Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 14 June 2010 - 00:57
1) Λες, "1ον καμιά σχολή δεν είναι εύκολη. (Αυτό πάει για τα ΑΕΙ)" ~ στατιστικα εισαι εξω
2) "Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα" ~ στατιστικα, για ακομη μια φορα, εισαι out.
3) "Το θέμα είναι τι κρατάς από αυτό" (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου. Εγω τα διαβαζω για να τα περασω, τι νοημα εχει το να μαθεις 2-3 πραμματα απο χημεια, μαθηματικα, φυσικη κλπ ??? Αρκεισαι σε αυτο ? Εγω προσωπικα οχι, so ....
4) "Με αυτήν την λογική είμαι 99% σίγουρος ότι μετά από το πολύ 1 μήνα θα βλέπεις κάτι απ' το μάθημα που έδωσες και δεν θα σου θυμίζει απολύτως τίποτα" ~ this mind doesn't forget, αν τα ξεχναγα τοσο γρηγορα δεν θα μπορουσα να τα μαθω και να τα εμπεδωσω' to begin with. Και στο ξαναπα (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου).
Δεν παω παρακατω, διοτι .... γιατι αραγε ???
Με λιγα λογια, το γεγονος οτι εχεις την δυνατοτητα να postαρεις οτι θες σε δημοσιες συζητησεις, δεν σημαινει απαραιτητα, οτι αυτα που postαρεις "περνανε απεναντι" και προπαντως, οτι εχεις τα απαραιτητα στοιχεια, ωστε να σχηματισεις αποψη για εναν χρηστη (παιζουν πολλα).
*Οταν λεω "στατιστικα" εννοω οτι εχω κανει ... πειραματα (γι'αυτο αλλωστε' ειναι οι φιλοι xD)
Posted 14 June 2010 - 11:36
Για το τρίτο σημείο, δεν συμφωνώ καθόλου. Γιατί είναι γεγονός ότι όσο καλύτερα γνωρίζεις ένα αντικείμενο, τόσο λιγότερο το φοβάσαι. Το συνηθίζεις και κάνεις λιγότερα λάθη. Και ΑΝ κάνεις λάθη, είναι πολύ ευκολότερο να τα εντοπίσεις. Επίσης δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός ότι σου δίνει μια κάλυτερη ματιά στο πώς μπορεί να λειτουργεί η φύση και ο κόσμος.Φιλε tsintori, κοιτα ποσα λαθη εκανες σε ενα post.
1) Λες, "1ον καμιά σχολή δεν είναι εύκολη. (Αυτό πάει για τα ΑΕΙ)" ~ στατιστικα εισαι εξω
2) "Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα" ~ στατιστικα, για ακομη μια φορα, εισαι out.
3) "Το θέμα είναι τι κρατάς από αυτό" (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου. Εγω τα διαβαζω για να τα περασω, τι νοημα εχει το να μαθεις 2-3 πραμματα απο χημεια, μαθηματικα, φυσικη κλπ ??? Αρκεισαι σε αυτο ? Εγω προσωπικα οχι, so ....
4) "Με αυτήν την λογική είμαι 99% σίγουρος ότι μετά από το πολύ 1 μήνα θα βλέπεις κάτι απ' το μάθημα που έδωσες και δεν θα σου θυμίζει απολύτως τίποτα" ~ this mind doesn't forget, αν τα ξεχναγα τοσο γρηγορα δεν θα μπορουσα να τα μαθω και να τα εμπεδωσω' to begin with. Και στο ξαναπα (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου).
Δεν παω παρακατω, διοτι .... γιατι αραγε ???
Με λιγα λογια, το γεγονος οτι εχεις την δυνατοτητα να postαρεις οτι θες σε δημοσιες συζητησεις, δεν σημαινει απαραιτητα, οτι αυτα που postαρεις "περνανε απεναντι" και προπαντως, οτι εχεις τα απαραιτητα στοιχεια, ωστε να σχηματισεις αποψη για εναν χρηστη (παιζουν πολλα).
*Οταν λεω "στατιστικα" εννοω οτι εχω κανει ... πειραματα (γι'αυτο αλλωστε' ειναι οι φιλοι xD)
Επιπλέον, δεν μπορείς έτσι να λες ότι δεν μπορεί να λέει κανείς αυτό που θέλει σε μια δημόσια συζήτηση, χωρίς καν να είναι οφφ τόπικ.
Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ αρκετά με τον τσιντόρι, αλλά μόνο άποψη δεν σχημάτισε για το δικό σου πρόσωπο. Δεν αναφέρθηκε καν σε εσένα. Μόνο την άποψη σου σχολίασε. Σε all-around τόπικ για φοιτητές. Όποτε καλμ ντάουν μ8:wooi2: (αν παρεξήγησα κάτι, διόρθωσε με, μην ξεφυγούμε τελείως

Posted 14 June 2010 - 12:10

Posted 14 June 2010 - 13:10

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα παράπονο από το τμήμα μου ! Το ότι είναι παλούκι και πως άμα δεν ξεσκιστείς δεν το βγάζεις είναι γεγονός , αλλά αυτά και στις άλλες μου επιλογές ίσχυε , οπότε δεν το πολυσκέφτομαι .

Posted 14 June 2010 - 14:08
Με την οποία συμφωνώ , άμα εξαιρέσεις το κομμάτι που λες ότι ο καθένας μπορεί σε μια μέρα να τα μάθει για να τα δώσει . Αυτό σε πάρα πολλές σχολές είναι όνειρο άπιαστο , δεν παίζει ( μπορείς εσύ να διαβάσεις μόνο μια μέρα ανάλυση 2 και να την περάσεις ;
)
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα παράπονο από το τμήμα μου ! Το ότι είναι παλούκι και πως άμα δεν ξεσκιστείς δεν το βγάζεις είναι γεγονός , αλλά αυτά και στις άλλες μου επιλογές ίσχυε , οπότε δεν το πολυσκέφτομαι .Μιας και αυτό το εξάμηνο συνειδητά αποφάσισα να ρίξω αλλού το βάρος θα δώσω μόνο 3 μαθήματα , γιατί κάτι μαθηματικά , φυσικές και μηχανικές δεν περνιούνται μόνο με διάβασμα πριν την εξεταστική . Οπότε ξεκινάω την Πέμπτη με java , την οποία λατρεύω
Tην οποία ανάλυση 2 δίνω αύριο και μάλλον θα γράψω χάλια..... Αυτό που ήθελα να πω στο κομμάτι που λέω με την μέρα είναι μπορείς να βγάλεις μια ύλη πχ 400 σελίδων σε μια μέρα αλλά θα συγκρατήσεις απειροελάχιστα πράγματα. Τέσπα καλή επιτυχία την Πέμπτη στην java.........

Posted 14 June 2010 - 14:27
Κανένα 3αράκι το έπιασα. XD
Γενικότερα είμαι στο όριο σε δύο μαθήματα και μάλλον έμεινε ένα για Σεπτέμβρη μέχρι στιγμής, αλλά δεν ανησυχώ γιατί είναι κυρίως παπαγαλία και ασκήσεις της πλάκας. Απλά εκείνες τις ημέρες βαριόμουν του θανατά, οπότε όλα τα θεωρητικά πήγαν άπατα.
Anyways δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά, όπως στο προηγούμενο εξάμηνο που έκανα το 9/9, οπότε με 4/8 θα είμαι ικανοποιημένως.
Posted 14 June 2010 - 14:34
Tην οποία ανάλυση 2 δίνω αύριο και μάλλον θα γράψω χάλια..... Αυτό που ήθελα να πω στο κομμάτι που λέω με την μέρα είναι μπορείς να βγάλεις μια ύλη πχ 400 σελίδων σε μια μέρα αλλά θα συγκρατήσεις απειροελάχιστα πράγματα. Τέσπα καλή επιτυχία την Πέμπτη στην java.........
Ναι ρε συ , το κατάλαβα . Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία , σε μας το έδιναν σήμερα , την java [FONT="]εγώ [/FONT]δεν την φοβάμαι

Posted 17 June 2010 - 22:54
μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα και να πάει να δώσει.
Εδω γελαμε. Δεν ξερω σε τι τμηματα ειστε εσεις αλλα ουτε εμεις στο θεατρικο δε βγαζουμε υλη σε μια μερα.
4 μαθηματα ακομη (εκτος της παραστασης στο τελος) αλλα με αυτες τις απεργιες ενας θεος ξερει τι θα γινει. Ελπιζω να μην γινει καμια ακυρωση παλι και μακρυνει η εξεταστικη. Δεν αντεχω αλλο.
Επιτυχια σε ολους! (Το καλη ειναι πλεονασμος

Posted 18 June 2010 - 14:52
Δε ξέρω, πρέπει να φταίει το γεγονός ότι ήμουν μόνο με 5 ώρες ύπνο το τελευταίο 48ωρο. Ναι, μάλλον αυτό φταίει. Οπότε, πάνε βόλτα τα σχέδιά μου για πτυχίο τώρα τον Ιούνη. Καλό Σεπτέμβρη...
Έχω άλλα δύο μαθήματα, ευτυχώς τα έχω στο τσεπάκι.
Κι έχω φάει τα νύχια μου ΤΟΣΟ πολύ, που έκοψα κρέας. Πρέπει να τελειώσει η εξεταστική, δεν είμαι καλά...!!!!

Posted 18 June 2010 - 15:57
Εμ άμα δε σου αρέσει η σχολή σου γιατί να διαβάσεις;
Όσων αφορά τη δική μου σχολή...il psol
Αρχίζουμε εξεταστική στις 17 αλλά ο καθηγητής μη συμφωνώντας με το πρόγραμμα της σχολής αποφάσισε να κλείσει το εργαστήρι στις 18 όπου και έχουμε παράδοση εργασιών χρονιάς, 6μηνού και δε συμμαζεύεται, και τρέχουμε όλοι σα το Βέγγο, σκ@ταααααα!!!
Mιά χαρά είστε εσείς οι καλοτεχνήτες της Αθήνας...εδω πέρα εμείς φλώρινα δεν έχουμε μοντέλο όλη τη χρονιά και στηνόμαστε μεταξύ μας.

Εμάς μας τα εχουν βάλει τελευταία τα εργαστήρια: χαρακτική και ζωγραφική εχω στις 24 και πάπαλα.
θα δώσω πάλι για Αθήνα σεπτέμβρη...ελπίζω να γυρίσω εκεί δαμν ιτ.
Posted 25 June 2010 - 15:11
Ποια ειναι η ιστοσελιδα του?No fucking way!!! 2001Ε - 2007Ε
Τον Δεκεμβριο ορκίστηκα οπότε αν θες συμβουλές του παλιού (αν και έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα στη σχολή τώρα) πες μου!
Προσοχή σε καθηγητή μαθήματος του εξαμήνου σου, αν δεν άλλαξε εξάμηνο διδασκαλίας το μάθημα με το νέο πρόγραμμα (ονόματα δεν λέμε δημόσια αλλά ξέρεις ποιος είναι), δύο φορές μου είχε ζητήσει λεφτά να με περάσει στο τελευταίο μάθημα που μου είχε μείνει, δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσω δεκάρα τσακιστή και ας το έδινα για 10 χρόνια ακόμα το μάθημα!![]()
Τελικά βαρέθηκε να με βλέπει μπροστά του συνέχεια και με πέρασε.
Βεβαίως δεν είμαι ο μόνος, το έχει κάνει σε πάρα πολλούς και κυκλοφορεί η φήμη...μέχρι να σε βρει κι εσένα.
Posted 28 June 2010 - 00:14
Πανεπιστήμιο Πειραιά ftw
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 28 June 2010 - 00:43

Reporting directly from Tei of Peiraus Division of Electronic Computing System (ECS)(Reference to FMP:hero:)
Glad to meet tou all:byejg9:
Posted 28 June 2010 - 21:10
Posted 28 June 2010 - 22:44
Σήμερα μας κάνανε ανακοίνωση τελευταία στιγμή για ακύρωση της αυριανής εξετάσης λόγω απεργίας που έχει ανακοινωθεί εδώ και βδομάδα...ήθελα να'ξερα, μόνο εδώ στους ΗΜ'ΤΥ Πάτρας μας δουλεύουν έτς ή έχει και αλλού τετοια κουλά;
Spoiler:
Και εδω τα ιδια. Τωρα τα αρχαια πηγαν 9 Ιουλιου και πραγματικα δεν εχω καμια ορεξη να διαβαζω με την παρασταση να μεσολαβει.