Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Νέα Σμύρνη!!!
Posted 14 March 2009 - 17:22

Posted 14 March 2009 - 17:22
Posted 14 March 2009 - 17:28
Posted 15 March 2009 - 01:02
χάρηκα που κάθισα με τον kakashinot και τον sasukeftw , ελπίζω να μην σας έπρηξα πολύ XD έλειψε η glastenen o odin o tadaka και ο yo!master όμως

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 15 March 2009 - 01:21
Οντως ηταν πολυ ωραια σημερα και η παρεα ηταν πολυ καλη και αυτη τη φορα
Ελπιζω να παρευρεθω και στο επομενο!
Posted 15 March 2009 - 01:32

Posted 15 March 2009 - 01:33
Εγώ θα έρθω αν έρθει μία Μαρία (ξέρεις εσύ ποια είσαι) και αν καπνίσει ελάχιστα, όπως και την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί, θα της κάνω την τιμή να καθίσω δίπλα της!
Δεν εχεις παραπονο πιστευω...τυραννε!

Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα

Posted 15 March 2009 - 01:51
Κανένα απολύτως!Δεν εχεις παραπονο πιστευω...τυραννε!
Ήσουν υπόδειγμα!

Ήρθα κι εγώ για πρώτη φορά σε meeting της Ν. Σμύρνης και πέρασα καλά. Δεν περίμενα να δω ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί! Anyway, θα σας έρθω ξανά.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 March 2009 - 02:59
Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw
![]()

At least next time I know where I'll sit

Other than that....Τα κλασσικά...όλα καλά,γνώρισα και καινούργιο κόσμο, είδα μούρες που είχα καιρό να δω(καλά όχι και τόσο :Ρ). Till next time
Posted 15 March 2009 - 03:07
Το ένα χωριο που κατέστρεψες και τα πτώματα απο τα ανθρωπακια που πάτησες ? Thats cruel:nanana:Πηρα και τα σουβενιρ μου
Κι εγώ που ήμουν??? γιατί δε με φώναξε κανείς. Κανείς στο τραπέζι μου δεν έβλεπε Gintama κι εγώ απλά spamαρα ασύστολα κόσμο που δεν βλέπει
At least next time I know where I'll sit
Other than that....Τα κλασσικά...όλα καλά,γνώρισα και καινούργιο κόσμο, είδα μούρες που είχα καιρό να δω(καλά όχι και τόσο :Ρ). Till next time
Το να προσηλυτίζεις...εννοω να λες στους αλλους για το ποσο τελειο ειναι το gintama ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραματα!!!!!! KEEP IT UP !
Next time choose your table wisely XD:tensai:
Επίσης για ακομη μια φορα ήταν αρκετα καλα!!!
Posted 15 March 2009 - 03:48
καλα γινοταν gintama συζητηση εν αγνοια μου?Πολυ ωραια περασαμε...Gintama talk ftw

εγω εκει που εκατσα δεν ηξερε κανεις τι εστι gintama.
δηλαδη το δυσκολο κομματι του προσυλητισμου εχει πεσει πανω μου?

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 15 March 2009 - 03:49
till next time