Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 10 January 2010 - 14:35

Posted 11 January 2010 - 15:19
Από anime μ αρέσουν τρελά το samurai x(το έβλεπα στην 2α γυμνασίου μου φαίνεται και το αγάπησα!), one piece ,death note , πρόσφατα ξαναθυμήθηκα το area 88! ,naruto(αν και δεν τ έχω δει όλα, και τέλος μου αρέσουν τα γιαπωνέζικα παραμύθια animated ..
Αυτόν τον καιρό βλέπω το fairy tail !!(*manga δεν προλαβαίνω να διαβάζω..)
Τέλος i love assasin's creed in xbox!!!Αυτααα!

Posted 30 January 2010 - 01:16

Posted 30 January 2010 - 01:33
Posted 03 February 2010 - 01:45
Νικος ,26 χειμωνων..απο αθηνα ,ταυρο μερια ....
Γενικα καιω τα ματακια μου με τα ανιμε ...οχι ολων των κατηγοριων παντως...εδω και αρκετα χρονακια !!!χαρηκα πολυ για την γνωριμια !!! αν και οχι αμμεση βεβαια ,αλλα ,τεσπα ...
Θα ενδιαφερομουν για το anime distribution και θα ηθελα να συνεισφερω η να απολαυσω και εγω καποια σειρα,και θα εκτιμουσα αν καποιος με κατατοπιζε καθοτι διαβασα το thread αλλα....!Αυτα !!!ciao
Posted 03 February 2010 - 03:50
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις για το ADN?
Posted 03 February 2010 - 10:50
Καλιο αργα παρα ποτε λιοπον !!!
Νικος ,26 χειμωνων..απο αθηνα ,ταυρο μερια ....
Γενικα καιω τα ματακια μου με τα ανιμε ...οχι ολων των κατηγοριων παντως...εδω και αρκετα χρονακια !!!χαρηκα πολυ για την γνωριμια !!! αν και οχι αμμεση βεβαια ,αλλα ,τεσπα ...
Θα ενδιαφερομουν για το anime distribution και θα ηθελα να συνεισφερω η να απολαυσω και εγω καποια σειρα,και θα εκτιμουσα αν καποιος με κατατοπιζε καθοτι διαβασα το thread αλλα....!Αυτα !!!ciao
Καλωσόρισες Nίκο, και καλά κόλλυβα με εμάς που έμπλεξες...

Για το distribution μας, προχώρα ως εξής. Διάβασε πρώτα τους Κανόνες λειτουργίας του ΑDN, και μετά πήγαινε στο subforum της διακίνησης και ρίξε ματιά σε μερικές από τις αλυσίδες μας για να καταλάβεις τι γίνεται. Σε περίπτωση που σου μείνουν απορίες τότε στείλε ένα private message στους ADN συντονιστές μας, Adventurer, Jiraiya, και clampman17 για να σε κατατοπίσουν.

Stay well, και happy posting...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 03 February 2010 - 13:39
Τις ευχαριστιες μου και στους 2 προλαλησαντες !Ελπιζω και εγω να τοποθετησω ενα λιθαρακι σε αυτο τον ατελειωτο και μαγικο κοσμο των anime ,manga...κτλ..Καλωσόρισες Nίκο, και καλά κόλλυβα με εμάς που έμπλεξες...
Για το distribution μας, προχώρα ως εξής. Διάβασε πρώτα τους Κανόνες λειτουργίας του ΑDN, και μετά πήγαινε στο subforum της διακίνησης και ρίξε ματιά σε μερικές από τις αλυσίδες μας για να καταλάβεις τι γίνεται. Σε περίπτωση που σου μείνουν απορίες τότε στείλε ένα private message στους ADN συντονιστές μας, Adventurer, Jiraiya, και clampman17 για να σε κατατοπίσουν.
Stay well, και happy posting...
Posted 04 February 2010 - 23:16

Έχω κάνει την εγγραφή εδώ και πολύ καιρο στο forum αλλά επειδή τότε δεν είχα καταφέρει να βάλω αvatar και sig (πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο... ακριβώς την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει όπως και τώρα) και έτσι είχα παρατήσει το account... Παρόλ'αυτά σήμερα ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη να μπω να συστηθώ!
Είμαι 20 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέχρι πριν από κανένα χρόνο έγραφα στο animeplanet.gr (με άλλο nickname) αλλά για διάφορους λόγους σταμάτησα... Με τα anime ασχολούμαι εδώ και περίπου 6 χρόνια εντατικά αν και γνώριζα την παρουσία τους από αρκετά μικρός (ευτυχώς έστω και αργά άρχισε η εποχή της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα)
Δεν θέλω να αναλύσω ποια είναι τα αγαπημένα μου anime και manga γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια (αν και έχω γράψει ορισμένα στο profile μου).
Εκτός από anime , ασχολούμαι με video games, που και που με το ποδόσφαιρο, με τη μουσική (J-Rock/pop και διάφορα είδη metal κυρίως) ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ περισσότερο με τον προγραμματισμό...
Ελπίζω να γίνω άμεσα πραγματικό μέλος αυτού του forum και να αποκτήσω μια καθημερινή online παρέα

Καλώς σας βρήκα λοιπόν !

Edited by Vergill, 04 February 2010 - 23:23.
Posted 04 February 2010 - 23:57
Welcome.Γεια σε όλους...
Έχω κάνει την εγγραφή εδώ και πολύ καιρο στο forum αλλά επειδή τότε δεν είχα καταφέρει να βάλω αvatar και sig (πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο... ακριβώς την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει όπως και τώρα) και έτσι είχα παρατήσει το account... Παρόλ'αυτά σήμερα ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη να μπω να συστηθώ!
Είμαι 20 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέχρι πριν από κανένα χρόνο έγραφα στο animeplanet.gr (με άλλο nickname) αλλά για διάφορους λόγους σταμάτησα... Με τα anime ασχολούμαι εδώ και περίπου 6 χρόνια εντατικά αν και γνώριζα την παρουσία τους από αρκετά μικρός (ευτυχώς έστω και αργά άρχισε η εποχή της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα)
Δεν θέλω να αναλύσω ποια είναι τα αγαπημένα μου anime και manga γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια (αν και έχω γράψει ορισμένα στο profile μου).
Εκτός από anime , ασχολούμαι με video games, που και που με το ποδόσφαιρο, με τη μουσική (J-Rock/pop και διάφορα είδη metal κυρίως) ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ περισσότερο με τον προγραμματισμό...
Ελπίζω να γίνω άμεσα πραγματικό μέλος αυτού του forum και να αποκτήσω μια καθημερινή online παρέα
Καλώς σας βρήκα λοιπόν !
Όταν λες ηλεκτρολόγος μηχανικός εννοεί την ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ;
Posted 05 February 2010 - 14:56
Ακριβώς. 3ο έτος ...Welcome.
Όταν λες ηλεκτρολόγος μηχανικός εννοεί την ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ;

Posted 08 February 2010 - 22:10
Ονομάζομαι Αγγελική, οδεύω προς τα 28 (snif..) και (δυστυχώς) είμαι κάτοικος Αθηνών.
Ακούω Ιαπωνική μουσική περίπου 9 χρόνια και -ντρέπομαι αλλά- πρέπει να ομολογήσω πως ξεκίνησα να βλέπω anime περίπου πριν απο 1,5 μήνα. Όπως είναι λογικό δεν έχω δει πολλά μέχρι στιγμής.. ξεκίνησα απο τα όσα άκουγα απο φίλους μου τόσα χρόνια. Δηλαδή Naruro, Full Metal Alchemist και Bleach. Ok, παραδέχομαι πως με Naruto πραγματικά πρέπει να έκαψα και τα τελευταία μου εγκεφαλικά κύτταρα αφού μέσα σε μια βδομάδα είχα δει τα 135 που "έπρεπε" και ξεκίνησα και το Shippuuden αμέσως μετά.
Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω πως γίνονται cosplay parties, πως κόσμος έχει αρχίσει και αποδέχεται την Ιαπωνική μουσική κτλ κτλ. Πριν απο αρκετά χρόνια κάναμε αμαν να κλείσουμε μαγαζί για να κάνουμε meeting και να ακούσουμε ιαπωνική μουσική (να είναι καλά οι φίλοι ιδιοκτήτες με bar heheheh).
Δεν γνωρίζω Ιαπωνικά, αν και καταβάλλω προσπάθειες να μάθω μόνη μου κάποια βασικά πράγματα (ναι, πέρα απο τις βρισιές

Δουλεύω σε πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet και μιας και τώρα στα γεράματα ξαφνικά βγήκα απο το λήθαργο και ανακάλυψα πως υπάρχουν έλληνες που κάνουν cosplay, προσπαθώ να...δημιουργήσω μόνη μου στολές για να σας επισκέπτομαι σε προσεχή parties.
Αυτά, δεν γράφω άλλο καθώς αμφιβάλλω αν κάποιος έκατσε να το διαβάσει όλο αυτό

PS:
Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο anime, καλοδεχούμενο αν και ήδη βλέπω παράλληλα 3-4 για να..προφτάσω τα πρόσφατα επεισόδια.
myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Posted 08 February 2010 - 22:16
και μην ανησυχείς θα τα δεις όλα, (μη πάθεις κρίση πανικού όπως εγώ πριν μερικά χρόνια
που τσίριζα ότι δεν έχω δει τίποτα, εξακολουθώ να μην έχω δει τίποτα αλλά τουλάχιστον έχω δει αρκετά)...
Posted 08 February 2010 - 22:20
Δουλεύω σε πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet και μιας και τώρα στα γεράματα ξαφνικά βγήκα απο το λήθαργο και ανακάλυψα πως υπάρχουν έλληνες που κάνουν cosplay, προσπαθώ να...δημιουργήσω μόνη μου στολές για να σας επισκέπτομαι σε προσεχή parties.
Nice....πέρνα μια βόλτα από εδώ Αγγελική, να σε περιλάβει και η cosplayμανα μας Tomod...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 08 February 2010 - 22:44

Τα έχω δει ήδη και έχω ήδη κάνει και τις επισκέψεις μου στα απαραίτητα μαγαζιά.
Να'ναι καλά η θεία μου η μοδίστρα να λέτε!
myDramaList | Lolli(k)pop FB Group