Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2776 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 March 2009 - 17:39

*έρχεται και αρπάζει τον Seirio από το λουρί*

Spoiler: @ Seirios

Hestia μην τρομάζεις από τον αγροίκο πιο πάνω. All is good right and lovey dovey in this forum (καταπνίγει τις πονεμένες κραυγές που ακούγονται στο background:kill4u:).... Διάβασε άλλη μια φορά τους κανόνες και feel free να περιηγηθείς ελεύθερα σε όλα τα sections. Καλή διαμονή και Happy posting! :gotit:

power abuse ftw!!!!:bahhh:

να ορίστε...και μετά λέτε εμένα αγροίκο....:nanana:
Posted Image
Spoiler:

#2777 Thanix

Thanix

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 18 March 2009 - 16:44

Kαλησπερα και απο μενα παιδια!
Ειμαι ο Θανος και ειμαι απο Θεσσαλονικη!

Πρωτο anime που ειδα ηταν το Death Note οποτε ο πηχης μπηκε ψηλα πριν απο κανενα χρονο!
Απο εκει και περα ακολουθησαν καποια!

Ελπιζω απο το φορουμ να βρω ανιμε που μου ταιριαζουν και να ανταλαξουμε αποψεις!:tensai:

#2778 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 19 March 2009 - 08:42

Thanix, θα βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι με εμάς που έμπλεξες, οπότε μην το φοβάσαι αυτό...όλα τα γούστα τα έχουμε...:hahaha:

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας. Περάστε για briefing, και μετά βουρ!...:nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2779 Rukia-chan

Rukia-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 19 March 2009 - 23:51

Γεια σας :congrats::congrats::congrats:

Με λενε Μαρια και ειμαι τωρα προσφατη φαν τον ανιμε,

Ετυχε να δω λογο φιλου το anime bleach και μετα απο αυτο ηρθε το τελος :P

Μενω στο ιλιον και γενικως ειμαι ενα ησυχο ατομο :wooi2::wooi2::wooi2:

εημμμ αυτα :P

ps. δεν ειμαι πολυ καλη σε αυτα :P

#2780 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 March 2009 - 23:55

welcome rukia :D δες τα forum rules και see you in TEH forumzzz
Spoiler:

Edited by the.flame.alchemist, 20 March 2009 - 00:12.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2781 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 20 March 2009 - 00:08

welcome rukia :D des ta forum rules ke see you in TEH forumzzz

εκτός και αν κάποιος διόρθωσε τα greeklish(αν υπήρχαν) της Rukia-chan aka Μαρίας τότε θα καταλάβαινα και την αναφορά στα forum rules.αν όχι(δεν υπήρξε κανένα λάθος απο την μεριά της),μήπως θα έπρεπε να τα έβλεπες εσύ πρώτα λιγάκι?:D

#2782 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 March 2009 - 10:56

Πρωτο anime που ειδα ηταν το Death Note οποτε ο πηχης μπηκε ψηλα πριν απο κανενα χρονο!
Απο εκει και περα ακολουθησαν καποια!

Ελπιζω απο το φορουμ να βρω ανιμε που μου ταιριαζουν και να ανταλαξουμε αποψεις!:tensai:

και να μην θες...θα σου βρούμε με το ζόρι....:wis:

Με λενε Μαρια και ειμαι τωρα προσφατη φαν τον ανιμε,

Ετυχε να δω λογο φιλου το anime bleach και μετα απο αυτο ηρθε το τελος :P

είναι σαν ξεκινάς ναρκωτικά και να πέφτεις σε χαλασμένα.....πάντα έρχεται το τέλος...(των εγκεφαλικών κυττάρων......):hahaha:

Καλώ ήρθατε παίδες....καλή διαμονή:hiding_something:

εκτός και αν κάποιος διόρθωσε τα greeklish(αν υπήρχαν) της Rukia-chan aka Μαρίας τότε θα καταλάβαινα και την αναφορά στα forum rules.αν όχι(δεν υπήρξε κανένα λάθος απο την μεριά της),μήπως θα έπρεπε να τα έβλεπες εσύ πρώτα λιγάκι?:D

άραξε την κορμάρα σου γορίλα...είναι πολύ συχνό και καθαρά τυπικό να γίνεται μαι αναφορά στα rules...
Posted Image
Spoiler:

#2783 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 21 March 2009 - 15:45

Γεια σας ονομαζομαι mangalover και μενω........Ειμαι 17 ετων....
Χαιρομαι που φτιαχτηκε επιτελους ενα ελληνικο site για τους πορωμενους με τα anime και τα manga:congrats::congrats:γιατι εψαχνα πολυ καιρο κατι τετοιο.!!!!
Ελπιζω να διπλασιαστουν και βαλε τα ατομα που ειναι εδω και να εχουμε πολυ κοσμο!!!

#2784 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 21 March 2009 - 15:53

Γεια σας ονομαζομαι mangalover και μενω........Ειμαι 17 ετων....
Χαιρομαι που φτιαχτηκε επιτελους ενα ελληνικο site για τους πορωμενους με τα anime και τα manga:congrats::congrats:γιατι εψαχνα πολυ καιρο κατι τετοιο.!!!!
Ελπιζω να διπλασιαστουν και βαλε τα ατομα που ειναι εδω και να εχουμε πολυ κοσμο!!!

Me first to welcome??Anyway:hahaha::hahaha:
Καλος ηρθες στο μεγαλυτερο(και καλυτερο:tensai::tensai:) ελληνικο φορουμ για ανιμε,μανγκα και αλλα πολλα!!
Και εμεις χαιρομαστε που θα σε εχουμε στην παρεα μας!!Βοηθησε και εσυ οσο μπορεις στην καλη εξελιξη του φορουμ μας..:gotit::gotit:

#2785 dimgoku

dimgoku

BAN...KAI!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 23 March 2009 - 23:28

Πολύ καλησπέρα σας κι από μένα!!! είμαι ο dimgoku από Θεσσαλονίκη, και είναι η πρώτη φορά που συμμετεχω σε anime forum...με σύστησε ο darkphoenix στη σελίδα.

Τα anime που είτε έχω δει είτε συνεχίζω να παρακολουθώ είναι τα ακόλουθα...Dragonball DBZ και DBGT, Bleach, One Piece, Hajime No Ippo, Death Note, Naruto και Naruto Shippuuden και τελευταίο το Tengen Toppa Gurren Lagann....οπότε δεν ξέρω αν είμαι τελειώσ noob-ας!!!

Όπως έχω πει και στους φίλους μου...το Dragonball δε μπαίνει σε λίστες top 5, 10 και τα λοιπά επειδή είναι το κορυφαίο...έτσι έπειτα από αυτήν τη διευκρίνιση το νο1 για μένα είναι το Bleach!!!
hope to get along with you!!!

#2786 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 March 2009 - 14:27

Καλωσήρθες dimgoku.Noobas δεν είσαι γιατί κανά χιλιάρι επεισοδιάκια τα 'χεις δει έτσι με έναν πρόχειρο υπολογισμό:cry5:Άντε τώρα θα τα λέμε και στο forum.

#2787 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 24 March 2009 - 15:28

Γεια σας και απο μενα. Ειμαι ο Αδαμος, απο Κύπρο (τωρα σπουδαζω αγγλια) και είμαι 19 χρονων.

Δεν ασχολήθηκα ποτε μου να δω anime επειδη δεν ηξερα τι ειναι. Απο μικρος ειδα τα Dragonball, Dragonball Z κ δεν ηξερα οτι ηταν anime.

ειμαι νέος στον κοσμο των anime κ ειναι η πρωτη μ φορά π συμμετεχω σε forum.

τους τελευταιους εννεα μηνες αρχισα να παρακολουθω κ εχω δει: Gundam Seed, Gundam Seed Destiny, Bleach, Code Geass, Naruto, Fullmetal Alchemist, Gundam 00, Rurouni Kenshin, Elfen Lied, Helsing, Samourai Chaploo, Fullmetal Panic, Kurozuka.(ενα περιπου τα εβαλα με σειρα προτιμισης)

#2788 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 24 March 2009 - 15:52

καλος σε βρικαμε αδαμο:hahaha::hahaha::hahaha:(he knows why i am laughing)
have a good time στο forum

#2789 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 24 March 2009 - 16:36

originally postedby ssj2sanji
καλος σε βρικαμε αδαμο:hahaha::hahaha::hahaha:(he knows why i am laughing)
have a good time στο forum

φυσικα ξερω χωριανε 3 μερες εμειναν κ ερχομαι πισω να τα πουμε

#2790 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 March 2009 - 18:22

Γεια σας και απο μενα. Ειμαι ο Αδαμος, απο Κύπρο (τωρα σπουδαζω αγγλια) και είμαι 19 χρονων.

Πολύ καλησπέρα σας κι από μένα!!! είμαι ο dimgoku από Θεσσαλονίκη, και είναι η πρώτη φορά που συμμετεχω σε anime forum.

Καλως ηρθατε στο φορουμ μας, παληκαρια. Σας ευχομαστε καλη διαμονη και καλα posts :hi:
Posted Image