βρηκα το σαιτ σας στην αναζητηση μου για περισσοτερες πληροφοριες πανω στα ανιμε και στο cosplay.
χαρηκα πολυ. ελενη (30 ετων) απο καποιο μακρινο νησι!

Posted 07 January 2010 - 17:54
Posted 08 January 2010 - 00:59
Posted 10 January 2010 - 14:35
Posted 11 January 2010 - 15:19
Posted 30 January 2010 - 01:16
Posted 30 January 2010 - 01:33
Posted 03 February 2010 - 01:45
Posted 03 February 2010 - 03:50
Posted 03 February 2010 - 10:50
Καλιο αργα παρα ποτε λιοπον !!!
Νικος ,26 χειμωνων..απο αθηνα ,ταυρο μερια ....
Γενικα καιω τα ματακια μου με τα ανιμε ...οχι ολων των κατηγοριων παντως...εδω και αρκετα χρονακια !!!χαρηκα πολυ για την γνωριμια !!! αν και οχι αμμεση βεβαια ,αλλα ,τεσπα ...
Θα ενδιαφερομουν για το anime distribution και θα ηθελα να συνεισφερω η να απολαυσω και εγω καποια σειρα,και θα εκτιμουσα αν καποιος με κατατοπιζε καθοτι διαβασα το thread αλλα....!Αυτα !!!ciao
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 03 February 2010 - 13:39
Τις ευχαριστιες μου και στους 2 προλαλησαντες !Ελπιζω και εγω να τοποθετησω ενα λιθαρακι σε αυτο τον ατελειωτο και μαγικο κοσμο των anime ,manga...κτλ..Καλωσόρισες Nίκο, και καλά κόλλυβα με εμάς που έμπλεξες...
Για το distribution μας, προχώρα ως εξής. Διάβασε πρώτα τους Κανόνες λειτουργίας του ΑDN, και μετά πήγαινε στο subforum της διακίνησης και ρίξε ματιά σε μερικές από τις αλυσίδες μας για να καταλάβεις τι γίνεται. Σε περίπτωση που σου μείνουν απορίες τότε στείλε ένα private message στους ADN συντονιστές μας, Adventurer, Jiraiya, και clampman17 για να σε κατατοπίσουν.
Stay well, και happy posting...
Posted 04 February 2010 - 23:16
Edited by Vergill, 04 February 2010 - 23:23.
Posted 04 February 2010 - 23:57
Welcome.Γεια σε όλους...
Έχω κάνει την εγγραφή εδώ και πολύ καιρο στο forum αλλά επειδή τότε δεν είχα καταφέρει να βάλω αvatar και sig (πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο... ακριβώς την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει όπως και τώρα) και έτσι είχα παρατήσει το account... Παρόλ'αυτά σήμερα ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη να μπω να συστηθώ!
Είμαι 20 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέχρι πριν από κανένα χρόνο έγραφα στο animeplanet.gr (με άλλο nickname) αλλά για διάφορους λόγους σταμάτησα... Με τα anime ασχολούμαι εδώ και περίπου 6 χρόνια εντατικά αν και γνώριζα την παρουσία τους από αρκετά μικρός (ευτυχώς έστω και αργά άρχισε η εποχή της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα)
Δεν θέλω να αναλύσω ποια είναι τα αγαπημένα μου anime και manga γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια (αν και έχω γράψει ορισμένα στο profile μου).
Εκτός από anime , ασχολούμαι με video games, που και που με το ποδόσφαιρο, με τη μουσική (J-Rock/pop και διάφορα είδη metal κυρίως) ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ περισσότερο με τον προγραμματισμό...
Ελπίζω να γίνω άμεσα πραγματικό μέλος αυτού του forum και να αποκτήσω μια καθημερινή online παρέα
Καλώς σας βρήκα λοιπόν !
Posted 05 February 2010 - 14:56
Ακριβώς. 3ο έτος ...Welcome.
Όταν λες ηλεκτρολόγος μηχανικός εννοεί την ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ;
Posted 08 February 2010 - 22:10
Posted 08 February 2010 - 22:16