Για το τρίτο σημείο, δεν συμφωνώ καθόλου. Γιατί είναι γεγονός ότι όσο καλύτερα γνωρίζεις ένα αντικείμενο, τόσο λιγότερο το φοβάσαι. Το συνηθίζεις και κάνεις λιγότερα λάθη. Και ΑΝ κάνεις λάθη, είναι πολύ ευκολότερο να τα εντοπίσεις. Επίσης δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός ότι σου δίνει μια κάλυτερη ματιά στο πώς μπορεί να λειτουργεί η φύση και ο κόσμος.Φιλε tsintori, κοιτα ποσα λαθη εκανες σε ενα post.
1) Λες, "1ον καμιά σχολή δεν είναι εύκολη. (Αυτό πάει για τα ΑΕΙ)" ~ στατιστικα εισαι εξω
2) "Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα" ~ στατιστικα, για ακομη μια φορα, εισαι out.
3) "Το θέμα είναι τι κρατάς από αυτό" (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου. Εγω τα διαβαζω για να τα περασω, τι νοημα εχει το να μαθεις 2-3 πραμματα απο χημεια, μαθηματικα, φυσικη κλπ ??? Αρκεισαι σε αυτο ? Εγω προσωπικα οχι, so ....
4) "Με αυτήν την λογική είμαι 99% σίγουρος ότι μετά από το πολύ 1 μήνα θα βλέπεις κάτι απ' το μάθημα που έδωσες και δεν θα σου θυμίζει απολύτως τίποτα" ~ this mind doesn't forget, αν τα ξεχναγα τοσο γρηγορα δεν θα μπορουσα να τα μαθω και να τα εμπεδωσω' to begin with. Και στο ξαναπα (θα ηταν προτιμοτερο αν μιλαγες για τον εαυτο σου).
Δεν παω παρακατω, διοτι .... γιατι αραγε ???
Με λιγα λογια, το γεγονος οτι εχεις την δυνατοτητα να postαρεις οτι θες σε δημοσιες συζητησεις, δεν σημαινει απαραιτητα, οτι αυτα που postαρεις "περνανε απεναντι" και προπαντως, οτι εχεις τα απαραιτητα στοιχεια, ωστε να σχηματισεις αποψη για εναν χρηστη (παιζουν πολλα).
*Οταν λεω "στατιστικα" εννοω οτι εχω κανει ... πειραματα (γι'αυτο αλλωστε' ειναι οι φιλοι xD)
Επιπλέον, δεν μπορείς έτσι να λες ότι δεν μπορεί να λέει κανείς αυτό που θέλει σε μια δημόσια συζήτηση, χωρίς καν να είναι οφφ τόπικ.
Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ αρκετά με τον τσιντόρι, αλλά μόνο άποψη δεν σχημάτισε για το δικό σου πρόσωπο. Δεν αναφέρθηκε καν σε εσένα. Μόνο την άποψη σου σχολίασε. Σε all-around τόπικ για φοιτητές. Όποτε καλμ ντάουν μ8:wooi2: (αν παρεξήγησα κάτι, διόρθωσε με, μην ξεφυγούμε τελείως