Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#121 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 23:45

Αιγόκερως 22/12 - 19/1- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
.Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.

Δεν μου αρέσει να σκαλίζω τη μύτη , τώρα για τα άλλα ...:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#122 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 14:18

Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι *******. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..

έέέτσιι...!:riiight: χαχαχαχαχαχαχαχ,τελειο!!
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero:

#123 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 21:01

Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα ******* όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο.(εκει με βλεπω σε μερικα χρονακια) Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο
Kοπρολαγνεία μανία και στα τρελοκομεία

Περνάμε στον Υδροχόο, έχεις πάρει αρκετή δόση lexotanil?
Απροσάρμοστος. Εχει την τάση ν' ασχολείται με θέματα και προβλήματα που αφορούν ο-όλη την ανθρωπότητα, αφιερώνοντας συνάμα τη ζωή του στην κοινωνια. Και δεν υπαρχει χειρότερο πραγμα απο αυτό!! Αρνείται, σα το σκατόπαιδο, να προσαρμωστεί στην πραγματικότητα, όσο κι αν η (σημερινή) πραγματικότητα πασχίζει να προσαρμωστεί μ' αυτόν. Εγωκεντικοί, αντιφατικοί και διεστραμμένοι. Κρύφτε τις ανηψιές σας στο κατόι! Αν η παράνοια τους ήταν παστοκύδωνο, θα χε ψωφήσει η οικουμένη από ζάχαρο. Μπορούν να είναι ανήθικοι, μόνο και μόνο επειδή μες το μυαλό τους, δε θεωρούν την ανηθικότητα ως κάτι πραγματικά ανήθικο-και βρασε όρυζα! Τελειώνοντας, θα προσθεσω ατάκα ενός διασήμου otaku φιλου μου: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ΗΤΑΝ Υδροχόος...."

αυτο ακριβως... μου αρεσω πολυ τελικα..(φταιει ο ωροσκοπος ζυγος:P) αν και δεν τα παω καλα με τις ακαθαρσιες στα αλλα υπαρχει μεγαααλη δοση αληθειας

επισης 4 υδροχοοι μεσα σε ενα αμαξι ακουγοντας At The Gates πανω σε βρεγμενο δρομο ειναι το συνωνυμο της καταστροφης.... ε ναι, η πρωτη μου off road εμπειρια ηταν διαποτισμενη απο την απιστευτη μ*****α του υδροχοου. αυτα

Τοmodachi γλυκια μου πρεπει να παμε μια μερα για καφε και να αναπτυξουμε τις θεωριες μας,επεσες σε ομοϊδεατισσα καμμενη με τα ζωδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AnO!: 27 Οκτώβριος 2008 - 21:07

Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#124 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 09:25

.

Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-
Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μακακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέριδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Απιστοι και ξερόλες. οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία.Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες.Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.

Και δεν πιστευα στα ζωδια...:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#125 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:17

Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

OMG:oo:This is so true:deadga6:[Στο θεμα με το γλυφτρονι μονο διαμαρτυρομαι,all my attempts have failed ]

Berserk___Gatsu.jpg

#126 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:38

Ταύρος 21/4 - 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτο γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτες απο γεννησιμιου σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλει ευχαρίστηση μετά απο το σεξ που το κανετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Απο το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.

μα, ολα !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 17:10

Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα ******* όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο.

Ναι οντως εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ περιεργες ιδεες ,ειμαι λιγο ξεροκεφαλος και ισως μανιακος(μπας και καταληξω σε ψυχιατριο? ). Αλλα ρε παιδια αμφισεξουαλικος δεν νομιζω να ειμαι...(λες? :hahaha: )

#128 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 12:35

Ταύρος 21/4 - 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτο γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτες απο γεννησιμιου σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλει ευχαρίστηση μετά απο το σεξ που το κανετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Απο το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.

Αν εξαιρεσεις μια τελεία, που σε ενα σημειο επρεπε να να ειναι λιγο πιο δεξια, μου ταιριαζει "γαντι".

:wooi2::wooi2::wooi2:

#129 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 18:19

Το ξέθαψα, γιατί χρειάστηκα να κανω καποια copy/paste στο word... :hehehe:

Post-άρισα, απλως για να ξαναβγεί στην επιφάνεια :kakaka:

#130 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 18:33

Δεν πιστεύω να πειράζει που ποστάρω :hehehe:

Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι *******. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..

Ω ΝΑΙ, με εκφράζει :kakaka: Πρήξιμο και λεφτά 8D

Ο Τοξότης είναι ερωτύλος τρομάρα του! Ασταθείς, χασομέρηδες, τρακαδόροι, χαρακτηριστικό πρόσωπο ανήκον στο εν λόγω ζώδιο, ο Ζάχος Δόγγανος. Κάνουν συνέχεια ********, είναι βουτηγμένοι στην επιπολαιότητα, είναι για σφαλιάρα με gauntlet, αλλά πάντα γλυτώνουν όλους τους μηχανισμούς λογοκρισίας που κρεμμονται απάνω από την αχυρο-κεφάλα τους, επειδή μας κανουν όλους να νομίζουμε ότι είναι καλά παιδιά. Οι δυσαρεστημένοι και οι απατημένοι όλο λενε να κάνουν ουρά προτεραιότητας για να τους δείρουν, αλλά τελευταία στιγμή το ακυρώνουν, γιατί..."είναι καλά παιδια, **** το!" Στην πραγματικότητα, είναι ασσοι μόνο στο φλέρτ, γιατί στην πράξη δε πιανουνε αυτό που λέμε...πουλια στον αέρα. Τζογάρουν συνεχεια και συνήθως κερδιζουν γιατί είναι ΚΑΙ κωλόφαρδοι. Ταζουν στους πάντες τον ουρανό με τ' αστρα, και το εννοούν, αλλά είναι ανικανοι ακόμη και στο να επιβεβαιώσουν παρουσία μαρτύρων ότι το μεσημέρι υπάρχει ήλιος στον ουρανό. Αναξιοι εμπιστοσύνης, ικανοί μόνο να προκαλούν το γελιο. Κι αν δε τύχει να πεσεις απάνω σε καθίκι, τουλάχιστον του ξεστομίζεις ενα "να σαι καλά που μ' έκανες και γέλασα"......

LOL.
ντάξει, δεν είναι ότι τώρα πια αυτό με χαρακτηρίζει. Είμαι άξια εμπιστοσύνης :kakaka:
μόνο τα μαύρα που έχω σημειωμένα XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 21:31

#131 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 18:55

Παιδες (ειδικά οι παλιοι του φορουμ-δηλαδή οι παλιοπαίδες) αξιζει να διαβαστει όλο το θρεντ απο την αρχή! :kakaka:

Ξεκινά με το περιεχομενο ενος πολυ διασημου e-mail που χουμε δει σχεδον όλοι, καπου, στο ιντερνετ και συνεχιζει με τα ΣΤΡΑΒΑ & ΕΛΕΪΝΑ ολων το ζωδιων σε αποδωση δική μου.

Στο ενδιαμεσο, καποιοι θα χτυπιουνται απ τις...αναμνήσεις....:sigh2:

#132 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 19:01

Και μιας και αναστήθηκε από τα έγκατα της κολάσεως , συγχωρέστε με που ποστάρω

Αιγόκερως 22/12 - 19/1- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
.Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.

i see.....κοίτα να δείς λοιπόν!!! xD
Γ'ιαυτό προσέξτε πως θα μου φέρεστε από δώ και πέρα!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#133 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 19:10

Λοιπόν, :tensai:

Αν πραγματικά θελετε να μάθετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τη στραβή πλευρα των ζωδιων σας, μη μενετε στα συντομα που περιεχονται στο πρωτο ποστ του e-mail.

Αμα δε βαριεστε, καντε σκρόλ και ψαξτε γι αυτα που γραφω ΕΓΩ για καθε ζωδιο. :thatsit: Αμα βαριεστε να κανετε σκρολ & ψαξιμο στο θρεντ, μεινετε μονο στα λιγα του αρχικου ποστ-του e-mail...
...χωρις να μαθετε ποτέ κατι παραπάνω... :hehehe:

#134 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 19:12

Είναι σελίδα 5

Αιγόκερος-ο φιλόδοξος. Πιο συντηριτικός (κι από φορμόλη) και πιο φιλοδοξος απ' όλους. Νοιάζεται αρρωστημένα για το πως θα διατηρήσει "καθαρό κούτελο" στην κενωνία, ενώ το κολλάρο του πουκαμίσου του, από μέσα, βρωμά σα ντίνγκο. Βαζει μονάχα μακροπρόθεσμους στοχους και εκμεταλλευεται όσους μπορεί και όπως μπορεί, μόνο και μόνο για να πετυχει το σκοπό του, να παει ψηλά στην κοινωνία. Είναι μαζί σου μονο για το χρονικό διάστημα που θεωρούν πως τους χρησιμεύεις. Γι αυτό και η καλύτερη δουλειά, είναι να κανεις έναν Αιγόκερο να νομιζει από την αρχή πως του είσαι αχρηστος! Εχεις γλυτώσει από μεγάλο μπελά. Μπορούν να ανεχτούν τα πάντα, εκτός από ένα: να χαλάσεις το "καλό" τους όνομα. Αλλά αμα το κανεις (κι αν το κανεις, την αληθεια θα έχεια αποκαλύψει), δε θα σ' εκδικηθούν γιατί δεν είναι τόσο εξυπνοι και όσο μεθοδικοί χρειάζεται να για στησουν μηχανισμούς εκδικησης) θα σε καταραστούν απ τα βάθη της (μαύρης) καρδιάς τους. Σαν κάτι σκατόγριες, σαν αυτή πανω στην οποια είχε πεσει απάνω της σε τηλεφωνική φάρσα ο "Βρομύλος" (παλιός baka-lebrity των ηχογραφημένων σε κασέτες τοπ-χιτ-καφρίλων της δεκαετίας '90). Και μια φήμη λεει, πως η κατάρα τους πιάνει. Οι γυναίκες είναι τόσο γκαντέμες, που δε σταυρώνουν ούτε σερνικό κουνούπι. Και είναι και φαρμακω...ούνες! Από τα τόσα χαστούκια που δεχεται απο τη μοιρα της, ως προς τα ερωτικά της, είναι ικανή να καταλήξει νυμφομανής. Αξιολήπητα ανθρωπάκια, και τα 2 φύλα. Αξίζει περισσότερο η ενασχόληση με την ανθοδεσία σαρκοβόρων φυτών, παρα η ενασχόληση μαζί τους....

kukukuku!!!

Οσο για το γκαντέμης ισχύει....(Σαββατογεννημένος σου λέει μετά) xD

Tiger-stock-blog-header.jpg

#135 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 19:13

Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.

Αυτό με το κρεβάτι κατα πάσα πιθανότητα έχει δίκιο 2 είμαστε(τουλαχιστον:hihi2:) κάνει και ο άλλος κάτι:canthelp:
Δεν είμαστε ψυχροί...ι είμαστε αληθινοί και πως να κρίνω τον εαυτό μου όταν είναι τόσο τέλειος?:blush2: