Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#661 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 05 October 2011 - 13:57

Εγώ θέλω να κερδίσει κάποιος (εκτος του tsuna) και να γυρίσει ο καπελάς και να τους πει "fooooooooooooled you!!!:tongue2:" και να μείνουν όλοι δαρμένοι χωρίς λόγο :hahaha:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#662 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 13:57

Αφού η πιπίλα χρώμα δεν έχει και special powers σαν τον colonello δεν έχει...πως αλλιώς μπορείς να την πεις?

Spoiler:

Μπορείς να την πεις κι έτσι,αν και εκείνη προορίζονταν αρχικά να πάρει το blue pacifier.

Posted Image

#663 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 13:59

Bossu, θα επαναλάβω αυτό που είπε και η wingman: "ντροπή σου που ξεχνάς την πλοκή" και συμπληρώνω το "που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα". Η Lal είναι ψευτο-arcobaleno με την έννοια ότι πήγε κάτι στραβά και δεν έγινε σωστά η μεταμόρφωση.

Ναι ρε συ jun-botsun, όλο αυτός κερδίζει, όλο αυτός τα κάνει όλα, πάντα στους δικούς του ώμους πέφτουν όλα και φυσικά αναγκάζεται να βγάζει το φίδι από την τρύπα. Και ναι πες ότι δεν το θέλει κλπ κλπ αλλά δεν αντέχω όλο ο πιο άσχετος απ'όλους να κερδίζει τους ειδικούς και αυτούς που έχουν κάνει διατριβή στο θέμα τους και τους κερδίζει το καημένο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#664 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 14:18

Η Lal είναι έτσι όπως είναι
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#665 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 14:18

Bossu, θα επαναλάβω αυτό που είπε και η wingman: "ντροπή σου που ξεχνάς την πλοκή" και συμπληρώνω το "που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα". Η Lal είναι ψευτο-arcobaleno με την έννοια ότι πήγε κάτι στραβά και δεν έγινε σωστά η μεταμόρφωση.

Γενικότερα μ'αυτό το manga,μερικές φορές ξεχνώ την πλοκή....:nanana:

Posted Image

#666 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 14:22

Ashinshiro, botsun.

Επίσης, όσον αφορά τη Lal, ναι ρε συ, αυτό εννοούσα δεν είναι ολόκληρη γι αυτό το είπα έτσι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#667 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 October 2011 - 18:40

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έφτασα up-to-date το όμορφο αυτό manga, και πως, ναι, νιώθω χαρούμενος.

Συνολικά, η σειρά μου αρέσει πολύ, έχει καταφέρει να δείξει πολλά πρωτότυπα πράγματα και ενδιαφέρουσα πλοκή.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έπρεπε να περάσουν κάποια κεφάλαια για να πάρει μπρος η πλοκή, αλλά δεν το θεώρησα ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Ο Tsuna σαν χαρακτήρας και πρωταγωνιστής δεν είναι και τόσο ενοχλητικός αν σκεφτούμε τη σύνδεσή του με τον Vongola Primo. Ένας κλασικός my-pride-is-my-friends πρωταγωνιστής. Βρίσκω ωραίο και το παρελθόν της φαμίλιας και τη σχέση τους με τους προκατόχους τους.

Από τους υπόλοιπους guardian, ιδιαίτερη αδυναμία έχω στον Yamamoto Takeshi(όπως επίσης και στον αντίστοιχο πρώτο, ο οποίος ήταν Ιάπωνας "παλατιού") και στην Chrome.
Από arcobaleno μου αρέσει ο Viper-Mammon και ο Fon, ο οποίος δεν έχει λάβει screen-time, αλλά μου αρέσει).

Από τους Varia, μου αρέσει πολύ ο Squalo και ο Fran.

Γενικότερα έχω μια αδυναμία στους illusionists σε αυτήν τη σειρά.
Το θέμα Chrome-Mukuro το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και όμορφο για τη σειρά. Το τι δηλαδή επίδραση έχει ο ένας στον άλλον μέσα στη σειρά. Ακόμα κι όταν το παίζει tsun tsun ο Mukuro, φαίνεται ακόμα πόσο πολύ νοιάζεται για την Chrome. Όταν τσουνντεριάζει ο Μούκουρο μου τη δίνει, αλλά η soft πλευρά του μου αρέσει κυρίως για την αγάπη μου για την Chrome.

Ενδιαφέρον arc ήταν το Future, ομολογώ. Ήταν ωραίο να τους βλέπεις όλους 10 χρόνια μετά και να είναι τόσο imba-imba.

Επίσης ένα καλό arc ήταν και το Shimon Family. Η αλήθεια είναι ότι δε με πολυτρέλανε. Μου άρεσε η ιστοριούλα του Spade και καλές ήταν και οι μάχες.

Αλλά με το τελευταίο αρκ που βρισκόμαστε τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μπορεί να φταίει ότι μας κρατά σε αγωνία για την κατάρα και όλα τα λοιπά, αλλά έχει έναν αέρα που δεν τον είχε το προηγούμενο λόγου χάρη arc.

Τώρα, αν θα μπορούσα να πω ότι κάτι με ενοχλεί με τη σειρά είναι το ότι η πλοκή πάει κάπως ανοδικά. Εννοώ δηλαδή ότι σε κάθε αρκ βλέπουμε την οικογένεια να παίρνει συνεχώς καινούργιες δυνάμεις και να έχει μια αύξουσα πορεία. Δεν με πειράζει πάρα πολύ, αλλά μου δημιουργεί κάτι παράξενο όσον αφορά το movement της πλοκής. Μου είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω επ'ακριβώς. Το τωρινό arc π.χ. το θεωρώ σαν μια αναγκαία ένεση για την πλοκή. Σαν να παίρνουν ένα διάλειμμα από το όλο up thing.

Βέβαια, έχει η πλοκή το ενδιαφέρον της και αυτό που λέω μπορεί να φαντάζει αμελητέο. Οπότε καταλήγω ότι αυτά τα twists κάνουν πολύ καλό στην πλοκή.

Και μετά από το βγάλσιμο των εσώψυχων μου, πάμε στα του τελευταίου τσάπτερ.

Spoiler: 355

Επίσης
Spoiler:

Ahem, glad to be to your company. :Blissfull:

Edited by Night Wizard Seal, 06 October 2011 - 00:51.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#668 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 19:08

:nod2: Κι άλλος ένας λάτρης του MukuroxChrome. Σήμερα ανέβηκες ακόμη περισσότερο στην εκτίμησή μου.

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί δεν πρόκειται να γράψω αντικειμενικά, θα γράφω +1 και θα συμφωνώ στο πόσο καλά είναι κάποια πράγματα. Τρομάζω όμως με το γεγονός ότι οι fans του Yamamoto αυξάνονται τόσο γρήγορα. Χαίρομαι όμως που αναφέρθηκε ο Sugetsu που είναι respect.

Δοκίμασε να δεις τα fillers του Reborn για να πάρεις δόση και από Fong και από Ugetsu, ειδικά ο Fon παίρνει αρκετό μέρος.

Πάντως βλέπω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε πως το Inheritance Arc ήταν αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Καλως μας ήρθες και να σε βλέπουμε συχνά, μη μας αφήσεις (seriously). Καιρό έχουμε να δούμε τόσο μεγάλο post.

Κι επειδή έψαχνα ευκαιρία να το πω και την βρήκα. Να γιατί ποτέ δεν χαίρομαι με όλη μου την καρδιά όταν βγαίνει D.Gray Man, καθυστερεί πάντα να βγει το εβδομαδιαίο Reborn. :sadist:

ySss0UF.jpg

#669 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2011 - 19:26

Τρομάζω όμως με το γεγονός ότι οι fans του Yamamoto αυξάνονται τόσο γρήγορα.

Έχουμε καλό γούστο.
Posted Image

#670 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 19:28

Χαχαχαχα!!!!
Γιατί ρε παιδιά,ο Yamamoto,είναι πολύ cool,μπορεί όχι τόσο cool όσο ο Hibari αλλά είναι....

Posted Image

#671 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 19:50

:hahaha: Ναι, ειδικά όταν βγαίνει OOC, εκεί τα σπάει ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς δεν σπάει και τους τοίχους.

Πέρα από την πλάκα πάντως, οκ, καλό είναι το παλικάρι, αλλά τον προτιμούσα πολύ περισσότερο στο Daily Life Arc, πριν πάρει ένα σπαθί και αρχίσε και νικάει εκπαιδευμένους ψιφομάχους με τη μία επειδή έχει φυσικό ταλέντο. Τουλάχιστον στη συνέχεια, λόγω προπόνησης, μπορώ να τον δικαιολογήσω.

Επίσης Napster, τι είναι αυτά; Ο Kubo έχει αρχίσει να σου κάνει κακό, να το κοιτάξεις! :hahaha:

ySss0UF.jpg

#672 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 21:57

:hahaha: Ναι, ειδικά όταν βγαίνει OOC, εκεί τα σπάει ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς δεν σπάει και τους τοίχους.

Πέρα από την πλάκα πάντως, οκ, καλό είναι το παλικάρι, αλλά τον προτιμούσα πολύ περισσότερο στο Daily Life Arc, πριν πάρει ένα σπαθί και αρχίσε και νικάει εκπαιδευμένους ψιφομάχους με τη μία επειδή έχει φυσικό ταλέντο. Τουλάχιστον στη συνέχεια, λόγω προπόνησης, μπορώ να τον δικαιολογήσω.

Επίσης Napster, τι είναι αυτά; Ο Kubo έχει αρχίσει να σου κάνει κακό, να το κοιτάξεις! :hahaha:

+1 σε όλο αυτό το υπέροχο post! O Yamamoto και πέφτει σε τοίχους το οποίο τον κάνει adorable αλλά και νικάει χωρίς λόγο ξιφομάχους σαν τον Squalo επειδή έτσι θέλει η manga-ka για τον αγαπημένο της χαρακτήρα! :burningbe3::roar::madtodeath::mador2: Πολλοί χαρακτήρες αδικούνται εξαιτίας του και δεν είναι καθόλου αντιπαθητικός απλώς απ'την υπερβολική αδυναμία που του δείχνει η Amano μας έχει σπάσει τα νεύρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#673 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2011 - 22:24

Έτσι σας θέλω, ζηλέψτε! Δεν χρειάζεται ένας χαρακτήρας να είναι το δεξί χέρι του πρωταγωνιστή, αριστερό ποδί της κοπέλας του, ο badass κακός αρχηγός κτλ. Be Yamamoto, be awesome and let the haters hate him.:Blissfull:

Άσε-άσε. Εδώ με έχει βάλει με το ζόρι να διαβάζω το spin-off manga του.:uhh:

@FAI χαρακτήρες σαν τον Yamamoto ανεβάζουν επίπεδο την σειρά απο μόνοι τους, είναι ο Iori του Hitman Reborn. ;)

#674 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 22:31

Ha ha, Yamamoto hater janai! Απλώς με εκνευρίζει που η manga-ka του δείχνει τέτοια αδυναμία. Και μη βάζουμε τον Yamamoto στο ίδιο τσουβάλι με τον Iori τώρα, πιο πολύ σαν...χμ, ασ'το, δεν έχει equivalent με το Gamaran επειδή το Gamaran δεν έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες. ΧΡ Πάντως εγώ να σε πω, τον θεωρώ adorable αλλά too overpowered.

Squalo, we believe in you, show the katana brat who's boss! :3

Όσον αφορά τον Kubo, όλα είναι μέρος του σχεδίου του΄ δε θέλει να αφήσει ούτε έναν που να μην το έχει διαβάσει ποτέ! Χα. Χα. Χα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#675 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 22:32

:hahaha: Αν ο Yamamoto είναι ο Iori του Hitman, ο Ηibari τι είναι; Ολόκληρη κατηγορία από μόνος του; Οκ, εντάξει, ο καθένας έχει τον ρόλο του θα λέμε και θα καθησυχάζουμε τους εαυτούς μας. Τον Yamamoto τον εκτιμώ περισσότερα σαν χαρακτήρα όταν ηρεμεί τα πράγματα και βάζει κάποιους στην θέση τους παρά όταν το παίζει imba. Εκείνο το pannel με την πιο OOC φάση που είχε ποτέ, μου έχει μείνει τραύμα. Ήταν λες και είχαν στείλει κλώνο του.

Το καλό είναι ότι ακόμα κι αν έχει προτιμήσεις σε κάποιες φάσεις σε ορισμένους χαρακτήρες, μπορεί να κάνει να τους εμφανίσει κάτι αιώνες, αλλά δεν τους ξεχνάει (αν εξαιρέσεις κάτι κατακαημένες ψυχές τύπου Longchamp που δεν της κολλάνε στην πλοκή - ωραίες εποχές).

Napster, λέω καλύτερα να σταματήσει να σε βάζει να διαβάζεις τα spin-off και να σε βάλει να ψάξεις την πλοκή που τον έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό μπας και τα ξαναβρούνε.

Edited by Kai, 05 October 2011 - 22:37.

ySss0UF.jpg