Ίσως να ήταν καλό να ήμουν "την" αλλά είμαι "τον".Η πείρα μου αφορά γυναίκα
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω το έκανες χειρότερο τώρα!!!!!!!!!!!
Πάω να αυτοκτονήσω

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 23:47
Ίσως να ήταν καλό να ήμουν "την" αλλά είμαι "τον".Η πείρα μου αφορά γυναίκα
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 20:19
Κυρίες και Κύριοι, καλησπερούδια!
Εμένα με λένε Tomodachi2, υγειένετε και τα δέοντα στη μαμά σας. Το παλικάρι που κάθεται δίπλα μου, στη δεξιά καρέκλα, λέγεται Seraphimon-T.K. και η δεσποινίδα που κάθεται στην καρέκλα αριστερά μου, λέγεται Tsukino Usagi-Sailor Moon. Θα σας πούμε δυο-τρια πραμματάκια για εμάς τους Καρκίνους, αλλά τα αναψυκτικά θα βγούνε ρεφενέ.
Λοιπόν...
Το σύμβολο του αστερισμού μας είναι ο κάβουρας, που μπορεί να ζήσει στη στεριά (το παρόν), αλλά επιστρέφει πάντα στη θάλασσα (το παρελθόν) απ όπου κατάγεται, μ' άλλα λόγια στη θάλασσα των συναισθημάτων, εγκαταλείποντας σε κάθε δυσκολία τον κόσμο της λογικής. Η Σελήνη είναι ο πλανήτης που μας εξουσιάζει. Μέσα σ' ένα μήνα μετατοπίζεται σ' όλο το μήκος του ζωδιακού κύκλου, επιτρέποντας μας να βλέπουμε την πραγματικότητα, παρά τη θάλασσα των συναισθημάτων που μας πλημμυρίζει.
Ε ναι...Τι να κανουμε και 'μεις τα καψερα καρκινάκια...Τα βασικά χαρακτηριστικά μας είναι 2. Η απεριόριστη αγάπη μας για την οικογένεια και το μόνιμο παράπονο για το σκληρό τρόπο που μας φέρονται οι άλλοι.
\Δεν προσέχουμε καθόλου την εμφάνιση μας. Το περπάτημά μας είναι τόσο άχαρο, που θυμίζει μαούνα στα ρηχά. Κουνάμε ασταμάτητα το στόμα μας, κάνοντας άσχημους μορφασμούς. Η συμμετρια των φυσικών χαρακτηριστικών και του σωματος μας, θα ενδιέφερε μόνο τον Πικάσσο.
Δεν μπορω να πω οχι,γιατι ειναι αληθειαΕίμαστε τα πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα άτομα, γι αυτό και η συμπεριφορά απέναντι μας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί πληγονόμαστε εύκολα. Τα πάντα μας ενοχλούν και μας πειράζουν. Ο κόσμος είναι η μόνιμη πηγή της προσβολής των συναισθημάτων μας.
Συμφωνω απολυταΣτις δυσκολίες, αποτραβιόμαστε, μέχρι να περάσει το κακό και στη συνέχεια ξαναπροβάλλουμε σιγά-σιγά και τοίχο-τοίχο βηματίζουμε.
Κανείς δε μπορεί να τα καταλάβει αν είμαστε πράγματι πληγομένοι ή τα κάνουμε όλα αυτά για να κερδίσουμε τη συμπάθεια των άλλων. Για εμάς, αυτή η συμπεριφορά σημαίνει μια προσπάθεια να βρούμε τη-μόνιμα χαμένη-ισορροπία μας.
Αυτο κ αν ειναι αληθειαΕίμαστε ήσυχοι, ντροπαλοί, συνισταζούμενοι και οι θόρυβοι μας ταράζουν. Οι αφηρημένες και δύσκολες έννοιες, μας αφήνουν αδιάφορους. Προτιμάμε να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, παρά να μιλάμε άσκοπα. Όταν όμως βρισκόμαστε κοντά στο στόχο μας, αφήνουμε στη μπάντα τις ντροπές και τις ευαισθησίες.
Καλα ,μιλαμε, δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα τα παραπανω... Μπροστα σου η Λιτσα ειναι ενα τπτΚαταβάθος, ως Καρκίνοι-λέω, διαθέτουμε κάτι σαν...διχασμένη προσωπικότητα. Εντελώς ξαφνικά, ρε παιδί μου, εκεί που είμαστε νροπαλοί στη συμπεριφορά και τύφλα να χουν οι Ουρσουλίνες, μπορούμε να επιτεθούμε στους άλλους σαν τη θύελλα στη θάλασσα (και παίζει και Wagner τώρα στο playlist!). Κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος, αποδεικνυόμαστε παμπόνηροι, ύπουλοι, επιδέξιοι. Αίτιο του ξεσπάσματος μας, είναι κατά κανόνα το Χρήμα, γιατί κανένα άλλο ζωδιο δεν αγαπάει τόσο το χρήμα, όσο εμείς στο Καρκινέϊκο. Εχουμε τη συνήθεια να χώνουμε τη μύτη μας στις υποθέσεις των άλλων και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες για λογαριασμό μας. Όταν κινδυνεύουμε να νικηθούμε, γινόμαστε θαυμάσιοι τσάτσοι. Σε περιόδους απελπισίας, ανήγουμε το ρημάδι μας και τσου παίρνει ολονών ο διάολος 14 γενιές σύσωμες! Μπορούμε να μηλήσουμε σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλον εκπρόσωπο άλλου ζωδιού. Βαράμε στο σταυρό κι εκεί που πονάει τον άλλον περισσότερο και το στόμα μας επάνω στην απελπισία, γίνεται πραγματικό όπλο.
*Αχεμ*Παρ΄όλο που αφοσιωνόμαστε στο σπίτι και την οικογένεια, ο πραγματικός μας έρωτας, είναι μονάχα ο εαυτός μας. Κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε γύρω μας κάτι αντίστοιχο με τη μητρική αγκαλιά. Παρ όλο που λατρεύουμε το χρήμα, είμαστε πρόθυμοι να το σπαταλήσουμε, αν πρόκειται να αποκτήσουμε αγάπη και στοργή.
Ω ναι,θα πρεπει παλι να συμφωνησω (αλλα κ να διαφωνησω λιγο)...Εγω εχω ηδη αναθεωρισει την αποψη μου για καποια ατομα που το επαιζαν "φιλοι" κ συνεχιζουν να υποδιονται τον ιδιο ρολο...Κ γι'αυτο εχω κρατησει μια αποσταση κ μαθαινουν μονο τυπικα νεα απο μενα πλεον...Στις βαθύτερες σκέψεις μας, θεωρούμε τους φίλους μας σα μέλη της οικογενειας μας. Συνήθως διατηρούμε σ΄όλη μας τη ζωή τους φίλους της παιδικής μας ηλικίας. Καμιά φορά, η πραγματικότητα μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τη σταση μας απέναντι σε ορισμένα άτομα που γνωρίζουμε από καιρό. Ωστόσο η στάση αυτή δεν κρατάει για μεγάλο διάστημα. Ζουμε κατά κανόνα με τα όνειρα του παρελθόντος και επιστρεφουμε στους παλιούς μας φίλους. Δε μπορούμε να σπάσουμε τους παιδικούς δεσμούς, ακόμα κι αν αυτοί αποδεικνύονται επικίνδυνοι και νοσηροί.
Συμμετέχουμε συναισθηματικά σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή των φίλων μας, ακόμη κι αν δεν μας αφήνουν να βρισκόμαστε πάντα κοντά τους. Η συμφορά του φίλου μας είναι και δική μας συμφορά. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναισθηματική συμπαράσταση δε μεταφράζεται σε πρακτική και συγκεκριμενη βοήθεια.
Δεν ξερω αν ο παραπανω παραλληλισμος ειναι θετικος ή οχι...Είμαστε οι καταναλωτές.
Είμαστε η χειρότερη εκδοχή του "κοινού ανθρώπου". Εχουμε το ίδιο ζωδιο με τις Η.Π.Α, που εκμεταλλεύτηκαν την εργασία των άλλων κι έγιναν ένα πάμπλουτο κράτος, διατηρώντας παράλληλα συναισθηματικούς δεσμούς με την Ευρώπη. Σαν εμάς, και οι Η.Π.Α εχουν την τάση να προστατεύουν άλλες χώρες, χωρίς φυσικά να της έχουν ζητήσει κάτι τετοιο. Σαν εμάς και οι Η.Π.Α παραπονούνται συνεχώς για τα πάντα και όλα της φταίνει. Σαν κακομαθημένα χειροδύναμα παιδιά οι Η.Π.Α, σαν κι εμάς, επιβάλλουν την προστασία τους με το ζόρι...
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 23:34
γεια σου ρε Τόμο
:hahaha: να πάρω σειρά προταιρεότητας για την επόμενη ανάλυση αστρολογικής χάρτας?
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 12:48
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 14:59
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 19:37
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 19:45
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 19:54
thats totaly me!!!!Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι *******. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..
.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 19:58
Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 20:21
Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Οκτώβριος 2008 - 21:41
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 20:33
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 21:34
Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 21:55
Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 23:05
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από lightshadow: 09 Δεκέμβριος 2008 - 00:56
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 23:31
Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.
Φεύγω από το topic γιατί θ' αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια. omfg.