Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1711 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 May 2008 - 23:17

:hi: Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τις συμβουλες!:joyful: Αρχισα ηδη να κατεβαζω claymore και απο μια ματια που εριξα φαινεται πολυ ωραιο. Εχω σημειωσει και τα υπολοιπα να αρχισω να κατεβαζω σιγα σιγα. Οσο για την ατακα του HeLIRaiDeR εδωσε ρεστα!!!:hihi2: Μονο που καπως χαθηκα γιατι ο Zoro στο κειμενο το εχει σωστα αλλα στο quote φαινεται λαθος.:hmmm: Φανταζομαι οτι καπως μπορεις να διορθωνεις αυτα που εχεις πει (που θα παει θα βγαλω ακρη)... και παλι καλως σας βρηκα και πολλα ευχαριστω :lovulovu:

Ναι...αυτα που εχεις πει με το edit τα διορθωνεις,ουσιαστηκα αυτο που εγραψε ο Heliraider ειναι αυτο που ειχα γραψει εγω πριν το διορθωσω...(το δικο του ονομα μερικοι το μπερδευουν ακομα παντως:D)

Τεσπα,ακομη μια φορα καλωσορισες στον κοσμο των ανιμε&manga:)

EDIT:And from here on,dear nakamas,it would be known as the day a great alliance was forged....

A mighty,invincible one!

And the forum started to tremble......drums in the deep......they are coming!!!:terror2:

{stolen from LOTR XD}

All you have witnessed is just the beginning.....more sheets were about to and will follow!!:P

Hope you liked the prologue!!;)

Edited by Zoro, 29 July 2008 - 20:27.

#1712 panosssj9

panosssj9

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 18 May 2008 - 18:46

hey and I'm here

#1713 Vaggz

Vaggz

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 19 May 2008 - 12:26

:hi: all! (Ειμαι καιρο γραμμενος στο site αλλα τωρα κανω το πρωτο μου comment...:hihi2:) Τεσπα... Με λενε Βαγγελη ειμαι απο Πειραια και ειμαι 20 χρονων... (για παραπανω πληροφοριες οποιος ενδιαφερεται να με ρωτησει... λολ!:wis:) καλως σας βρηκα και ευχομαι να τα λεμε...:byejg9:

#1714 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 May 2008 - 12:58

Γεια Σας!!!Το Αληθινο Μου Ονομα Ειναι Γιωργος!!Γουσταρω Τρελα Anime!!Με Πρωτα Πρωτα Dragonball Z και One Piece!Μαρεσει H Rock Μουσικη,Ειδικα Το Συγκροτημα Disturbed!!Επεισης Μαρεσει Το Wrestling!!Kαι Να Φτιαχνω AMV!!
Θα Βρειτε Τις Διημουργιες Μου Εδω!
http://www.anime.gr/forums/anime-music-videos/4468-dragonball-z-my-first-amvs.html:bike:

Berserk___Gatsu.jpg

#1715 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 May 2008 - 13:06

welcome :)

#1716 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 19 May 2008 - 14:43

welcome to you all!!!:hi:

Posted Image

#1717 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 19 May 2008 - 20:34

Eveyone who watches one piece is welcome!
(U narutards can go...)
Αστειεύομαι φυσικά :P
Καλωσήρθατε όλοι σας

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1718 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 19 May 2008 - 20:42

welcome everyone!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#1719 Rusty

Rusty

Looking around...

• Members
  • 5 posts

Posted 20 May 2008 - 21:14

νγκουντ ιβνινγκ (αφου δεν χρησ/ποιουμε greeklish :P)
ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να βρω ομοϊδεατες σε αυτο το αχανες κ καταπληκτικο σας forum. By that δεν εννοω συνεργατες για την καταστροφη του κοσμου (το crew ειναι standby και το μονο που περιμενει να βγει το επομενο ΟVA του hokuto no ken) αλλα εαν υπαρχει καποια καταταξη σε συγκριση με τα γουστα του καθενος... επεξηγουμαι : βλεπω anime εδω κ 6 χρονια και εχω αναπτυξει μια ιδιαιτερη αγαπη για τις παλιατζουρες (ηλικιακα , οχι ποιοτηκα) καθως και κλασσικουρες , κ λογο ελλειψης υπομονης και κυριως χρονου , χρειαζομαι καποιον να μου δινει καποια point οut χωρις να περναω ξανα την φρικη με λανθασμενες επιλογες ... νιωθω πολυ γέρος για το naruto φερ'ειπειν (ελπιζω να μην αρχισει κανα flame war απο αυτην την δηλωση) κ το τελευταιο που απελαυσα ηταν το Yôkai hyaku monogatari (the 100 ghost stories) του Kimiyoshi Yasuda καθως κ καποια ep του Lupin III που δεν ειχα. Για να μην μακροσκελώ συνοψιζω πως δεν πουλαω μουρη ως "ψαγμενος" "otaku" ή δεν ξερω εγω τι αλλο , απλα καλω οποινδηποτε που εχει κοινα γουστα (cowboy bebop , FMA απο σειρές) (withering continent, Nausicaä of the Valley of the Wind , cyber city OEDO απο ταινιακια) να ριξει καμμια ιδεα ή να προτεινω αν μπορεσω...
αυτα , ευχαριστω για τον χρονο σας και keep up the good job

#1720 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 21 May 2008 - 00:25

Καλώς ήρθες Rusty!:byejg9:
Πέρνα μία βόλτα από το http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html και ρώτα εκεί για το είδος του anime που θες να σου προτείνουν τα υπόλοιπα μέλη.
By the way, πιστεύω ότι δεν μπορεί να πει κάποιος anime fan ότι είναι πολύ μεγάλος για κάποιο είδος anime, π.χ. έχουμε γυναικείο μέλος 38 ετών και ανδρικό μέλος 31 ετών που βλέπουν Naruto!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1721 annoula

annoula

Η ζωή είναι ωραία.gr!

• Members
  • 0 posts

Posted 21 May 2008 - 01:48

Γεια σας!!
Με λένε Άννα και είμαι καινούργια στον κόσμο των anime!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ:
wraia.gr :: Πληροφορίες χρήστη :: annoula

φιλιααα! :gn2:

#1722 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 May 2008 - 01:55

Willkommen annoula!!

Bλεπω δινεις απλοχερα πληροφοριες για σενα(link),να προσεχεις γιατι κυκλοφορουν και perverts στο site:hehe:

Καλα να περασεις στο forum...και remember:life is short,watch more anime!!(λεμε τωρα..)

Edited by Zoro, 21 May 2008 - 03:06.

#1723 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 May 2008 - 02:11

νγκουντ ιβνινγκ (αφου δεν χρησ/ποιουμε greeklish :P)
ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να βρω ομοϊδεατες σε αυτο το αχανες κ καταπληκτικο σας forum. By that δεν εννοω συνεργατες για την καταστροφη του κοσμου (το crew ειναι standby και το μονο που περιμενει να βγει το επομενο ΟVA του hokuto no ken) αλλα εαν υπαρχει καποια καταταξη σε συγκριση με τα γουστα του καθενος... επεξηγουμαι : βλεπω anime εδω κ 6 χρονια και εχω αναπτυξει μια ιδιαιτερη αγαπη για τις παλιατζουρες (ηλικιακα , οχι ποιοτηκα) καθως και κλασσικουρες , κ λογο ελλειψης υπομονης και κυριως χρονου , χρειαζομαι καποιον να μου δινει καποια point οut χωρις να περναω ξανα την φρικη με λανθασμενες επιλογες ... νιωθω πολυ γέρος για το naruto φερ'ειπειν (ελπιζω να μην αρχισει κανα flame war απο αυτην την δηλωση) κ το τελευταιο που απελαυσα ηταν το Yôkai hyaku monogatari (the 100 ghost stories) του Kimiyoshi Yasuda καθως κ καποια ep του Lupin III που δεν ειχα. Για να μην μακροσκελώ συνοψιζω πως δεν πουλαω μουρη ως "ψαγμενος" "otaku" ή δεν ξερω εγω τι αλλο , απλα καλω οποινδηποτε που εχει κοινα γουστα (cowboy bebop , FMA απο σειρές) (withering continent, Nausicaä of the Valley of the Wind , cyber city OEDO απο ταινιακια) να ριξει καμμια ιδεα ή να προτεινω αν μπορεσω...
αυτα , ευχαριστω για τον χρονο σας και keep up the good job

Αυτός είναι "δικός μου", μη μου τον πειράξει κανείς! :congrats:

Καλώς ήλθες, Rusty, καλά posts σου εύχομαι. Ο συνάδελφος Fingolfin επεσήμανε το ειδικό thread γι' αυτές τις δουλειές, αλλά μιας και ανέφερες εδώ το 100 Stories, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσουν επίσης Ayakashi: Japanese Classic Horror και Mononoke. "Κλασσικούρες" fan spotted. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1724 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 May 2008 - 09:29

[...]το crew ειναι standby και το μονο που περιμενει να βγει το επομενο ΟVA του hokuto no ken[...]

Όντως, άντε να έρθει το καλοκαίρι να δούμε το σημαντικότερο OVA. Επίσης έχω την εντύπωση πως θα σου αρέσει αυτή η σειρά (όταν βγει) http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5802 :congrats:

Καλώς ήρθατε όλα τα νέα μέλη. Καλή διαμονή.

E5VV38U.jpg

#1725 TheVirus

TheVirus

ただ別のウイルス

• Members
  • 8 posts

Posted 21 May 2008 - 19:19

Μόλις σήμερα έγινα μέλος στο forum αν και ξέρω ότι υπάρχει χρονιά.
Λατρεύω τα anime από μικρο παιδί πέρα από τα anime ασχολούμαι και με το photoshop:wooi2:
Aπο μουσική ακούω Rock,Metal,New Metal