Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• This topic is locked This topic is locked
789 replies to this topic

#661 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 March 2009 - 17:22

Ναι μπορείς. Σταμάτα Συγγρού Φιξ και μετά τράμ στάση Αγ. Φωτεινής. Απο εκεί πολύ εύκολα ρωτόντας θα βρείς τη πλατεία και μετά την υπόλοιπη παρέα (λογικά θα ξεχωρίζουμε κιόλα.
Posted Image

#662 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 14 March 2009 - 17:22

And here comes the useful site xD
Powered by Thesa SA

Με προλαβε ο red pyramid :)

Posted Image

#663 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 March 2009 - 17:28

Ναι ναι, έρχομαι και γω. Περίμενα την τελευταία στιγμή για να σας κρατήσω σε αγωνία. Δεν θα κάτσω πολύ όμως, επειδή δεν είμαι και καλά καλά....

#664 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 14 March 2009 - 23:45

Ωραια περασαμε και σημερα. Ηρεμα και καλα. δεν ξερω βεβαια αν συνεχισατε οι υπολοιποι καπου αλλου παντως ωραια ηταν!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#665 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 March 2009 - 01:02

έχω γυρίσει από τις 12. ήταν αρκετά ευχάριστα
Spoiler:

χάρηκα που κάθισα με τον kakashinot και τον sasukeftw , ελπίζω να μην σας έπρηξα πολύ XD έλειψε η glastenen o odin o tadaka και ο yo!master όμως :( ήθελα να δείξω και τα legendary μεταλλικά dice που πήρα μόλις σήμερα :Ο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#666 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 15 March 2009 - 01:21

Ξεχασες να πεις οτι πηγες απ τις 6:30 xD

Οντως ηταν πολυ ωραια σημερα και η παρεα ηταν πολυ καλη και αυτη τη φορα
Ελπιζω να παρευρεθω και στο επομενο!

Posted Image

#667 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 01:32

omg χαιρομαι που τελειωσε το meeting γιατι αν καθομουν και αλλο με flame θα πηδαγα απο κανα μπαλκονι :P. just kidding mate. ωραια περασαμε.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#668 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 15 March 2009 - 01:32

ναι ναι τα εσπαγε:P χαρηκα που μπορεσα ν ερθω και ν γνωρισω κοσμο:frozen:
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#669 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 March 2009 - 01:33

Εγώ θα έρθω αν έρθει μία Μαρία (ξέρεις εσύ ποια είσαι) και αν καπνίσει ελάχιστα, όπως και την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί, θα της κάνω την τιμή να καθίσω δίπλα της!:orly:

Δεν εχεις παραπονο πιστευω...τυραννε! :nanana:

Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw :P Τα ανθρωπακια που ζουνε στις γραμμες στο πλακοστρωτο της πλατειας μπορουν να κοιμουνται ησυχα...Εγω και ο Hajime Saito θα τα προστατευουμε:8): Πηρα και τα σουβενιρ μου:wooi2:

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα :drink:

xbJ3b2w.jpeg

#670 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2009 - 01:51

Δεν εχεις παραπονο πιστευω...τυραννε! :nanana:

Κανένα απολύτως!
Ήσουν υπόδειγμα!:nod:
Ήρθα κι εγώ για πρώτη φορά σε meeting της Ν. Σμύρνης και πέρασα καλά. Δεν περίμενα να δω ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί! Anyway, θα σας έρθω ξανά.:gotit:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#671 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 March 2009 - 02:45

To meeting ηταν αρκετα καλο , γνωρισα και την psofia απο κοντα και μπορω να πω οτι αλλαξε την γνωμη της για μενα :)

ωστοσο δεν ξεχναω αυτο που ειχε πει για τους scorpions :erk:

επισης , ημουνα ο μονος που εδωσε το usb του

στον κλειδοκρατορ και δεν του περασε τις φωτος ? :(
Posted Image
Posted Image

#672 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 March 2009 - 02:59

Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw :P

:oo:Κι εγώ που ήμουν??? γιατί δε με φώναξε κανείς. Κανείς στο τραπέζι μου δεν έβλεπε Gintama κι εγώ απλά spamαρα ασύστολα κόσμο που δεν βλέπει :nanana:
At least next time I know where I'll sit :wis:

Other than that....Τα κλασσικά...όλα καλά,γνώρισα και καινούργιο κόσμο, είδα μούρες που είχα καιρό να δω(καλά όχι και τόσο :Ρ). Till next time

Posted Image

#673 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 March 2009 - 03:07

Πηρα και τα σουβενιρ μου:wooi2:

Το ένα χωριο που κατέστρεψες και τα πτώματα απο τα ανθρωπακια που πάτησες ? Thats cruel:nanana:

:oo:Κι εγώ που ήμουν??? γιατί δε με φώναξε κανείς. Κανείς στο τραπέζι μου δεν έβλεπε Gintama κι εγώ απλά spamαρα ασύστολα κόσμο που δεν βλέπει :nanana:
At least next time I know where I'll sit :wis:

Other than that....Τα κλασσικά...όλα καλά,γνώρισα και καινούργιο κόσμο, είδα μούρες που είχα καιρό να δω(καλά όχι και τόσο :Ρ). Till next time

Το να προσηλυτίζεις...εννοω να λες στους αλλους για το ποσο τελειο ειναι το gintama ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραματα!!!!!! KEEP IT UP !

Next time choose your table wisely XD:tensai:

Επίσης για ακομη μια φορα ήταν αρκετα καλα!!!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#674 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 March 2009 - 03:48

Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw :P

καλα γινοταν gintama συζητηση εν αγνοια μου?:burningbe3:
εγω εκει που εκατσα δεν ηξερε κανεις τι εστι gintama.
δηλαδη το δυσκολο κομματι του προσυλητισμου εχει πεσει πανω μου?:canthelp::bahhh:

#675 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 15 March 2009 - 03:49

Πρώτο meeting που ήρθα και μου φανηκέ σχετικά καλά. Πολλά άτομα είχε αν και δε γνώρισα βέβαια πολύ κόσμο. είχε φάση όμως

till next time