Γεια σου
iristella χάρηκα που σε συνάντησα και εδώ.
Πάντως εδώ που τα λέμε μέσα στα ανιμέ υπάρχει ένας ρατσισμός για την ηλικία των πάνω των 30 να πω, τους λένε "οτσιτσι" κάπως έτσι, δηλαδή παππούς αν θυμάμαι καλά, αφού οι πρωταγωνιστές είναι σε ηλικία το πολύ 17.
Τι να κάνω αυτό είναι το χόμπυ μου και ψυχαγωγία μου αυτό με διασκεδάζει και δυστυχώς στο περιβάλλον μου και τα άτομα της ηλικίας μου δεν με καταλαβαίνουν και δεν μπορώ να μοιραστώ τις απόψεις μου άρα θέλω και εγώ να συναναστραφώ λίγο με ομοϊδεάτες.
40; Σιγά. Η δική μου μητέρα έγινε 55 φέτος και μια στο τόσο βλέπουμε μαζί την τάδε σειρά anime που κατέβασα και την ενθουσιάσε το plot! Haha (το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Angel Beats! >.>)
Και λατρεύει το j-Pop. Αν δεν ήταν internetοφοβική σίγουρα θα έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις εδώ.
Καλώς όρισες λοιπόν. Αν θέλω σοφές συμβουλές ζωής εδώ σε εσένα να απευθυνθώ ε; XD
Arigato για το κουράγιο που μου δίνεις
βεβαίως όσο αφορά για συμβουλές είμαι πολύ καλή, αλλά μη ξεγελιέστε η ηλικία δεν φέρνει πάντα την εμπειρία και την γνώση, απλά έχω λίγες παραπάνω πιθανότητες λόγω του επιπλέον χρόνου που έχω, μόνο αυτό. Οι μεγαλύτεροι μας εξακολουθούν αν θέλουν να είναι λάθος και να χειροτερεύουν με τον καιρό.
Edited by tsarefi, 22 November 2011 - 21:53.