Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1741 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 May 2008 - 22:01

hi elpizo na perasoume kala

Καλως ήρθες,have fun και πέρνα μία βόλτα να διαβάσεις τους http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html καθώς

Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

;179184']A και Fingo..Μeeting ε?πουντο?πουντο?:hahaha:
Οργανοστε τιποτα Ναουμ...(Μετα Τις Πανελληνιες Φυσικα):wooi2:

Μετά τις πανελλήνιες λέτε οι μαθητές, πριν το καλοκαίρι λένε οι φοιτητές γιατί θα φύγουν για τα σπίτια τους και άλλες πολλές αντικρουώμενες απόψεις για το πότε πρέπει να γίνει ένα meeting...απλά ελάτε όσοι μένετε Αθήνα στις προβολές στο Nosostros που διοργανώνουμε κάθε Κυριακή και θα γνωριστούμε εκεί και το meeting θα έρθει κι αυτό όταν έρθει η ώρα του.:drink:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1742 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 May 2008 - 02:09

hi elpizo na perasoume kala

arigatou gozaimasu^__^φυσικα και δεν θα χασω το forum! ;)

Hello!Βασιλικη απο αθηνα!Περιττο να πω ποσο μου αρεσουν anime-manga!

Σταθης απο δραμα.

kalimera eimai h valeria kai trelainomai gia taa animesa

Καλωσοριζω και εγω το νεο αιμ... εεε, τα νεα μελη! Ελπιζουμε να περασετε καλα μαζι μας:wooi2:
Posted Image

#1743 gilbertus

gilbertus

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 26 May 2008 - 21:39

Λοιπόν ας συστηθώ αν και το φόρουμ μου κρατούσε συντροφιά εδώ και ένα χρόνο μέσω wap στις ατελείωτες ώρες σκοπιάς τώρα που απολύθηκα είπα να γίνω και εγώ μέλος στην παρέα σας.
Με λένε Ντίνο είμαι 26, έχω πτυχίο ΤΕΙ και βλέπω Άνιμε και γενικώς κινούμενα σχεδία.

#1744 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 26 May 2008 - 21:44

Λοιπόν ας συστηθώ αν και το φόρουμ μου κρατούσε συντροφιά εδώ και ένα χρόνο μέσω wap στις ατελείωτες ώρες σκοπιάς τώρα που απολύθηκα είπα να γίνω και εγώ μέλος στην παρέα σας.
Με λένε Ντίνο είμαι 26, έχω πτυχίο ΤΕΙ και βλέπω Άνιμε και γενικώς κινούμενα σχεδία.

oooo ενας μικρος θεουλης μπηκε στο φορουμ-ελπιζω να μην σου σπασαμε τα νευρα^^
καλως ορισες
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#1745 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 27 May 2008 - 21:54

Γεια σας. Είμαι ο アニメ 日本, μπορείτε να με καλείτε Yamato ή Tenzou, ό,τι προτιμάτε (τα ιδεογράμματα δε σχετίζονται). Μου αρέσουν τα animes και τα forums, άρα είμαι μάλλον στο σωστό μέρος κι ελπίζω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων των μελών της κοινότητας αυτής.
Posted Image

#1746 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 22:01

στοχος εκτος απο τη λατρεια των cookies δε νομιζω να υπαρχει αλλα δε πειραζει κατι θα βρουμε ;)

welcome Yamato η tenzou η αν μου επιτρεπεις Διονυση :)

#1747 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 27 May 2008 - 22:17

γεια χαρα και απο μενα! ειμαι ο μενιος ειμαι καλα και βλεπω anime καιρο τωρα αλαλ δεν ειχα internet!οποτε δικτυομένος πλεον ειπα να δω τι γινεται.
*καποτε εγω και η ayanami θα παντρευτουμε,εχε χαρει που ειναι μικρουλα ακομα..:colddd:

#1748 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 May 2008 - 22:18

Welcome to all new members and have fun:congrats:

Posted ImagePosted Image

#1749 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 27 May 2008 - 22:34

ενα ζεστο καλοσορισμα και απο μενα...-εντοπυσα πως ο μενιος μας ειναι παιδοφιλος :hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#1750 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 May 2008 - 22:50

-εντοπυσα πως ο μενιος μας ειναι παιδοφιλος :hahaha::hahaha::hahaha:

Ειπα κι εγω,θα καλωσορισει χωρις να πει καμια ατακα??:hehe:

Eνα μεγαλο καλωσορησμα κι απο μενα!!

#1751 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 May 2008 - 22:56

Καλωσορίσατε νέα μέλη! Αράχτε την εδώ και διασκεδάστε! ;)

Posted Image

#1752 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 May 2008 - 00:16

Okaeri minna-san!!!!!

Ελπίζω να περάσετε καλά μαζί μας..........:hiding_something:

Posted Image

#1753 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 28 May 2008 - 02:30

αααααα.οχι,μα το πα ρε man..''εχε χαρη που ειναι μικρουλα ακομα''παρεπιπτοντως επεσε στα χερια μου ενα soundtrack που λεγεται birthday of rei ayanami και εχει τη μουσικη απο τα κομματια που εμφανιζεται η rei.σε καποιο τραγουδαει και η ιδια η megumi.

#1754 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 May 2008 - 10:02

ενα ζεστο καλοσορισμα και απο μενα...-εντοπυσα πως ο μενιος μας ειναι παιδοφιλος :hahaha::hahaha::hahaha:

και εμείς έχουμε εντοπίσει εδώ και καιρό ότι είσαι μαλάκας αλλά δε στο λέμε...

Υ.Γ. :hahaha::hahaha::hahaha:

#1755 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 May 2008 - 14:47

JoHnAroC να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε πριν πατήσουμε το κουμπάκι submit reply!
Πως αυτός ο χαρακτηρισμός που δίνεις είναι δυνατόν να είναι χιουμοριστικός ώστε να βάζεις και τα γέλια [->:hahaha:] μετά είναι πέραν της κατανόησης της κοινής λογικής. Ειλικρινά, αν ήμουν στη θέση του μέλους όπου απευθύνεται ο χαρακτηρισμός θα γινόμασταν μαλλιά κουβάρια!
Αν τώρα γνωρίζεστε από πριν irl και αυτό είναι inside joke τότε είναι και άκυρο να το ποστάρεις εκεί που το διαβάζουν όλοι καθώς κανείς δεν θα το πιάσει.(και συγκεκριμένα τέτοιο inside joke δεν θα το θεωρούσα ποτέ αστείο)

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image