Καλησπέρα.
Είμαι ο Θανάσης/Σάκης (friends also call me shadow)
Είμαι από Ν.Μηχανιώνα (30κλμ έξω από Θεσσαλονίκη)
Είμαι 22 χρονών και στο 5 έτος στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Τουριστικών Επιχειρήσεων...
Έβλεπα "anime" από μικρός αυτά που έδειχνε στην ΤV. Αλλά από το 2003 και μετά άρχησα το leech-ing και τα download από όσους γνωστούς είχα (κ έχω

) για να διευρύνω τις "γνώσεις" μου

. Και εγώ φυσικά με τη σειρά μου δίνω ότι έχω σε όλους τους υπόλοιπους... Έχω κάψει πολλά άτομα...

Από 2005 και μετά κόλησα και με τα manga...(πολλά από αυτά μου αρέσουν πιο πολύ από τα anime...)
Επίσης έπαιζα DnD, Αίνιγμα και Vampire the Masquerade με κάποιους φίλους αλλά πλέον δυστηχώς όχι... (ψάχνω καφρο-party δηλαδή πρόθυμο να με δεχθεί φορ φαν

)
Έχω δει πολλές αλλά φυσικά όχι αρκετές ακόμα ολοκληρωμένες σειρές επεισοδίων, από 12-13, 26 αλλά και 50-200...episodes
Από ongoing σειρές που παρακολουθώ: OnePiece, Bleach, Fairy Tail, Hellsing OVAS, Hitman Reborn. Στο last έχω μείνει λίγο πίσω...
Manga, Manhwa (+ Comic κάποιες φορές) Διαβάζω πολλά... Ειδικά τώρα τελευταία...
shoujo, adventure, comedy, harem, shounen, sports, psychological, martial arts + ecchi είναι τα αγαπημένα μου... (πολλά (?)...

)
Είχα κάνει register πριν "μερικούς" μήνες αλλά λόγο δουλειάς και καλοκαιριού δεν ασχολήθηκα καθόλου

φυσικά μετά το ξέχασα... Να ναι καλά ο Γιάννης που το θυμήθηκα...
Ποτέ δεν ήμουν και τόσο "active" σε κάποιο από τα άλλα γενικά φορουμ που έχω κανει register οπότε δεν υπόσχομαι τίποτα... Αλλά φυσικά δεν ήταν για anime-manga...
Άσχετες info: DOTA πάνω από 4 χρόνια, Diablo2 LOD για να ξεσκάω, Heavy Metal music για να με παίρνει ο ύπνος τα βράδια και λίγο psycho... (με την καλή έννοια

)
Μιλάω πολύ για πράγματα που μου αρέσουν ειδάλλως δε μιλάω καθόλου...

Αν σας κούρασα...