Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#286 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 November 2009 - 13:40

ΑΑΑΑ πρέπει να παραδώσω δύο εργασίες μέχρι την Κυριακή , μία δομών δεδομένων και μια αλγεβρικών δομών και δεν έχω κάνει τίποτα σχεδόν σε καμία από τις δύο.....

Ντάξει , το είπα ,μου πέρασε, πάω να τις κάνω τώρα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#287 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 06 December 2009 - 22:03

Πληροφορικη Ζυριχη
The Suraido Project

Posted Image

#288 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 December 2009 - 02:14

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Σπουδών (ΣΕΜΦΕ ) , Αθήνα .

Μόλις είδα ότι έχω να κάνω ένα σταυρόλεξο για τη java μέσα στις διακοπές , εκτός από τις ασκήσεις στη Μηχανική και στη Αναλυτική Γεωμετρία που μας έχουν βάλει . Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι πρέπει να κάνουμε επανάληψη , ιδιαίτερα στη Φυσική μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει και πολά απο αυτά που μας λέει .:unsure:
Posted Image

#289 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 December 2009 - 12:27

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Σπουδών (ΣΕΜΦΕ ) , Αθήνα .

Μόλις είδα ότι έχω να κάνω ένα σταυρόλεξο για τη java μέσα στις διακοπές , εκτός από τις ασκήσεις στη Μηχανική και στη Αναλυτική Γεωμετρία που μας έχουν βάλει . Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι πρέπει να κάνουμε επανάληψη , ιδιαίτερα στη Φυσική μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει και πολά απο αυτά που μας λέει .:unsure:

Εμας μας είχαν βάλει να φτιάξουμε σκάκι :P.
Ευτυχώς κουτσάστραβά μου δούλευε και είχα πάρει ένα 9άρι.

Επιστήμη Υπολογιστών στη Κρήτη (Ηράκλειο) είμαι εγώ
Posted Image

#290 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 December 2009 - 15:59

Εμας μας είχαν βάλει να φτιάξουμε σκάκι :P.
Ευτυχώς κουτσάστραβά μου δούλευε και είχα πάρει ένα 9άρι.

Επιστήμη Υπολογιστών στη Κρήτη (Ηράκλειο) είμαι εγώ

Αυτό μας το βάζει το 2ο-3o εξάμηνο συνήθως , εγώ είμαι ακόμα πρωτοετής . :P Πάντως την θεωρία για το σταυρόλεξο δεν μας την έχει διδάξει ακόμα , θα ψαχνόμαστε απ ότι μου φαίνεται .

Μας είχαν βάλει για σήμερα δυο εξετάσεις στο καπάκι ! Γράφαμε πρόοδο μηχανική ( όχι ότι πήγα :P ) και αμέσως μετά έπρεπε να τρέξουμε να προλάβουμε την πρακτική εξέταση στη java , δεν πάνε καλά . Τουλάχιστον ήταν γελοία η java
Posted Image

#291 mayumi

mayumi

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 11 January 2010 - 15:34

Φυσικό Αθήνας 2ο έτος!

#292 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 11 June 2010 - 14:52

Πως πατε παιδια με τις εξεταστικες:ureshii:?
Η δικη μου ξεκινησε χθες. Επισης τελειωσε χθες μιας και εδωσα το τελευταιο μαθημα για το πτυχιο:wooi2:
In any case, καλο κουραγιο με το διαβασμα (χρειαζεται με τοση ζεστη) και καλα αποτελεσματα:riiight:

#293 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 June 2010 - 14:56

4 μερες τωρα, με ενα διαλειμμα τωρα γιατι δινω την δευτερα, κοιμαμαι ανα δεκαωρο απο 2 ωρες
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#294 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 June 2010 - 15:17

Εγω τμημα διατροφης κ διαιτολογιας θεσσαλονικης(Τ.Ε.Ι) 2εξαμηνο....μαλ@κια εκανα π το δηλωσα γτ ειναι παρα πολυ δυσκολο! θελει αρκετο διαβασμα γ ενα παιδι π προερχεται απο θεωρητικη κατε:emptyonexg1:!

Posted Image

#295 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 11 June 2010 - 15:18

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών στο Παν/στήμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη!!
Πάει το πρώτο έτος μου!!:emptyonexg1:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#296 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 posts

Posted 11 June 2010 - 16:05

Εξεταστικη ε?
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν τα παω καλα, δεν διαβαζω τπτ' διοτι ... δεν αξιζει.
ΑΕΙ σου λεει, μπορω να βγαλω ενα βιβλιο (οποιοδηποτε) μεσα σε 1 μερα (με 3 energy drinks "only")

#297 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 June 2010 - 18:27

Εμ άμα δε σου αρέσει η σχολή σου γιατί να διαβάσεις;

Όσων αφορά τη δική μου σχολή...il psol
Αρχίζουμε εξεταστική στις 17 αλλά ο καθηγητής μη συμφωνώντας με το πρόγραμμα της σχολής αποφάσισε να κλείσει το εργαστήρι στις 18 όπου και έχουμε παράδοση εργασιών χρονιάς, 6μηνού και δε συμμαζεύεται, και τρέχουμε όλοι σα το Βέγγο, σκ@ταααααα!!!

Posted Image

#298 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 June 2010 - 20:40

Έχω δώσει δύο μέχρι στιγμής ,περιμένω 8άρι και στα δύο. Άλλα 6 έμειναν ,ελπίζω απλά να περάσω τα 4 από αυτά.Έχω χάσει 3 κιλά από τότε που άρχισε η εξεταστική και πάω να χάσω κι άλλα...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#299 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 13 June 2010 - 23:56

Πληροφορικής και τηλ/νιών στην Αθήνα 1ο έτος..... Μέχρι στιγμής έχουμε ένα 70% μαθηματικά οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για τα μαθήματα πλήροφορικής..... Ξεκίνησα εξεταστική και συνεχίζω με ανάλυση 2 που είναι shit inside.....

Εξεταστικη ε?
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν τα παω καλα, δεν διαβαζω τπτ' διοτι ... δεν αξιζει.
ΑΕΙ σου λεει, μπορω να βγαλω ενα βιβλιο (οποιοδηποτε) μεσα σε 1 μερα (με 3 energy drinks "only")

1ον καμιά σχολή δεν είναι εύκολη. (Αυτό πάει για τα ΑΕΙ)

2ον μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα και να πάει να δώσει. Το θέμα είναι τι κρατάς από αυτό. Με αυτήν την λογική είμαι 99% σίγουρος ότι μετά από το πολύ 1 μήνα θα βλέπεις κάτι απ' το μάθημα που έδωσες και δεν θα σου θυμίζει απολύτως τίποτα. Εδώ μπορείς να καθήσεις να λιώσεις ένα μάθημα ένα ολόκληρο εξάμηνο και να νιώθεις ότι σου διαφεύγουν συνέχεια πράγματα πόσο μάλλον αν το έχεις διαβάσει μια μέρα..... Όσο ποιο βαθιά το κοιτάς τόσο περισσότερα ερωτήματα σου δημιουργούνται. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός πως αντιμετοπίζει το κάθε μάθημα......

Εμ άμα δε σου αρέσει η σχολή σου γιατί να διαβάσεις;

Όσων αφορά τη δική μου σχολή...il psol
Αρχίζουμε εξεταστική στις 17 αλλά ο καθηγητής μη συμφωνώντας με το πρόγραμμα της σχολής αποφάσισε να κλείσει το εργαστήρι στις 18 όπου και έχουμε παράδοση εργασιών χρονιάς, 6μηνού και δε συμμαζεύεται, και τρέχουμε όλοι σα το Βέγγο, σκ@ταααααα!!!

Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος και να περιμένει από τον κάθε π@π@ρ@ να περάσει το μάθημα....... Σε ποια σχολή είσαι αλήθεια Anelis;

Edited by tsintori, 14 June 2010 - 00:09.

Posted Image

#300 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 June 2010 - 00:01

άτομα που πηγαίνουνε σε ΙΕΚ(σαν την αφεντιά μου αν και όχι για πολύ ακόμα)σαν τι λογίζονται ρε παιδιά ???