Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3226 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 March 2010 - 23:17

Καλώς την λοιπόν....:hi:
Για τα AMVs, πέρνα μια βόλτα από εδώ και φτιάξε μας αν θέλεις ένα thread να δούμε και να ευχαριστηθούμε την δουλειά σου...
Για cosplay, πέρνα από εδώ για να σε περιλάβουν τα ξεφτέρια μας....

Καλή διαμονή, και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3227 LalalaElfenLiedFreak

LalalaElfenLiedFreak

Lalala~ (8) :3

• Members
  • 1 posts

Posted 20 March 2010 - 23:22

Wooo! Ευχαριστώ πολύ. Διάβασα όλους τους κανόνες από πάνω ως κάτω. Είμαι γρήγορη. :himitsu: ΟΚ! Για να δούμε τι θα δούμε. :wooi2:
-For The Love Of ANIME.
Posted Image

#3228 teqiou

teqiou

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 22 March 2010 - 18:08

λοιπον, δεν θα μπω στη διαδικασια να συστηθώ.:kakaka:.απλα θέλω βοηθεια...πριν περιπου 15 χρονια ειχα δει μια ταινια anime και μου εχει κολλησει ολα αυτα τα χρονια...μπορω να πω οτι μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα..θυμαμαι οτι μετα το τελος εεεκλαιγα στη μαμα μου γιατι πεθαναν ολοι...τελος παντων...θυμαμαι πλοκη αλλα δεν ξερω τιτλους και τετοια..εχω ψαξει πολλες φορες αλλα μαπα το καρπουζι....που και πως μπορω να γραψω κατι για να με βοηθησει καποιος αν ξερει τιποτα;;;:wooi2:

#3229 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 March 2010 - 18:17

λοιπον, δεν θα μπω στη διαδικασια να συστηθώ.:kakaka:.απλα θέλω βοηθεια...πριν περιπου 15 χρονια ειχα δει μια ταινια anime και μου εχει κολλησει ολα αυτα τα χρονια...μπορω να πω οτι μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα..θυμαμαι οτι μετα το τελος εεεκλαιγα στη μαμα μου γιατι πεθαναν ολοι...τελος παντων...θυμαμαι πλοκη αλλα δεν ξερω τιτλους και τετοια..εχω ψαξει πολλες φορες αλλα μαπα το καρπουζι....που και πως μπορω να γραψω κατι για να με βοηθησει καποιος αν ξερει τιποτα;;;:wooi2:

Πρώτα απ' όλα,welcome!
Δεύτερον,ρίξε μια ματιά εδώ.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3230 teqiou

teqiou

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 22 March 2010 - 18:24

θενξξξ..ελπιζω να βρω αυτο που ψαχνω...ναις φορουμ μπαι δε γουει... :)
TeQiOu

#3231 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 22 March 2010 - 23:24

Πεθαναν ολοι; Μηπως ηταν ονειρο; Τεσπα πια ηταν η πλοκη γ να ψαξω;

Βτw welcome guys and hv fun!

Posted Image

#3232 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 March 2010 - 22:59

:hi:Γεια σας,ειμαι ο Ανδρόνικος μένω Κεραμεικό και ετοιμάζομαι να δώσω Πανελλήνιες.

#3233 Spirosssss

Spirosssss

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 26 March 2010 - 21:19

Καλως σας βρηκα παιδια!! Ειμαι ο Σπυρος, 26 ετων και με εφερε εδω η προσπαθεια να βρω ενα anime που εβλεπα πιτσιρικας και δεν θυμαμαι το ονομα του :/ Με μια μικρη περιηγηση ειδα οτι κανετε εξαιρετικη δουλεια, συγχαρητηρια απο μενα!!!

#3234 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 26 March 2010 - 22:41

Welcome all!

Posted Image

#3235 Karanika_Tachihiro

Karanika_Tachihiro

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 26 March 2010 - 22:51

καλησπερα κι απο μενα. ειμαι καινουρια εδω και χαιρετω την παρεα.ειμαι 18 χρονων το αγαπημενο μου μανγκα ειναι το naruto,και anime :rurouni kenshin,claymore,tower of druaga.

#3236 IronSword

IronSword

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 26 March 2010 - 23:10

γειά χαρά και απο μένα με λένε Iron Sword είμαι καινούργιος στην όλη άνιμ φάση αλλά την πάω με χίλια - δως μου άνιμ που λένε και πάρε μου την yamaha... :awww:
Posted Image

#3237 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 28 March 2010 - 08:46

λοιπον λοιπον!!:)

Γεια σας!
ειμαι ο πανος, 20 χρονων και παπαγωτης:hihi2:
παιζει καποια members να με γνωρισαν/μιλησαμε απο το maid cafe (το παιδι με τα αγαλματακια fimo:8)::cry5:)
πολυ μου αρεσε που μιλησα με κοσμο που γουσταρε berserk και soul calibur (οπως και γω):if:

γενικα μου αρεσουν τα ανιμε και μανγκα (αν και ειμαι λιγο ασχετος) μουσικη, gaming (fighting games πρωτα και μετα τα αλλα:wis:) και φυσικα making stuff απο polymer clay a.k.a fimo, premo κτλπ....

τωρα πριν κατι μερες εκανα και deviantart account χιχι:sigh2: αν και εχω προλαβει να ανεβασω μονο ενα αγαλμα (τον nightmare απτο soul calibur 3) σε λιγες μερες παω για βαρβατο update:hihi2: σας εναποθετω το λινκ για να δειτε http://panayoto.deviantart.com/art/Soul-calibur-3-Nightmare-158139602

ειμαι παντα ανοιχτος για κριτικη και αν θελει κανεις δεχομεθα και παραγγελιες!::kakaka:

καλος σας βρηκα!!! ^^
Posted Image

#3238 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 28 March 2010 - 09:21

λοιπον λοιπον!!:)

Γεια σας!
ειμαι ο πανος, 20 χρονων και παπαγωτης:hihi2:
παιζει καποια members να με γνωρισαν/μιλησαμε απο το maid cafe (το παιδι με τα αγαλματακια fimo:8)::cry5:)
πολυ μου αρεσε που μιλησα με κοσμο που γουσταρε berserk και soul calibur (οπως και γω):if:

γενικα μου αρεσουν τα ανιμε και μανγκα (αν και ειμαι λιγο ασχετος) μουσικη, gaming (fighting games πρωτα και μετα τα αλλα:wis:) και φυσικα making stuff απο polymer clay a.k.a fimo, premo κτλπ....

τωρα πριν κατι μερες εκανα και deviantart account χιχι:sigh2: αν και εχω προλαβει να ανεβασω μονο ενα αγαλμα (τον nightmare απτο soul calibur 3) σε λιγες μερες παω για βαρβατο update:hihi2: σας εναποθετω το λινκ για να δειτε http://panayoto.deviantart.com/art/Soul-calibur-3-Nightmare-158139602

ειμαι παντα ανοιχτος για κριτικη και αν θελει κανεις δεχομεθα και παραγγελιες!::kakaka:

καλος σας βρηκα!!! ^^

Καλώς ήρθες!
Το αγαλματάκι του Nightmare είναι καταπληκτικό!:riiight:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3239 tptking

tptking

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 28 March 2010 - 13:01

Χαιρετω ολο το κοσμο εδω μεσα!Ειμαι ο Γιωργος απο το Περιστερι,ειμαι 18 χρονων δεν ξερω ποιος το ξεκινησε αυτο αλλα αξιζει συγχαρητηρια δεν περιμενα να δω τετοια ιστοσελιδα ελληνικη..Εγω ειμαι ακομα ενας φαν των ανιμε και οποτε βλεπω ξεφευγω για λιγο απο την πραγματικοτητα!!Το οτι εγινα μελος εδω αιτια ειναι ο ¨Ντρεικ¨οπως μαθαμε στην γενια μου οχι πως δεν ειχα δει αλλα απλα δεν το τελειωσα ποτε και μετα απο χρονια το βρηκα και το συνεχισα...Σημερα τελειωσα και το τελευταιο επισοδειο 444 τωρα απο μανγκα τιποτα αν και θελω να μαθω τη συνεχεια κατι μου λεει να περιμενω τα επισοδεια...Αυτα........να ειστε ολοι καλα!!!!!

#3240 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 28 March 2010 - 13:14

Χαιρετω ολο το κοσμο εδω μεσα!Ειμαι ο Γιωργος απο το Περιστερι,ειμαι 18 χρονων δεν ξερω ποιος το ξεκινησε αυτο αλλα αξιζει συγχαρητηρια δεν περιμενα να δω τετοια ιστοσελιδα ελληνικη..Εγω ειμαι ακομα ενας φαν των ανιμε και οποτε βλεπω ξεφευγω για λιγο απο την πραγματικοτητα!!Το οτι εγινα μελος εδω αιτια ειναι ο ¨Ντρεικ¨οπως μαθαμε στην γενια μου οχι πως δεν ειχα δει αλλα απλα δεν το τελειωσα ποτε και μετα απο χρονια το βρηκα και το συνεχισα...Σημερα τελειωσα και το τελευταιο επισοδειο 444 τωρα απο μανγκα τιποτα αν και θελω να μαθω τη συνεχεια κατι μου λεει να περιμενω τα επισοδεια...Αυτα........να ειστε ολοι καλα!!!!!

Α ρε αυτο το One Piece...Αρχη(και τελος μην πω!) για πολλους κατεστραμμενους! Καλως ηρθες λοιπον στο forum και κουραγιο γιατι εδω που εμπλεξες δυσκολα θα ξεφυγεις:hehehe:
Posted Image