Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 29 September 2011 - 13:41
Posted 15 October 2011 - 13:30
Εξίσου σημαντική θα είναι και η συμμετοχή σας και στο εθελοντικό πρόγραμμα «Εύδοξος+», καθώς αυτό θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων και θα αποδώσει σπουδαία περιβαλλοντικά οφέλη.
Συγκεκριμένα τίθεται από σήμερα σε λειτουργία το «Εύδοξος+», με σκοπό την ανταλλαγή χρησιμοποιημένων συγγραμμάτων μεταξύ των φοιτητών του ίδιου Τμήματος. Μέσω αυτής της νέας δράσης - όπως συμβαίνει σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο – όσοι φοιτητές το επιθυμούν μπορούν να διαθέτουν σε συμφοιτητές τους συγγράμματα παλαιότερων ετών, τα οποία δεν χρειάζονται πλέον για τις σπουδές τους, απολαμβάνοντας έτσι διάφορα πλεονεκτήματα.
Από τις 24/10/2011, που αρχίζει η διανομή των συγγραμμάτων, κάθε φοιτητής που δικαιούται ένα σύγγραμμα θα μπορεί να επιλέξει, είτε ένα νέο ανάτυπο μέσω του «Εύδοξος», είτε ένα μεταχειρισμένο ανάτυπο μέσω του «Εύδοξος+», εφόσον βέβαια υπάρχει αντίστοιχη δήλωση διαθεσιμότητας από άλλον φοιτητή.
Τελικά άδικα μυξόκλαιγα. Η απίστευτα χρήσιμη εξυπηρετική και καλοσυνάτη γραμματεία μας έκανε ένα λάθος (το οποίο φυσικά δεν έχουν διορθώσει ακόμα) με την ιστοσελίδα και τα εμφάνιζαν έτσι. Η βαθμοί είναι αποθηκευμένοι στη μνήμη.δεν φταίει η γραμματεία για αυτό, τους καθηγητές πρέπει να βρείτε κ αυτό για να σας κρατήσουν τους βαθμούς (ξέρω τί σημαίνει εργαστήρια), διότι για να ξαναεπιστρεψει το προγραμμα σπουδών πίσω δεν παίζει.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 15 October 2011 - 13:37
καλό αυτό!Κάποιοι ξεμένουν από συγγράμματα.
Τελικά άδικα μυξόκλαιγα. Η απίστευτα χρήσιμη εξυπηρετική και καλοσυνάτη γραμματεία μας έκανε ένα λάθος (το οποίο φυσικά δεν έχουν διορθώσει ακόμα) με την ιστοσελίδα και τα εμφάνιζαν έτσι. Η βαθμοί είναι αποθηκευμένοι στη μνήμη.
απο λεφτά ξέμειναν! διότι ο "καλος" καθηγητής μας αναγκαζει να επιλεξουμε το δικό του βιβλίο που στοιχίζει 100 ευρώ κ όχι ενα αλλο μεταφρασμένο ξένων συγγραφέων που στοιχίζει 40 ευρώ (κ που είναι κ καλύτερο μαλιστα) μιας κ τα θεματα απο εκεί θα είναι, για να πάρει ποσοστά απο τις πωλήσεις. ολόκληρη επιχειρηση το Uni. δεν θα αργήσει ο καιρός που θα τα κόψουν κ αυτά κ θα αγοράζεις τα βιβλία σου.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 15 October 2011 - 14:12
Posted 18 October 2011 - 11:51

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 15 November 2011 - 02:39
Μου την δίνει που χάνονται αβέρτα παραδόσεις μαθημάτων,ακόμα και για άκυρους λόγους,και στην εξεταστική πάλι θα αναγκαστούμε να δώσουμε έχοντας διδαχτεί ούτε το 75% της ύλης
Μου την δίνει που στριμώξανε την εξεταστική Σεπτεμβρίου σε 6 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΟΛΟ,και χρωστάω τα κέρατά μου
Μου την δίνει που η γραμματεία του τμήματός μου είναι για τον π@@τσο
Μου την δίνει που ενώ καραγουστάρω τα αντικείμενα κάποιων μαθημάτων,αυτά τα έχουν κάποιοι ''καθηγητές'' που όχι μόνο τα διδάσκουν χάλια-αυτό είναι το λιγότερο-,αλλά τροποποιούν την ύλη(και πολλές φορές με άξονα τα προσωπικά τους πιστεύω)σε σημείο που να έχει ελάχιστη σχέση με τον τίτλο του μαθήματος,χωρίς υπερβολή.Και αυτά με αποκορύφωμα το τωρινό εξάμηνο,όπου όλα τα μαθήματα είναι επιλογής

Posted 15 November 2011 - 03:05
Αμ δε όμως...Στην εξεταστική του Ιουνίου εμείς δώσαμε ένα μάθημα έχοντας για εξεταστική ύλη 300 σελίδες,την στιγμή που δεν διδάχτηκαν ΟΥΤΕ ΟΙ 150.
2-3 φορές είχε να πάει σε Σύγκλητο,την άλλη ακυρώθηκε επειδή είχανε συνέδριο και δεν υπήρχε αίθουσα,την άλλη έπρεπε να καθαριστεί το αμφιθέατρο(!!!)...Τραγικά πράγματα ειλικρινά
Και φυσικά τα ίδια γίνονται και στο τωρινό εξάμηνο,όπως και σε όλα τα προηγούμενα....
Καλά η εξεταστική ήταν κωμωδία,σε όσα φιλαράκια που φοιτούν σε άλλες σχολές το έχω πει δεν το πιστεύανε,νόμιζαν πως τους έκανα πλάκα

Posted 15 November 2011 - 03:17
Aυτή η οργάνωση υπάρχει σε όλα τα δημόσια εκπαιδευτήρια.Moυ την δίνει η οργάνωση που υπάρχει(?) στην Πάντειο
Εμείς στριμοχνώμαστε 50 άτομα σε μια αίθουσα των δέκα τετραγωνικών χωρίς καθηγητές στα εργαστήρια (γιατί εντάξει, τι να σου κάνει ένας μόνος του όταν έχει τόσο παιδιά να διορθώσει, περνάει το τετράωρο και δεν έχει κοιτάξει ακόμα τις εργασίες).
Posted 15 November 2011 - 03:24
Δεν ξέρω τι τμήμα είσαι,αλλά σε μας αν διδασκόταν σωστά δεν θα υπήρχε θέμα αν παρακολουθούσες τα μαθήματα...Βέβαια οι περισσότεροι/ες φοιτητές/τριες λιώναμε έξω απ την αίθουσα/παρκάκι/καφετέριες τα πρώτα εξάμηνα και μας έχουν μείνει μαθήματα από τότε...Είναι και το ότι με 5-6 μαθήματα το εξάμηνο δεν βγαίνει τόση ύλη και το ότι ελάχιστοίεκεί μέσα ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους τέσπα...
Ναι οι περισσότεροι καθηγητές κάνουν χάλια μάθημα,τουλάχιστον στο τμήμα που μαι γω,το γράψα και πιο πάνω....
Μπα,απλά εμείς είμαστε απ τους τυχερούς που τύχανε σε τέτοια πανεπιστήμια...Aυτή η οργάνωση υπάρχει σε όλα τα δημόσια εκπαιδευτήρια.
Εμείς στριμοχνώμαστε 50 άτομα σε μια αίθουσα των δέκα τετραγωνικών χωρίς καθηγητές στα εργαστήρια (γιατί εντάξει, τι να σου κάνει ένας μόνος του όταν έχει τόσο παιδιά να διορθώσει, περνάει το τετράωρο και δεν έχει κοιτάξει ακόμα τις εργασίες).
Π.χ στο Πολυτεχνείο και σε κάποια τμήματα της Φιλοσοφικής είναι τζιτζι,και από εγκαταστάσεις και από συνέπεια.
Μιας και είπα εγκαταστάσεις,θυμήθηκα και το ''γυμναστήριο'' που έχουμε στο Πάντειο...Σαν μικρό δωμάτιο,και από εξοπλισμό...κλάφτα...πιο πολύ για μπαλαρινότοπο μοιάζει παρά με γυμναστήριο...μόνο το γήπεδο αξίζει..

Posted 15 November 2011 - 04:34
Posted 15 November 2011 - 10:56
Posted 15 November 2011 - 15:02
9-11: Γραμμική Άλγεβρα, λείπει ο καθηγητής σε συνέδριο οπότε κενό.
11-1: Εισαγωγή στην Επιστήμη κτλ., μετά από μισή ώρα ήρθε ένας μεταπτυχιακός, μας είπε δυο λόγια και μετά από μια ώρα φύγαμε γιατί δεν ερχόταν άλλος.
1-τώρα: Κανένα μάθημα γιατί γίνεται συνέλευση και μάλλον θα κρατήσει ως το βράδυ.