vegapunk και μετά στο μπλογκ μου στο blogspot. Τώρα απλά παρακολουθώ ποικίλα anime/manga και περνάω την ώρα μου ως gamer κατά κόρον σε Dota και LoL.

Είχα γραφτεί και πιο παλιά με το username Elias και είχα κάνει 1-2 ποστ εδώ. Χαίρομαι που το site είναι ακόμα καλά και είπα να κάνω μια επίσκεψη εδώ πρώτα ^_^.

#4554 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 17 February 2014 - 02:20

^^ hi and welcome :angell:

...Ξανθη ειχα κανει το φανταρικο μου :mafia:  στο στρατοπεδο Στεφανιδη... αββββ τι θυμιθικα :hot:

Imagination is the only limit!

#4555 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 23 February 2014 - 03:12

Greetings σε όλους και απο εμένα, με λένε Γιάννη ειμαι 22 χρονών κατάγομαι απο τα Χανιά και σπουδάζω μαγειρική. απο anime δεν έχω δεί πολλά, τα κλασσικά και λίγο παραπάνω. One Piece, Bleach, Fairy Tail, Sword art Online, Death Note, Angel Beats, High School of the Dead (και κανα-δύο που θα ξεχνάω :P) μου αρέσει να μαγειρεύω να ακούω μουσικη (metal κατα κύριο λόγο) και να βλέπω σειρές (anime και μή). Ελπίζω να περάσουμε καλά όλοι :)

#4556 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 26 February 2014 - 17:32

Με λένε Βάγια. Είμαι στο μεταπτυχιακό της Δασολογίας στο ΑΠΘ. Επίσης ασχολούμαι με το κόσμημα και μ' αρέσει το διάβασμα και το γράψιμο.Είχα μπει στο φόρουμ από τις αρχές Φλεβάρη, αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά και δεν μπορούσα να ποστάρω. Οπότε, ποστάρω τώρα!

#4557 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2014 - 23:53

Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή.

Ένα τραγουδάκι για το καλωσόρισμα :P

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#4558 skidrow

skidrow

Starting...

• Members
  • 1 posts
  • LocationEarth Globe

Posted 21 March 2014 - 18:16

Geia sas eimai o skidrow kai vlepw poly mecha anime twra vlepw to Gundam Build Fighters 1 anime gia tous filous tou gundam

Edited by skidrow, 21 March 2014 - 18:18.

#4559 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 21 March 2014 - 20:34

Hello hello~ Καλώς τον. Επίσης, μικρή πληροφορία, τα greeklish δεν επιτρέπονται :> Καλή διαμονή στο κλουβί με τους τρελούς εδω.

#4560 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 March 2014 - 21:33

Καλώς τον, καλώς τον μας :D

yaay...moar gundam fans :3

フカフカ