Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 19:35

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 20:16

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 20:45
Τι ειδους ταινιες??
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 21:08
Γειά σας με λένε Θοδωρή και είμαι 16 χρονών. Μπορείτε να μου πείτε πως θα κατεβάσω ταινίες;
Ευχαριστώ.
Καλώσήρθες Θοδωρή. Anime ταινίες και σειρές μπορείς να κατεβάσεις με πολλούς τρόπους.
- Ο ένας είναι μέσω torrent και θα βρείς τις κατάλληλες οδηγίες αλλά και site εδώ και εδώ.
- Δευτερος τρόπος είναι μέσω irc για το οποίο οδηγίες θα βρεις εδώ
- Tρίτος τρόπος είναι μέσω host όπως το MU και το rapidshare όπου εκεί απλά αντιγράφεις το Link του αρχείου στον Browser και ακολουθείς τις οδηγίες.
- Τέταρτος τρόπος είναι το Direct Download από site στυλ lolipower που απλά κάνεις κλικ και κατεβαίνουν.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 21:09
Καλη διαμονη

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 01:19

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 01:44
καλώς μας βρήκες,καλή διαμονή και φρόνιμα ε?Χαίρετε! Ma_foteini desu, χάζευα το φόρουμ εδώ και καιρό και τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση να γραφτώ. Αγαπώ άνιμε, αγαπώ ιαπωνικό κηνιματογράφο, αγαπώ ιαπωνικό φαγητό, αγαπώ ιαπωνική αρχιτεκτονική, αγαπώ την Ιαπωνία γενικότερα...αχ! Ένα εισιτήριο για Τόκιο!
Αγαπώ άνιμε, αγαπώ ιαπωνικό κηνιματογράφο, αγαπώ ιαπωνικό φαγητό, αγαπώ ιαπωνική αρχιτεκτονική, αγαπώ την Ιαπωνία γενικότερα...αχ! Ένα εισιτήριο για Τόκιο!
όπως και όλοι μας άλλωστε(η σχεδον όλοι μας)(

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 14:25

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 14:31
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 21:18

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας....καλή διαμονή και cu in the forums...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 23:47
.βασικά δεν έχεις δει και τίποτα της προκοπής...
ελπίζω εδώ μέσα να αποκτήσεις λίγη καλύτερη anime παιδεία και να δεις κάτι καλύτερο απο αυτά που έχεις δει μέχρι τώρα.
καλώς ήρθες και χρόνια πολλά.
Πωπω κράξιμο (με την καλή εννοια) με το που μπήκα και έκανα το πρώτο μου post!Μόλις είδα την απάντηση σου (άμεσα δλδ!). Τώρα έχω φτάσει το Bleach στο τωρινό σημείο και τελείωσα Code Geass (τα'σπασε), Ergo Proxy (πάρα πολύ καλό) και Karas. Αλλά για το Death Note δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι της προκοπής. Αριστούργημα, κατά τη γνώμη μου πάντα. Τι έχεις να προτείνεις προσωπικά ώστε να αποκτήσω σωστή anime παιδεία;
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 17:26
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 17:37

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 18:26
Πωπω κράξιμο (με την καλή εννοια) με το που μπήκα και έκανα το πρώτο μου post!Μόλις είδα την απάντηση σου (άμεσα δλδ!). Τώρα έχω φτάσει το Bleach στο τωρινό σημείο και τελείωσα Code Geass (τα'σπασε), Ergo Proxy (πάρα πολύ καλό) και Karas. Αλλά για το Death Note δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι της προκοπής. Αριστούργημα, κατά τη γνώμη μου πάντα. Τι έχεις να προτείνεις προσωπικά ώστε να αποκτήσω σωστή anime παιδεία;
Anime Recommendations thread

Αλλά μιας και έπιασες Ergo Proxy, πιστεύω ένα Mononoke/Ayakashi Japanese Horror, ένα Τerra E ένα Kaiba και ένα Monster δεν θα σου φανούν πολύ βαριά. (και αν έχεις κέφια προχωράς σε Serial Experiments Lain, Neon Genesis Evangelion και Mushishi και σε πολλά πολλά άλλα).
Και μην φοβάσαι είμαστε όλοι καλά παιδάκια εδώ πέρα δεν τρώμε κόσμο.
Καλώς ήρθατε νέα μέλη.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 13:49
Ειμαι ο Σιμος, ειμαι 18 απο την λεβεντογεννα κ χιλιοτραγουδησμενη Εδεσσα κ παροτι ειμαι μελος απο τον Ιουλιο, εχω αρχισει να χρησιμοποιω το site εδω κ λιγες εβδομαδες!!!
Ανοιξτε λοιπον τις αγκαλιες παλια μελη κ καλωσοριστε με!!!! XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Saf520: 10 Μάρτιος 2010 - 14:00