Yay!First post here! Γειά σε όλους! Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του forum.Λίγα λογια για εμένα: I'm no stranger to forums or the internet, been browsing it for the last 4 years and I've picked up a lot of stuff, for better or for worse O_O.
Γενικά πιστεύω οτι είμαι
το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην ανθρωπότητα αρκετά καλο παιδί, με χούμορ και όλα τα σχετικά.Αν και είμαι και ντροπαλός,αντικοινωνικός,weird and awkard,χαμηλων τόνων,ανοιχτόμυαλος, κυκλοθυμικός και αναποφάσιστος etc etc. οπότε άμα απο την μία στιγμή στην άλλη φαίνεται σαν να μιλάει τελείως διαφορετικό άτομο μην παραξενευτείτε!Also η μνήμη μου πραγματικά ειναι χάλια αλλα κατα τα άλλα μια χαρά!

Α και βαριέμαι αρκετά and boredom makes you do strange things! O_O Τι άλλο...Α ναι, είμαι λιγο παρανοικός, και έχω πολλές εμμονές.Δεν ειν' καλό αυτό!Ο_Ο
Επιπροσθέτως, είμαι λίγο lazy, procastrinator και όχι πολύ active member σε forums. Πχ ήξερα αυτό το forum για καιρό αλλα δεν γινόμουν μέλος επειδή δεν έβρισκα το κατάλληλο username .Και απλα έβαλα το όνομα μου με ιαπωνική πγοφογά. Και μετά απο ένα χρόνο περίπου κάνω το πρώτο post!
Τα ενδιαφέροντα μου, όσα μπορώ να θυμηθώ τώρα δηλαδή είναι in a nutshell:Music, movies,Βόλτες με φίλους,TV,Cinema,Video Games,PC,Music,Writing Stories,Singing and Dancing(
when no one's looking.Yes I'm a gogo boy at heart),Pondering,Board Games,Drawing andddd *drumroll* Anime,Manga (shocker!) etc etc, στο περίπου, αμα μου διαφεύγει κάτι, άλλη φορά!Επίσης είμαι λάτρης horror, splatter, zombies etc, θα ήθελα να μπορούσα να διαβάζω βιβλία, και θέλω να ασχοληθώ κάποια στιγμή με ξιφασκία, κιθάρα και πιάνο.
Fun fact: Παλιά πίστευα ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχαν άτομα που έβλεπαν anime και διάβαζαν manga οπότε ξαφνίαστηκα που τελικά υπάρχουν.
Και μιλώντας
επιτέλους! για anime και manga, γνωρίζω πολλούς τίτλους,θέλω να δω πολλους απο αυτούς, έχω δει/διαβάσει αρκετά first eps/chapters, έχω διαβάσει plot summaries, έχω αφήσει αρκετά στην μεση, και έχω τελειώσει πολύ λίγα, anime 14, και manga 2 νομιζω!xD
Τελείωσα Blassreiter και Neo Genesis Angelique τον Αύγουστο και πρόσφατα τελείωσα Shangri-La,Chaos Head και Rosario to Vampire Capu2 (<3) και βλέπω Umineko No Naku Koro Ni, Slap-Up Party Arad Senki, Pandora Hearts και still in summer hiatus Code Geass, Romeo X Juliet.Απο manga διαβάζω World Embryo,Highschool of the Dead,Umi No Misaki, Sekirei,και Deadman Wonderland και διάφορα που έχω αφήσει λίγο (eg. Double Arts)
Αυτά τα λίγα είχα να πω!Gomenasai για το τεράστιο post μπορεί να μην μιλάω πολύ αλλά όταν γράφω είμαι λίγο φαφλατάς!
P.S: 1.Λατρεύω τα emoticon με τον Κρεμμυδούλη (Onion Head xD)!
2.Είχα καιρό να γράψω ελληνικά!
3.Αυτό το post πήρε μια ώρα για να γραφεί!
Cya!(plz don't hate me!T_T)