Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1681 Maladict

Maladict

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 May 2008 - 16:13

Γεια σε ολους

Ειμαι φοιτητης, μενω μια ιδεα εξω απο τα Εξαρχεια, και εγινα μελος μετα απο προταση απο somnium (και κυριως το DnD social group που ξεκινησε στο Forum :riiight:)

Ειμαι καινουριος στα anime αλλα οσα εχω δει μου αρεσαν απιστευτα (κατα βαση: Death Note, Elfen Lied, Evangelion και Darker than Black)

Αυτα για την ωρα, τα λεμε στο Forum!

#1682 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 16:15

welcome Josito και Maladict, καλα να περασετε εδω μαζι μας :P

Spoiler: ps.

#1683 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 15 May 2008 - 16:16

Καλως τον! :P

Posted Image

#1684 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 17:00

καλως μας βρηκατε λαε, καλη διασκεδαση!!!!!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1685 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2008 - 17:01

yosh! another doctor in the house and we are counting 6 of them
welcome josito

maladict any friend of somnius is welcome

#1686 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 15 May 2008 - 17:08

:Crying2:Θα κανω φοροδιαφυγες στα desu, τελειωσε.

Posted Image

#1687 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 May 2008 - 17:14

yosh! another doctor in the house and we are counting 6 of them
welcome josito

Τους μετράς ? Ποιοι είναι οι άλλοι 5 ?

maladict any friend of somnius is welcome

.aNiMe//GR Forums - View Profile: somnium
.aNiMe//GR Forums - View Profile: Somnius

E5VV38U.jpg

#1688 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2008 - 17:18

teachan/ gpanos / narita
and the students Pizza dora and moonheart

didn't see that we got Somnius as well

#1689 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 00:55

Εμμ.....:emptyonexg1:......τι λεει ρε :...Hanzo εδω....17 χρονων.....nice to meet u guys....Τσεκαρα αρκετο καιρο το site ως guest αλα παντα κατι εμπενε στι μεση και δν αξιονομουν να registraro....ε σημερα μετα απο προτροπη της SOPHIAA!!! ηπα να χωθω και εγω....(τα ελληνικα δν παλευοντε....greeklish re......)

Τωρα φανταζομε πρεπει να πω μερικα πραγματα για μενα.....καλα ενοιτε πος γουσταρω anime/manga καταστασεις και οτι ειμε καβ#@$# με ιαπωνια γενικοτερα.....για αγαπημενες σειρες τσεκαρετε το profile αν και θα με μαθετε σιγα σιγα......κατα τα αλα....μουσικι πολλη πεφτει....γενικοτερα ακουω -core καταστασεις(metalcore,hardcore,mathcore,grindcore)αρκετo death στο πιο σουιδο/melodic στιλ,thrash και πολλα αλλα που για να μην τρωμε χωρο εδω θα τα πουμε στον καταλληλο χωρο....

A.....ok πεζω και games πολλα βασικα.... fighting πολλα.....κιριως 2D(king of fighters,guilty gear,SF klp),RPG(suikoden,FF,diablo) ε και κατα τα αλλα.... metal gear solid,resident evil,castlevania......πολυ πραμα......εκτος απο sports/racing και Online μλκιες.....

Αυτα κατα τα αλλα.....τωρα για πιο προσωπικες ερςτησεις.....ε παρτε το msn μου.....no prob.....

see u around guys.....

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1690 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 16 May 2008 - 00:57

Welcome Petro-sama! Πηγαίνε να ψηφίσεις το Angel Sanctuary κιόλας! :wis:

#1691 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 16 May 2008 - 07:33

Welcome to all new members. Καλά να περάσετε μαζί μας

[off]και ναι μόλις μάθαμε την δύναμη του προσυλητισμού των AS fanatics....:hahaha:[/off]

Posted Image

#1692 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 May 2008 - 08:35

Γεια σε ολους

Ειμαι φοιτητης, μενω μια ιδεα εξω απο τα Εξαρχεια, και εγινα μελος μετα απο προταση απο somnium (και κυριως το DnD social group που ξεκινησε στο Forum :riiight:)

Ειμαι καινουριος στα anime αλλα οσα εχω δει μου αρεσαν απιστευτα (κατα βαση: Death Note, Elfen Lied, Evangelion και Darker than Black)

Αυτα για την ωρα, τα λεμε στο Forum!

Welcome... OOTS avatar = total respect

μου φαίνεται μιας και μαζεύεστε πρέπει να κανονιστεί κανένα OOTS Adventure Game DoD στα πέριξ...

#1693 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 16 May 2008 - 09:36

A.....ok πεζω και games πολλα βασικα.... fighting πολλα.....κιριως 2D(king of fighters,guilty gear,SF klp),RPG(suikoden,FF,diablo) ε και κατα τα αλλα.... metal gear solid,resident evil,castlevania......πολυ πραμα......εκτος απο sports/racing και Online μλκιες.....

Είσαι 17 χρονών και παίζεις King of Fighters;;;; :nod:
:nod: x 2 και για την υπογραφή σου! Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν θέλεις να παίξουμε kof καμιά μέρα, είμαστε ανοικτοί σε προκλήσεις

#1694 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 11:01

Είσαι 17 χρονών και παίζεις King of Fighters;;;; :nod:
:nod: x 2 και για την υπογραφή σου! Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν θέλεις να παίξουμε kof καμιά μέρα, είμαστε ανοικτοί σε προκλήσεις

Σου κανει εντυπωση ε :bahhh:......ε με αυτα που ασχολειτε η νεα γενια-και καλα -gamers δεν σε κατηγορω....με king of fighters ασχολουμαι τα δυο τελευταια χρονια και ειναι απιστευτο....καλα εινε και πολλα αλλα βεβαια.....και samurai showdown....last blade.....garou mark of the wolves....διαφορα....

Βεβεως και να παιξουμε....σε τετια games δυσκολα βρισκεις ανταγωνισμο lately.....δν εχω προβλημα εχω ασχοληθει με ολα.....απο το 94 μεχρι το ΧΙ.....αγαπημενα ειναι τα 96 και 99....

Νamida......πιους παιρνεις??(u saw that coming huh?)Eγω πιο πολυ Iori,K',Terry,Joe,Vanesha,Clark.....αν και ξερω λιγα πραματα με ολους......εκτος απο τι hinako :thumbdown: ........

Καλα το sign su..τι εχεις κανει εκει ρε.....fusion one piece/darkstalkers.....τελειως ακιρια......εχει γελιο...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1695 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 posts

Posted 16 May 2008 - 11:23

Χαιρετω ολους τους anime εθισμενους της Ελλαδας
Αργησα λιγο αλλα το βρηκα το ελληνικο forum,επιτελους
Λοιπον περιμενω να συμμετασχω σε μια συζητηση για την τελευταια εθιστικη συνηθεια που απεκτησα κ αλλα πολλα πραγματα

CU in teh forum:byejg9: