Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3946 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 22:49

Φυσικά και η ηλικία δεν παίζει πάντα ρόλο, αν μη τι άλλο! Αλλά από πολλά μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο του άλλου. Μέχρι και ο τρόπος που γράφει κάποιος είναι συχνά καθρεπτής του χαρακτήρα του.

#3947 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 23:13

Φυσικά και η ηλικία δεν παίζει πάντα ρόλο, αν μη τι άλλο! Αλλά από πολλά μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο του άλλου. Μέχρι και ο τρόπος που γράφει κάποιος είναι συχνά καθρεπτής του χαρακτήρα του.

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό.

Μέσα σε ένα φόρουμ τα πράγματα είναι απλά γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, είτε είσαι Α ηλικία είτε Β.
Η απομυθοποίηση της σοφίας σε σχέση με την ηλικία την βλέπεις έξω στη real life εκεί μπορεί να υπάρξει και ένα μικρό σοκ.

#3948 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 23:42

Πάντως υπάρχουν και anime με πρωταγωνιστές άνω των τριαντα. Απλά όχι τόσο πολλά όσο αυτά που απευθύνονται σε μικρότερους για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με το target group.

#3949 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 04:28

Καλως ήρθατε καινουριοι συμφορουμήτες .Ετσι μου αρέσει να βλέπω την παρέα μας να μεγαλώνει!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3950 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 09:43

Πάντως υπάρχουν και anime με πρωταγωνιστές άνω των τριαντα. Απλά όχι τόσο πολλά όσο αυτά που απευθύνονται σε μικρότερους για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με το target group.

Για πες για πες!!! ή πες μου σε πιο μέρος μιλάτε για αυτά τα θέματα. (σε περίπτωση που είμαι off)

Είδα την Anime List σου και μου έπεσε το σαγόνι. Φτού σου!!! κοπέλα μου έχεις βγάλει τρελή παραγωγή.

καλώς σας βρήκα Erisadesu και zennith666

#3951 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 10:32

Γεια σας και από μένα είμαι η Έφη, είμαι 40 ετών και ναι ακόμα έχω κόλλημα με τα ανιμέ, και γενικά ότι είναι σε ανιμάτιον cartoon, comics λιγότερο τα manga.
Με θυμάμαι μωρό να κάθομαι στο γιο γιο μου με Μίκυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα και αργότερα Βαβούρα.
Μεγάλωσα με Ροζ Πάνθηρα και Sport Billy και τα Γιαπωνέζικα Παραμύθια......
Και δεν μου έχει περάσει ακόμα και να σας πω δεν το βλέπω να μου περνάει.

Posted Image

ΓΟΥΕΛΚΑΜ!

Αντε ρε παιδιά όμως δεν βλέπω καμιά κινητικότητα, τόσα νέα μέλη δεν θα χωράμε στη σπηλιά του Νταβέλη, έρχονται και Χριστούγεννα, υπάρχουν και άλλα forum σε αυτή τη πόλη. Οι αρχιερείς του forum τι κάνουν και επιτέλους ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#3952 CoRnXGR

CoRnXGR

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 21:23

Γεια σας λοιπόν. Έκανα και εγώ εγγραφή αφότου έψαξα για ελληνικό site που έχει σχέση με anime/manga. Έψαξα πάαάαάρα πολύ για να σας βρω. (Εντάξει, όχι και τόσο.) Τέλος πάντων, για να μην λέω πολλά, καλωσόρισα, μπορείτε να με λέτε Γιάννη, ή Μαύρο ( Από το Μαύρος Πιτ. ).

^^

Είμαι νέος και όντας μικρούλης σας παρακαλώ να μου φέρεστε με σεβασμό! :deadga6:

#3953 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 21:26

ΟΟΟ black Pit καλως σε βρήκαμε και καλή διαμονή!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3954 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 21:34

Kαλώς όρισες και καλή διαμονή Γιάννη-san~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3955 DiZai

DiZai

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:00

Γειά σας παιδιά! Με λένε Δήμητρα και είμαι νέα στην παρέα...δεν έχω ιδέα από ιαπωνικά...αλλά με γοητεύει η κουλτούρα αυτού του υπέροχου νησιού!!! Οι σπουδές μου βασίζονται πάνω στην ανατολική ιατρική και φιλοσοφία και πιστεύω ότι θα μου ήταν χρήσιμο να μάθω και μία αντίστοιχη γλώσσα...και φυσικά διάλεξα τα Ιαπωνικά!!! Το forum αυτό το ανακάλυψα πρόσφατα και έχω ενθουσιαστεί!! Ελπίζω να έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι!!!

#3956 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:16

Αλόχα. Τι ακριβώς σπουδάζεις; Κουλό ακούγεται

#3957 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:44

Καλωσήρθατε νέα μέλη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3958 tsarefi

tsarefi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 21:32

Γεια σας λοιπόν. Έκανα και εγώ εγγραφή αφότου έψαξα για ελληνικό site που έχει σχέση με anime/manga. Έψαξα πάαάαάρα πολύ για να σας βρω. (Εντάξει, όχι και τόσο.) Τέλος πάντων, για να μην λέω πολλά, καλωσόρισα, μπορείτε να με λέτε Γιάννη, ή Μαύρο ( Από το Μαύρος Πιτ. ).

Καλώς ήρθες και καλά να περάσεις.

Γειά σας παιδιά! Με λένε Δήμητρα και είμαι νέα στην παρέα...δεν έχω ιδέα από ιαπωνικά...αλλά με γοητεύει η κουλτούρα αυτού του υπέροχου νησιού!!! Οι σπουδές μου βασίζονται πάνω στην ανατολική ιατρική και φιλοσοφία και πιστεύω ότι θα μου ήταν χρήσιμο να μάθω και μία αντίστοιχη γλώσσα...και φυσικά διάλεξα τα Ιαπωνικά!!! Το forum αυτό το ανακάλυψα πρόσφατα και έχω ενθουσιαστεί!! Ελπίζω να έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι!!!

Καλώς ήρθες Δήμητρα σε συμπάθησα αμέσως αφού είδα την Pucca για avatar, μου αρέσει πολύ, κάνω συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ από Pucca, είμαι λίγο ψιλορεντίκολο :kakaka:

Γνωρίζεις βελονισμό?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Νοέμβριος 2011 - 19:53
merged

#3959 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 21:42

You are just a trendy mother dear! :3 Καλώς μας ήρθες λοιπόν αγαπητή Δήμητρα και αν ξες κανα καλό ανατολικό γιατροσόφι για πόνους στην πλάτη να το πεις!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3960 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 00:37

Και για το κρύωμα,αν ξέρεις κάτι,γιατί δεν την παλεύω κάστανο!! :ill2:

Δημοσιευμένη  εικόνα