Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 09 February 2010 - 17:56

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 09 February 2010 - 22:07

myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Posted 09 February 2010 - 22:19
ψιλο-απογοητεύτηκες?και γιατί παρακαλώ?κάντο εσύ όπως γουστάρεις και άσε τους άλλους.για εσένα το κάνεις,όχι για το υπόλοιπο κόσμο για να το δεί(σωστά?).ty ty, θα δούμε πως θα πάει γιατί χάζευα φώτος σας και ψιλο-απογοητεύτηκα με το πως θα είναι το δικό μου τελικό αποτέλεσμα.. άλλα έχουμε καιρό για βελτιώσεις
έτσι και αλλιώς κανείς δεν κατάφερε ποτέ κάτι με την 1η φορά.κάνε κουράγιο λοιπόν και κοίτα μόνο μπροστά
Posted 09 February 2010 - 22:30
Μη μου δίνεις σημασία, γενικότερα στη ζωή μου είμαι αγχώδης και τολμώ να πω και λίγο πεσιμίστρια. Θα μου περάσει στο πρώτο μισάωρο του πρώτου cosplay

Edited by Baka~No~Jutsu, 09 February 2010 - 22:30.
κρύο και δεν πιάνουν όλα τα πλήκτρα τα δάχτυλα :P
Posted 11 February 2010 - 14:02

Είμαι η Κατερίνα, 26 χρονών!
Ένα θα σας πω, απορώ πως δεν είχα γραφτεί τόσο καιρό που παρακολουθώ anime στη anime.gr. Ανεπίτρεπτο my god!
Edited by Kisara, 12 February 2010 - 11:36.
Posted 11 February 2010 - 14:13

Kαλή διαμονή και καλή διασκέδαση μαζί μας. Νοw go go go και postu postu postu για να αναπληρώσεις για τον χαμένο χρόνο.
Posted 11 February 2010 - 14:15
Χεχε ήδη ξεκίνησα

Posted 12 February 2010 - 02:57

Posted 12 February 2010 - 15:11
Γεια!!! μιας και εκανα register σημερα ειπα και εγω να ξεκινισω το πρωτο μου comm απο εδω
...Με λενε Αλεξανδρο 21 χρονων σπουδαζω(που και που οταν παω σχολη) και ειμαι καινουργιος στα anime...εχω δει μονο naruto/bleach/one peace και θελω να δω ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑ anime
...... πολυ καψημο ρεεε
one peace, one love!!
καλως ηρθες Αλεξανδρε περνα απο Anime Recommendations η ορμα στο Σειρές Anime αλλα προσοχη στα spoilers

Posted 14 February 2010 - 17:47

Παρόλο που είμαι member στο forum 2 χρόνια (περίπου) δεν έχω κάνει κανένα post και είπα σήμερα να ασχολιθώ λίγο αρχίζοντας από 'δω. Λοιπόν...
Είμαι 20 χρονών, μένω Αθήνα και σπουδάζω στο Ελληνοβρετανικο στο τμημα πληροφορικής (προγραμματισμό δηλάδη

έχει αναπτυχθεί το ενδιαφέρον μου για την Ιαπωνία και σε άλλα πράγματα (γλώσσα, μουσική, drama κτλ). Γενικά, στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμε με anime/manga, drama, ταινιές, games, προγραμματισμό (σαν χόμπι εννοώ, όχι για την σχολή), ακούω μουσική/παίζω κιθάρα και... αυτά, δε μου 'ρχετε κάτι άλλο.
Anyway, αυτά για τώρα.

(ελπίζω να μην σας κούρασα...)
Posted 14 February 2010 - 17:54
Χαίρομαι που βρήκα ένα τέτοιο forum...
μιας και άρχισα να ασχολούμαι με manga και anime...
επί εποχής που πρωτοκυκλοφόρησε το Doomed Megalopolis.
Εάν είναι εύκολο, θα μπορούσε κανείς να με ενημερώσει πώς
λειτουργεί αυτό το forum;
Είδα ότι έχει κάποια sections για d/load. Πώς ακριβώς λειτουργεί
εδώ σε αυτό το forum;
Thnx και καλώς σας βρήκα!
Posted 14 February 2010 - 19:08
Για γενικότερη ασφάλεια στην περιήγησή σου στο forum έχε πάντα κατά νου τους κανόνες τις κοινότητας όπως επίσης τα tips για να βρείς αυτό που θέλεις ή να φτιάξεις ένα καινούριο thread.
To Κάθε section έχει μια σύντομη περιγραφή του τι περιέχει οπότε με λίγη υπομονή πιστεύω θα είσαι εντάξει. Για λοιπές πληροφορίες μπορείς ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείς σεκάποιο από τα μέλη της aNiMe//gr team.
Καλώς ορίσατε Jehd και BlipBlop και καλή διασκέδαση!
Posted 15 February 2010 - 15:14

Λέγομαι Κωνσταντίνος, και χτες είχα πάει στο cosplay partay με μια φίλη μου, μέλος της ευχάριστης αυτής community. Έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος, αφού γνώρισα ωραίο καλό κόσμο

Δεν είμαι καλός με ονόματα (συγγνώμη^^), αλλά θυμάμαι μερικούς.
Σε σειρά γνωριμίας: Η Ρία που έγραφε τα ονόματα, η Ναυσικά που ήρθε και ντυμένη Konan, ο Μάρτιν και ο Φίλιππος ο ψηλός (Daimonhand).
Σε όλους τους υπόλοιπους: Συγγνώμη που δεν θυμάμαι όνομα, αλλά θυμάμαι περιγραφή/cosplay. Θυμάμαι μια κοπέλα ντυμένη Zetsubou-sensei, έναν ψηλό με goggles, μιλάγαμε με μερικούς για TGWTG...
Anyway ευχαριστώ τους πάντες για την ατμόσφαιρα και για το καλωσόρισμα ενός 'ξένου' (από anime δεν βλέπω σχεδόν καθόλου).
Χαρά ευχαριστώ και πάλι^^
ΥΓ: Όποιος με θυμάται και θέλει να τον θυμηθώ, αρκεί να στείλει ενα PMακι^^
Edited by Serperoth, 17 February 2010 - 18:59.
Typo
Posted 18 February 2010 - 21:52

Posted 18 February 2010 - 21:59