Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#436 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 February 2011 - 23:12

Κοίτα και εγώ η αλήθεια είναι ότι περνάω πιο εύκολα τα μαθήματα μαθηματικών (έχω και πολλά ) παρά της πληροφορικής . Λες να αλλάξω και εγώ ? :P

Ναι φαντάζομαι όλοι θα το λέμε αυτό,μιας και γω σχεδόν ότι μάθημα και να έχω πάρει μέχρι τώρα από άλλα τμήματα είναι αρκετά πιο εύκολο από τα δικά μας μαθήματα που εμβαθύνουν αρκετά...Είναι και μερικά βέβαια...Μισώ τη μηχανική,και ευτυχώς δεν πήρα το βιβλίο γιατί δεν βλέπω να ασχολούμαι ποτέ πάλι...:madtodeath:

#437 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 February 2011 - 08:40

τελος εξεταστικης
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#438 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 February 2011 - 09:14

Όταν άλλοι τελειώνουν την εξεταστική, εμείς έχουμε τελειώσει και την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων (με μία εβδομάδα ξεκούρασης πριν). Έτσι είναι όταν γράφεις 3 μαθήματα μέσα σε 7 ημέρες... και για το πιο γελοίο έχει 10 μέρες κενό

#439 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 February 2011 - 10:06

3 μαθήματα σε 7 μέρες θεωρούνται πολύ πυκνά..?Να σε δω τι θα λες αν δίνεις ποτέ 3 μαθήματα σε 3 μέρες...

Κοίτα,ένας λόγος που κάποια σχολή αργεί να ξεκινήσει και να τελειώσει την εξεταστική της είναι λόγω καταλήψεων.Αν με καταλήψεις κόβεις ώρες από το μάθημα ενός καθηγητή και δεν καταφέρει να συμπληρώσει ένα ελάχιστο όριο,το μάθημα θεωρείται ότι δεν έχει γίνει,με ανάλογες επιπλοκές στην εξεταστική.Οπότε μετά αναγκαστικά τραβάνε οι ίδιοι τα μαθήματα επιπλέον βδομάδες,και πιέζουν και την εξεταστική αναλόγως.

#440 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 19 February 2011 - 11:06

τελείωσε και η δική μας εξεταστική την πέμπτη και την δευτέρα ξεκινάμε μαθήματα :mador2:

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#441 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 19 February 2011 - 13:56

εγω ακομη δεν ξερω ποτε ξεκιναμε...και ουτε με νοιαζει...γιατι ουτως η αλλως τρελοκομειο ειναι εκει μεσα!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#442 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 February 2011 - 14:00

3 μαθηματα σε δυο μερες?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#443 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 19 February 2011 - 17:09

3 μαθηματα σε δυο μερες?

Είχες 3 μαθήματα σε 2 μέρες ? :oo: Εμάς γίνεται αυτό μόνο με μαθήματα άλλων εξαμήνων .

#444 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 19 February 2011 - 17:18

εμάς ευτυχώς όχι ακόμα

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#445 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 19 February 2011 - 17:24

Πιστεύω πως η καινοτομία της σχολής μου δεν υπάρχει πουθενά αλλού...τα μαθήματα του εαρινού αρχίζουν 24/2 και η εξεταστική ουσιαστικά τελειώνει 3/3.:hahaha:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#446 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 February 2011 - 18:27

3 μαθήματα σε 7 μέρες θεωρούνται πολύ πυκνά..?Να σε δω τι θα λες αν δίνεις ποτέ 3 μαθήματα σε 3 μέρες...

Nαι, όταν έχεις 6 στο εξάμηνο. Και όταν έχεις 10 ημέρες κενό μεταξύ των 5 μαθημάτων και του 6ου, που είναι χαβαλέ.

Να σε δω τι θα λες αν δίνεις ποτέ 3 μαθήματα σε 3 μέρες...

Έχει τύχει το Σεπτέμβριο. Απλά έδωσα μόνο το 1 :

Βέβαια παίζουν ρόλο και τα κενά που έχεις μεταξύ του τέλους των μαθημάτων και της αρχής της εξεταστικής.

#447 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 February 2011 - 21:18

Το ρεκόρ μου είναι 3 μαθήματα σε μία μέρα. Και τα πέρασα και τα 3 :tensai: Βέβαια ήταν μαθήματα διαφορετικών εξαμήνων αλλά κουβέντα να γίνεται.

E5VV38U.jpg

#448 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 February 2011 - 12:50

οκ, αλλα δε γραφετε 8 το πρωι (κ πρεπει να περιμενετε λεωφορειο απ τις 7+)

Posted Image

#449 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 February 2011 - 13:02

Ποιος τό΄πε;

HnH5aB0.jpg

#450 Shevliaskovic

Shevliaskovic