Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 17:15
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 18:13
Καλησπέρα, με λένε Χρήστο και πάω 1η Λυκείου! Manga δεν έχω διαβάσει πολλά (λίγο One Piece και Naruto, λίγο Death Note που το λάτρεψα και Kingdom Hearts). Από anime έχω δει πολλά επεισόδια από Dragonball (Z, GT κτλ.) και τώρα άρχισα λίγο Fairy Tail. Πιο πολύ ασχολούμαι με των υπολοίπων ειδών κόμικς,
αλλά ελπίζω η ενασχόληση μου εδώ να με κάνει να διαβάσω και άλλα manga.
Καλά δε το συζητώ, αυτός είσαι ρε φίλε. Συνονόματος, συνομήλικος και το Dark στο username καθώς και το avatar είναι όλα τα λεφτά

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 22:10
@metalmusicmaniac Συνομήλικος; Και ακούς rock; Ωραίος!

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:11
Με θυμάμαι μωρό να κάθομαι στο γιο γιο μου με Μίκυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα και αργότερα Βαβούρα.
Μεγάλωσα με Ροζ Πάνθηρα και Sport Billy και τα Γιαπωνέζικα Παραμύθια......
Και δεν μου έχει περάσει ακόμα και να σας πω δεν το βλέπω να μου περνάει.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:15

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:20
Καλωσόρισες

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:40

Είμαι το πουρό της παρέας.

Δεν λέτε να γραφτούνε και οι μανάδες σας για να έχω και εγώ παρέα?
Πες τε τους ότι είναι και άλλη μια κυρία εδώ μέσα στην ηλικία τους.
Δεν ξέρετε τι χαρά θα πάρουν.

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:53
Ρε μαμώ, δεν ονειρεύομαι πως έχει μπει μια 40άρα στο φόρουμ; Αν ονειρεύομαι, είναι πολύ προχωρημένο όνειρο, πεινάω και στον ύπνο μου!!!
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:54
Καλως όρισες Έφη-sensei

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:23
χάρηκα με την υποδοχή

μην νομίζετε δεν ξέρω και πολλά από οικιακά είμαι ολίγο τεμπέλα κάνω μόνο τα βασικά για να αποφύγω το υγειονομικό και τα εμβόλια.

Αφού χαζολογάω με τα ανιμε τη μισή μέρα την άλλη μισή είμαι στο γραφείο πάλι σε υπολογιστή.
Πάντως μη το δένετε κόμπο ότι τα γούστα σας θα είναι πάντα τα ίδια. Αυτά αλλάζουν και μετατρέπονται ανάλογα και με τον τρόπο ζωής μας.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:25

Μεγάλη αλήθεια αυτό για τα γούστα αλλά ελπίζουμε όσο βρισκόμαστε εδώ να περνάμε πάντα καλά.

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:38
Και λατρεύει το j-Pop. Αν δεν ήταν internetοφοβική σίγουρα θα έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις εδώ.
Καλώς όρισες λοιπόν. Αν θέλω σοφές συμβουλές ζωής εδώ σε εσένα να απευθυνθώ ε; XD
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:43
Πάντως εδώ που τα λέμε μέσα στα ανιμέ υπάρχει ένας ρατσισμός για την ηλικία των πάνω των 30 να πω, τους λένε "οτσιτσι" κάπως έτσι, δηλαδή παππούς αν θυμάμαι καλά, αφού οι πρωταγωνιστές είναι σε ηλικία το πολύ 17.
Τι να κάνω αυτό είναι το χόμπυ μου και ψυχαγωγία μου αυτό με διασκεδάζει και δυστυχώς στο περιβάλλον μου και τα άτομα της ηλικίας μου δεν με καταλαβαίνουν και δεν μπορώ να μοιραστώ τις απόψεις μου άρα θέλω και εγώ να συναναστραφώ λίγο με ομοϊδεάτες.
40; Σιγά. Η δική μου μητέρα έγινε 55 φέτος και μια στο τόσο βλέπουμε μαζί την τάδε σειρά anime που κατέβασα και την ενθουσιάσε το plot! Haha (το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Angel Beats! >.>)
Και λατρεύει το j-Pop. Αν δεν ήταν internetοφοβική σίγουρα θα έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις εδώ.
Καλώς όρισες λοιπόν. Αν θέλω σοφές συμβουλές ζωής εδώ σε εσένα να απευθυνθώ ε; XD
Arigato για το κουράγιο που μου δίνεις
βεβαίως όσο αφορά για συμβουλές είμαι πολύ καλή, αλλά μη ξεγελιέστε η ηλικία δεν φέρνει πάντα την εμπειρία και την γνώση, απλά έχω λίγες παραπάνω πιθανότητες λόγω του επιπλέον χρόνου που έχω, μόνο αυτό. Οι μεγαλύτεροι μας εξακολουθούν αν θέλουν να είναι λάθος και να χειροτερεύουν με τον καιρό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από tsarefi: 22 Νοέμβριος 2011 - 21:53