Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3211 Shana

Shana

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 11 March 2010 - 01:15

Να 'μαι κι εγώ! Άργησα λίγο να συστηθώ, αλλά δε βαριέσαι! Είμαι η Τόνια 25 χρονών (κοντέυω δηλαδή... :P) απο Αθήνα! Ένα άγχος το είχα ότι θα θεωρηθώ ελαφρώς...χμ...μεγάλη, αλλά μετά απο 2-3 ματιές είδα ότι υπάρχουν και άλλοι παππούδες/γιαγιάδες μέσα εδώ και ανακουφίστηκα!!:kakaka: Καλή διαμονή μας εύχομαι!! :love:

#3212 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 11 March 2010 - 03:27

Να 'μαι κι εγώ! Άργησα λίγο να συστηθώ, αλλά δε βαριέσαι! Είμαι η Τόνια 25 χρονών (κοντέυω δηλαδή... :P) απο Αθήνα! Ένα άγχος το είχα ότι θα θεωρηθώ ελαφρώς...χμ...μεγάλη, αλλά μετά απο 2-3 ματιές είδα ότι υπάρχουν και άλλοι παππούδες/γιαγιάδες μέσα εδώ και ανακουφίστηκα!!:kakaka: Καλή διαμονή μας εύχομαι!! :love:

25 ε.νιάνιαρο δηλαδή :bleh:
πστ παιδί δες εδώ http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7547

#3213 Shana

Shana

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 12 March 2010 - 05:55

3οι στην κατηγορία ε? Είναι ενθαρρυντικό νομίζω...! :hahaha: Μπορώ να λιώσω τώρα χωρίς τύψεις!! :kakaka:

#3214 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 13 March 2010 - 00:25

γυρισα ^^
το ξερω το ξερω.. σας ελειψα :hiding_something:
( ναι σιγα κακουργοι :cry5: που θα σας ελειπα κιολας :unlucky: )
τεσπα επεστρεψα... αν δεν με θυμαστε ( η μαλλον δεν θα με ξερετε καν :frozen: )
ειμαι 17 ετων ( τα κλεινω 4 απριλιου... μααααυρο πασχα θα χουμε σας λεωωωω :hiding_something: )
μου αρεσουν τα ανιμε και τα rpg ( ολα τα ειδη , αλλα ειδικα τα FF )
ειμαι amv maker και ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες εδω και μερικα χρονακια :tensai: )
χμμμ... για οτι αλλο, απλα ρωτηστε :wis:
have fun
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3215 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 14 March 2010 - 23:09

Γεια σας παιδια,
Ειμαι ο Σιμος, ειμαι 18 απο την λεβεντογεννα κ χιλιοτραγουδησμενη Εδεσσα κ παροτι ειμαι μελος απο τον Ιουλιο, εχω αρχισει να χρησιμοποιω το site εδω κ λιγες εβδομαδες!!!

Ανοιξτε λοιπον τις αγκαλιες παλια μελη κ καλωσοριστε με!!!! XD

Λεβεντογεννα εδεσσα; Ι think u mean crete.
Anyway welcome guys!!!!!!!!

Posted Image

#3216 ZeldaLydia

ZeldaLydia

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 14 March 2010 - 23:41

geiaaa edw
eime h lydia kai eime 17 xronwn apo korrydalo (oxi mesa) eime ma9itria s nuxterino gumnasio asxoloume me ta manga k zwgrafizw epishs k 9elw para para pl na ginw manga animator

#3217 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 March 2010 - 23:54

Kαλώς ήρθες ZeldaLydia και καλή διαμονή. Κάνε άλλη μια βολτούλα από εδώ όπου θα δείς ότι απαγορεύονται τα greeklish και είσαι jet.

Eπίσης πληροφοριακά τα manga είναι η έντυπη μορφή των anime με τα οποία ασχολούνται οι animator. :thatsit:

Kαλή αρχή και καλή διασκέδαση εύχομαι.

#3218 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 March 2010 - 23:58

geiaaa edw
eime h lydia kai eime 17 xronwn apo korrydalo (oxi mesa) eime ma9itria s nuxterino gumnasio asxoloume me ta manga k zwgrafizw epishs k 9elw para para pl na ginw manga animator

καλώς μας ήρθες λοιπόν.μια μικρή παράκληση μόνο.διάβασε τους κανόνες και ελληνικούς χαρακτήρες μόνο παρακαλώ,όκι ντόκι?
με πρόλαβαν.ΦΤΟΥ :cry5:

#3219 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 posts
  • LocationLost In Translation

Posted 15 March 2010 - 00:19

Konnichiwa σ'όλους!!!!:hi:

Είμαι η Κατερίνα,19 χρονών και παρ'όλο που είμαι μέλος από τον Νοέμβριο, άρχισα να το

χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα....μ'αρέσει να βλέπω anime και να διαβάζω manga, όπως και

να ακούω j-pop και j-rock.....φέτος ξεκίνησα να μαθαίνω και ιαπωνικά.....γενικά είμαι κολλημένη με την Ιαπωνία!!!!:canthelp:

Posted Image

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#3220 dafniz

dafniz

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 17 March 2010 - 23:35

Γειά σαs. Είμαι η dafniz και λατρεύω την candy candy!

#3221 ImTheLegend

ImTheLegend

AnimeFan

• Members
  • 0 posts

Posted 20 March 2010 - 14:19

Καλησπέρα..Είμαι ο Νίκος 13 ετών από Θεσσαλονίκη.Έχω δει μόνο 1 Anime Και λέω μέσω βοήθειας αυτού του Φόρουμ να τα βάλω στην ζωή μου:P

#3222 starseeker

starseeker

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 20 March 2010 - 18:22

Γεια σας! Είμαι η Κατερίνα, 25 ετών, από Αθήνα. Σας πέτυχα τυχαία στο net και αποφάσισα να μπώ και εγώ στην παρέα σας! Καλώς σας βρήκα!

#3223 LalalaElfenLiedFreak

LalalaElfenLiedFreak

Lalala~ (8) :3

• Members
  • 1 posts

Posted 20 March 2010 - 22:45

Hiiii! :D New member! :P Akuro t 3erw alla dn h3era pwc n arxicw! D8
:sigh2:

-For The Love Of ANIME.
Posted Image

#3224 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 March 2010 - 22:52

Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη μας. Καλή διαμονή, και happy posting...:thatsit:

Hiiii! :D New member! :P Akuro t 3erw alla dn h3era pwc n arxicw! D8
:sigh2:

Well, σε πρώτη φάση μετέφερα το ποστ σου εδώ, μιας και έχουμε ολόκληρο thread για χαιρετούρες. Επίσης, μην γράφεις με greeklish σε παρακαλώ, καθώς αυτά απαγορεύονται στο forum μας...

Ξεκίνα λοιπόν διαβάζοντας τους κανόνες μας...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3225 LalalaElfenLiedFreak

LalalaElfenLiedFreak

Lalala~ (8) :3

• Members
  • 1 posts

Posted 20 March 2010 - 23:09

Ωστέ εδώ συστηνόμαστε. Και έκανα καινούριο άκυρο θέμα και σε greekglish που δεν επιτρέπονται. :run: Τε-σπααα... Είμαι η Yuu. ;D Και είμαι πορωμένη με Elfen Lied. Δε φαίνεται... :lovulovu: Είμαι 14 και κάτι, σχεδόν 15. Έχω καιρό μέχρι τον Οκτώβρη. Ο: Δεν ξέρω κανέναν. :unlucky: Κανέναν όμως. Ούτε έχω κάνει ποτέ κανένα cosplay, ενώ θα το ήθελα τόσο πολύ!!! D: :nanteee: Την "εμπειρία" μου με τα Anime & Manga απέκτησα, λόγω του ότι φτιάχνω AMVs. Αυτά μέχρι στιγμής. Ότι άλλο θέλει κανείς να ρωτήσει ή να με βοηθήσει, ευχαριστώ. :joyful:
-For The Love Of ANIME.
Posted Image