Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3136 Valentine

Valentine

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 04:51

Γεια :D
Λεγομαι Γιωργος και ειμαι απο το Περιστερι.
Ειμαι 20 χρονον τεχνικος pc και δεν μπορω να πω πως ειμαι καμενος με τα anime
μιας και εχω δει λιγα...αλλα μπορω να πω επισις οτι εχω προοπτικες:)
Καιγομαι σε μουσικη και μπυρες..btw to cosplay στο γκαζι ητανε παρα πολυ
ωραιο και ειλικρινα σιγκινιθηκα οταν ειδα τοσους cosplayers απο One piece :(
το 1o m και αγαπημενο μακραν :D Ελπιζω να περασουμε ωραια :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Valentine: 20 Δεκέμβριος 2009 - 04:59

#3137 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 04:59

Kαλώς ήρθατε νέα μέλη και ελπίζω να περάσετε όμορφα μαζί μας. Περάστε άλλη μια φορά από τους κανόνες του forum και εύχομαι καλή διαμονή και πολύ Postu postu.

Valentine στο forum απαγορεύονται τα greeklish οπότε κάνε edit το post σου. Nice to have you here και μην ανησυχείς διάθεση να υπάρχει και από anime ένα σωρό.

#3138 Valentine

Valentine

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 01:11

Να σε καλα iristella :D οσο για τα greeklish στο post εχεις δικιο.. :P αν και νμζ πως το διορθωσα :/

#3139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 02:13

Τζετ είσαι τώρα. Έτοιμος να ξεχυθείς στα thread και να συζητήσεις όσο τραβάει η όρεξή σου!

Go go go! :)

#3140 Hei~!

Hei~!

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 21:50

Γεια σας παιδια , ειμαι ολοκαινουριος εδω αν και παρακολουθω χρονια anime, μπραβο σε οσους εφτιαξαν το anime.gr !

#3141 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 23:40

γεια παιδια Παναγιωτης, 15 απο Θεσσαλονικη, Τουμπα ασχολουμε με internet surfing, ανιμε μανγκα και gaming αντε και χωρις πιεση απο τους γονεις (επιτελους) με τα μαθηματα οποτε απο δω και περα yoroshiku onegai shimasu!

#3142 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2009 - 19:18

Καλώς ήρθατε χαίρομαι που η κοινότητα της θεσσαλονίκης αυξάνεται συνεχώς.

#3143 sizuka-sama

sizuka-sama

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 19:42

λοιπον...καλησπεριζω κ καλως σας βρηκα :D...
πραγματικα χαιρομαι που βρηκα αυτο το forum, τελειως κατα τυχη, γιατι δν φανταζομουν οτι μπορει να υπαρχει ελληνικο !!!
δν εχω να πω πολλα, ειμαι η σοφ απο αθηνα, 19 χρονων κ φοιτητρια που πιστευει οτι ο καλυτερος τροπος να μν αγχωνεσαι στις εξεταστικες ειναι να βλεπεις anime...:P
αυτα για την ωρα... εδω θα ειμαστε!!!

:respect:

#3144 Rogue L

Rogue L

Rogue Lee

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 21:03

my name is Λίζα !! 22 χρ., Ρόδος-Θεσσαλονίκη( "ΣΠΟΥΔΆΖΩ") Εχω περίπου ένα χρόνο που άρχισα να βλέπω anime {( και πολύ το άργησα μπορώ να πω...) kabamaru, sailor-moon, candy-candy κλπ δεν πιάνονται εε?} :hiding_something: αλλά τώρα δεν μπορώ να ξεκολίσω !!! το site είναι πολύ καλό οπότε δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα!!! :try:

#3145 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 12:21

Hello Everyone!Με λένε Άννια,είμαι 22 χρονών,φοιτήτρια στους μηχανικούς Η/Υ,απο Πάτρα.Ασχολούμαι με τη μουσική,τη ζωγραφική και το τελευταίο εξάμηνο καίγομαι και με τα anime.
Αυτά απο μένα!Run towards the setting sun!:8):

#3146 Shinigami Taichou

Shinigami Taichou

Let's roll

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 14:53

Γεια σε όλους παιδιά και καλές γιορτές btw! Με λένε Ηρακλή, 22 χρονών, από Άλιμο και τα ενδιαφέροντα μου τελευταία είναι καφεδάκι με φιλαράκια, anime, που και που καμιά μπαλίτσα... Από anime έχω δει ολοκληρωμένα Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT (μαζί με τις ταινίες), Death Note, Fullmetal Alchemist και τώρα παρακολουθώ Bleach έχοντας φτάσει στο 155ο επεισόδιο. Το anime.gr τα σπάει και είμαι σίγουρος ότι αποτελεί την Βίβλο καθε otaku! Χάρηκα για την γνωριμία!

#3147 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 03:38

.βασικά δεν έχεις δει και τίποτα της προκοπής...
ελπίζω εδώ μέσα να αποκτήσεις λίγη καλύτερη anime παιδεία και να δεις κάτι καλύτερο απο αυτά που έχεις δει μέχρι τώρα.
καλώς ήρθες και χρόνια πολλά.

#3148 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 10:05

Σταμάτα μαρή να παίρνεις τα νούμπια από τα μούτρα...

~Μίλησε η παλιά τώρα χοχοχοχο~~~~

Καλώς ήρθατε όλοι!!!!!

xbJ3b2w.jpeg

#3149 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 10:22

Ναι ρε συ.:hahaha: Το Death note μια χαρά τίτλος είναι (και το FMA το καινούργιο). Αφού μπήκε εδώ μέσα θα δει και όχι τόσο διαφημιζόμενους τίτλους. He is hooked. That's what matters.:congrats:

Welcome all!:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3150 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2010 - 00:13

Λίγο αργοπορημένα...αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ λένε:

Σάκης από Θεσσαλονίκη,στα 17 σε λίγες μέρες.
Ανιμε βλέπω απο μικρός(βέβαια τότε δεν ήξερα να τα ξεχωρίζω από cartoon :P) και εντατικό κάψιμο άρχισα από 1γυμνασίου που είχα άφθονα:hahaha: mb bandwith να κατεβάζω.
Άλλες ασχολίες μου είναι gaming μια στην χάση μια στην φέξη(κυρίως rpg και κάνα fps που και που),surfarisma sto net,κυνηγός προσφορών(ενασχόληση...τεσπα),διάβασμα κάθε νέα πανσέληνο για το σχολείο,βόλτες με μηχανές/μηχανάκια(αναλόγος τι θα βρω ελεύθερο στο σπίτι :D).

Αυτά πάνω κάτω.

Α και καμένος metallas(πέρυσι αγόρασα και κιθάρα τρομάρα μου...:wooi2:)
Δεν έχω υπογραφή :oo: