Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 25 September 2013 - 16:23
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 36 και ζω στην Αθήνα.
Αγαπώ την Ιαπωνία και την κουλτούρα της, αν και απο anime και manga δεν ξέρω και πολλά. Κυρίως βλέπω ιαπωνικό σινεμά και μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με anime, με το Paranoia Agent.
Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρω προτάσεις απο τους ειδικούς για περαιτέρω κατάρτιση.
Να είστε καλά!
Posted 25 September 2013 - 16:34
Καλώς μας ήρθες Nagaremono! Ένα καλό μέρος για να αρχίσεις είναι το anime recommendations thread, στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ή απλά να το διαβάσεις ψάχνοντας~
Posted 25 September 2013 - 16:45
Welcome Nagaremono, οτιδήποτε χρειαστείς κάπου στο φορουμ σίγουρα θα το βρεις και αν όχι μη διστάζεις να ρωτήσεις κάποιον.
Posted 26 September 2013 - 00:17
Μaya-chan, σ ' ευχαριστω! Απειρο υλικο οντως...! κουραγιο να χεις να το ψαχνεις!! Κατεβασα ηδη και θα συνεχισω με τα: Cowboy Bebop και Monster. Και για τα επομενα θα ενημερωνομαι...
Posted 03 October 2013 - 09:14
Καλησπέρα στην παρέα!
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 36 και ζω στην Αθήνα.
Αγαπώ την Ιαπωνία και την κουλτούρα της, αν και απο anime και manga δεν ξέρω και πολλά. Κυρίως βλέπω ιαπωνικό σινεμά και μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με anime, με το Paranoia Agent.
Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρω προτάσεις απο τους ειδικούς για περαιτέρω κατάρτιση.
Να είστε καλά!
Συγχαρητήρια, ξεκίνησες με μία από τις καλύτερες σειρές!
Posted 12 October 2013 - 02:51
Aloha, από Γερμανία. Anime & Manga άρχισα περίπου από το 2008-2009. Έχω και ένα κανάλι στο YouTube με Speedpaints και Tutorials (στα γερμανικά). Αλλιώς κάνω σχολη για Visagist/Maskenbilder (Κομμωτική και μετά για make up, προσθετικές κουλουπού )Και παράλληλα 'σπουδάζω από το σπίτι φωτογραφία. Mου αρεσει το Cosplay, και γενικά να φτιάχνω διαφορα πράματα.
---
Γερμανικο πληκτρολογειο εχω, οποτε μην αναρωτηθειτε αμα λειπει τιποτα.
Posted 12 October 2013 - 03:52
Καλωσηρθες και ελπιζουμε να περασεις όμορφα μαζι μας. Για οτι χρειαστείς εδώ ειμαστε εμεις.
Πολυ ωραια και ενδιαφεροντα όσα μας αναφερεις μακαρι να μοιραστεις δουλειες σου μαζι μας.
Posted 12 October 2013 - 11:25
Aloha, από Γερμανία. Anime & Manga άρχισα περίπου από το 2008-2009. Έχω και ένα κανάλι στο YouTube με Speedpaints και Tutorials (στα γερμανικά). Αλλιώς κάνω σχολη για Visagist/Maskenbilder (Κομμωτική και μετά για make up, προσθετικές κουλουπού )Και παράλληλα 'σπουδάζω από το σπίτι φωτογραφία. Mου αρεσει το Cosplay, και γενικά να φτιάχνω διαφορα πράματα.
---
Γερμανικο πληκτρολογειο εχω, οποτε μην αναρωτηθειτε αμα λειπει τιποτα.
Τα υ σου και τα ζ σου τα βλέπω στη σωστή θέση, οπότε κομπλέ είσαι.
Καλώς ήλθες.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 October 2013 - 11:42
καλως ηλθες. κομμωτικη ε; πολλες χαρες βλεπω να σου κανουν εδω στο anime.gr
Posted 12 October 2013 - 11:49
Γεια σας με λενε Κωστα και εχω αρχισει να βλεπω ανιμε τον τελευταιο χρονο, αλλα απο μικρος θυμαμαι που εβλεπα στην τηλεοραση ανιμε χωρις να ξερω τιποτα για αυτα φυσικα. Πηγαινω στο Λυκειο και οπως βλεπετε και απο το name μου τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι one piece και dbz, αν και τωρα εχω δει πολυ καλυτερα αυτα τα 2 παραμενουν αγαπημενα επειδη μου θυμιζουν την παιδικη μου ηλικια οταν τα εβλεπα στο αλτερ και αντ1. Αυτα απο εμενα
Posted 14 October 2013 - 21:01
Καλησπερα,
Με λενε Γιωργο και ειμαι 16 .Το μονο anime που εχω δει ειναι το death note πριν 2 χρονια κοντα.Kαι τωρα ξαφνικα μου ηρθε ορεξη για περισοτερα anime
Posted 14 October 2013 - 21:14
Γεια σου, Γιώργο. Μπορείς να αρχίσεις ξανά με το Sword Art Online είναι από τα καλύτερα που έχουν βγει τελευταία!
Posted 14 October 2013 - 21:15
Ποτε δεν ειναι αργα. Καλως μας ηρθες. Αν κανεις μια βολτιτσα θα βρεις πολλα που θα σου αρεσουν.
Kai oh stop it you. xD
Posted 14 October 2013 - 21:31
Kai oh stop it you. xD
Είναι που πήρε φόρα xD
Καλώς ήρθες Γιώργο!