Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 21 November 2009 - 13:40
Ντάξει , το είπα ,μου πέρασε, πάω να τις κάνω τώρα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 19 December 2009 - 02:14
Μόλις είδα ότι έχω να κάνω ένα σταυρόλεξο για τη java μέσα στις διακοπές , εκτός από τις ασκήσεις στη Μηχανική και στη Αναλυτική Γεωμετρία που μας έχουν βάλει . Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι πρέπει να κάνουμε επανάληψη , ιδιαίτερα στη Φυσική μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει και πολά απο αυτά που μας λέει .

Posted 19 December 2009 - 12:27
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Σπουδών (ΣΕΜΦΕ ) , Αθήνα .
Μόλις είδα ότι έχω να κάνω ένα σταυρόλεξο για τη java μέσα στις διακοπές , εκτός από τις ασκήσεις στη Μηχανική και στη Αναλυτική Γεωμετρία που μας έχουν βάλει . Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι πρέπει να κάνουμε επανάληψη , ιδιαίτερα στη Φυσική μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει και πολά απο αυτά που μας λέει .
Εμας μας είχαν βάλει να φτιάξουμε σκάκι

Ευτυχώς κουτσάστραβά μου δούλευε και είχα πάρει ένα 9άρι.
Επιστήμη Υπολογιστών στη Κρήτη (Ηράκλειο) είμαι εγώ
Posted 19 December 2009 - 15:59
Εμας μας είχαν βάλει να φτιάξουμε σκάκι
.
Ευτυχώς κουτσάστραβά μου δούλευε και είχα πάρει ένα 9άρι.
Επιστήμη Υπολογιστών στη Κρήτη (Ηράκλειο) είμαι εγώ
Αυτό μας το βάζει το 2ο-3o εξάμηνο συνήθως , εγώ είμαι ακόμα πρωτοετής .

Μας είχαν βάλει για σήμερα δυο εξετάσεις στο καπάκι ! Γράφαμε πρόοδο μηχανική ( όχι ότι πήγα

Posted 11 January 2010 - 15:34
Posted 11 June 2010 - 14:52

Η δικη μου ξεκινησε χθες. Επισης τελειωσε χθες μιας και εδωσα το τελευταιο μαθημα για το πτυχιο

In any case, καλο κουραγιο με το διαβασμα (χρειαζεται με τοση ζεστη) και καλα αποτελεσματα

Posted 11 June 2010 - 14:56

Posted 11 June 2010 - 15:17

Posted 11 June 2010 - 16:05
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν τα παω καλα, δεν διαβαζω τπτ' διοτι ... δεν αξιζει.
ΑΕΙ σου λεει, μπορω να βγαλω ενα βιβλιο (οποιοδηποτε) μεσα σε 1 μερα (με 3 energy drinks "only")
Posted 13 June 2010 - 18:27
Όσων αφορά τη δική μου σχολή...il psol
Αρχίζουμε εξεταστική στις 17 αλλά ο καθηγητής μη συμφωνώντας με το πρόγραμμα της σχολής αποφάσισε να κλείσει το εργαστήρι στις 18 όπου και έχουμε παράδοση εργασιών χρονιάς, 6μηνού και δε συμμαζεύεται, και τρέχουμε όλοι σα το Βέγγο, σκ@ταααααα!!!
Posted 13 June 2010 - 20:40
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 June 2010 - 23:56
1ον καμιά σχολή δεν είναι εύκολη. (Αυτό πάει για τα ΑΕΙ)Εξεταστικη ε?
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν τα παω καλα, δεν διαβαζω τπτ' διοτι ... δεν αξιζει.
ΑΕΙ σου λεει, μπορω να βγαλω ενα βιβλιο (οποιοδηποτε) μεσα σε 1 μερα (με 3 energy drinks "only")
2ον μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ύλη ενός μαθήματος σε μια μέρα και να πάει να δώσει. Το θέμα είναι τι κρατάς από αυτό. Με αυτήν την λογική είμαι 99% σίγουρος ότι μετά από το πολύ 1 μήνα θα βλέπεις κάτι απ' το μάθημα που έδωσες και δεν θα σου θυμίζει απολύτως τίποτα. Εδώ μπορείς να καθήσεις να λιώσεις ένα μάθημα ένα ολόκληρο εξάμηνο και να νιώθεις ότι σου διαφεύγουν συνέχεια πράγματα πόσο μάλλον αν το έχεις διαβάσει μια μέρα..... Όσο ποιο βαθιά το κοιτάς τόσο περισσότερα ερωτήματα σου δημιουργούνται. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός πως αντιμετοπίζει το κάθε μάθημα......
Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος και να περιμένει από τον κάθε π@π@ρ@ να περάσει το μάθημα....... Σε ποια σχολή είσαι αλήθεια Anelis;Εμ άμα δε σου αρέσει η σχολή σου γιατί να διαβάσεις;
Όσων αφορά τη δική μου σχολή...il psol
Αρχίζουμε εξεταστική στις 17 αλλά ο καθηγητής μη συμφωνώντας με το πρόγραμμα της σχολής αποφάσισε να κλείσει το εργαστήρι στις 18 όπου και έχουμε παράδοση εργασιών χρονιάς, 6μηνού και δε συμμαζεύεται, και τρέχουμε όλοι σα το Βέγγο, σκ@ταααααα!!!
Edited by tsintori, 14 June 2010 - 00:09.

Posted 14 June 2010 - 00:01