Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2971 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 02:29

γεια σας ειπα ειμαι καινουργια στο φορουμ..ειμαι 17 στα 18 πια χρονων και ειμαι απο το ηρακλειο κρητης..πρωτο και αγαπημενο μου ανιμε ειναι το one piece..αυτα απο μενα..

xaxa σε τσακωσα τουλιπα μου!!welcome to the forum!!!!το περιμενα πως δν θα μπορεσεις να συγκρατηθεις και πως τελικα θα αποφασιζες να μοιραστεις τις αποψεις σου και σαυτο το φορουμ.
btw o being υπαρχει κι εδω οποτε μπορειτε να αλλαξετε στεκι για κανα διαστημα μπας και ηρεμισει το στεκι του david jones
Posted Image

#2972 black tulip

black tulip

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2009 - 02:30

xaxa σε τσακωσα τουλιπα μου!!welcome to the forum!!!!το περιμενα πως δν θα μπορεσεις να συγκρατηθεις και πως τελικα θα αποφασιζες να μοιραστεις τις αποψεις σου και σαυτο το φορουμ.
btw o being υπαρχει κι εδω οποτε μπορειτε να αλλαξετε στεκι για κανα διαστημα μπας και ηρεμισει το στεκι του david jones

χαχαχα ελεος..εε το οnepiece.gr δεν το αποχωριζομαι και δεν μπαινω εδω ιδιαιτερα γινεται και χαμος και ειμαι ατομο που θελει την ησυχια του

#2973 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 23 August 2009 - 02:36

χαχαχα ελεος..εε το οnepiece.gr δεν το αποχωριζομαι και δεν μπαινω εδω ιδιαιτερα γινεται και χαμος και ειμαι ατομο που θελει την ησυχια του

χαμός? τι εννοείς?

#2974 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 02:40

γιατι μωρε κι εδω μια χαρα περναμε,απλα ειναι διαφορετικα.στο ενα ειμαστε 10 ατομα που πλεον γνςριζομαστε αρκετα καλα ολοι μεταξυ μας ε κικ εδω απλα εχει πιο ποικιλια να το πω...αλλωστε ποτε δν ξερεις μπορει να κανεις και το τυχερο σου:tensai:
αντε πολυ το καθυστερεις ξεκινα τα ποστ!!!θες να σου στειλω οδηγιες χρησης>??:hero:
ασε τα πηρα πανω μου τωρα με το καινουριο ρανκ:riiight:yeah εγινα αντμιν στη θεση του αντμιν!!!κι οποιος καταλαβε λολεν....ας μην μιλαω πολυ θα αποκαλυφθω
wiii
νομιζω πως παλαβωσα
πφφφφ
ωπ να μια κατσαριδα,....
Posted Image

#2975 black tulip

black tulip

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2009 - 02:42

χαχαχα..οκ τοτε δωσε οδηγιες χρησης να ξεκινησω..

#2976 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 23 August 2009 - 02:50

σε επιασα στα πρασα τουλιπα:hahaha:καλωσηρθες και απο μενα και ελπιζω να μην καψουμε και αυτο το φορουμ οπως το αλλο:emptyonexg1:

#2977 black tulip

black tulip

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2009 - 03:00

ευχαριστω καλε μου being..και εδω δεν θα το καψουμε

#2978 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 23 August 2009 - 03:03

μολις σταματησει τα προβληματα το αλλο θα παω να το αποτελειωσω:hihi2:

#2979 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 August 2009 - 19:44

Posted Image

#2980 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 23 August 2009 - 20:27

Posted Image

#2981 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 25 August 2009 - 04:48

Γεία σας,

Λέγομαι Δημήτρης,το ψευδώνυμο μου είναι zanza και είμαι από το Νέο Ηράκλειο,
σπουδάζω προγραμματιστής video games, όνειρο μου είναι να δουλέψω σε καμιά konami στην Ιαπωνία λέμε τώρα χαχαχα...

εμμ προφανώς και ασχολούμαι με τα anime μιας και κάνω post στις 5,50 το πρωί το δικαιολογεί (πλακιτσα),όχι κυριλέ πράγματα λίγο κάψιμο....απλά με παρότρυνε η φίλη μου Lucy-Nyu 4 το πρωί να γραφτώ

πάθος με ηλεκτρικές κιθάρες,την ροκ κ την μεταλ και επίσης video games όπως cs 1.6 κ cs:source (Που μπορώ να πω είμαι υπεραρκετά καλος) :himitsu: χαχαχα και διαφορα rpg οπως final fantasy fallout 3 baldures gate κλπ.... αλλα αθλήματα ασχολούμαι είναι το ποδόσφαιρο και το kick boxing....

στο forum ψάχνω μια χαλαρή συζήτηση για anime και γενικά..... όποιος/όποια ενδιαφέρετε και πιστεύει ότι έχουμε κάτι κοινό να πούμε ας μου στείλει ένα μήνυμα να πιάσουμε κουβέντα:hi:

#2982 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 25 August 2009 - 13:30

yataaa!ZANZA-nisama καλωσηρθες!χαιρομαι που ειμαι η πρωτη που σε καλωσοριζει!!!ελπιζω και ξερω πως δν θα ακολουθησεις τον δικο μου αδιστακτο δρομο του σπαμ.
αυτα απο μενα!!!
Posted Image

#2983 Nina 火蝿

Nina 火蝿

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 August 2009 - 18:44

Γεια σας. Ειμαι η Νινα,20 χρονων.Εχω μεγαλη αγαπη για τα ανιμε αλλα ακομα περισσοτερη αγαπη για την ιαπωνια ^^ Αρχισα να διαβαζω διαβορα θρεντς απτο σαιτ απο βαρεμαρα για να ειμαι ειληκρινης οταν ημουν στο γραφειο . Μπορω να γραφω στα αγγλικα η σε οποιαδηποτε αλλη γλωσσα γιατι μου περνει αιωνες να γραφω ελληνικα? δεμ ειμαι απο ελλαδα. ^^
揺れて揺れて今心が 何も信じられないまま
咲いていたのは my rosy heart
揺れて揺れてこの世界で 愛することも出来ぬまま
はかなく散ってゆくのか 花弁の様に

#2984 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 25 August 2009 - 18:53

δεν είσαι απο την Ελλάδα ???ε στην πυρά και εσύ
αν ναι καλώς μας βρήκες