Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 14 June 2011 - 16:28

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 14 June 2011 - 20:21
Posted 14 June 2011 - 21:24
μια γυναικα χονδρη στα γκουντις με μια εικονα παιδιων απο την αφρικη στο πλαι ...
εσυ εισαι ας πουμε ... εισαι η χονδρη ..

Posted 14 June 2011 - 21:33
σκεψου μια εικονα΄
μια γυναικα χονδρη στα γκουντις με μια εικονα παιδιων απο την αφρικη στο πλαι ...
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι motivating αυτό.Εγώ όταν το σκέφτομαι πιο πολύ λυπάμαι τα παιδάκια που δεν έχουν να φάνε σήμερα παρά σκέφτομαι την μελλοντική μου κατάσταση αν δεν βρίσκω δουλειά.
@6Greed9:Δοκίμασε με παρέα.Ή δοκίμασε με κάποιον στο ίδιο δωμάτιο με σένα τουλάχιστον.Ή επίσης μπορείς να διαβάζεις λίγο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Διάβαζε ένα μισάωρο,ξεκουράσου άλλο τόσο,αλλά μετά ξαναδιάβασε.Rinse and repeat.
Ούτε εγώ είμαι του πολύ διαβάσματος,συνήθως μέσα στην εξεταστική πιέζω λίγο παραπάνω τον εαυτό μου να ανοίξω κάνα βιβλίο...
Posted 14 June 2011 - 23:00

Posted 14 June 2011 - 23:37
εχει να κανει με το που καταληγει ενας τεμπελης και ακαματης αν δεν διαβαζει και ειναι σε εγρηγορση
Μα εκεί είναι που κάνεις λάθος.Το να μην διαβάζει κάποιος δεν τον κάνει όλως ξαφνικώς τεμπέλη και ακαμάτη.Υπάρχουν πολλοί που μισούν το διάβασμα αλλά γουστάρουν κάποια χειρωνακτική εργασία π.χ....
Posted 14 June 2011 - 23:39

Posted 15 June 2011 - 00:15
Μα εκεί είναι που κάνεις λάθος.Το να μην διαβάζει κάποιος δεν τον κάνει όλως ξαφνικώς τεμπέλη και ακαμάτη.Υπάρχουν πολλοί που μισούν το διάβασμα αλλά γουστάρουν κάποια χειρωνακτική εργασία π.χ....
παραπεμπεις στην χθεσινη συζητηση στην μαυρη τρυπα

Posted 15 June 2011 - 00:40
Δοκίμασε με παρέα.Ή δοκίμασε με κάποιον στο ίδιο δωμάτιο με σένα τουλάχιστον.Ή επίσης μπορείς να διαβάζεις λίγο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Διάβαζε ένα μισάωρο,ξεκουράσου άλλο τόσο,αλλά μετά ξαναδιάβασε.Rinse and repeat.
χμου ισως ερθει αυριο ενας φιλος να με βοηθησει κιολας.
δυστυχως εγω τεινω να διαβαζω μισαωρο και να ξεκουραζομαι τριωρο...
xp
σκεψου μια εικονα΄
θα μελαγχολησω σκεπτομενος τις σαπιλες της παλιοζωης
Posted 15 June 2011 - 01:41
Χθες μπάλωσα μια κάλτσα για παράδειγμα. Όλως τυχαίως την ώρα που διάβαζα ε.
Posted 15 June 2011 - 02:00
Η εξεταστική είναι η πιο παραγωγική περίοδος.
πιο πολυ μου κανει ν αμπαλωσες δικαιολογια..

Posted 15 June 2011 - 09:06
Η εξεταστική είναι η πιο παραγωγική περίοδος.
Ναι,επειδή σιχαινόμαστε το διάβασμα,προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα κάνοντας άλλα πράγματα.Συγυρίζουμε το σπίτι,φτιάχνουμε ότι έχει χαλάσει,κλπ,κλπ...
Εγώ καθημερινά φτιάχνω και από μία πιατέλα γλυκό,σε λίγο δεν θα χω ούτε χώρο να τις βάλω στο ψυγείο

Posted 15 June 2011 - 12:17

Posted 16 June 2011 - 23:55
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 17 June 2011 - 23:50

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!