Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2986 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 27 August 2009 - 12:05

Hey σε όλο τον κόσμο. Ονομάζομαι Παναγιώτης, ετών 21, κάτοικος (καμμένης και κυριολεκτικά πια) Αθήνας. Σπουδάζω Psychology & counseling sciences και στο μπόλικο ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμε με μουσική, manga- anime και πολλά άλλα. Nice to meet u all.

#2987 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 27 August 2009 - 12:20

Γειά σου ρε Μπαλού άρχοντα! Καλή διαμόνή!

Άλλος με τη βάρκα μααας???
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#2988 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 August 2009 - 12:33

for the newcomers
Spoiler:

Spoiler:

HAVE FUN:ureshii:

#2989 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 28 August 2009 - 13:16

γεια σας παιδια με λενε αντωνη ειμαι 17 χρονων και μενω νικαια...
βλεπω ανιμε με μανια...:emptyonexg1: (ωραια emotions)

#2990 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 28 August 2009 - 13:47

welcome everyone:nosey:
Posted Image

#2991 stamatis

stamatis

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 31 August 2009 - 22:00

Καλησπερα απο εμενα και την Θεσσαλονικη!! Λεγομαι Σταματης( τι δυσκολο να το καταλαβει κανεις..) και ειμαι 26 ετων.. Αυτα προς το παρον τα υπολοιπα στην πορεια!

#2992 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 31 August 2009 - 22:25

Σταμάτης?Θείε εσύ είσαι???:bleh::bleh::bleh:
καλώς ήρθες λοιπόν Σταμάτης και καλή διαμονή

#2993 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 September 2009 - 12:08

Ναι, δεν ειμαι ακριβως καινουργιος. Παρακολουθώ εδώ και καιρο αλλα για να το κάνουμε Official.

Έκανα join το community γιατι μ'αρεσουν τα anime και βρήκα μια μεγάλη ελληνική κοινώτητα που να συμερίζεται αυτο το ένα ,(απο τα πολλά), χόμπυ. Επίσης, λέγομαι Γιώργος... και ελπίζω να τα πάμε καλα! :D

#2994 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 01 September 2009 - 23:56

Γεια σας :hi:
Με λενε Βαγγελιω, ειμαι 17 χρονων και μενω στο Ηρακλειο. Μου αρεσει να βλεπω και να ζωγραφιζω anime. Τα αγαπημενα μου anime ειναι τα gintama, soul eater και katekyo hitman reborn!

Και μια ερωτηση: προσπαθησα να ανεβασω το avatar μου αλλα μου λεει "unable to save the image". Το avatar μου ειναι 100x100 pixel και εχει μεγεθος 23 kb.
Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Sorry, δεν ξερω σε ποιο thread να ποσταρω αυτην τη ερωτηση...

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#2995 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 September 2009 - 00:13

hello hello!
καλωσηλθες, ελπιζουμε ( στον εαυτο μου αναφερομαι, πληθυντικος ματαιοδοξιας :laugh: ), να περνας ευχαριστα την ωρα σου εδω μεσα.

οσο για τα avatars, ειναι ενα προβληματακι που αντιμετωπιζουμε ( ολοι μαζι ) αυτον τον καιρο. τα παιδια προσπαθουν να το λυσουν παντως. υπομονη μεχρι τοτε.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2996 Ryuu-sama

Ryuu-sama

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 03 September 2009 - 10:59

Γεια και χαρά σε όλους σας!
Βρήκα εντελώς τυχαία το σάιτ σας ψάντοντας κάτι σχετικά με τα Ιαπωνικά!
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατηκός θαυμαστής των ανιμε αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχω χρόνο και είνια κάποιο καλό και ενδοιαφέρον ανιμε με ευχαρίστηση το βλέπω.Παράδειγμα μου άρεσε πάρα πολύ το Fumoufu!!! Πολύ πλάκα!
Κατά βάση μπαίνω για να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ με τις συμβουλές μου όσους ενδοιαφέρονται για τα ιαπωνικά. (γιατί είδα κάτι περίεργες συζητήσεις)
Καλό μήνα(καθυστερημένα) και καλή μέρα σε όλους σας!!!

#2997 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 03 September 2009 - 11:30

Από περίεργες συζητήσεις άλλο τίποτα!

Καλως όρισες Ryuu-sama κ καλή διαμονή!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2998 Takumi

Takumi

Grune Holle

• Members
  • 107 posts

Posted 04 September 2009 - 09:11

Kαλημέρα και απο εμένα.

Αν και έχω γραφτεί εδώ και καιρό τώρα είπα να κάνω το πρώτο μου Post. Έβλεπα Anime λίγο παλιότερα. Απο εποχή AnimeXclusive και έχω μια καλή συλλογή της τάξης των 200 DVD. Σταμάτησα βέβαια να ασχολούμαι εδώ και μερικά χρόνια αλλά δεν με χάλαγε να ξαναρχίσω γιατί αυτός ο χειμώνας προβλέπεται μοναχικός...

Το ονομά μου είναι Κυριάκος και δουλεύω ως μηχανογράφος σε λογιστικό γραφείο. Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα (οχι η ταχύτητα) και τα ταξίδια (φεύω για Λευκάδαααα) και ασχολούμαι και πολλές ώρες με τον υπολογιστή μου.

Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για κανένα Anime που να ταιριάζει σε αυτά που μου αρέσουν.
Posted Image Posted Image Posted Image

#2999 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 04 September 2009 - 09:23

Γεια σου,
Για να πάρεις γνώμες για ανιμε παρομοια με αυτα που σου άρεσαν μπορεις να πας στο .
Καλη αρχή για μια ακομα φορα, ελπιζω αυτη τη φορά να μείνεις.

#3000 toniaps

toniaps

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 04 September 2009 - 16:23

Geia^_^
Me lene Antonia an kai protimo to Tonia kai eimai 15^^
Mou aresoun poli ta anime/manga kai paixnidia basismena se auta hehe
:hi: