Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3931 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 17:06

Fu fu fu...τώρα που ήρθες...θα σε κάνουμε εμείς να ασχοληθείς κι άλλο.

:hypno: read Gamaran, read KHReborn, read Beelzebub, read Deadman Wonderland!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3932 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 17:15

Και διάβασε και το fairy tail, είναι ΟΙΚΤΡΑ glitter το animation.

#3933 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 18:13

:hi: Καλησπέρα, με λένε Χρήστο και πάω 1η Λυκείου! Manga δεν έχω διαβάσει πολλά (λίγο One Piece και Naruto, λίγο Death Note που το λάτρεψα και Kingdom Hearts). Από anime έχω δει πολλά επεισόδια από Dragonball (Z, GT κτλ.) και τώρα άρχισα λίγο Fairy Tail. Πιο πολύ ασχολούμαι με των υπολοίπων ειδών κόμικς, :yellowcard: αλλά ελπίζω η ενασχόληση μου εδώ να με κάνει να διαβάσω και άλλα manga.

Καλά δε το συζητώ, αυτός είσαι ρε φίλε. Συνονόματος, συνομήλικος και το Dark στο username καθώς και το avatar είναι όλα τα λεφτά :8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3934 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 22:10

Thanx για το καλωσόρισμα!

@metalmusicmaniac Συνομήλικος; Και ακούς rock; Ωραίος! :joyful:

#3935 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:11

Γεια σας και από μένα είμαι η Έφη, είμαι 40 ετών και ναι ακόμα έχω κόλλημα με τα ανιμέ, και γενικά ότι είναι σε ανιμάτιον cartoon, comics λιγότερο τα manga.
Με θυμάμαι μωρό να κάθομαι στο γιο γιο μου με Μίκυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα και αργότερα Βαβούρα.
Μεγάλωσα με Ροζ Πάνθηρα και Sport Billy και τα Γιαπωνέζικα Παραμύθια......
Και δεν μου έχει περάσει ακόμα και να σας πω δεν το βλέπω να μου περνάει.

#3936 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:15

Ένα καλωσήρθες από μένα που είμαι και από τα μικρότερα σε ηλικία μέλη...καλή διαμονή να'χεις :)

#3937 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:20

Μπρρρρρρ!! Νιώθω μωρό παιδί!!!! Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε 20 χρόνια ούτε για πλάκα....

Καλωσόρισες κοπελιά, και μην μας κομπλάρεις πολύ για την ηλικία μας :P

#3938 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:40

Εγώ να σας κομπλάρω? Που θέλω μια χούφτα αντικαταθλιπτικά για να μείνω εδώ μέσα? :sigh2:
Είμαι το πουρό της παρέας. :Crying2:

Δεν λέτε να γραφτούνε και οι μανάδες σας για να έχω και εγώ παρέα?
Πες τε τους ότι είναι και άλλη μια κυρία εδώ μέσα στην ηλικία τους.
Δεν ξέρετε τι χαρά θα πάρουν. :joyful:

#3939 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:53

Μην παραπονιέσαι, γιατί θα αντικαταστήσω τη μάνα μου με σένα. Όλη την ώρα θα απαντάς σε ερωτήσεις σχετικά με το πως πλένουμε τα ευαίσθητα στο πλυντήριο, ποιο καθαριστικό χρησιμοποιούμε για κάθε επιφάνεια, τι γιατροσόφι κάνουμε όταν κάψουμε το χέρι μας, τι πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε λάμπες...

Ρε μαμώ, δεν ονειρεύομαι πως έχει μπει μια 40άρα στο φόρουμ; Αν ονειρεύομαι, είναι πολύ προχωρημένο όνειρο, πεινάω και στον ύπνο μου!!!

#3940 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:54

Ha ha, nice! Κι εγώ με μία ακόμα συμφορουμίτισσα αναρωτιόμασταν πως θα ήμαστε σε...πες πενήντα χρόνια από τώρα όταν θα μαστε γιαγιάδες και θα βλέπουμε ακόμα anime -γιατί σιγά μην τα παρατήσουμε-. Εσύ γιαγιά δεν είσαι, αλλά με εμπνέεις για το πως θα μαι σε είκοσι χρόνια από τώρα.

Καλως όρισες Έφη-sensei :nod:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3941 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:23

Καλώς σας βρήκα συμφορουμιτάκια
χάρηκα με την υποδοχή :blingeye2:

μην νομίζετε δεν ξέρω και πολλά από οικιακά είμαι ολίγο τεμπέλα κάνω μόνο τα βασικά για να αποφύγω το υγειονομικό και τα εμβόλια. :hihi2:
Αφού χαζολογάω με τα ανιμε τη μισή μέρα την άλλη μισή είμαι στο γραφείο πάλι σε υπολογιστή.

Πάντως μη το δένετε κόμπο ότι τα γούστα σας θα είναι πάντα τα ίδια. Αυτά αλλάζουν και μετατρέπονται ανάλογα και με τον τρόπο ζωής μας.

#3942 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:25

Χαχαχαχαχa καλώς ήρθες tsarefi. Δεν έχει όριο ηλικίας η κοινότητα και αν σου πουν τίποτα για τον Τρικούπη (όπως μου λένε εμένα ;-; που με έβγαλαν συμμαθήτρια) μπορείς να τους στείλεις να κουρευτούνε. :P

Μεγάλη αλήθεια αυτό για τα γούστα αλλά ελπίζουμε όσο βρισκόμαστε εδώ να περνάμε πάντα καλά. :)

#3943 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:38

40; Σιγά. Η δική μου μητέρα έγινε 55 φέτος και μια στο τόσο βλέπουμε μαζί την τάδε σειρά anime που κατέβασα και την ενθουσιάσε το plot! Haha (το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Angel Beats! >.>)
Και λατρεύει το j-Pop. Αν δεν ήταν internetοφοβική σίγουρα θα έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις εδώ.

Καλώς όρισες λοιπόν. Αν θέλω σοφές συμβουλές ζωής εδώ σε εσένα να απευθυνθώ ε; XD

#3944 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:43

Γεια σου iristella χάρηκα που σε συνάντησα και εδώ.

Πάντως εδώ που τα λέμε μέσα στα ανιμέ υπάρχει ένας ρατσισμός για την ηλικία των πάνω των 30 να πω, τους λένε "οτσιτσι" κάπως έτσι, δηλαδή παππούς αν θυμάμαι καλά, αφού οι πρωταγωνιστές είναι σε ηλικία το πολύ 17.

Τι να κάνω αυτό είναι το χόμπυ μου και ψυχαγωγία μου αυτό με διασκεδάζει και δυστυχώς στο περιβάλλον μου και τα άτομα της ηλικίας μου δεν με καταλαβαίνουν και δεν μπορώ να μοιραστώ τις απόψεις μου άρα θέλω και εγώ να συναναστραφώ λίγο με ομοϊδεάτες.

40; Σιγά. Η δική μου μητέρα έγινε 55 φέτος και μια στο τόσο βλέπουμε μαζί την τάδε σειρά anime που κατέβασα και την ενθουσιάσε το plot! Haha (το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Angel Beats! >.>)
Και λατρεύει το j-Pop. Αν δεν ήταν internetοφοβική σίγουρα θα έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις εδώ.

Καλώς όρισες λοιπόν. Αν θέλω σοφές συμβουλές ζωής εδώ σε εσένα να απευθυνθώ ε; XD

Arigato για το κουράγιο που μου δίνεις
βεβαίως όσο αφορά για συμβουλές είμαι πολύ καλή, αλλά μη ξεγελιέστε η ηλικία δεν φέρνει πάντα την εμπειρία και την γνώση, απλά έχω λίγες παραπάνω πιθανότητες λόγω του επιπλέον χρόνου που έχω, μόνο αυτό. Οι μεγαλύτεροι μας εξακολουθούν αν θέλουν να είναι λάθος και να χειροτερεύουν με τον καιρό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από tsarefi: 22 Νοέμβριος 2011 - 21:53

#3945 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:49

καλώς ήρθες!!!!!!