Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 27 August 2010 - 14:44

Posted 27 August 2010 - 17:58
Βασικα αυτο που ανεφερες οτι το ενα ειναι "ευκολο" κ το αλλο "δυσκολο" δεν ισχυει στην πραγματικοτητα....αρκει να εχεις φυσικα την ορεξη να διαβασεις.
Posted 28 August 2010 - 01:57

Νο, really. Η ύλη μου στη Βιοστατιστική ήταν πάνω-κάτω ό,τι έκανα από Στατιστική στην 3η Λυκείου συν κάτι ψιλά από έλεγχο υποθέσεων και επιδημιολογικούς δείκτες (χωρίς αποστήθιση τύπων) οπότε δεν ήθελε ιδιαίτερη προσπάθεια. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με την ύλη σου.
Posted 28 August 2010 - 13:43
Posted 29 August 2010 - 10:55
Posted 29 September 2010 - 13:09
Λοιπόν. Ξεκινάω μαθήματα από την Δευτέρα(4/10).To πρόγραμμα ακόμα όμως δεν έχει βγει.
Πήρα τηλέφωνο τη γραμματεία του τμήματος μου (για να ρωτήσω αν έχει βγει το πρόγραμμα και πότε θα βγει σε περίπτωση που δεν έχει βγει ακόμα), και μου είπαν πως δεν ξέρουν αν βγει καν αυτή τη βδομάδα.
Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο, ελπίζοντας πως θα μάθω επιτέλους το πρόγραμμα. (άλλα άτομα σε άλλα τμήματα έχουν ήδη πάρει το πρόγραμμα από την ημέρα εγγραφής - στο δικό μας τμήμα όμως ακόμα τίποτα

Το ερώτημα είναι: Σε περίπτωση που δεν μάθω το πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα (όταν αρχίζουν και την μαθήματα δηλαδή), τι να κάνω; What do? Μια κοπέλα μου είπε να πάω πρώι εκεί, μπας και κάνουμε μάθημα π.χ.
Edited by Randell, 29 September 2010 - 13:43.
Posted 29 September 2010 - 13:54
Δεν είσαι ο μόνος που ζει αυτή την κατάσταση.

Posted 29 September 2010 - 14:13
Come to Tei of Peiraiusbump
Λοιπόν. Ξεκινάω μαθήματα από την Δευτέρα(4/10).To πρόγραμμα ακόμα όμως δεν έχει βγει.
Πήρα τηλέφωνο τη γραμματεία του τμήματος μου (για να ρωτήσω αν έχει βγει το πρόγραμμα και πότε θα βγει σε περίπτωση που δεν έχει βγει ακόμα), και μου είπαν πως δεν ξέρουν αν βγει καν αυτή τη βδομάδα.
Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο, ελπίζοντας πως θα μάθω επιτέλους το πρόγραμμα. (άλλα άτομα σε άλλα τμήματα έχουν ήδη πάρει το πρόγραμμα από την ημέρα εγγραφής - στο δικό μας τμήμα όμως ακόμα τίποτα)
Το ερώτημα είναι: Σε περίπτωση που δεν μάθω το πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα (όταν αρχίζουν και την μαθήματα δηλαδή), τι να κάνω; What do? Μια κοπέλα μου είπε να πάω πρώι εκεί, μπας και κάνουμε μάθημα π.χ.Spoiler:
Posted 29 September 2010 - 14:17

σε μενα εχει το προγραμμα στο ιντερνετ! λεει ξεκιναμε 4 οκτωβριου και μετα παλι στις 11 και συνεχιζει στην υπολοιποη εβδομαδα! ρε παιδια τις πρωτες μερες γινεται μαθημα? αξιζει να παω απο την πρωτη μερα?
Posted 29 September 2010 - 14:32
ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Ανακοινώνεται στου σπουδαστές του Α’ εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας/ΣΕΥΠ/ΤΕΙ Κρήτης ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στις 4/10/2010 και ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο 3 της Σχολής.
Τσέκαρα το site της σχολής μόλις τώρα και βρήκα αυτό,οπότε λογικά όλα οκ. (σήμερα λογικά το ανέβασαν, αφού χθες που τσέκαρα δεν είχα βρει τίποτα).
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Posted 29 September 2010 - 14:41
και εγω εφετος ξεκιναω! φοιταει κανεις θεσσαλονικη πολιτικες επιστημες?
σε μενα εχει το προγραμμα στο ιντερνετ! λεει ξεκιναμε 4 οκτωβριου και μετα παλι στις 11 και συνεχιζει στην υπολοιποη εβδομαδα! ρε παιδια τις πρωτες μερες γινεται μαθημα? αξιζει να παω απο την πρωτη μερα?
Ξεκινάς ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τα μαθήματα από την πρώτη μέρα . Τώρα γιατί σε σας έχει αυτό το κενό και τι θα κάνετε στις 4 δεν ξέρω , αλλά από τη πρώτη μέρα αρχίζεις αμέσως , άντε να σου κάνουν οι καθηγητές καλωσορίσματα και να σου πουν λίγα λόγια για τη σχολή . Τη δεύτερη μέρα όμως τα κεφάλια μέσα

Posted 30 September 2010 - 21:43

Δυστυχως αρχιζω απο Δευτερα

Posted 10 October 2010 - 19:30
Posted 18 October 2010 - 11:58

Posted 18 October 2010 - 17:58