Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1651 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 11 May 2008 - 11:25

Welcome Χρύσα and welcome all new members! :congrats:

Have fun! :wooi2:
Posted Image

#1652 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 11 May 2008 - 13:04

Γεια σε όλους και όλες:hi:...αν και διαβάζω manga και anime δεν είχα μπει μέχρι τώρα σε κάποιο ελληνικό site :hihi2: .Αυτό εδώ το site το έμαθα από την Matsu που την συνάντησα τυχαία στο WoW(κοίτα τι γνωριμίες κανί κάνεις σε MMORPG).Χμμ κάτι για μένα μου αρέσει να ζωγραφίζω manga αν και θεωρώ το σχέδιο μου χαλιά. Αυτές τις μέρες μπορεί να κάνω κόπια fan art και να τα ανεβάσω και ελπίζω να αρέσουν σε κάποιον(κάποια ):blingeye2:

#1653 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 13:57

καλως ηρθες Neuro,περιμενω να δω τα φαν αρτ:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1654 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 May 2008 - 14:00

Καλως ηρθατε Neuro και Kinmaru (που μπηκες με πολυ καλο ανιμε στον χωρο). Καλη διαμονη στο forum και καλο κουραγιο να αντεξετε τους πιο καμενος απο εμας :kill4u:
Posted Image

#1655 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 11 May 2008 - 17:59

Welcome to new members!!!!

Posted Image

#1656 gypas

gypas

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 11 May 2008 - 20:48

Καλησπέρα παιδιά ονομάζομαι Παύλος είμαι 22 χρονών από Πάτρα και όπως όλοι μας εδώ λατρεύω τα άνιμε...Έχω ένα γκρουπάκι μουσικό με το οποίο διασκευάζουμε μουσικά κομμάτια παρμένα από διάφορες άνιμε σειρές και τυχαίνει τώρα τέλη μαίου στη Πάτρα να κάνουμε και τη πρώτη μας ζωντανή παράσταση :wooi2:. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Και πάλι να δηλώσω τη χαρά μου να γίνω μέλος του forum :wooi2:

Καλη συνέχεια σε όλους !

ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ!

#1657 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 May 2008 - 21:10

welcome παυλο, να κανονισεις να γραψει καποιος κανα video να μας το ανεβασεις να σας δουμε οσοι/οσες ειμαστε μακρια απο πατρα ;)

#1658 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 posts

Posted 12 May 2008 - 00:14

Γειά χαρά, είμαι ο Χρήστος, 20, και έμαθα αυτό το site από τον ξάδερφο μου, Zauk[lain], και τον φίλο μου stevecof. Η επαφή μου με τα anime, ξεκίνησε με το Hellsing και εδραιώθηκε με το NGE. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με μανγκα, αλλά ενδεχομένως να το κάνω στο μέλλον. Ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής κυρίως στον ελεύθερο χρόνο μου, σε όσο μπορεί κανείς να βρει σε αυτό τον κόσμο.

#1659 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 01:59

Welcome gypas και Pindrops(ειδικά με σένα κρίνωντας από το avatar σου μάλλον θα τα πάω πολύ καλά:hehehe:)!!!!!!

Edited by Kon_Okami, 12 May 2008 - 05:37.

Posted Image

#1660 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 12 May 2008 - 10:24

wc Ξαδερφε pindrops...Καλη διαμονη Και Διαβασε τους κανονες ADN μην σε διαλησω...χεχεχε...Κοn_okami...Ο Kaworu ειναι δικος μου Favorite Char απο NGE και ο pindrops η αλλιως FLOW(το flow του αρεσει περισσοτερο:hahaha:)με ζηλευει...χεχεχε:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1661 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 12 May 2008 - 14:52

Kalhspera kai apo mena paides.

Eimai h Amalia 21 etwn kai paizw kai egw kithara(mais oui, telika exei perash xaxaxa). Vlepw anime otan kai opote mporw ki egw, diavazw kana manga kai eimai tou karate(alla polu eirhnikos anthrwpos"leme twra")...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#1662 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 15:00

Καλωσήρθες στην παρέα μας Liberty19 αλλά στο μέλλον απέφευγε να γράφεις greeklish καθώς αυτά απαγορεύονται. We're happy to have you here!!!

Posted Image

#1663 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 May 2008 - 15:10

Welcome everybody!!!!
Have fun, and we wish you a pleasant anomaly!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1664 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 May 2008 - 15:32

Καλως ηρθατε στο forum Liberty19, Pindrops και Gypas! Ελπιζω να περασετε καλα μαζι μας:wooi2:

Liberty19, ελπιζω να μην αρπαξω καμια αδεσποτη αλλα σε παρακαλω γραφε σε ελληνικα μιας και τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ ;)
Posted Image

#1665 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 12 May 2008 - 16:00

OK...Tερμα τα greeklish.! Οσο για την...αδεσποτη, ουδεν αγχος!
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2: