Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#496 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 21 June 2011 - 16:39

Πάρε

Posted Image

HnH5aB0.jpg

#497 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 June 2011 - 17:43

Το μάθημα για το οποίο καθόμουν και διάβαζα μέσ΄τη νύστα χθες αλλά και σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε από τις 3 σε κάποια πρωινή ώρα χωρίς να έχει βγει καμία ανακοίνωση.

Μαντέψτε πότε το έμαθα.

Να πεις ότι δε στο λεγα να το δώσεις στην επαναληπτική,αλλά δεν ήθελες να με ακούσεις:hihi2:

Posted Image

#498 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 23 June 2011 - 13:58

Το μάθημα για το οποίο καθόμουν και διάβαζα μέσ΄τη νύστα χθες αλλά και σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε από τις 3 σε κάποια πρωινή ώρα χωρίς να έχει βγει καμία ανακοίνωση.

Μαντέψτε πότε το έμαθα.

Αν μου συνεβαινε αυτό το πράμα, θα πήγαινα και θα τους άρχιζα στα μπινελικια. Μια ζωή gtp είναι με τις ανακοινώσεις. Αλλά δημόσιοι είναι, τι να πεις; ...Τσέκαρέ το πολύ καλά πρώτα και πήγαινε και προσπάθησε να βγάλεις άκρη (αν βγάλεις καμία) και αν έχεις το ψυχικό/πνευματικό σθένος, γιατί θα σου βγάλουν την Παναγία :P.

#499 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 June 2011 - 17:24

έγραφα σήμερα ένα από τα πιο περίεργα μαθήματα του εξαμήνου μου (λογικά κυκλώματα) και 3 πράγματα που δεν είχα διαβάσει τα έβαλε....ξεφτιλισμένε Aiken:madtodeath:
ευτυχώς έγραψα γύρω στο 6 -,-...

#500 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 24 June 2011 - 12:21

απο εμπειρία ξέρω ότι όταν διαβάσεις το 90% της ύλης, στην εξέταση τα μισά θέματα που θα πέσουν θα είναι απο το 10% που δεν πρόλαβες να διαβάσεις.

κ η ******* είναι οτι δεν ξέρεις ποιο είναι το 10%. το μαθαίνει οταν πια είναι αργά κ δεν θα προλαβαίνεις να το βγάλεις.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#501 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 24 June 2011 - 13:33

απο εμπειρία ξέρω ότι όταν διαβάσεις το 90% της ύλης, στην εξέταση τα μισά θέματα που θα πέσουν θα είναι απο το 10% που δεν πρόλαβες να διαβάσεις.

κ η ******* είναι οτι δεν ξέρεις ποιο είναι το 10%. το μαθαίνει οταν πια είναι αργά κ δεν θα προλαβαίνεις να το βγάλεις.

Ακόμα και εκεί...Πάω να δώσω πριν κάτι μέρες Διαφορικές Ι.Διαβάζω τα SOS,με πρώτο και καλύτερο τις "ακριβείς εξισώσεις".Έμπαινε κάθε χρόνο θέμα,ή έστω ένα υποερώτημα.Ήταν bonus βαθμός,αν δεν ήξερες ακριβείς δεν πήγαινες να δώσεις Διαφορικές.

Ο τύπος δεν έβαλε ακριβείς.Και επίσης δεν έβαλε δυναμοσειρές,που ήταν ψιλοSOS,εκτός αν έβαλε στο 1 από τα 4 θέματα που μπορούσαμε να επιλέξουμε.

Μερικές φορές όταν όλο το σύμπαν δεν θέλει να περάσεις το μάθημα,δεν θα περάσεις το μάθημα.

Ευτυχώς που όπως λέει και ο Jiraiya υπάρχει και η επαναληπτική...Βέβαια αν δεν το περάσεις και κει...................

#502 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 24 June 2011 - 13:46

Ακόμα και εκεί...Πάω να δώσω πριν κάτι μέρες Διαφορικές Ι.Διαβάζω τα SOS,με πρώτο και καλύτερο τις "ακριβείς εξισώσεις".Έμπαινε κάθε χρόνο θέμα,ή έστω ένα υποερώτημα.Ήταν bonus βαθμός,αν δεν ήξερες ακριβείς δεν πήγαινες να δώσεις Διαφορικές.

Ο τύπος δεν έβαλε ακριβείς.Και επίσης δεν έβαλε δυναμοσειρές,που ήταν ψιλοSOS,εκτός αν έβαλε στο 1 από τα 4 θέματα που μπορούσαμε να επιλέξουμε.

Μερικές φορές όταν όλο το σύμπαν δεν θέλει να περάσεις το μάθημα,δεν θα περάσεις το μάθημα.

Ευτυχώς που όπως λέει και ο Jiraiya υπάρχει και η επαναληπτική...Βέβαια αν δεν το περάσεις και κει...................

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Υπαρχουν στιγμες που να χτυπας το κωλο σου κατω,αν δεν θελει το συμπαν να πεαρσεις δεν θα περασεις.Εννοειτα και αντιστροφα
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#503 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 June 2011 - 14:33

^^συμφωνώ

άλλος καθηγητής μίκροηλεκτρονική βάζει κάθε φορά 3 θέματα και το ένα είναι μετρητές με j-k flip flop τους μάθαινω-με βοήθεια παιδιού πάω να γράψω (έχω δεί τα πάντα όλα πήγαινα για βαθμό) και ο αχαρακτήριστος έβαλε 4 θέματα και καθόλου μετρητές ..μάλλον το περνάω αυτό αλλά ρε φίλε έλεος σκάει και με ένα χαμόγελο το τρίτο από τα 4 δε μας το είχε πει καν παρά μόνι μια αναφορά στη θεωρία και λίγο στο εργαστήριο

#504 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 June 2011 - 20:54

Εγώ μάλλον σήμερα κατάφερα να πιάσω ένα 10 (αναβαθμολόγηση).

Να δω Τετάρτη-Παρασκευή που έχω Γραμμική Άλγεβρα (παλεύεται ευτυχώς) και Αναλύshit II. Δύο ρημάδια μείνανε :|

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#505 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 29 September 2011 - 00:11

Σήμερα μπήκα στο profile φοιτητή στην σελίδα της σχολής και είδα τις αλλαγές που έχουν κάνει. Θέλω να πέσω στο κρεβάτι μου, να κλάψω με τις ώρες και έπειτα να αυτοκτονήσω.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#506 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 29 September 2011 - 00:45

Σήμερα μπήκα στο profile φοιτητή στην σελίδα της σχολής και είδα τις αλλαγές που έχουν κάνει. Θέλω να πέσω στο κρεβάτι μου, να κλάψω με τις ώρες και έπειτα να αυτοκτονήσω.

αλλαγές σε τί επίπεδο?
Posted Image

#507 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 29 September 2011 - 00:50

Ενα εχω να πω.. οσοι δωσατε ειστε πολυ τυχεροι.. Εγω ουτε καν την ευκαιρια να δωσω ειχα. 1 μηνα καταληψη. 2ο ετος θα ειμαι και θα πρεπει να περασω 26 μαθηματα. Αν ειναι δυνατον. Αντε τις θεωριες τις στριμωχνεις. Τα εργαστηρια ομως? Και μαλιστα δεν δικαιουμαι καμια απουσια. Μονο 1 και αυτο με χαρτι νοσοκομειου.

#508 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 29 September 2011 - 01:04

αλλαγές σε τί επίπεδο?

Σε εφιαλτικό. Με έκοψαν σε εργαστήρια τα οποία είχα περάσει με εννιάρια και δεκάρια επειδή συγχωνεύτηκαν με μαθήματα στα οποία είχα μείνει. Ο ιδρώτας μου πήγε χαμένος...
Θα κάνουμε αύριο ντου με τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριες στην γραμματεία της σχολής (αυτοί βρίζοντας κι εγώ σπαράζοντας στο κλάμα) για να δούμε τι στον μπιμπ θα γίνει.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#509 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 29 September 2011 - 01:17

Σε εφιαλτικό. Με έκοψαν σε εργαστήρια τα οποία είχα περάσει με εννιάρια και δεκάρια επειδή συγχωνεύτηκαν με μαθήματα στα οποία είχα μείνει. Ο ιδρώτας μου πήγε χαμένος...
Θα κάνουμε αύριο ντου με τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριες στην γραμματεία της σχολής (αυτοί βρίζοντας κι εγώ σπαράζοντας στο κλάμα) για να δούμε τι στον μπιμπ θα γίνει.

Μιας που κανετε ντου βγαλτε τους αυτους εξω και μεινετε εσεις μεσα..

#510 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 29 September 2011 - 02:05

wow, αλλαξαν το πρόγραμμα σπουδών? χωρίς να το ξέρετε? αυτό συνήθως ακούγεται πριν γίνει. δεν φταίει η γραμματεία για αυτό, τους καθηγητές πρέπει να βρείτε κ αυτό για να σας κρατήσουν τους βαθμούς (ξέρω τί σημαίνει εργαστήρια), διότι για να ξαναεπιστρεψει το προγραμμα σπουδών πίσω δεν παίζει.
Posted Image