Για τα AMVs, πέρνα μια βόλτα από εδώ και φτιάξε μας αν θέλεις ένα thread να δούμε και να ευχαριστηθούμε την δουλειά σου...
Για cosplay, πέρνα από εδώ για να σε περιλάβουν τα ξεφτέρια μας....
Καλή διαμονή, και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...

Posted 20 March 2010 - 23:17
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 20 March 2010 - 23:22
Posted 22 March 2010 - 18:08
Posted 22 March 2010 - 18:17
Πρώτα απ' όλα,welcome!λοιπον, δεν θα μπω στη διαδικασια να συστηθώ.
.απλα θέλω βοηθεια...πριν περιπου 15 χρονια ειχα δει μια ταινια anime και μου εχει κολλησει ολα αυτα τα χρονια...μπορω να πω οτι μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα..θυμαμαι οτι μετα το τελος εεεκλαιγα στη μαμα μου γιατι πεθαναν ολοι...τελος παντων...θυμαμαι πλοκη αλλα δεν ξερω τιτλους και τετοια..εχω ψαξει πολλες φορες αλλα μαπα το καρπουζι....που και πως μπορω να γραψω κατι για να με βοηθησει καποιος αν ξερει τιποτα;;;
Posted 22 March 2010 - 18:24
Posted 22 March 2010 - 23:24
Πεθαναν ολοι; Μηπως ηταν ονειρο; Τεσπα πια ηταν η πλοκη γ να ψαξω;λοιπον, δεν θα μπω στη διαδικασια να συστηθώ.
.απλα θέλω βοηθεια...πριν περιπου 15 χρονια ειχα δει μια ταινια anime και μου εχει κολλησει ολα αυτα τα χρονια...μπορω να πω οτι μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα..θυμαμαι οτι μετα το τελος εεεκλαιγα στη μαμα μου γιατι πεθαναν ολοι...τελος παντων...θυμαμαι πλοκη αλλα δεν ξερω τιτλους και τετοια..εχω ψαξει πολλες φορες αλλα μαπα το καρπουζι....που και πως μπορω να γραψω κατι για να με βοηθησει καποιος αν ξερει τιποτα;;;
Posted 23 March 2010 - 22:59
Posted 26 March 2010 - 21:19
Posted 26 March 2010 - 22:41
Posted 26 March 2010 - 22:51
Posted 26 March 2010 - 23:10
Posted 28 March 2010 - 08:46
Posted 28 March 2010 - 09:21
Καλώς ήρθες!λοιπον λοιπον!!
Γεια σας!
ειμαι ο πανος, 20 χρονων και παπαγωτης
παιζει καποια members να με γνωρισαν/μιλησαμε απο το maid cafe (το παιδι με τα αγαλματακια fimo::
)
πολυ μου αρεσε που μιλησα με κοσμο που γουσταρε berserk και soul calibur (οπως και γω)
γενικα μου αρεσουν τα ανιμε και μανγκα (αν και ειμαι λιγο ασχετος) μουσικη, gaming (fighting games πρωτα και μετα τα αλλα) και φυσικα making stuff απο polymer clay a.k.a fimo, premo κτλπ....
τωρα πριν κατι μερες εκανα και deviantart account χιχιαν και εχω προλαβει να ανεβασω μονο ενα αγαλμα (τον nightmare απτο soul calibur 3) σε λιγες μερες παω για βαρβατο update:hihi2: σας εναποθετω το λινκ για να δειτε http://panayoto.deviantart.com/art/Soul-calibur-3-Nightmare-158139602
ειμαι παντα ανοιχτος για κριτικη και αν θελει κανεις δεχομεθα και παραγγελιες!:kakaka:
καλος σας βρηκα!!! ^^
Posted 28 March 2010 - 13:01
Posted 28 March 2010 - 13:14
Α ρε αυτο το One Piece...Αρχη(και τελος μην πω!) για πολλους κατεστραμμενους! Καλως ηρθες λοιπον στο forum και κουραγιο γιατι εδω που εμπλεξες δυσκολα θα ξεφυγειςΧαιρετω ολο το κοσμο εδω μεσα!Ειμαι ο Γιωργος απο το Περιστερι,ειμαι 18 χρονων δεν ξερω ποιος το ξεκινησε αυτο αλλα αξιζει συγχαρητηρια δεν περιμενα να δω τετοια ιστοσελιδα ελληνικη..Εγω ειμαι ακομα ενας φαν των ανιμε και οποτε βλεπω ξεφευγω για λιγο απο την πραγματικοτητα!!Το οτι εγινα μελος εδω αιτια ειναι ο ¨Ντρεικ¨οπως μαθαμε στην γενια μου οχι πως δεν ειχα δει αλλα απλα δεν το τελειωσα ποτε και μετα απο χρονια το βρηκα και το συνεχισα...Σημερα τελειωσα και το τελευταιο επισοδειο 444 τωρα απο μανγκα τιποτα αν και θελω να μαθω τη συνεχεια κατι μου λεει να περιμενω τα επισοδεια...Αυτα........να ειστε ολοι καλα!!!!!