Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#331 anztram

anztram

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 03 August 2010 - 15:59

Παιδιά, εγώ μετά το καλοκαίρι περνάω σε ΑΕΙ είτε Θεσσαλονίκη είτε Κομοτηνή. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τους καθηγητές στα Πανεπιστήμια? Έχω ακούσει κάτι τρελές ιστορίες πως σε κόβουν λέει επειδή έχεις άλλη ιδεολογία ή επειδή θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς για να περάσεις το μάθημα (λολ) κ κάτι τέτοια.

#332 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 10 August 2010 - 02:25

Σπουδαζω στην Ελβετια Wirtschaftsinformatik για οσους ξερουν γερμανικα.Για τους αλλους ειναι κατι σαν οικονομια και πληροφορικη μαζι :P.
The Suraido Project

Posted Image

#333 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 August 2010 - 11:01

Παιδιά, εγώ μετά το καλοκαίρι περνάω σε ΑΕΙ είτε Θεσσαλονίκη είτε Κομοτηνή. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τους καθηγητές στα Πανεπιστήμια? Έχω ακούσει κάτι τρελές ιστορίες πως σε κόβουν λέει επειδή έχεις άλλη ιδεολογία ή επειδή θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς για να περάσεις το μάθημα (λολ) κ κάτι τέτοια.

Σχεδόν σε όλες τις σχολές θα βρεις έναν-δύο τέτοιους.

Edited by Erebos, 10 August 2010 - 11:19.

Posted Image
Posted Image

#334 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 10 August 2010 - 22:39

Αυτο δεν ειναι τιποτα... Καλυτερα να παρεις ηρεμιστικα οταν ξεκινησεις. Θα τα χρειαστεις.

Εχω 5 μαθηματα για την εξεταστικη του Σεπτεμβρη. Ποιος διαβαζει ιστορια της Ευρωπης 400+ σελιδες?! Βαριεμαι :sadist:

#335 anztram

anztram

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 11 August 2010 - 06:50

Αυτο δεν ειναι τιποτα... Καλυτερα να παρεις ηρεμιστικα οταν ξεκινησεις. Θα τα χρειαστεις.

Εχω 5 μαθηματα για την εξεταστικη του Σεπτεμβρη. Ποιος διαβαζει ιστορια της Ευρωπης 400+ σελιδες?! Βαριεμαι :sadist:

Οι σχολές μας (θεωρητικές) είναι γενικά κάπως βαρετές και βασίζονται στην αποστήθιση με αποτέλεσμα να χάνουν εντελώς το ενδιαφέρον τους.:sadist::sadist::sadist:

#336 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 14 August 2010 - 21:52

Σπουδαζω στην Ελβετια Wirtschaftsinformatik για οσους ξερουν γερμανικα.Για τους αλλους ειναι κατι σαν οικονομια και πληροφορικη μαζι :P.

Καλή φάση.

Κατι σαν το ΔΕΤ του ΟΠΑ δηλαδη?

#337 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 14 August 2010 - 22:02

ΔΕΤ ,ΟΠΑ ? :P
The Suraido Project

Posted Image

#338 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 14 August 2010 - 22:12

Ωπ..:P

Τμήμα Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας στο Οικονομικο Πανεπιστήμιο Αθηνας..
http://dmst.aueb.gr/

#339 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 14 August 2010 - 22:21

ΟΠΑ λογικα ειναι Οικονομικα Πανεπιστιμιο Αθηνων ειδαλως πεζει κα να ειναι το τραγουδι του Αλκαιου στην Ευροραση.
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#340 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 15 August 2010 - 09:42

Σχεδόν σε όλες τις σχολές θα βρεις έναν-δύο τέτοιους.

Ας ελπίζουμε να είναι ένας-δύο γιατί από οκτώβριο μπαίνω κ εγώ στο club.

Οι σχολές μας (θεωρητικές) είναι γενικά κάπως βαρετές και βασίζονται στην αποστήθιση με αποτέλεσμα να χάνουν εντελώς το ενδιαφέρον τους.:sadist::sadist::sadist:

:sigh2::deadga6:

#341 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 15 August 2010 - 11:44

Hλεκτρολόγων μηχανικών Αθήνα :sadist:

#342 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 August 2010 - 00:22

Σεπτεμβριο ξεκιναει το μαρτυριο :cry:

Δινω Βιοστατιστικη κ Ανατομια κ πρεπει να τα περασω αλλιως ill be doomed. Καλα την ανατομια θα την περασω αλλα την βιοστατιστικη!!? Οποιος ξερει βιοστατιστικη ας μου κανει εντατικα μαθηματα. xD

Btw εσεις τ μαθηματα δινεται το Σεπτεμβριο?

Posted Image

#343 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 27 August 2010 - 02:18

...σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις και η Βιοστατιστική είναι πιο εύκολη από την Ανατομία; :blurah5:

6dqFccT.gif

#344 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 27 August 2010 - 03:32

εγώ πέρασα ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ και δεν ξέρω καν αν θα πάω η όχι θα προτιμούσα πληροφορική!! :(
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#345 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 August 2010 - 14:26

...σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις και η Βιοστατιστική είναι πιο εύκολη από την Ανατομία; :blurah5:

Φιλε δεν σε πιανω? Τι εννοεις?

Posted Image