Αλόχα. Τι ακριβώς σπουδάζεις; Κουλό ακούγεται
Αλόχα! Βασικές αρχές Κινέζικης Ιατρικής, Αγιουρβέδα, Ρεφλεξολογία και διάφορα είδη μάλαξης... Κουλό αλλά καλό! Φαντάσου κατι σαν Φυσικοθεραπεύτρια...

Καλώς ήρθες Δήμητρα σε συμπάθησα αμέσως αφού είδα την Pucca για avatar, μου αρέσει πολύ, κάνω συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ από Pucca, είμαι λίγο ψιλορεντίκολο
Γνωρίζεις βελονισμό?
Σ'ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ γλυκιά! Ναι έχει πολύ πλάκα η Pucca!!! Δυστυχώς δεν είμαι γιατρός για να κάνω βελονισμό, γνωρίζω όμως αρκετά βελονιστικά σημεία! Κάποια στιγμή ελπίζω να ασχοληθώ με ηλεκτροβελονισμό!!!

You are just a trendy mother dear! :3 Καλώς μας ήρθες λοιπόν αγαπητή Δήμητρα και αν ξες κανα καλό ανατολικό γιατροσόφι για πόνους στην πλάτη να το πεις!
Σ'ευχαριστώ Fallen Angel Itachi!!! Αν πρόκειται για πιασιματάκια... ζεστά επιθέματα...μασαζάκι..και βεντούζες....κάνουν θαύματα!!!!

Και για το κρύωμα,αν ξέρεις κάτι,γιατί δεν την παλεύω κάστανο!!
Γειά σου Junpei....Περαστικά σου...λυπάμαι αλλά εδώ θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γιατρό...Μην το αφήσεις για πιο αργά γιατί κυκλοφορούν βρογχίτιδες!!! Υπάρχει και ένα κρύωμα που κρατάει και 2 εβδομάδες.....

Edited by Kenny, 25 November 2011 - 19:50.
merged