Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2821 Suzie

Suzie

If u hurt, u're alive

• Members
  • 6 posts

Posted 15 April 2009 - 13:06

ωωωωωχ συγνωμηηηη.
δεν το ηξερα. θα το εχω ομως στο νου μου απο δω και μπρος!
σε ευχαριστω για τα καλα λογια και την συμβουλη!
Posted Image

#2822 Lakedemonas

Lakedemonas

Just Live Your Life!

• Members
  • 1 posts

Posted 15 April 2009 - 23:50

Γεια και από εμενα... Με λένε Σταυρο από καισαριανή... Θα μπορούσα να πω πως... μεγάλωσα με anime (αν βεβαια τα πόκεμον τα digimon... θεωρούνται anime). Τα hobbie μου είναι πολλά και διαφορα όπως παράδειγμα το paintball, pc gaiming, mixing (DJliki) κλπ...

Το site το βρήκα... τυχαία σε μια αναζήτηση στο google για το bin in japan :P :D

Posted Image
:frozen: Life is around you :frozen:

#2823 Lakedemonas

Lakedemonas

Just Live Your Life!

• Members
  • 1 posts

Posted 15 April 2009 - 23:53

ωωωωωχ συγνωμηηηη.
δεν το ηξερα. θα το εχω ομως στο νου μου απο δω και μπρος!
σε ευχαριστω για τα καλα λογια και την συμβουλη!

αν θες βοήθεια μπορείς να μπεις εδώ... και εγώ από εδώ κάνω μετάφραση XD

Posted Image

#2824 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 April 2009 - 00:36

Γεια και από εμενα... Με λένε Σταυρο από καισαριανή... Θα μπορούσα να πω πως... μεγάλωσα με anime (αν βεβαια τα πόκεμον τα digimon... θεωρούνται anime)

Welcome!!!

Φυσικά και θεωρούνται anime!! Ειδικά το Digimon :tensai: Screw Pokemon :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2825 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 16 April 2009 - 01:53

Ααααα η Suzie έχει την Candy Candy στο avatar της!!! Αυτά είναι!!!! Άντε καλώς όρισες και να μαζεύονται σιγά σιγά CandyFans στην παρέα μας!!! :blingeye2:
Posted Image

#2826 ZabiO(zabimaru)

ZabiO(zabimaru)

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 April 2009 - 11:02

Λοιπόν αν και άργησα λίγο να postarw εδώ γειά και από εμένα! Με λένε Από είμαι 17 χρονών μένω Αθήνα, άρχισα να βλέπω anime και να διαβάζω manga με αφορμή το naruto και όταν βρίσκω χρόνο (διακοπές*) λιώνω απο το πρωί μέχρι το βράδυ! ναι!:if: Στο forum είχα γραφτεί καιρό τώρα αλλά post άρχισα να κάνω μόνο πολύ πρόσφατα. Το name που έχω δεν μου αρέσει καθόλου αλλα προφανώς μου άρεσε (δεν ξέρω γιατί :dazed:)όταν γράφτηκα οπότε αν μπορώ να αλλάξω όνομα με κάποιον μυστικό τρόπο θα ήμουν πού ευχαριστημένος :joyful: Αυτά από μένα λοιπόν:hero:
Posted Image
How long has he been fighting to survive on this bulet-riddled land... with only his SWORD?

#2827 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 16 April 2009 - 18:56

γεια σας.ειμαι η ποπη 21 και μενω θεσσαλονικη.
γνωριζω ηδη αρκετα ατομα και θα χαρω να γνωρισω ακομη περισσοτερα^^.

αν και παρακολουθω αρκετο καιρο τη σελιδα αργισα πολυ να παρω την αποφαση να γραφτω.

θα προσπαθησω να γραφω στα ελληνικα αν και μου παιρνει πολυ(μα πολυ) χρονο και κανω συνεχεια λαθη.

#2828 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 April 2009 - 20:00

Καλοσωρίζουμε τα νέα μέλη μας. Μην φοβάστε για τα λάθη, ουδείς άσφαλτος...:congrats:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2829 Mr. Longinus

Mr. Longinus

secretly L

• Members
  • 8 posts

Posted 16 April 2009 - 22:14

Γεια σε όλους! ^^

Longinus εδώ, 17 χρονών και μεγάλος fan των Death Note, Elfen Lied, Hellsing και Priest (αν και τεχνικά αυτό είναι Manhwa >.>). I come in peace! (και ψάχνω καινούργιους, κατα προτίμηση ποιοτικούς Anime τίτλους για να καώ)
Posted Image

#2830 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 April 2009 - 22:28

welcome guys! longinus εκτος από ποροτικο όνομα διαβάζεις και priest, nice nice, και το hellsing μου αρέσει, τα αλλα δυο μου φέρνουν αηδία :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2831 Mr. Longinus

Mr. Longinus

secretly L

• Members
  • 8 posts

Posted 16 April 2009 - 22:37

αδύναμο στομάχι :P
Posted Image

#2832 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 April 2009 - 22:48

αδύναμο στομάχι :P

no αντίθετος, απλά το πετσόκομμα χωρίς reason δεν βγάζει νόημα. i just find elfen lied an anime without an actual plot

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2833 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 17 April 2009 - 01:29

τνχ παιδια...
καλοσωρισες και εσυ Mr. Longinus
Posted Image

#2834 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 April 2009 - 01:44

Καλως ηρθες στο anime.gr, Alex90, χαιρομαι που σε βλεπω και εδω! Μη φοβασαι, προτου το καταλαβεις θα εχεις γινει ξεφτερι στο να πληκτρολογεις Ελληνικα:riiight:

Mr. Longinus, καλως ηρθες και εσυ. Περνα απο το Anime Recommendations thread κανοντας κλικ εδω για να σου προτεινουμε τα καλυτερα ανιμε για να καεις μεγαλοπρεπως!
Posted Image

#2835 Lakedemonas

Lakedemonas

Just Live Your Life!

• Members
  • 1 posts

Posted 17 April 2009 - 15:49

Καλοσωρίζουμε τα νέα μέλη μας. Μην φοβάστε για τα λάθη, ουδείς άσφαλτος...:congrats:

XAXA wraio paradigma... :P

Posted Image