Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Posted 05 October 2011 - 22:41
Χα χα, έτσι ο Hibari είναι η "Iori κατηγορία" συν ένα λοιπόν ή απλώς ανήκει στην ίδια κατηγορία εφόσον δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά ο Yamamoto, καλώς ή κακώς.
Εγώ θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα και θα επισημάνω την αγαπημένη μου σκηνή Yamamoto-Gokudera όταν αντιμετώπιζαν τον Gamma μαζί μέσα στο δάσος και του την είχε πει και μετά κρύφτηκε πίσω από το δέντρο. Εκείνη ήταν πολύ καλή στιγμή γιατί έδειχνε πραγματικά τον χαρακτήρα του -και αυτού και του Gokudera αλλά τώρα μιλάμε για τον πέφτω-πάνω-σε-τοίχους-Yamamotο κι όχι τον tsundere husbando της Kai- και το πόσο όντως αντιλαμβάνεται τα πράγματα ή κάποια πράγματα τέλος πάντων.
Posted 05 October 2011 - 22:51
Δεν είναι παράξενο που υπάρχει μια ιεραρχία στη δύναμη τόσο γενικότερα μέσα στο manga, όσο και μεταξύ των guardians. Ο καθένας έχει ένα στοιχείο/κομμάτι χαρακτήρα κλπ που υπερτερεί σε σχέση με αυτά των υπολοίπων. Τουλάχιστον, δένουν μια χαρά μεταξύ τους κι ας είναι ό,τι να 'ναι σαν χαρακτήρες.
Μεγάλο θέμα τον καναμε τον Yamamoto, ούτε και ίδιος δε θα το πίστευε. Νομίζω πως το μόνο που χτυπάει άσχημα είναι ο τρόπος που νικάει σε ορισμένες φάσεις και όχι ότι νικάει. My husbando is not perfect either, αλλά θα ξεφύγουμε αν πάμε κι εκεί το θέμα, για να μην πω ότι θα καταλήξουμε να μιλάμε μόνο 2-3 άτομα.
Napster, μη ξεχνάς ότι στο Reborn δεν είναι κανένας τόσο gamaτος για να συγκριθεί μαζί τους.
Posted 05 October 2011 - 22:55
Ε πως να το κάνουμε τώρα? Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του manga, λογίκο είναι η καλή η manga-ka να του έχει αδυναμία. Έχει καρδιά η κοπέλα, δεν είναι σαν τον manga-ka του Gamaran ο οποίος μόνο τον πρωταγωνιστή σκέφτεται. Και το Gamaran έχει πολλούς χαρακτήρες απλά ο manga-ka του έχει μια θανατηφόρα τεχνική που σε κάνει να έχεις γραμμένους τους περισσότερους χαρακτήρες. xDΑπλώς με εκνευρίζει που η manga-ka του δείχνει τέτοια αδυναμία. Και μη βάζουμε τον Yamamoto στο ίδιο τσουβάλι με τον Iori τώρα, πιο πολύ σαν...χμ, ασ'το, δεν έχει equivalent με το Gamaran επειδή το Gamaran δεν έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες. ΧΡ Πάντως εγώ να σε πω, τον θεωρώ adorable αλλά too overpowered.
Overpowered, eh? Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Ξέρεις απο μόνη σου την απάντηση. Hibari=Gama.
Αν ο Yamamoto είναι ο Iori του Hitman, ο Ηibari τι είναι;

Δε γίνετε. Είμαι ο assistant του Kubo, τον βοηθάω να νικήσει τον gOda και τον Fillerimoto. Είμαι ο διάδοχος του Kubo.Napster, λέω καλύτερα να σταματήσει να σε βάζει να διαβάζεις τα spin-off και να σε βάλει να ψάξεις την πλοκή που τον έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό μπας και τα ξαναβρούνε.

Μόνο 2 πράγματα θέλω απο το Hitman Reborn, να γίνει main protagonist ο Yamamoto και να βλέπουμε περισσότερο τον πιο underrated character του manga, τον Ryohei.
Άντε γιατί πολύ σας άφησα να τον θάψετε. Επειδή δεν γράφω στο topic δεν σημαίνει ότι δεν το παρακολουθώ κιόλας.

Posted 05 October 2011 - 23:03
Μόνο 2 πράγματα θέλω απο το Hitman Reborn, να γίνει main protagonist ο Yamamoto και να βλέπουμε περισσότερο τον πιο underrated character του manga, τον Ryohei.
+1 Amen to that brother !
Επίσης,να συμπληρώσω πως θέλουμε περισσότερο air time στον Hibari !
Posted 05 October 2011 - 23:11
Posted 05 October 2011 - 23:18

*Staring at Tsuna*
Posted 05 October 2011 - 23:24
Posted 05 October 2011 - 23:30
Posted 05 October 2011 - 23:47
Τουλάχιστον, ακόμα κι αν δεν έβαζε άμεσα η ίδια το χεράκι της, όποτε εμφανιζόταν, μια χαρά κιονόταν και έπαιρνε μέρος. Ο πιο σπαστικός χαρακτήρας ήταν ο Ginger, πολύ χαμένος, που στην ουσία δεν μάθαμε και ποτέ πως ήταν πραγματικά μέχρι το τέλος. Την έχω ικανή την Amano να μας πετάξει τον κανονικό του εαυτό στο άσχετο.
Posted 05 October 2011 - 23:53
Τώρα το ότι η κοπέλα έφερε ενδιαφέροντα πράγματα στην επιφάνεια δε σημαίνει ότι εμένα δε μου την έσπασε. Καλή, χρυσή η χρήση της αλλά με είχε σπάσει τα νεύρα ο τρόπος της, αυτό ήταν. Πάντως στα thumbs up το ότι υπάρχει κάποιος που μου την έπσασε περισσότερο απ'αυτήν.
Posted 06 October 2011 - 00:14
Posted 06 October 2011 - 00:20
Lol, θα συμφωνήσω μαζί σου για τον αντιφεμινισμό της Amano και το ότι ήταν φοβερό ότι ήταν δυναμική και επιβλητική. Αλλά too much για τα δικά μου τα γούστα, you know? Αλλά όντως, άντε να δούμε τώρα και τους Six Funeral Wraiths που δεν ξέρουμε και τίποτα γι αυτούς, ταν ανυπομονησία του Xanxus μέσα.
Posted 06 October 2011 - 00:24

Εν τω μεταξύ,όλοι γράφεται σεντόνια κι εγώ πετώ μια-δυο σειρές και περιμένω να απαντήσετε.Πόσο παίζει να βαριέμαι να γραψω ;
Posted 06 October 2011 - 00:43
Υ.Γ. Άλλαξε την sig.

Δεν είσαι ο μόνος dude.Εν τω μεταξύ,όλοι γράφεται σεντόνια κι εγώ πετώ μια-δυο σειρές και περιμένω να απαντήσετε.Πόσο παίζει να βαριέμαι να γραψω ;
Posted 06 October 2011 - 01:03
*brofist*