Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#151 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 27 May 2008 - 06:29

παο να γραψω χημεια αναλυτικη αντε καλη μου επιτυχια....

#152 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 May 2008 - 08:17

ορθογραφία να μη χρειαστεί να γράψεις γιατί την έκατσες τη βάρκα...

#153 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 27 May 2008 - 09:55

Πες μας και τι σχολη εισαι ρε μεγαλε!
Καλη επιτυχια btw:drink:

#154 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 27 May 2008 - 20:50

ορθογραφία να μη χρειαστεί να γράψεις γιατί την έκατσες τη βάρκα...

Lol:hahaha::hahaha:
Έχουμε κανέναν καμμένο τημμυ(ηλεκτρολόγο) εδώ πέρα από το Jiraya?
Posted Image

#155 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 27 May 2008 - 21:17

w8ing for ichigo13 finish his football...
on topic...ρε εμας λενε πως θα μας αλλαξουν κτιριο κλπ...εχω χασει ηδη ενα εξαμηνο απο καταληψης κλπ...δεν θελω να χασω κιαλλο :emptyonexg1:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#156 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 May 2008 - 21:39

Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Τελειώνω 2ο έτος και χρωστάω σχεδόν όλα τα μαθηματικά μέχρι στιγμής :emptyonexg1:
(μα γιατί η Πληροφορική να έχει τα μισά μαθήματα μαθηματικά...)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#157 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 27 May 2008 - 22:30

Για να μην είσαι ο μόνος που τα χρωστάει. Α! Και γιατί εδώ είναι ellada και κάνουν ότι να'ναι σε σχέση με τις αντίστοιχες του εξωτερικού.
Posted Image

#158 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 28 May 2008 - 05:27

μαθηματικο στο ΑΠΘ 2ο εξαμηνο^^κ το κοβω να δινω 7(θεωρουνται πολλα??) μαθηματα το σεπτεμβρη...@RiDeLub,εγω αναρωτιεμαι για το ακριβως αντιθετο-->>>γιατι τοσα μαθηματα πληροφορικης στο μαθηματικο??(καλα οχι οτι με χαλαει αλλα θελω only mathematics:P)

2s9p2fs.jpg

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2008 - 06:41

ΔΕΣ Παντειου Επι πτυχιω.......Αντε και απο σεπτεμβρη απολυομαι.........

#160 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 May 2008 - 09:39

Δεν το πιστέυω ! Δεν έχω γράψει εδώ πως είμαι φοιτητής Μαθηματικού Ιωαννίνων στο 2 εξάμηνο . Τώρα το έγραψα.
Μερικές φορές πάντως αναρωτιέμαι αν χαράμισα τα μόρια μου που πήγα στο μαθηματικό . Περνούσα σε ότι σχολή ήθελα με τα 18+++ μόρια μου ,αλλά εγώ επέλεξα το μαθηματικό . Αλλά αξίζει . Ζω το όνειρό μου , οπότε έιναι καλά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#161 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 28 May 2008 - 15:41

Δεν το πιστέυω ! Δεν έχω γράψει εδώ πως είμαι φοιτητής Μαθηματικού Ιωαννίνων στο 2 εξάμηνο . Τώρα το έγραψα.
Μερικές φορές πάντως αναρωτιέμαι αν χαράμισα τα μόρια μου που πήγα στο μαθηματικό . Περνούσα σε ότι σχολή ήθελα με τα 18+++ μόρια μου ,αλλά εγώ επέλεξα το μαθηματικό . Αλλά αξίζει . Ζω το όνειρό μου , οπότε έιναι καλά.

hehe same here^^τι κι αν ωριονταν friends & family οτι ειμαι χαζη που επιλεγω μαθηματικο ενω εχω τοσα μορια???για μενα ειναι η καλυτερη σχολη(το οτι εχω χασει το δρομο τωρα τελευταια προς τα κει ειναι αλλο θεμα):thatsit:

2s9p2fs.jpg

#162 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 28 May 2008 - 16:47

Μιας και συζηταμε για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ,μπορει ο κα8ενας απο να ποσταρει αν ειναι ανοικτη η κλειστη η σχολη του?Ευχαριστω

Η σχολη μου (ΤΕΙ Πειραια)μεχρι στιγμης ειναι ανοικτη.
Posted Image

#163 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 28 May 2008 - 16:53

H σχολή μου Επιστήμη Υπολογιστών στο Ηράκλειο Κρήτης είναι ανοιχτή!
Posted Image

#164 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 May 2008 - 16:53

γιαννενα ιστορικο δυστηχως ανοιχτη.... ( νομιζω δηλαδη...)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#165 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 May 2008 - 17:13

Iατρικη Πατρων για τον τυπο ανοιχτη... Καλα γίνεται χαμός! Καθε δευτερη μέρα συνέλευση για καταληψη, μας εχουν χεσει... Δεν βγαινει το κοινο πλαισιο ΕΑΑΚ-Αριστερα Σχηματα? Παλι αυριο συνελευση! Θα κανουμε συνελευσεις για παντα μεχρι να βγει! Σημερα μαλιστα ειχαμε και επεισοδια. Τα ΕΑΑΚ κλπ μαζεψαν πλαστες υπογραφές για να γινει η 100η συνελευση του μηνα και μετα σχεδον πιαστηκαν με κατι παιδια και δεν τα αφηναν να μπουνε μέσα διοτι ειχαν διαβαστει 2 τοποθετησεις...Ελε0ς! Τα παιδια ειχαν μια ώρα μαθημα (που ειπαν να την κανουν αφου τα ιδια ατομα τους ακυρωσαν το μαθημα 1000 φορες...).
Δημοκρατια του %^$%^ εχουμε εκει μεσα... Επειδη ειναι ΔΑΠιτες δεν τους αφηναν, γιατι αν ηταν ΕΑΑΚιτες θα τους περναγαν οι μπραβοι που ειχαν ερθει απο αλλες σχολες για να φυλανε τις πορτες.
Τα ιδια ατομα που μαζευαν πλαστες υπογραφες και βουηξε η σχολη. Ηθελαν και να μιλησουν για κανονισμους τα μαλ^&%^*%.

Γενικα κανουμε τοσες πολλες συνελευσεις που πρακτικα μαθημα δεν γινεται και ποτε. Αλλα οχι, τουλ δεν θα τους αφησουμε να μας κλεισουν τη σχολη την τελευταια εβδομαδα που δεν θα αναπληρωνονται τα εργαστηρια.