Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 22:49
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 23:13
Φυσικά και η ηλικία δεν παίζει πάντα ρόλο, αν μη τι άλλο! Αλλά από πολλά μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο του άλλου. Μέχρι και ο τρόπος που γράφει κάποιος είναι συχνά καθρεπτής του χαρακτήρα του.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό.
Μέσα σε ένα φόρουμ τα πράγματα είναι απλά γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, είτε είσαι Α ηλικία είτε Β.
Η απομυθοποίηση της σοφίας σε σχέση με την ηλικία την βλέπεις έξω στη real life εκεί μπορεί να υπάρξει και ένα μικρό σοκ.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 23:42
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 04:28
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 09:43
Πάντως υπάρχουν και anime με πρωταγωνιστές άνω των τριαντα. Απλά όχι τόσο πολλά όσο αυτά που απευθύνονται σε μικρότερους για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με το target group.
Για πες για πες!!! ή πες μου σε πιο μέρος μιλάτε για αυτά τα θέματα. (σε περίπτωση που είμαι off)
Είδα την Anime List σου και μου έπεσε το σαγόνι. Φτού σου!!! κοπέλα μου έχεις βγάλει τρελή παραγωγή.
καλώς σας βρήκα Erisadesu και zennith666
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 10:32
Γεια σας και από μένα είμαι η Έφη, είμαι 40 ετών και ναι ακόμα έχω κόλλημα με τα ανιμέ, και γενικά ότι είναι σε ανιμάτιον cartoon, comics λιγότερο τα manga.
Με θυμάμαι μωρό να κάθομαι στο γιο γιο μου με Μίκυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα και αργότερα Βαβούρα.
Μεγάλωσα με Ροζ Πάνθηρα και Sport Billy και τα Γιαπωνέζικα Παραμύθια......
Και δεν μου έχει περάσει ακόμα και να σας πω δεν το βλέπω να μου περνάει.
ΓΟΥΕΛΚΑΜ!
Αντε ρε παιδιά όμως δεν βλέπω καμιά κινητικότητα, τόσα νέα μέλη δεν θα χωράμε στη σπηλιά του Νταβέλη, έρχονται και Χριστούγεννα, υπάρχουν και άλλα forum σε αυτή τη πόλη. Οι αρχιερείς του forum τι κάνουν και επιτέλους ...
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 21:23
^^

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 21:26
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:00
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:16
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 14:44

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 21:32
Γεια σας λοιπόν. Έκανα και εγώ εγγραφή αφότου έψαξα για ελληνικό site που έχει σχέση με anime/manga. Έψαξα πάαάαάρα πολύ για να σας βρω. (Εντάξει, όχι και τόσο.) Τέλος πάντων, για να μην λέω πολλά, καλωσόρισα, μπορείτε να με λέτε Γιάννη, ή Μαύρο ( Από το Μαύρος Πιτ. ).
Καλώς ήρθες και καλά να περάσεις.
Γειά σας παιδιά! Με λένε Δήμητρα και είμαι νέα στην παρέα...δεν έχω ιδέα από ιαπωνικά...αλλά με γοητεύει η κουλτούρα αυτού του υπέροχου νησιού!!! Οι σπουδές μου βασίζονται πάνω στην ανατολική ιατρική και φιλοσοφία και πιστεύω ότι θα μου ήταν χρήσιμο να μάθω και μία αντίστοιχη γλώσσα...και φυσικά διάλεξα τα Ιαπωνικά!!! Το forum αυτό το ανακάλυψα πρόσφατα και έχω ενθουσιαστεί!! Ελπίζω να έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι!!!
Καλώς ήρθες Δήμητρα σε συμπάθησα αμέσως αφού είδα την Pucca για avatar, μου αρέσει πολύ, κάνω συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ από Pucca, είμαι λίγο ψιλορεντίκολο

Γνωρίζεις βελονισμό?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Νοέμβριος 2011 - 19:53
merged
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 00:37