Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3151 kagome

kagome

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 07 January 2010 - 17:54

καλως σας βρηκα!
βρηκα το σαιτ σας στην αναζητηση μου για περισσοτερες πληροφοριες πανω στα ανιμε και στο cosplay.
χαρηκα πολυ. ελενη (30 ετων) απο καποιο μακρινο νησι!:Blissfull:

#3152 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2010 - 00:59

Kαλωσήρθατε νέα (και λιγότερο νέα :P) μέλη. Καλή διαμονή και καλή διασκέδαση.

#3153 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 10 January 2010 - 14:35

i shall introduced myself!!i am the one.....aaahhhgmmmmm....εεεμ το ονομα μου ειναι αλεξανδρος και ειμαι 18 απο ανω πατησια,ξεκινησα ουσιαστικα με το claymore αλλα πιο πολυ με το hellsing ως anime,αλλα βασικα εχω κολλημα με το matrix μην με παρεξηγητε,οσοι θελετε να δειτε animatrix οποςδηποτε!!!XPPPPP σπουδαζω 3d animation μπας και μαθω να φτιαχνω anime ke video games και ζωγραφιζω επισης πολυ horror manga...mmmm αυτα πανω κατω για μενα!!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#3154 mayumi

mayumi

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 11 January 2010 - 15:19

hi!Είμαι καινούρια εδώ,είμαι η 'Mayumi' είμαι 19 και σπουδάζω φυσική και έχω κάνει και 2 χρόνια σχέδιο..Μου αρέσουν πολύ τα anime γι αυτό βρίσκομαι εδώ άλλωστε!Επίσης μου αρέσουν σειρές του τύπου the simpsons ,futurama,family guy,friends κλπ.Αυτόν τον καιρό βλέπω φανατικά το 'the big bang theory' και περιμένω το lost season 6!
Από anime μ αρέσουν τρελά το samurai x(το έβλεπα στην 2α γυμνασίου μου φαίνεται και το αγάπησα!), one piece ,death note , πρόσφατα ξαναθυμήθηκα το area 88! ,naruto(αν και δεν τ έχω δει όλα, και τέλος μου αρέσουν τα γιαπωνέζικα παραμύθια animated ..
Αυτόν τον καιρό βλέπω το fairy tail !!(*manga δεν προλαβαίνω να διαβάζω..)
Τέλος i love assasin's creed in xbox!!!Αυτααα!:byejg9:

#3155 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 30 January 2010 - 01:16

Καλησπέρα και από εμένα με λενε Βαγγέλη και μενω Ηλιούπολη.Εχω γραφτει εδω και καιρο στο sιτε αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να συστηθω ή κατι παρομοιο.Βρηκα το κουραγιο μετα απο τοσο καιρο επειδη στο μειτινγκ της anime-greek γνωρισα τον phntom duck και αλλα παιδια που μου ειπαν για το site αυτο. Αγαπημενα ανιμε δεν εχω ολα μου αρεσουν σχεδον...Αυτα...Ελπιζω να ξανακανω κανα ποστ στο κοντινο μελλον:thatsit:

#3156 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 January 2010 - 01:33

Καλώς όρισες Slayer_13, καλή διαμονή λοιπόν και keep posting.

E5VV38U.jpg

#3157 eliath

eliath

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 03 February 2010 - 01:45

Καλιο αργα παρα ποτε λιοπον !!!
Νικος ,26 χειμωνων..απο αθηνα ,ταυρο μερια ....
Γενικα καιω τα ματακια μου με τα ανιμε ...οχι ολων των κατηγοριων παντως...εδω και αρκετα χρονακια !!!χαρηκα πολυ για την γνωριμια !!! αν και οχι αμμεση βεβαια ,αλλα ,τεσπα ...
Θα ενδιαφερομουν για το anime distribution και θα ηθελα να συνεισφερω η να απολαυσω και εγω καποια σειρα,και θα εκτιμουσα αν καποιος με κατατοπιζε καθοτι διαβασα το thread αλλα....!Αυτα !!!ciao

#3158 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 February 2010 - 03:50

Kαλώς ήρθες και nice avi.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις για το ADN?

#3159 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 February 2010 - 10:50

Καλιο αργα παρα ποτε λιοπον !!!
Νικος ,26 χειμωνων..απο αθηνα ,ταυρο μερια ....
Γενικα καιω τα ματακια μου με τα ανιμε ...οχι ολων των κατηγοριων παντως...εδω και αρκετα χρονακια !!!χαρηκα πολυ για την γνωριμια !!! αν και οχι αμμεση βεβαια ,αλλα ,τεσπα ...
Θα ενδιαφερομουν για το anime distribution και θα ηθελα να συνεισφερω η να απολαυσω και εγω καποια σειρα,και θα εκτιμουσα αν καποιος με κατατοπιζε καθοτι διαβασα το thread αλλα....!Αυτα !!!ciao

Καλωσόρισες Nίκο, και καλά κόλλυβα με εμάς που έμπλεξες...:gotit:

Για το distribution μας, προχώρα ως εξής. Διάβασε πρώτα τους Κανόνες λειτουργίας του ΑDN, και μετά πήγαινε στο subforum της διακίνησης και ρίξε ματιά σε μερικές από τις αλυσίδες μας για να καταλάβεις τι γίνεται. Σε περίπτωση που σου μείνουν απορίες τότε στείλε ένα private message στους ADN συντονιστές μας, Adventurer, Jiraiya, και clampman17 για να σε κατατοπίσουν. :thatsit:

Stay well, και happy posting...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3160 eliath

eliath

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 03 February 2010 - 13:39

Καλωσόρισες Nίκο, και καλά κόλλυβα με εμάς που έμπλεξες...:gotit:

Για το distribution μας, προχώρα ως εξής. Διάβασε πρώτα τους Κανόνες λειτουργίας του ΑDN, και μετά πήγαινε στο subforum της διακίνησης και ρίξε ματιά σε μερικές από τις αλυσίδες μας για να καταλάβεις τι γίνεται. Σε περίπτωση που σου μείνουν απορίες τότε στείλε ένα private message στους ADN συντονιστές μας, Adventurer, Jiraiya, και clampman17 για να σε κατατοπίσουν. :thatsit:

Stay well, και happy posting...

Τις ευχαριστιες μου και στους 2 προλαλησαντες !Ελπιζω και εγω να τοποθετησω ενα λιθαρακι σε αυτο τον ατελειωτο και μαγικο κοσμο των anime ,manga...κτλ..

#3161 Vergill

Vergill

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 04 February 2010 - 23:16

Γεια σε όλους... :8):
Έχω κάνει την εγγραφή εδώ και πολύ καιρο στο forum αλλά επειδή τότε δεν είχα καταφέρει να βάλω αvatar και sig (πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο... ακριβώς την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει όπως και τώρα) και έτσι είχα παρατήσει το account... Παρόλ'αυτά σήμερα ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη να μπω να συστηθώ!
Είμαι 20 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέχρι πριν από κανένα χρόνο έγραφα στο animeplanet.gr (με άλλο nickname) αλλά για διάφορους λόγους σταμάτησα... Με τα anime ασχολούμαι εδώ και περίπου 6 χρόνια εντατικά αν και γνώριζα την παρουσία τους από αρκετά μικρός (ευτυχώς έστω και αργά άρχισε η εποχή της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα)
Δεν θέλω να αναλύσω ποια είναι τα αγαπημένα μου anime και manga γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια (αν και έχω γράψει ορισμένα στο profile μου).
Εκτός από anime , ασχολούμαι με video games, που και που με το ποδόσφαιρο, με τη μουσική (J-Rock/pop και διάφορα είδη metal κυρίως) ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ περισσότερο με τον προγραμματισμό...
Ελπίζω να γίνω άμεσα πραγματικό μέλος αυτού του forum και να αποκτήσω μια καθημερινή online παρέα:burningbe3:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν ! :Blissfull:

Edited by Vergill, 04 February 2010 - 23:23.

#3162 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 February 2010 - 23:57

Γεια σε όλους... :8):
Έχω κάνει την εγγραφή εδώ και πολύ καιρο στο forum αλλά επειδή τότε δεν είχα καταφέρει να βάλω αvatar και sig (πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο... ακριβώς την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει όπως και τώρα) και έτσι είχα παρατήσει το account... Παρόλ'αυτά σήμερα ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη να μπω να συστηθώ!
Είμαι 20 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέχρι πριν από κανένα χρόνο έγραφα στο animeplanet.gr (με άλλο nickname) αλλά για διάφορους λόγους σταμάτησα... Με τα anime ασχολούμαι εδώ και περίπου 6 χρόνια εντατικά αν και γνώριζα την παρουσία τους από αρκετά μικρός (ευτυχώς έστω και αργά άρχισε η εποχή της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα)
Δεν θέλω να αναλύσω ποια είναι τα αγαπημένα μου anime και manga γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια (αν και έχω γράψει ορισμένα στο profile μου).
Εκτός από anime , ασχολούμαι με video games, που και που με το ποδόσφαιρο, με τη μουσική (J-Rock/pop και διάφορα είδη metal κυρίως) ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ περισσότερο με τον προγραμματισμό...
Ελπίζω να γίνω άμεσα πραγματικό μέλος αυτού του forum και να αποκτήσω μια καθημερινή online παρέα:burningbe3:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν ! :Blissfull:

Welcome.

Όταν λες ηλεκτρολόγος μηχανικός εννοεί την ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ;

Posted Image

#3163 Vergill

Vergill

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 05 February 2010 - 14:56

Welcome.

Όταν λες ηλεκτρολόγος μηχανικός εννοεί την ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ;

Ακριβώς. 3ο έτος ...
Posted Image

#3164 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 08 February 2010 - 22:10

Καλησπέρα σε όλους.

Ονομάζομαι Αγγελική, οδεύω προς τα 28 (snif..) και (δυστυχώς) είμαι κάτοικος Αθηνών.
Ακούω Ιαπωνική μουσική περίπου 9 χρόνια και -ντρέπομαι αλλά- πρέπει να ομολογήσω πως ξεκίνησα να βλέπω anime περίπου πριν απο 1,5 μήνα. Όπως είναι λογικό δεν έχω δει πολλά μέχρι στιγμής.. ξεκίνησα απο τα όσα άκουγα απο φίλους μου τόσα χρόνια. Δηλαδή Naruro, Full Metal Alchemist και Bleach. Ok, παραδέχομαι πως με Naruto πραγματικά πρέπει να έκαψα και τα τελευταία μου εγκεφαλικά κύτταρα αφού μέσα σε μια βδομάδα είχα δει τα 135 που "έπρεπε" και ξεκίνησα και το Shippuuden αμέσως μετά.
Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω πως γίνονται cosplay parties, πως κόσμος έχει αρχίσει και αποδέχεται την Ιαπωνική μουσική κτλ κτλ. Πριν απο αρκετά χρόνια κάναμε αμαν να κλείσουμε μαγαζί για να κάνουμε meeting και να ακούσουμε ιαπωνική μουσική (να είναι καλά οι φίλοι ιδιοκτήτες με bar heheheh).
Δεν γνωρίζω Ιαπωνικά, αν και καταβάλλω προσπάθειες να μάθω μόνη μου κάποια βασικά πράγματα (ναι, πέρα απο τις βρισιές :P ).
Δουλεύω σε πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet και μιας και τώρα στα γεράματα ξαφνικά βγήκα απο το λήθαργο και ανακάλυψα πως υπάρχουν έλληνες που κάνουν cosplay, προσπαθώ να...δημιουργήσω μόνη μου στολές για να σας επισκέπτομαι σε προσεχή parties.

Αυτά, δεν γράφω άλλο καθώς αμφιβάλλω αν κάποιος έκατσε να το διαβάσει όλο αυτό :hihi2:

PS:
Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο anime, καλοδεχούμενο αν και ήδη βλέπω παράλληλα 3-4 για να..προφτάσω τα πρόσφατα επεισόδια.

#3165 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 February 2010 - 22:16

καλιο αργά παρά ποτέ, καλώς ήρθες και εσύ στο club των άνω των 25 κοπελιά
και μην ανησυχείς θα τα δεις όλα, (μη πάθεις κρίση πανικού όπως εγώ πριν μερικά χρόνια
που τσίριζα ότι δεν έχω δει τίποτα, εξακολουθώ να μην έχω δει τίποτα αλλά τουλάχιστον έχω δει αρκετά)...