Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2791 Genesis

Genesis

Mad Blooming Princess

• Members
  • 8 posts

Posted 01 April 2009 - 06:38

Γειά σε όλους! Είμαι η Νατάσα και μένω στην Αθήνα.. Ασχολούμαι (υπερβολικά ίσως) με το ίντερνετ κυρίως λόγω των anime αλλά και του msn. :wooi2: Όταν καταφέρνω να ξεκολλήσω βγαίνω με τους φίλους μου,διαβάζω κι ακούω μουσική. Αυτάαααα.... :wis:

#2792 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 01 April 2009 - 07:09

Welcome welcome

Posted Image

#2793 Bo12

Bo12

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 02 April 2009 - 21:00

Hello παιδες ,
Με λενε Κωστα , ειμαι 20 χρονων και εργαζομαι ως προγραμματιστης σε μια εταιρια στην Αγγλια (προς το παρων :P ) , Τα ενδιαφεροντα μου ειναι programming ( duh ) , clustering , Pc modding το Paintball και παραδοξως το διαβασμα XD, και φυσικα anime.

Το site το βρηκα κατα τυχη :P ψαχνοντας ενα anime του 80 ( νομιζω ) XD. Αυτα χαρικα για την γνωριμια παιδες και ελπιζω να τα παμε καλα :D.

#2794 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 April 2009 - 21:32

Καλωσήρθες Bo12, ωραίο avatar επ ευκαιρίας!

#2795 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 04 April 2009 - 07:15

Welcome παιδια
:)

#2796 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 April 2009 - 10:05

welcome
and have a good time !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2797 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 04 April 2009 - 12:22

Γεια σας!
Με λένε Χριστίνα είμαι από Ηράκλειο και σπουδάζω αγγλική φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Για το site άκουσα από κάποια άτομα στο anime party στο Cofix. Μου αρέσουν πολύ τα anime και τώρα τελευταία κάνω απόπειρες για cosplay. Λογικά θα σας δω στα forums. ^_^
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#2798 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 April 2009 - 12:53

Γεια σας!
Με λένε Χριστίνα είμαι από Ηράκλειο και σπουδάζω αγγλική φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Για το site άκουσα από κάποια άτομα στο anime party στο Cofix. Μου αρέσουν πολύ τα anime και τώρα τελευταία κάνω απόπειρες για cosplay. Λογικά θα σας δω στα forums. ^_^

welcome!

τι ετος? εχω την πολυ καλη μου φιλη Χριστιανα στην αγγλικη στη Θεσσαλονικη, στο δευτερο ετος τωρα

anyway, have fun everyone

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2799 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 April 2009 - 13:05

Γεια σας!

Καλώστηνε! Είμαστε και στην ίδια σχολή! XD

Posted Image

#2800 mpimpos

mpimpos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 April 2009 - 15:15

eimai apo veria kai xeromai pou hrta konta sas

#2801 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 07 April 2009 - 15:53

welcome mpimpos αλλα αν μπορεις μην γραφεις greeklish οχι για μενα για τους φουκαριαρηδες τους moderator!
Καλη διαμονη!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2802 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 07 April 2009 - 15:53

Welcome aboard mpimpos:congrats:
Απλα απο εδω και περα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονες του forum:thatsit:

#2803 Yugi2

Yugi2

καινουριος

• Members
  • 2 posts

Posted 07 April 2009 - 21:51

γεια σας και απο μενα. με λενε Ανεστη, ειμαι 15 στα 16 ( χεχε, σε ενα μηνα περιπου) απο Κοζανη και πριν απο λιγο γραφτηκα. ασχολιες εκτος απο το διαβασμα για το σχολιο:uhh: ειναι οι καφεδες και τα ξυδια με την παρεα μου
εχω αρκετες μερες τωρα που παρακολουθω τις συζητησεις , και θελω να συμμετασχω και εγω οσο προλαβαινω.
εχω δει το yugioh ( που ειναι και το αγαπημενο μου μεχρι τωρα ), τα Pokemon, και το Ντρεηκ παλιοτερα ( εμαθα προσφατα οτι λεγεται One Piece ) και ελαχιστα επισοδια απο μια σειρα με ρομποτ, και ξεκινησα προσφατα Naruto & Bleach.

#2804 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 April 2009 - 06:43

Καλοσωρίζουμε τα νέα μέλη μας...stay well, and postu postu...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2805 DiMa123

DiMa123

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 April 2009 - 21:18

:hi:
Είμαι το νέο μέλος στο site! Είμαι απο κατερίνη, είμαι 18 χρονών και με λένε Δημήτρη..!!

Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας! :thumbup:

:byejg9: