Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• This topic is locked This topic is locked
789 replies to this topic

#676 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 March 2009 - 05:20

Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw :P

Το να προσηλυτίζεις...εννοω να λες στους αλλους για το ποσο τελειο ειναι το gintama ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραματα!!!!!! KEEP IT UP !

καλα γινοταν gintama συζητηση εν αγνοια μου?:burningbe3:
εγω εκει που εκατσα δεν ηξερε κανεις τι εστι gintama.
δηλαδη το δυσκολο κομματι του προσυλητισμου εχει πεσει πανω μου?:canthelp::bahhh:

Gintama is seriously turning into a cult....beware the power ppl. We will soon be ruling this world(And the Planet of Sadists)!!:hehehe:

P.S. την επόμενη φορά οι Gintamικοί να κάνουμε κάτι να αναγνωριζόμαστε ώστε να ξέρουμε να κάνουμε το seating arrangement:wis:

Posted Image

#677 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 15 March 2009 - 09:10

next time να τσεκάρουμε αν έχει τρένο πληζ :nanana::cry5:

Posted Image

#678 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2009 - 10:29

Είχε βάλει ο ΗΣΑΠ λεωφορεία που σε πηγαίναν από σταθμό σε σταθμό....
no more excuses!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#679 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 March 2009 - 11:31

Συνεννοημένοι ήσασταν όλοι να μας ζαλίζετε για το Gintama??:hahaha:
Την επόμενη φορά θα κάτσω σε τραπέζι που δεν θα έχουν καν ιδέα τι είναι!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#680 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 15 March 2009 - 12:01

δεν ξέρω που πως και γιατί...αλλά μόλις γύρισα........πολύ καλά ήτανε στο μίτινγκ..αν και για άλλη μια φορά μόλις μας είδαν να μπένουμε στην καφέτέρια πρέπει να τους ήρθε συγκοπή....τέσπα πάλι πλούσιους τους κάναμε....
Posted Image
Spoiler:

#681 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 March 2009 - 12:16

no more excuses!

:tensai: Ναι που ηταν μεχρι τις 12 το βραδη και οχι 2 που ειναι σινηθος σαββατο το ηλεκτρικο!:burningbe3:

#682 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 15 March 2009 - 12:31

yare yare...
Άμα θέλετε gintama-συζήτηση πρέπει να μάθετε να με εντοπίζετε, όπου παω με ακολουθεί. =p
Κατα τ'άλλα, πλάκα είχε χτες... και πλακόστρωτα, και πλατείες...

LfNX0dh.png

#683 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 12:44

:tensai: Ναι που ηταν μεχρι τις 12 το βραδη και οχι 2 που ειναι σινηθος σαββατο το ηλεκτρικο!:burningbe3:

να σε διορθωσω. ρωτησα χτες εναν σταθμαρχη στην ομονοια και μου πε πως μεχρι τις 2 ηταν το λεωφορειο......καμια δικαιολογια λοιπον.......
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#684 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 March 2009 - 14:10

να σε διορθωσω. ρωτησα χτες εναν σταθμαρχη στην ομονοια και μου πε πως μεχρι τις 2 ηταν το λεωφορειο......καμια δικαιολογια λοιπον.......

:dazed: ... :terror2: :cry5: Εμενα γιατι μου ειπε μεχρι τις 12 :nanana: αλλιος θα γιριζα πισω :if:

#685 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 15 March 2009 - 14:26

Άλλο ένα όμορφο meeting, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με νέους αλλά και παλιούς φίλους. Αρκετός κόσμος αλλά όχι όσος ήταν στο προηγούμενο, κρίμα που δεν ήρθαν μερικοί και μερικές. Και στο καφέ ωραία ήταν αλλά θα προτιμούσα να μην πάμε ξανά εκεί την επόμενη φορά.
Spoiler:
Σχετικά με το τραίνο, το βράδυ υπάρχει η νυχτερινή γραμμή 500 η οποία περνάει μπροστά από όλους τους σταθμούς αλλά με μέγιστη αναμονή 40 λεπτών.

επίσης , ήμουνα ο μόνος που έδωσε το usb του

στον κλειδοκράτορα και δεν του πέρασε τις φωτός ?

Sorry man, δεν ξέρω τι έγινε. Έρχεσαι στις προβολές ? αν είναι να τις φέρω άλλη μια φορά μια και ο Zauk ξέχασε το stick του (again).
Γενικά ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα :joyful:

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#686 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 14:27

:dazed: ... :terror2: :cry5: Εμενα γιατι μου ειπε μεχρι τις 12 :nanana: αλλιος θα γιριζα πισω :if:

κοιτα, ηταν σιγουρα μεχρι τις 2 γιατι τον ρωτησα και για την συχνοτητα των δρομολογιων και επειδη μου πε οτι περναει συχνα(μεσος ορος αναμονης 7 λεπτα) πηγα αττικη τελικα και πηρα το λεωφορειο. και ο οδηγος που τον ρωτησα μου πε οτι το δρομολογιο σταματα στις 2 οπως θα σταματαγε και το τραινο.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#687 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 March 2009 - 15:25

Ναι, για άλλη μία φορά καλά ήταν, απλά την επόμενη φορά σε περίπτωση που είμαστε αναλόγως πολλοί θα πρέπει να έχουμε βρεί κάπως, κάπου ένα μεγαλύτερο χώρο και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν οι Νεοσμυρνιώτες, καθότι τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω μεγαλύτερο μέρος εκεί απο αυτό το μπάρ. Σκέψου να είχαν έρθει και αυτοί που το λείψαν δηλαδή :P

Επίσης, για να μην το ξεχάσω: Ψάρι + ορθογραφία = σκυλόψαρο. (αυτοί που πρέπει να καταλάβουν καταλάβανε πιστεύω :P ).
Posted Image

#688 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 15 March 2009 - 15:58

no more excuses!

και πέρναγαν όποτε ήθελαν...:cry5: αν έμενα πιο κοντά θα ερχομούν, αλλά έπρεπε να πάρω λεωφορείο->ησάπ->μετρό->τραμ. και για να γυρίσω τραμ->μετρό->ησαπ->λεωφορείο. κάντο και συ και βλέπουμε:nanana::nanana:

Posted Image

#689 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 March 2009 - 16:17

Πφ....δικαιολογίες.....αν καλούσες τον husbando θα ερχόταν με το ελικόπτερο να σε φέρει στη μέση της πλατείας και θα μπορούσαμε να τον πειράζαμε όσο θέλαμε μετά.... :( :( :( :P
Posted Image

#690 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 15 March 2009 - 16:35

Πφ....δικαιολογίες.....αν καλούσες τον husbando θα ερχόταν με το ελικόπτερο να σε φέρει στη μέση της πλατείας και θα μπορούσαμε να τον πειράζαμε όσο θέλαμε μετά.... :( :( :( :P

anooo....πήγαμε το ελικόπτερο για σέρβις στη μάντρα του Πάκη γιατί χάλασε :himitsu:

Posted Image