Έλα ρε συ,έχει τρικ.Αν είναι γεμάτη μία στάση με κόσμο και ρισκάρεις να μην μπεις,πας στην προηγούμενη.Αν και αυτή είναι πήχτρα,πας στην προηγούμενη της.Ε,μετά από έναν πεπερασμένο αριθμό βημάτων,θα φτάσεις σε κάποια που θα είσαι 100% σίγουρη ότι θα μπειςαχχχ αυτο το 250 θα περασω ολη μου την ζωη να περιμενω στην σταση και μην καταφερνω να μπω ποτε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Φοιτηταριό
Posted 03 November 2010 - 21:18
Posted 03 November 2010 - 21:31
Posted 03 November 2010 - 21:32
Posted 03 November 2010 - 21:58
Posted 03 November 2010 - 22:02
Παντα εχουν μια αφετηρια.Πχ σε εμας το 829 Τει Αθηνα-Μετρο Αιγαλεω-Τει Πειραια εχει αφετηρια στο Τει Αθηνας
κοιτα κανει μια τυπικη αφετηρια στην εισοδο του πανεπιστημιου ,το θεμα ειναι πως να φτασεις μεχρι εκει μιας που μονο αυτο το λεωφορειο περναει απο εκει
Posted 03 November 2010 - 22:20
Καταραμένο είναι αυτό το λεωφορείο ρε...Το ωραίο θα είναι όταν εμείς πλέον τελειώσουμε,να φτιάξουν τη γραμμή για να καλύπτουν όλους τους φοιτητές...Φυσικά,το να κάνουν κάτι τέτοιο είναι το ίδιο πιθανό με το να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ τη σχολή.
Posted 03 November 2010 - 22:28
...Φυσικά,το να κάνουν κάτι τέτοιο είναι το ίδιο πιθανό με το να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ τη σχολή.
:uhh:
so true
τουλαχιστον ελπιζω οτι καποια στιγμη οι φοιτητες της φιλοσοφικης θα συνηδητοποιησουν οτι τους βολευει καλυτερα το 220 και το 221 και θα σταματησουν να ερχονται με το 250
Posted 04 November 2010 - 10:07
Εκτός αν πάμε να πάρουμε εμείς κάνα άλλο δρομολόγιο...Αλλά ρε γ@μώτο,είναι τοοοοοοοσο άνετο να σε κατεβάζει μπροστά στη σχολή σου...Με το 608 που τυχαίνει να ανέβω σε εξεταστικές,είναι θάνατος η ανηφόρα...
Posted 14 November 2010 - 01:58
[/URL]
Posted 14 November 2010 - 02:18
Παίδες, ως νουμπάς φοιτητής έχω να κνω μια ερώτηση για κάτι που είχε θιχτεί παλαιότερα στο φόρουμ. Όταν με κάποιο τροπο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω ΑΠΘ ειτε στη νησιδα ειτε στη βιβλιοθηκη τοτε μπορω να κατεβασω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ? Φυσικά εγώ θα θέλω να κατεβάσω μόνο νόμιμα πράγματα αλλά αν "τύχει" και κοιτάξω λίγο την κοπέλα δεξιά και ο "τύπος" από αριστερά μου γράψει κάτι και αρχίζει να κατεβάζει το Pro11 παράνομα, το ΑΠΘ θα το ξέρει? Κι αν το ξερει, τι μπορει να μου κανει?
τι ρωτας ρε αγορι μου τωρα .... εννοειται! και τσοντα να κατεβασεις που λεει ο λογος δεν σου κανουν τιποτα ... keep faping (τα πνευματικα δικαιωματα
Posted 16 November 2010 - 18:47
Posted 17 November 2010 - 00:03
Παίδες, ως νουμπάς φοιτητής έχω να κνω μια ερώτηση για κάτι που είχε θιχτεί παλαιότερα στο φόρουμ. Όταν με κάποιο τροπο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω ΑΠΘ ειτε στη νησιδα ειτε στη βιβλιοθηκη τοτε μπορω να κατεβασω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ? Φυσικά εγώ θα θέλω να κατεβάσω μόνο νόμιμα πράγματα αλλά αν "τύχει" και κοιτάξω λίγο την κοπέλα δεξιά και ο "τύπος" από αριστερά μου γράψει κάτι και αρχίζει να κατεβάζει το Pro11 παράνομα, το ΑΠΘ θα το ξέρει? Κι αν το ξερει, τι μπορει να μου κανει?
Τιποτα...?
Εδω εχω βρει ποσα τσοντοσαιτ στους υπολογιστες της βιβλιοθηκης (τωρα βεβαια ποιος τα χρησιμοποιει εκει μεσα ειναι αλλο θεμα...) που εχουν γεμισει απο ιους.
αχχχ αυτο το 250 θα περασω ολη μου την ζωη να περιμενω στην σταση και μην καταφερνω να μπω ποτε
Εγω ποτε δεν το παιρνω. Ειναι τοσο γεματο που ουτε σαρδελα δεν χωραει. η καλυτερη επιλογη ειναι το 221 ή το 220 απο τη αφετηρια. Σχεδον παντα βρισκεις θεση να κατσεις και ειδικα στη περιπτωση του 221 δεν γεμιζει συχνα. Βεβαια, λογω του οτι ειναι αφετηρια πετυχαινεις συχνα ελεγκτες... >.>
Posted 17 November 2010 - 09:43
Αν υπάρχει κανένας άνθρωπος Λάρισα αμα θέλει να πάμε για κανα καφέ γιατί τώρα πέρασα και είμαι μονο μου να μου στείλει pm:blingeye2:

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 10 December 2010 - 23:56
εμείς έχουμε κατάληψη...