Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3166 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 February 2010 - 22:20

Καλοσωρίζουμε τα νέα μέλη μας....stay well, and happy posting....XD

Δουλεύω σε πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet και μιας και τώρα στα γεράματα ξαφνικά βγήκα απο το λήθαργο και ανακάλυψα πως υπάρχουν έλληνες που κάνουν cosplay, προσπαθώ να...δημιουργήσω μόνη μου στολές για να σας επισκέπτομαι σε προσεχή parties.

Nice....πέρνα μια βόλτα από εδώ Αγγελική, να σε περιλάβει και η cosplayμανα μας Tomod...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3167 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 08 February 2010 - 22:44

Τα έχω δει ήδη και έχω ήδη κάνει και τις επισκέψεις μου στα απαραίτητα μαγαζιά.
Να'ναι καλά η θεία μου η μοδίστρα να λέτε!

#3168 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 09 February 2010 - 17:56

Yeah:joyful:!Άλλος ένα cosplayer γεννιέται:if:.Welcome:blingeye2:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#3169 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2010 - 22:07

ty ty, θα δούμε πως θα πάει γιατί χάζευα φώτος σας και ψιλο-απογοητεύτηκα με το πως θα είναι το δικό μου τελικό αποτέλεσμα.. άλλα έχουμε καιρό για βελτιώσεις :D

#3170 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 09 February 2010 - 22:19

ty ty, θα δούμε πως θα πάει γιατί χάζευα φώτος σας και ψιλο-απογοητεύτηκα με το πως θα είναι το δικό μου τελικό αποτέλεσμα.. άλλα έχουμε καιρό για βελτιώσεις :D

ψιλο-απογοητεύτηκες?και γιατί παρακαλώ?κάντο εσύ όπως γουστάρεις και άσε τους άλλους.για εσένα το κάνεις,όχι για το υπόλοιπο κόσμο για να το δεί(σωστά?).
έτσι και αλλιώς κανείς δεν κατάφερε ποτέ κάτι με την 1η φορά.κάνε κουράγιο λοιπόν και κοίτα μόνο μπροστά

#3171 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2010 - 22:30

Καλά ναι αυτό εννοείται. Ασχέτως cosplay κτλ, οτιδήποτε κάνει κάποιος πρέπει να το κάνει για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους. ^^
Μη μου δίνεις σημασία, γενικότερα στη ζωή μου είμαι αγχώδης και τολμώ να πω και λίγο πεσιμίστρια. Θα μου περάσει στο πρώτο μισάωρο του πρώτου cosplay :P

Edited by Baka~No~Jutsu, 09 February 2010 - 22:30.
κρύο και δεν πιάνουν όλα τα πλήκτρα τα δάχτυλα :P

#3172 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 11 February 2010 - 14:02

Γεια σας!!! :hi:
Είμαι η Κατερίνα, 26 χρονών!
Ένα θα σας πω, απορώ πως δεν είχα γραφτεί τόσο καιρό που παρακολουθώ anime στη anime.gr. Ανεπίτρεπτο my god!

Edited by Kisara, 12 February 2010 - 11:36.

#3173 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 February 2010 - 14:13

Καλωσήρθες !!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέμε :congrats:!

Kαλή διαμονή και καλή διασκέδαση μαζί μας. Νοw go go go και postu postu postu για να αναπληρώσεις για τον χαμένο χρόνο.

#3174 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 11 February 2010 - 14:15

Ευχαριστώωωω!!!
Χεχε ήδη ξεκίνησα :wis:

#3175 alex71

alex71

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 12 February 2010 - 02:57

Γεια!!! μιας και εκανα register σημερα ειπα και εγω να ξεκινισω το πρωτο μου comm απο εδω :)...Με λενε Αλεξανδρο 21 χρονων σπουδαζω(που και που οταν παω σχολη) και ειμαι καινουργιος στα anime...εχω δει μονο naruto/bleach/one peace και θελω να δω ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑ anime :burningbe3:...... πολυ καψημο ρεεε :)

#3176 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 February 2010 - 15:11

Γεια!!! μιας και εκανα register σημερα ειπα και εγω να ξεκινισω το πρωτο μου comm απο εδω :)...Με λενε Αλεξανδρο 21 χρονων σπουδαζω(που και που οταν παω σχολη) και ειμαι καινουργιος στα anime...εχω δει μονο naruto/bleach/one peace και θελω να δω ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑ anime :burningbe3:...... πολυ καψημο ρεεε :)

one peace, one love!!

καλως ηρθες Αλεξανδρε περνα απο Anime Recommendations η ορμα στο Σειρές Anime αλλα προσοχη στα spoilers :P

#3177 Jehd

Jehd

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 14 February 2010 - 17:47

Γειά σε όλους... :tensai:
Παρόλο που είμαι member στο forum 2 χρόνια (περίπου) δεν έχω κάνει κανένα post και είπα σήμερα να ασχολιθώ λίγο αρχίζοντας από 'δω. Λοιπόν...
Είμαι 20 χρονών, μένω Αθήνα και σπουδάζω στο Ελληνοβρετανικο στο τμημα πληροφορικής (προγραμματισμό δηλάδη :laugh:). Με τα anime ασχολούμε σχεδόν 10 χρόνια τώρα και τώρα πια
έχει αναπτυχθεί το ενδιαφέρον μου για την Ιαπωνία και σε άλλα πράγματα (γλώσσα, μουσική, drama κτλ). Γενικά, στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμε με anime/manga, drama, ταινιές, games, προγραμματισμό (σαν χόμπι εννοώ, όχι για την σχολή), ακούω μουσική/παίζω κιθάρα και... αυτά, δε μου 'ρχετε κάτι άλλο.
Anyway, αυτά για τώρα. :smokingg:
(ελπίζω να μην σας κούρασα...)

#3178 BlipBlop

BlipBlop

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 14 February 2010 - 17:54

Γεια σε όλους!

Χαίρομαι που βρήκα ένα τέτοιο forum...
μιας και άρχισα να ασχολούμαι με manga και anime...
επί εποχής που πρωτοκυκλοφόρησε το Doomed Megalopolis.

Εάν είναι εύκολο, θα μπορούσε κανείς να με ενημερώσει πώς
λειτουργεί αυτό το forum;

Είδα ότι έχει κάποια sections για d/load. Πώς ακριβώς λειτουργεί
εδώ σε αυτό το forum;

Thnx και καλώς σας βρήκα!

#3179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 February 2010 - 19:08

@BlipBlop To download section είναι προς το παρόν εκτός λειτουργίας. Ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα. Παρόλαυτά υπάρχει το Anime Search/Downloads subforum στο οποίο μπορέις να βρείς links που έχουν ανεβάσει σε hosts για κάποιες σειρές όπως επίσης και οδηγίες για DDLing από το bot του irc channel μας.

Για γενικότερη ασφάλεια στην περιήγησή σου στο forum έχε πάντα κατά νου τους κανόνες τις κοινότητας όπως επίσης τα tips για να βρείς αυτό που θέλεις ή να φτιάξεις ένα καινούριο thread.

To Κάθε section έχει μια σύντομη περιγραφή του τι περιέχει οπότε με λίγη υπομονή πιστεύω θα είσαι εντάξει. Για λοιπές πληροφορίες μπορείς ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείς σεκάποιο από τα μέλη της aNiMe//gr team.

Καλώς ορίσατε Jehd και BlipBlop και καλή διασκέδαση!

#3180 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 15 February 2010 - 15:14

Καλησπέρα σε όλους:)
Λέγομαι Κωνσταντίνος, και χτες είχα πάει στο cosplay partay με μια φίλη μου, μέλος της ευχάριστης αυτής community. Έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος, αφού γνώρισα ωραίο καλό κόσμο:)
Δεν είμαι καλός με ονόματα (συγγνώμη^^), αλλά θυμάμαι μερικούς.
Σε σειρά γνωριμίας: Η Ρία που έγραφε τα ονόματα, η Ναυσικά που ήρθε και ντυμένη Konan, ο Μάρτιν και ο Φίλιππος ο ψηλός (Daimonhand).
Σε όλους τους υπόλοιπους: Συγγνώμη που δεν θυμάμαι όνομα, αλλά θυμάμαι περιγραφή/cosplay. Θυμάμαι μια κοπέλα ντυμένη Zetsubou-sensei, έναν ψηλό με goggles, μιλάγαμε με μερικούς για TGWTG...
Anyway ευχαριστώ τους πάντες για την ατμόσφαιρα και για το καλωσόρισμα ενός 'ξένου' (από anime δεν βλέπω σχεδόν καθόλου).

Χαρά ευχαριστώ και πάλι^^

ΥΓ: Όποιος με θυμάται και θέλει να τον θυμηθώ, αρκεί να στείλει ενα PMακι^^

Edited by Serperoth, 17 February 2010 - 18:59.
Typo