Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#166 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2008 - 17:17

Παντειο Ανοικτο (μεχρι νεωτερας τουλαχιστον)

#167 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 28 May 2008 - 19:35

Iατρικη Πατρων για τον τυπο ανοιχτη... Καλα γίνεται χαμός! Καθε δευτερη μέρα συνέλευση για καταληψη, μας εχουν χεσει... Δεν βγαινει το κοινο πλαισιο ΕΑΑΚ-Αριστερα Σχηματα? Παλι αυριο συνελευση! Θα κανουμε συνελευσεις για παντα μεχρι να βγει! Σημερα μαλιστα ειχαμε και επεισοδια. Τα ΕΑΑΚ κλπ μαζεψαν πλαστες υπογραφές για να γινει η 100η συνελευση του μηνα και μετα σχεδον πιαστηκαν με κατι παιδια και δεν τα αφηναν να μπουνε μέσα διοτι ειχαν διαβαστει 2 τοποθετησεις...Ελε0ς! Τα παιδια ειχαν μια ώρα μαθημα (που ειπαν να την κανουν αφου τα ιδια ατομα τους ακυρωσαν το μαθημα 1000 φορες...).
Δημοκρατια του %^$%^ εχουμε εκει μεσα... Επειδη ειναι ΔΑΠιτες δεν τους αφηναν, γιατι αν ηταν ΕΑΑΚιτες θα τους περναγαν οι μπραβοι που ειχαν ερθει απο αλλες σχολες για να φυλανε τις πορτες.
Τα ιδια ατομα που μαζευαν πλαστες υπογραφες και βουηξε η σχολη. Ηθελαν και να μιλησουν για κανονισμους τα μαλ^&%^*%.

Γενικα κανουμε τοσες πολλες συνελευσεις που πρακτικα μαθημα δεν γινεται και ποτε. Αλλα οχι, τουλ δεν θα τους αφησουμε να μας κλεισουν τη σχολη την τελευταια εβδομαδα που δεν θα αναπληρωνονται τα εργαστηρια.

Τα έμαθα απο τη sis μου, της καγκελίνας γίνεται.

Στη φιλοσοφική πάλι, no excitement at all, και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι γι'αυτό. :bath:

Posted Image

#168 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 May 2008 - 20:06

Τα έμαθα απο τη sis μου, της καγκελίνας γίνεται.

Στη φιλοσοφική πάλι, no excitement at all, και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι γι'αυτό. :bath:

Καλα μην εισαι και τοοσ σιγουρη. Και μια κοπελα απο το παιδαγωγικο μου ειπε οτι ουτε εκει εχουν φασαρια, αλλα αυτο σημαινει κατα πασα πιθανοτητα οτι οι καταληψεις θα γινουν μεσα στην εξεταστικη. Ειδες εξυπνα παιδια που υπαρχουν?
Αν παλι δεν κανετε τπτ, θα πρεπει να ειστε η εξαιρεση.

#169 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 May 2008 - 20:14

Παίξαμε ξύλο και στη Θεσ/νίκη! Καλά, ρε ο Πρύτανης τί φταίει;; Ανάθεμα... καλή η αντίσταση, αλλά αυτά τα εξτρεμιστικά είναι...

Posted Image

#170 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2008 - 01:44

Lol:hahaha::hahaha:
Έχουμε κανέναν καμμένο τημμυ(ηλεκτρολόγο) εδώ πέρα από το Jiraya?

Παρών. >.<

Edited by Kenny, 29 May 2008 - 02:47.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#171 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 29 May 2008 - 02:42

Πες μας και τι σχολη εισαι ρε μεγαλε!
Καλη επιτυχια btw:drink:

φαρμακευτικη πρωτοετης....

#172 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 May 2008 - 08:53

Μάθημα 8 το πρωί και πάω, μιας και είναι το τελευταίο. Και τί ακούω; Κάνει απεργία η σκρόφα (συγγνώμη κιόλας) και δεν είχε πει κουβέντα!!! Και τώρα που έρχεται εξεταστική, δεν έχουμε ιδέα αν θα δώσει θέματα ή όχι... Για πρώτη φορά ΘΕΛΩ να γράψω, επειδή το μάθημά της το διάβασα πολύ, μιας και ήταν παλούκι. @^$&^$Ρ*@*Τ@!!!:burningbe3:

Edited by Teachan, 29 May 2008 - 17:04.

Posted Image

#173 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 29 May 2008 - 12:21

και να μην σας δώσει θέματα εφόσον έχεις διαβάσει δεν τίθεται θέμα :P.Άντε από βδομάδα ξεκινάμε και εμείς.
Posted Image

#174 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 29 May 2008 - 16:38

Αν και έχουν περάσει λίγα χρόνια από τότε που τελείωσα με τις full εξεταστικές (και μετά κουβάλαγα 4 μαθήματα για 2 χρόνια περίπου :emptyonexg1:)θυμάμαι ότι πάντα έλεγα ότι θα στρωθώ να διαβάσω και πάντα διάβαζα το τελευταίο βράδυ...
π.χ.: Γράφω Δευτέρα πρωί και λέω την Παρασκευή το απόγευμα να ρίξω ένα βλέφαρο...ποιο βλέφαρο όμως;Πιανόμουν με οτιδήποτε άλλο (pc games, βόλτα για καφέ/ποτό, ταινίες στο dvd με φίλους) και έλεγα ''δεν βαριέσαι;2 μέρες είναι αρκετές για διάβασμα''.
Ερχόταν το Σάββατο το μεσημέρι όπου και ξυπνούσα(πριν τις 12 δύσκολα σηκωνόμουν :yawn2:) και αφού καθόμουν στο pc για 1-2 ώρες έλεγα να μαγειρέψω κάτι(βλέπετε σπούδαζα στη Λάρισα ενώ οι γονείς μου έμεναν Αθήνα και είχα το δικό μου σπιτάκι:joyful:)...μετά να μη δω τα φιλαράκια στο star...μετά να μην πάω για ένα καφεδάκι το απόγευμα; Πείτε μου λογικά πράγματα δεν λέω;! Έτσι ερχόταν το βράδυ...ε τι να πω τώρα...Σαββατόβραδο μέσα θα κάτσω;:canthelp: Έτσι έφευγε το Σάββατο.
Κυριακή μεσημέρι ξυπνάω λοιπόν, λίγο pc, μαγείρεμα ή παραγγελία απ' έξω, φιλαράκια και φτάνει Κυριακή απόγευμα......Όπως και να'ναι άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια, ''ωχ τι μ@λ@%^ς που είμαι και δεν διάβασα καθόλου, τώρα τι θα προλάβω να διαβάσω;Τι θα γράψω αύριο; Πως ο Ρος έριξε την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια ή πως εγώ έριξα κάποια στην έξοδό μου το Σαββατόβραδο;'':hehehe:
Ε καμιά ωρίτσα που μου έπαιρνε η ανησυχία, είχε αρχίσει να νυχτώνει...τι να κάνω; Τηλέφωνο λοιπόν σε φίλους και γνωστούς για sos, ύλη, σκονάκια και τα σχετικά.
Καταλαβαίνετε βέβαια ότι αν η τύχη με ευνοούσε και έπιαναν τα σκονάκια που πρόλαβα να κάνω και καθόμουν με κάποιον διαβασμένο φίλο μου και αντέγραφα από αυτόν ίσως να είχα μία καλή πιθανότητα :himitsu: να περάσω με 5 το μάθημα.
Όταν μεσολαβούσαν καθημερινές τα πράγματα ήταν λίγο πιο σφιχτά, αφού δεν υπήρχε η ξεγνοιασιά του Σ/Κ, και ίσως να διάβαζα και μία ολόκληρη μέρα!:tensai:
Αχχχ, τι εποχές κι αυτές!:nanana:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#175 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 17:01

Δεν το πιστέυω ! Δεν έχω γράψει εδώ πως είμαι φοιτητής Μαθηματικού Ιωαννίνων στο 2 εξάμηνο . Τώρα το έγραψα.
Μερικές φορές πάντως αναρωτιέμαι αν χαράμισα τα μόρια μου που πήγα στο μαθηματικό . Περνούσα σε ότι σχολή ήθελα με τα 18+++ μόρια μου ,αλλά εγώ επέλεξα το μαθηματικό . Αλλά αξίζει . Ζω το όνειρό μου , οπότε έιναι καλά.

Εδώ άλλοι ευχόμασταν να είχαμε το θάρρος να κάνουμε ανάλογες κινήσεις ρε man!!RESPECT!:riiight:

hehe same here^^τι κι αν ωριονταν friends & family οτι ειμαι χαζη που επιλεγω μαθηματικο ενω εχω τοσα μορια???για μενα ειναι η καλυτερη σχολη(το οτι εχω χασει το δρομο τωρα τελευταια προς τα κει ειναι αλλο θεμα):thatsit:

Congrats to both...Αν και μου αρέσει η σχολή μου σχετικά έχω μια πολύ μεγάλη υποψία ότι θα χαιρόμουν πολύ περισσότερο στο μαθηματικό!

Παρών. >.<

Ρε μαν γιατί δεν μου το πες στο pm ότι είσαι ηλεκτρολόγος?Τώρα άμα μου πεις ότι είσαι και ο ίδιος Kenny που είναι moderator και στο SCRIPT LANGUAGE= θα τρελαθώ όχι αστεία...:hahaha:

Παίξαμε ξύλο και στη Θεσ/νίκη! Καλά, ρε ο Πρύτανης τί φταίει;; Ανάθεμα... καλή η αντίσταση, αλλά αυτά τα εξτρεμιστικά είναι...

Να σου πω...Ο πρύτανης σκόνταψε μέσα στο συνωστισμό που γινόταν και λιποθύμησε...Δεν τον έδειρε κανείς.Για τη μόστρα βγήκε η ιστορία...Εντελώς!

Edited by Me loves Neliel, 29 May 2008 - 17:07.

Posted Image

#176 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 May 2008 - 17:23

Fingolfin@ αυτο ειναι εφιαλτης , πραγματικα σου πρεπουν συγχαρητηρια που επεζησες , ουτε αγχη , ουτε τιποτα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#177 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 29 May 2008 - 17:24

Χμ, χμ ο φίλος μου ήταν εκεί. Τελικά όντως τον έσπρωξαν, έπεσε και αυτός άτσαλα οπότε λογικό να τσακίστικε. Κατάρα, με γέμισε emails το πανεπιστήμιο...
Posted Image

#178 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 17:27

Σοβαρά?Και εγώ έχω δύο φίλες που ήταν εκεί και είπαν ότι λιποθύμησε >μάλλον< από πολυκοσμία...Οτι το μεγαλοποίησαν για τη μουφα αλήθεια είναι πάντως...
Posted Image

#179 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2008 - 17:28

Ρε μαν γιατί δεν μου το πες στο pm ότι είσαι ηλεκτρολόγος?Τώρα άμα μου πεις ότι είσαι και ο ίδιος Kenny που είναι moderator και στο SCRIPT LANGUAGE= θα τρελαθώ όχι αστεία...:hahaha:

Όχι. Μάλιστα εκεί έχω ένα παλιό account με password που δεν θυμάμαι και mail που έχει λήξει, και δεν μπορώ να κάνω δεύτερο account. :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#180 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 17:32

Why?Μπορείς να ξανακάνεις αν δεν έχεις τελειώσει τη σχολή...Και mail και account στο thmmy...Αλλά είναι ό,τι να'ναι forum δε μετράει και πολύ...Τι έτος είσαι?Μe is δεύτερο...(το κατάλαβες κι από την ηλικία-δυστυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο προνόμιο-i mean δεν δείχνει age το profile σου)
Τομέα?

Edited by Me loves Neliel, 29 May 2008 - 17:41.

Posted Image