Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#676 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 22:41

Για την πλοκή μπορεί να βάλει και τη Νικολούλη. Τουλάχιστον αυτή θα θέλει να τη βρει κιόλας ο Napster όχι...

Χα χα, έτσι ο Hibari είναι η "Iori κατηγορία" συν ένα λοιπόν ή απλώς ανήκει στην ίδια κατηγορία εφόσον δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά ο Yamamoto, καλώς ή κακώς.

Εγώ θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα και θα επισημάνω την αγαπημένη μου σκηνή Yamamoto-Gokudera όταν αντιμετώπιζαν τον Gamma μαζί μέσα στο δάσος και του την είχε πει και μετά κρύφτηκε πίσω από το δέντρο. Εκείνη ήταν πολύ καλή στιγμή γιατί έδειχνε πραγματικά τον χαρακτήρα του -και αυτού και του Gokudera αλλά τώρα μιλάμε για τον πέφτω-πάνω-σε-τοίχους-Yamamotο κι όχι τον tsundere husbando της Kai- και το πόσο όντως αντιλαμβάνεται τα πράγματα ή κάποια πράγματα τέλος πάντων.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#677 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 22:51

Εσύ έχεις ένα θέμα με την Νικολούλη τελευταία, κρυφοφανατική θαυμάστρια υποθέτω. Προσπαθείς να κάνεις brainwashing με υποτίθεται τυχαίες αναφορές.

Δεν είναι παράξενο που υπάρχει μια ιεραρχία στη δύναμη τόσο γενικότερα μέσα στο manga, όσο και μεταξύ των guardians. Ο καθένας έχει ένα στοιχείο/κομμάτι χαρακτήρα κλπ που υπερτερεί σε σχέση με αυτά των υπολοίπων. Τουλάχιστον, δένουν μια χαρά μεταξύ τους κι ας είναι ό,τι να 'ναι σαν χαρακτήρες.

Μεγάλο θέμα τον καναμε τον Yamamoto, ούτε και ίδιος δε θα το πίστευε. Νομίζω πως το μόνο που χτυπάει άσχημα είναι ο τρόπος που νικάει σε ορισμένες φάσεις και όχι ότι νικάει. My husbando is not perfect either, αλλά θα ξεφύγουμε αν πάμε κι εκεί το θέμα, για να μην πω ότι θα καταλήξουμε να μιλάμε μόνο 2-3 άτομα.

Napster, μη ξεχνάς ότι στο Reborn δεν είναι κανένας τόσο gamaτος για να συγκριθεί μαζί τους.

ySss0UF.jpg

#678 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2011 - 22:55

Απλώς με εκνευρίζει που η manga-ka του δείχνει τέτοια αδυναμία. Και μη βάζουμε τον Yamamoto στο ίδιο τσουβάλι με τον Iori τώρα, πιο πολύ σαν...χμ, ασ'το, δεν έχει equivalent με το Gamaran επειδή το Gamaran δεν έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες. ΧΡ Πάντως εγώ να σε πω, τον θεωρώ adorable αλλά too overpowered.

Ε πως να το κάνουμε τώρα? Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του manga, λογίκο είναι η καλή η manga-ka να του έχει αδυναμία. Έχει καρδιά η κοπέλα, δεν είναι σαν τον manga-ka του Gamaran ο οποίος μόνο τον πρωταγωνιστή σκέφτεται. Και το Gamaran έχει πολλούς χαρακτήρες απλά ο manga-ka του έχει μια θανατηφόρα τεχνική που σε κάνει να έχεις γραμμένους τους περισσότερους χαρακτήρες. xD
Overpowered, eh? Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.:8):

:hahaha: Αν ο Yamamoto είναι ο Iori του Hitman, ο Ηibari τι είναι;

Ξέρεις απο μόνη σου την απάντηση. Hibari=Gama.:thatsit:

Napster, λέω καλύτερα να σταματήσει να σε βάζει να διαβάζεις τα spin-off και να σε βάλει να ψάξεις την πλοκή που τον έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό μπας και τα ξαναβρούνε.

Δε γίνετε. Είμαι ο assistant του Kubo, τον βοηθάω να νικήσει τον gOda και τον Fillerimoto. Είμαι ο διάδοχος του Kubo.:kakaka:

Μόνο 2 πράγματα θέλω απο το Hitman Reborn, να γίνει main protagonist ο Yamamoto και να βλέπουμε περισσότερο τον πιο underrated character του manga, τον Ryohei.

Άντε γιατί πολύ σας άφησα να τον θάψετε. Επειδή δεν γράφω στο topic δεν σημαίνει ότι δεν το παρακολουθώ κιόλας.:8):

#679 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 23:03

Μόνο 2 πράγματα θέλω απο το Hitman Reborn, να γίνει main protagonist ο Yamamoto και να βλέπουμε περισσότερο τον πιο underrated character του manga, τον Ryohei.

+1 Amen to that brother !
Επίσης,να συμπληρώσω πως θέλουμε περισσότερο air time στον Hibari !

Posted Image

#680 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 23:11

Κι εγώ θέλω να δω περισσότερο Ryohei σίγουρα γιατί δεν παίρνει αρκετό screen time αλλά θέλω να δω και περισσότερη Varia -ευτυχώς τώρα αυτό πραγματοποιείται οπότε έμεινε μόνο μία ευχή-. Αλλά κι εσύ ρε botsun σκέψου το: αν ο Hibari είναι σαν τον Iori του Reborn τότε με το που πήρε περισσότερο screen time ψιλοχάθηκε το μυστήριο...βέβαια κι επειδή ο manga-ka είναι ψιλοβούρλο αλλά δεν ξέρω να πηγαίνει στον Hibari να εμφανίζεται πιο πολύ. Ανάλογα βέβαια και το πόσο το εννοείς το παραπάνω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#681 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 23:18

Θέλω να τον δω να δέρνει και να σαπίζει τους εχθρούς του και να το παίζει Iori στην θέση του Iori.Θέλω,επίσης,να τον δω να παραδίδει μαθήματα imbaσύνης στους διάφορους τύπους που το παίζουν πρωταγωνιστές. :nanana:
*Staring at Tsuna*

Posted Image

#682 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 23:24

Koίτα, δεν το παίζει πρωταγωνιστής, είναι, και δε μου τη σπάει. Να σε πω, δε θυμάμαι κάποιον χαρακτήρα που να μου τη σπάσει κι άσχημα -εκτός από εκείνη την ηλίθια που ήλεγχε τους επιστήμονες/τέρατα- και για shounen την έχει καλά ο Tsuna και παίρνει μεγάλο συν για το πραγματικά μεγάλο character development. Τώρα ότι σ'αρέσει ο Hibari ή ότι είναι πιο imba δεν αντιλέγω με τίποτα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#683 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 23:30

Κοίτα, συγκριτικά με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές shounen,ο Tsuna είναι ο πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας που εμφανίστηκε ποτέ σε manga.Στα συν, του χαρακτήρα είναι το μεγάλο character development κι ότι κάνει power up,ύστερα από τρελή προπόνησ και ηράκλεια προσπάθεια.Το μόνο κακό που έχει,έιναι η μεγάλη κλάψα του.

Posted Image

#684 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 23:47

H Iris όσο ηλίθια κι αν φαινόταν, έβγαζε Μαφιόζα και εξαιτίας τις βγήκαν ξανά στην φόρα τα ανθρώπινα πειράματα που είχαμε ν' ακούσουμε από το Kokuyo Arc με τους Estraneo (ή όπως στο καλό λεγόταν, δεν είμαι σίγουρη).

Τουλάχιστον, ακόμα κι αν δεν έβαζε άμεσα η ίδια το χεράκι της, όποτε εμφανιζόταν, μια χαρά κιονόταν και έπαιρνε μέρος. Ο πιο σπαστικός χαρακτήρας ήταν ο Ginger, πολύ χαμένος, που στην ουσία δεν μάθαμε και ποτέ πως ήταν πραγματικά μέχρι το τέλος. Την έχω ικανή την Amano να μας πετάξει τον κανονικό του εαυτό στο άσχετο.

ySss0UF.jpg

#685 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 23:53

Oh snap, τον είχα ξεχάσει αυτόν ρε συ! Φαντάσου πόσο με είχε εκνευρίσει γιατί να πω την αλήθεια ο τύπος με έκανε να facepalmαρω για πρώτη φορά.

Τώρα το ότι η κοπέλα έφερε ενδιαφέροντα πράγματα στην επιφάνεια δε σημαίνει ότι εμένα δε μου την έσπασε. Καλή, χρυσή η χρήση της αλλά με είχε σπάσει τα νεύρα ο τρόπος της, αυτό ήταν. Πάντως στα thumbs up το ότι υπάρχει κάποιος που μου την έπσασε περισσότερο απ'αυτήν.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#686 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 October 2011 - 00:14

XD Μα ποιος είπε ότι δεν έπρεπε να σου την σπάσει; Την γνώμη μου είπε απλά μιας και αναφέρθηκε. Προσωπικά, μα βάση το αυτούς που είδαμε εκείνο το διάστημα, αν εξαιρέσουμε τον Gamma, ήταν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες μέσα τους Millefiore. Εξαιρώντας πάντα τους Funeral για τους οποίους επιτέλους ίσως μάθουμε κάτι παραπάνω. Και με βάση το τι γυναικείους χαρακτήρες βάζει η Amano, μια χαρά την πάλευε. (άποψή μου πάντα). Μου είχε κάνει μάλιστα εντύπωση που ο Byakuran της είχε εμπιστευτεί την αποστολή για τον Ghost αργότερα. Από την άλλη εμπιστεύτηκε και την χτυπημένη κούκλα μαζί, οπότε δεν λέει κάτι.

ySss0UF.jpg

#687 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 October 2011 - 00:20

Your new seto. That signature~! Oh!

Lol, θα συμφωνήσω μαζί σου για τον αντιφεμινισμό της Amano και το ότι ήταν φοβερό ότι ήταν δυναμική και επιβλητική. Αλλά too much για τα δικά μου τα γούστα, you know? Αλλά όντως, άντε να δούμε τώρα και τους Six Funeral Wraiths που δεν ξέρουμε και τίποτα γι αυτούς, ταν ανυπομονησία του Xanxus μέσα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#688 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 06 October 2011 - 00:24

Θέλω να δω τους Varia,να πλακώνονται με τους Six Funeral Wraiths. :nosey:
Εν τω μεταξύ,όλοι γράφεται σεντόνια κι εγώ πετώ μια-δυο σειρές και περιμένω να απαντήσετε.Πόσο παίζει να βαριέμαι να γραψω ;

Posted Image

#689 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 October 2011 - 00:43

Είδατε? Μια φορά postαρα σε αυτό το topic και κατευθείαν η Kai έβαλε τον καλύτερο χαρακτήρα στο seto.

Υ.Γ. Άλλαξε την sig.:hypno:

Εν τω μεταξύ,όλοι γράφεται σεντόνια κι εγώ πετώ μια-δυο σειρές και περιμένω να απαντήσετε.Πόσο παίζει να βαριέμαι να γραψω ;

Δεν είσαι ο μόνος dude.

#690 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 06 October 2011 - 01:03

Το ξέρω man,βασικά,δεν γράφουμε εμείς λίγο,απλώς αυτές γράφουν πολύ......

*brofist*

Posted Image